Frits genomineerd voor European FinTech Awards 2017

Elke jaar worden de meest toonaangevende Fintech bedrijven van Europa genomineerd voor een prijs. FinTech bedrijven zijn de financiële bedrijven van de toekomst. Ze gebruiken de nieuwste technologieën zodat de klant een betere en goedkopere service krijgt. De banken en verzekeraars hebben een slechte service en verouderde technologie. Dat merk je als klant elke dag. FinTech bedrijven willen daar een eind aan maken.

stopwatch

1 min

calendar
22 juni 2017
eye

7253

Wij zijn Frits Feature Image Shape

Waarom is Ikbenfrits genomineerd?

Ikbenfrits bestaat pas twee jaar. In deze korte periode hebben we toch heel veel bereikt. Zo hebben we aangetoond dat banken te hoge rentes rekenen bij rentemiddeling en hebben we afgedwongen dat banken de teveel betaalde oversluitboetes terug moesten betalen. Maar de reden dat we genomineerd is omdat we de Nederlandse hypotheekmarkt op z'n kop zetten. We hebben de meest geavanceerde hypotheeksoftware van Nederland gemaakt. En onze klanten zijn laaiend enthousiast over onze service. De European FinTech award roemt onze benadering. Daar zijn we trots op.

Wat kun jij doen om ons te helpen?

De bedrijven die meedoen met de competitie worden onder andere beoordeeld door het publiek. Stem op ons en help ons om de competitie te winnen. Je kunt inmiddels niet meer stemmen.

Team Frits

Kom jij ons team versterken?

We willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Frits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Wil jij ons helpen die ambitie waar te maken?

popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Michiel Lensink

Bij Frits was Michiel verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf. Hij is mede- oprichter van het bedrijf. De reden waarom hij startte met Frits is omdat hij inzag dat er weinig transparantie.. Lees verder

Meer lezen over Wij zijn Frits

5/05/2022

Challenger in de hypotheekmarkt Frits lanceert eerste merkcampagne

25/04/2022

Hoe ben je hypotheekadviseur geworden en wat zijn je doelen?

8/04/2022

Hoe zet je klanten zelf aan het roer?

21/03/2022

Over Continuous Improvement bij Frits

4/03/2022

Starten als zelfstandig adviseur voor Frits

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.