Adviseur worden bij Ikbenfrits?

Super slimme software

Mijn software heeft alles in huis om je zo goed mogelijk te ondersteunen. De geoliede backoffice-machine regelt al het papierwerk voor je. Zo kun jij je focussen op het belangrijkste: de klant.

Flexibiliteit

Je krijgt de verantwoordelijkheid om zelf je tijd in te delen. Liever parttime aan de slag? Ook dat kan. En wist je dat we jaarlijks met z’n allen vanaf een zonnige plek werken?

De Frits-Family

Of je nou in dienst bent of als zelfstandig adviseur voor me werkt, ik zorg goed voor de Frits-Family. Dit betekent goede voorwaarden en uitstekende verdiensten.

Je kent ons van

Hypotheekadviseur in loondienst

  • Minimaal 1 jaar werkervaring in de financiële wereld
  • Je hebt je WFT’s of wilt deze halen
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

Zelfstandig hypotheekadviseur

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur
  • Je WTF’s zijn up-to-date
  • Bij voorkeur 32 uur beschikbaar (minimaal 24 uur)

100% aandacht voor de klant

Bij mij krijg je alle ruimte om je op je klanten te richten. Papierwerk, adviesrapporten schrijven en vele anderen administratie handelingen worden overgenomen door mijn backoffice-team óf zijn geautomatiseerd. Bekijk deze video voor nog meer informatie.

Wat mijn adviseurs van mij vinden?

Judie_Ikbenfrits

"Je hoort wel vaker dat je in een warm bad komt bij een organisatie, maar bij ikbenfrits gaat dit verder. Het is niet alleen bij de introductie maar een constante factor. We helpen hier elkaar en je kan zeggen wat je op je hart hebt. Naast veel vrijheid om je werk te doen krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen zoals jij dit wilt. Verder groeien in het bedrijf of meer kennis vergaren. Het kan allemaal! Ik ben een Fritser!"

Judie Liu, werkzaam als hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

"Sinds enige tijd ben ik hypotheekadviseur bij Ikbenfrits. De leads zijn van goede kwaliteit. Je hebt telefonisch contact met de klanten en loopt samen het online hypotheekdossier door. De software die Ikbenfrits zelf ontwikkelt, helpt jou en je klant bij de keuze voor een bank. Dit systeem is efficiënt en scheelt je ook tijd in de uitwerking van de gesprekken. Loopt iets minder vlekkeloos? Dan krijgt je gelijk hulp van een collega. Ik trok al snel de conclusie dat het een goede keuze was om voor Ikbenfrits te werken."

Taco de Koning, werkzaam als zelfstandig hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

Taco

Wie is Frits?

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies. Dat ben ik gaan doen omdat ik de hypotheekmarkt ondoorzichtig vind, en traag, en onnodig ingewikkeld. Met een unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, help ik mijn klanten om daadwerkelijk te snappen waar ze voor tekenen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf; mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.

Frits aan de kant

Cookies?

Ik plaats cookies om de site goed te laten werken en nog beter te maken. Vind je dat goed?

Check alle opties

Ik gebruik jouw gegevens om ervoor te zorgen dat je ook echt vindt waar je naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Ik vind een persoonlijke ervaring belangrijk. Om mijn website het beste bij jouw voorkeuren aan te laten sluiten, moet ik een paar dingen van je opslaan. Bijvoorbeeld je IP-adres.

Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat mijn website goed werkt.

Meer weten?

Lees ook mijn Cookiestatement en Privacyverklaring.