Word zelfstandig adviseur bij Ikbenfrits en bouw mee aan een eerlijke hypotheekmarkt

Jij wordt Frits-adviseur omdat …

… jij je klanten ook graag helpt aan de allerbeste hypotheek

  • Superslimme software

Mijn zelfgebouwde software heeft alles wat je nodig hebt om het beste, onafhankelijke advies te geven: hulp bij het vinden van de beste bank, geautomatiseerde rapporten en meer. En mijn geoliede backoffice-machine regelt al het papierwerk voor je. Jij focust je alleen op waar je écht energie van krijgt: het beste advies geven.

  • Meer omzet, geen kosten

Transparant, flexibel en eerlijk. Dat ben ik naar mijn klanten. En naar jou! Je krijgt van mij een aantrekkelijke beloning. Franchise- of andere (vaste) kosten, daar doe ik niet aan. Daarvoor verwacht ik natuurlijk wel een extreem goede service voor mijn klanten. Net zoals jij een goede service en flexibiliteit krijgt van mij.

  • Werken wanneer jij wilt

Je beheert je eigen agenda. Dus jij bepaalt je werktijden. In overleg met je klant natuurlijk. Al het advies gaat via mijn online dashboard en de telefoon. Parttime werken? Geen probleem, zolang jij de goede service kunt waarmaken. En je hoeft niet exclusief voor mij te werken. Naast mijn klanten kun je gewoon je eigen klanten helpen.

Je kent ons van

Wat zelfstandig adviseurs van mij vinden?

“Sinds enige tijd ben ik hypotheekadviseur bij Ikbenfrits. De eerste contacten via telefoon en mail verliepen erg prettig en snel. Ik kon mijn contract binnen korte tijd tekenen. De leads zijn van goede kwaliteit. Je hebt telefonisch contact met de klanten en loopt samen het online hypotheekdossier door. De software die Ikbenfrits zelf ontwikkelde, helpt jou en je klant bij de keuze voor een bank. Het systeem is zeer efficiënt. Dat scheelt je ook veel tijd in de uitwerking van de gesprekken.

En als iets niet helemaal vlekkeloos loopt, dan is het erg fijn dat je collega’s hebt die zeer behulpzaam zijn. Je krijgt gelijk hulp als je tegen een probleem aanloopt.

Ik trok al snel de conclusie: het was een goede keuze om voor Ikbenfrits te gaan werken.”

Taco de Koning, werkzaam als zelfstandig hypotheekadviseur bij Ikbenfrits

Tientallen zelfstandig adviseurs gingen je voor, kom met ze in contact

Ik zoek adviseurs …

… die samen met mij willen bouwen aan een eerlijke hypotheekmarkt

  • De klant op 1

Blije klanten vind ik het allerbelangrijkst. Jij hebt er plezier in als je mensen helpt met je kennis en expertise en weet precies hoe je jouw klanten het beste helpt. Zo blijf ik trots op mijn cijfer bij Advieskeuze.

  • Ervaring & diploma's

Je werkt al minimaal 3 jaar als adviseur. En natuurlijk heb je up-to-date WFT’s op zak. Starters, verhuizers, zzp’ers of mensen die gaan scheiden, als adviseur heb jij alles al gezien.

  • Beschikbaar

Je deelt je eigen uren in. Wel verwacht ik dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent, maar het liefst 32 uur. Heb je zelf geen werkplek? Dan ben je altijd welkom op mijn kantoor in Amsterdam.

Zo werkt het

1 Laat je contactgegevens achter

2 Wij bellen je

3 We bepalen samen of we een match zijn

4 Hopelijk bouwen we binnenkort samen aan een eerlijke hypotheekmarkt!

Veelgestelde vragen

Ik hanteer een minimum van 24 uur per week. Die 24 uur kun je flexibel indelen; zoals gezegd kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Met de software die ik gebruik kan jouw agenda worden ingesteld precies zoals jij wilt. Ook als je buiten kantooruren wilt werken. Je kunt vanuit huis werken, vanuit een zonnig oord, of vanuit mijn gezellige Frits-kantoor in Duivendrecht. Net wat jij prettig vindt.

