Werken als hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

Ben je hypotheekadviseur of wil je hypotheekadviseur worden? Dan ben ik op zoek naar jou! Je kunt als zelfstandig hypotheekadviseur bij mij aan de slag, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij mij in dienst te komen.

Bouw mee aan een eerlijke hypotheekmarkt

Ik ben hypotheekadviseur en
wil in loondienst werken

Ik ben zelfstandig
hypotheekadviseur

Op dit moment ben ik niet op zoek naar zelfstandige adviseurs, wel zijn we hard op zoek naar adviseurs die bij mij in loondienst willen werken.

Bij mij doe jij alleen waar je echt blij van wordt

En dat is natuurlijk klanten adviseren! Papierwerk, adviesrapporten schrijven en vele anderen administratie handelingen worden overgenomen door mijn backoffice-team óf zijn geautomatiseerd. Bekijk deze video voor nog meer informatie.