Persoonlijk hypotheekadvies
met het gemak van online

Onafhankelijk hypotheekadvies via de telefoon of webcam. Gewoon thuis vanuit je luie stoel. Mijn team staat voor je klaar. Wat is jouw situatie?

Maak de juiste keuzes
Ik geef jou eerlijk hypotheekadvies, jij beslist

Online rekentools

Mijn slimme online rekentools

Mijn online rekentools geven je snel inzicht in jouw (on)mogelijkheden. Gratis natuurlijk, op een tablet of computer.

Samen kiezen

Uitgerekend? Gratis bel-afspraak

Toe aan een nieuwe hypotheek of twijfel je nog? Ik neem je mee, stap voor stap. Via de website, telefoon en het Frits dashboard.

  • “Echte mensen, eerlijke adviseurs”
  • “In 30 minuten een stuk wijzer”
  • “Duidelijke uitleg, heldere taal”
Veelgestelde vragen

Ja dat is een goede vraag. Maar er zijn genoeg redenen!

  • Zo heb ik hele goede tools, waardoor zelfs partijen als de Consumentenbond daar gebruik van maken.
  • Mijn adviseurs zetten altijd alle banken voor je op een rijtje, zodat je zeker weet dat je het beste hypotheekadvies krijgt voor jouw situatie.
  • Hopelijk ken je mij van televisie! Ik zit bijvoorbeeld regelmatig als expert bij Radar aan tafel.
  • Mijn adviseurs hebben veel ervaring, ook met uitzonderlijke situaties. Zij komen die vaker tegen dan de adviseur op de hoek, omdat wij online werken en daardoor meer mensen bereiken en dus meer hypotheken aanvragen.

Mijn adviseurs zijn gewoon mensen van vlees en bloed. Het contact verloopt via de telefoon of webcam, net zo persoonlijk als iemand waar je tegenover zit. Probeer het eens. Je zult verstelt staan!

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Ik geef 100% onafhankelijk advies. Dat levert je geld op ten opzichte van adviseurs die dure verzekeringen mee-adviseren of gewoon minder kennis van zaken  hebben. Daarnaast ben ik ongeveer de helft goedkoper dan bijvoorbeeld de Hypotheker.

Voor het advies en de bemiddeling vraag ik 1.500 euro als je je eerste huis gaat kopen en 1.700 euro als je je volgende huis gaat kopen of gaat oversluiten. Om jou als ondernemer te helpen heb ik iets meer tijd nodig in het gesprek met de banken. Daarom vraag ik daarvoor 1.950 euro.

Lees meer over waarom je bij de Hypotheker twee keer teveel betaalt

Goede vraag! Het kan heel goed online, dit heeft een hoop voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld nergens heen, maar het grootste voordeel is dat ik vaker hak met dit bijltje. Ik doe meer hypotheek aanvragen dan de hypotheek adviseur op de hoek. Daardoor heb ik meer ervaring met situaties die nét even meer aandacht vragen.

Lees alles over de voor- en nadelen van online hypotheekadvies

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. Ik ben geen onderdeel van een ander bedrijf of grote bank en ben daardoor echt onafhankelijk. Dat is ook de reden waarom ik nauw samenwerk met de Consumentenbond en regelmatig als expert bij Radar aan tafel zit.

In mijn advies vergelijk ik meer dan 40 hypotheken, zodat je altijd de beste krijgt.

Bekijk alle banken en rentes

Ja, totdat je zeker weet dat je je nieuwe hypotheek wilt afsluiten kost Frits niets! De online tools zijn allemaal gratis, net als gesprekken. Je betaalt pas (een deel) als we een renteaanbod voor je gaan aanvragen bij een bank, de rest betaal je aan het einde als je hypotheek geaccepteerd is door de bank.

Lees meer over mijn werkwijze

Door mijn slimme software weten mijn adviseurs binnen no-time of een hypotheek wel of niet haalbaar is. Berekeningen kun je natuurlijk automatiseren, maar menselijke aandacht niet. Doordat we veel hebben geautomatiseerd is dat waar mijn adviseurs meer tijd voor hebben dan andere adviseurs.

Bekijk mijn reviews

Dit zeggen mijn klanten

Verhalen van klanten

We helpen nu al meer dan 5 jaar oversluiters, verhuizers en starters aan een nieuwe hypotheek met ons hypotheekadvies. Benieuwd hoe mensen Ikbenfrits ervaren hebben? Lees hier een paar verhalen van echte klanten.

Lees alle klantervaringen

Jean-Paul, eerste huis

Eerst twijfelde ik om een afspraak te maken, maar ik ben blij dat ik ’t toch gedaan heb!

- Jean-Paul, eerste huis

Lees verder

Jaap en Jantina, oversluiters

We waren vooral blij met hoe goed Monique meedacht.

- Jaap en Jantina, oversluiters

Lees verder

Hypotheekadviseurs & nerds

Wij zijn Ikbenfrits

Hypotheekadviseurs die kunnen rekenen én het je uit kunnen leggen. Ontwerpers en ontwikkelaars die het voor jou inzichtelijk maken.

Lees verder over het team »

In de media

Je kent ons van