Adviseur worden bij Ikbenfrits?

De Frits-Family

Of je nou in dienst bent of als zelfstandig adviseur voor me werkt, ik zorg goed voor mijn Frits-Family. Dit betekent goede voorwaarden en uitstekende verdiensten.

Flexibiliteit

Je krijgt de verantwoordelijkheid om zelf je tijd in te delen. Liever parttime aan de slag? Ook dat kan. En wist je dat we jaarlijks met z’n allen vanaf een zonnige plek werken?

Slimme software

Mijn software heeft alles in huis om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Je kunt hiermee precies berekenen wat voor de klant de beste optie is. De geoliede backoffice-machine regelt al het papierwerk voor je.

Je kent ons van

Hypotheekadviseur in loondienst

  • Minimaal 1 jaar werkervaring in de financiële wereld
  • Je hebt je WFT’s of wilt deze halen
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

Zelfstandig hypotheekadviseur

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur
  • Je WTF’s zijn up-to-date
  • Bij voorkeur 32 uur beschikbaar (minimaal 24 uur)

100% aandacht voor de klant

Bij mij krijg je alle ruimte om je op je klanten te richten. Papierwerk, adviesrapporten schrijven en vele anderen administratie handelingen worden overgenomen door mijn backoffice-team óf zijn geautomatiseerd.

0Y0A8069
0Y0A8253
0Y0A8123

Wat mijn adviseurs van mij vinden?

0Y0A8409

"Je hoort wel vaker dat je in een warm bad komt bij een organisatie, maar bij ikbenfrits gaat dit verder. Het is een constante factor. We helpen hier elkaar en je kan zeggen wat je op je hart hebt."

Judie Liu, werkzaam als hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

"De tool van Ikbenfrits helpt mij efficiënter te werken en voor de klant worden de mogelijkheden helder weergeven. Hierdoor kom ik sneller tot het beste advies voor de klant."

Mohamed Aakouk, werkzaam als zelfstandig hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

Mo

Wie is Frits?

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies. Dat ben ik gaan doen omdat ik de hypotheekmarkt ondoorzichtig vind, en traag, en onnodig ingewikkeld. Met een unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, help ik mijn klanten om daadwerkelijk te snappen waar ze voor tekenen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf; mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.

Frits aan de kant

Cookies?

Ik plaats cookies om de site goed te laten werken en nog beter te maken. Vind je dat goed?

Check alle opties

Ik gebruik jouw gegevens om ervoor te zorgen dat je ook echt vindt waar je naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Ik vind een persoonlijke ervaring belangrijk. Om mijn website het beste bij jouw voorkeuren aan te laten sluiten, moet ik een paar dingen van je opslaan. Bijvoorbeeld je IP-adres.

Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat mijn website goed werkt.

Meer weten?

Lees ook mijn Cookiestatement en Privacyverklaring.