Ikbenfrits genomineerd voor European FinTech Awards 2017

22 juni 2017 7252x

Elke jaar worden de meest toonaangevende Fintech bedrijven van Europa genomineerd voor een prijs. FinTech bedrijven zijn de financiële bedrijven van de toekomst. Ze gebruiken de nieuwste technologieën zodat de klant een betere en goedkopere service krijgt. De banken en verzekeraars hebben een slechte service en verouderde technologie. Dat merk je als klant elke dag. FinTech bedrijven willen daar een eind aan maken.

Stijn Janmaat

Waarom is Ikbenfrits genomineerd?

Ikbenfrits bestaat pas twee jaar. In deze korte periode hebben we toch heel veel bereikt. Zo hebben we aangetoond dat banken te hoge rentes rekenen bij rentemiddeling en hebben we afgedwongen dat banken de teveel betaalde oversluitboetes terug moesten betalen. Maar de reden dat we genomineerd is omdat we de Nederlandse hypotheekmarkt op z'n kop zetten. We hebben de meest geavanceerde hypotheeksoftware van Nederland gemaakt. En onze klanten zijn laaiend enthousiast over onze service. De European FinTech award roemt onze benadering. Daar zijn we trots op.

Wat kan jij doen om ons te helpen?

De bedrijven die meedoen met de competitie worden onder andere beoordeeld door het publiek. Stem op ons en help ons om de competitie te winnen.

Stemmen zijn gesloten

Renteverwachting

Benieuwd naar de hypotheekrente verwachting in de komende maanden? Onze experts zetten alle inzichten op een rij.

Bieden op een huis in een krappe markt

De gekte op de huizenmarkt neemt toe. Niet alleen Amsterdam maar ook in andere steden wordt er flink overboden. Wat is daarbij de beste strategie?

Waarom Ikbenfrits?

Ikbenfrits is een buitenbeentje in de hypotheekmarkt. We bouwen onze eigen software zodat je zeker weet dat we echt onafhankelijk zijn. Onze klanten zijn altijd laaiend enthousiast over de service.

Auteur: Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.