Als Frits-adviseur houd je je in een gemiddelde werkweek bezig met oriënterende gesprekken, adviesgesprekken en de voorbereiding daarvan. Dit doe je allemaal online en telefonisch. Je krijgt een mix van dossiers, waardoor je met zowel starters, oversluiters, verhuizers als ondernemers te maken krijgt. Dit maakt je week wel zo afwisselend! Je kunt je vooral richten op het geven van advies. Daar ben je immers het beste in, toch? Je collega’s van de backoffice nemen het dossier en de klant over, nadat je het adviesgesprek hebt afgerond en een rentevoorstel hebt gedaan. Natuurlijk blijf je wel betrokken tot de hypotheek bij de notaris passeert.

Zeker! Ik heb veel zelfstandige adviseur die naast hun werk voor Ikbenfrits een succesvol eigen hypotheekadvieskantoor runnen, of die bijvoorbeeld breder werkzaam zijn als freelance financieel adviseur. Je hebt hier alle vrijheid!

Mijn hypotheek bereken tools zijn niet alleen heel prettig in gebruik voor huizenkopers, ze zijn ook heel goed vindbaar in Google. Na het invullen van zo’n tool bied ik woningkopers en oversluiters een gratis eerste hypotheekgesprek aan. Mijn klanten nemen de tijd om een tool helemaal in te vullen en zijn dus serieus bezig met een nieuwe hypotheek. Hele goede leads dus. Daarnaast komen mijn klanten via mond-tot-mond reclame van andere tevreden klanten, goede reviews en via mijn samenwerking met de Consumentenbond. Je hoeft inderdaad niets af te dragen. Zo werken we samen aan een transparante en eerlijke hypotheekmarkt.

Ik werk op basis van een no cure, no pay structuur. Jij voert als adviseur een oriënterend- en adviesgesprek, en als het goed is volgt daaruit een rentevoorstel. Aan het eind van de maand stuur je mij een verzamelfactuur met daarop alle rentevoorstellen van die maand. Gemiddeld genomen doet een fulltime Frits-adviseur zo’n 13 voorstellen per maand. Qua beloning maak ik onderscheid in de complexiteit van dossiers. Voor starters kun je 600 euro factureren, en voor verhuizers en oversluiters 700 euro. Daar komt in uitzonderingsgevallen nog een bedrag bovenop, bijv. 50 euro voor een ZZP’er en 300 euro voor een DGA.

Heel simpel! Upload je CV via deze link en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Daarin is er alle ruimte voor vragen, zodat we samen kunnen bepalen of het een match is. Zo ja, dan kunnen we hopelijk snel met elkaar strijden voor een eerlijke hypotheekmarkt!

Absoluut! Je maakt onderdeel uit van een team, en hebt wekelijks stand-ups met je team. Bovendien zul je nauw samenwerken met een Teamcoach die je begeleidt waar nodig. Dat kan op afstand en/of bij ons op kantoor.

Ondanks dat we inderdaad werken op dossierbasis, doet dit niet af aan de kwaliteit. Klanttevredenheid is een van de belangrijkste pijlers binnen IkbenFrits. Mijn adviseurs werken met een dashboard waarop alle belangrijke cijfers zichtbaar zijn. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn de belangrijkste indicatoren waarop ik stuur.

Mijn adviseurs vergelijken meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden

Zo blij zijn mijn klanten

Wie is Frits?

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies. Dat ben ik gaan doen omdat ik de hypotheekmarkt ondoorzichtig vind, en traag, en onnodig ingewikkeld. Met een unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, help ik mijn klanten om daadwerkelijk te snappen waar ze voor tekenen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf; mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.