FritsAnalyse: gratis jouw mogelijkheden verkennen

Eerste huis, ander huis? Ik help je graag verder! Hoe: met een slimme, fijne rekentool.

 • Onze klanten geven ons een 9
 • 100% onafhankelijk hypotheekadvies
 • Laagste rente van meer dan 30 banken

Verschillende smaken

Verhuizers en starters, zzp-ers of vast contract; Verschillende Fritsanalyses, met hetzelfde resultaat: Inzicht in jouw situatie. Het gesprek is gratis en duurt 45 minuten. Zullen we?

Verhuizer

FritsAnalyse

Je gaat verhuizen en hebt een nieuwe hypotheek nodig. Je wil precies weten wat mogelijk is en waar je nog op moet letten. Eén van mijn adviseurs doet dat graag. Je bespreekt o.a.

 • Leencapaciteit
 • Overbruggingskrediet
 • Bouwdepot
 • Hypotheekvormen
 • Fiscale zaken
 • Ruimte voor al je vragen

Starter

FritsAnalyse

Je eerste huis! Wat spannend. Ik kan je helpen om wijs te worden uit alle informatie die op je afkomt. Makelaar, taxatie, bouwkundige keuring en notaris. Hoe zit dat allemaal? In de Fritsanalyse bespreek je o.a.

 • Leencapaciteit
 • Eigen geld
 • Studieschuld
 • Hulp van ouders
 • Hypotheekvormen
 • Ruimte voor al je vragen

Wat is de FritsAnalyse

De FritsAnalyse is een verkenning van jouw hypotheekmogelijkheden. Door middel van een online interactief overzicht praat je samen met één van mijn adviseurs door een aantal overzichten heen. Helemaal online en telefonisch. Dat is wel zo efficiënt.

Niet je alledaagse intakegesprek bij een hypotheekadviseur

Geen wollig verkoopgesprek in dure pakken, maar concreet advies waar je meteen wat aan hebt. Mijn adviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie. Zo krijg je inzicht en praktische informatie.

Zo ziet de de FritsAnalyse er voor een oversluiter uit. Veel grafiekjes en cijfers dus! De adviseur legt uit wat ze precies betekenen.

Waarom ik anders ben?

Daar kan ik kort over zijn. Financiële dienstverlening is al jarenlang onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Wat vinden andere mensen ervan?

  
Via de site van de consumentenbond kwam ik bij Ikbenfrits. Wat mij vooral aansprak was dat bijna alles online gedaan kon worden en dat je vooraf al een berekening kon maken van de hypotheek. Nadat ik een afspraak had gemaakt ben ik zeer deskundig geholpen (door Lexane). Op de site wordt goed aangegeven welke documenten je nodig hebt en waar je deze eventueel extern vandaan kunt halen; daarna uploaden en Ikbenfrits doet de rest. Kortom, alles zeer soepel verlopen en een goede nieuwe hypotheek kunnen afsluiten. Hulde.
  
Omdat ik mijn hypotheek over wilde sluiten heb ik via email contact gezocht met Ikbenfrits.nl. De mensen waarmee ik via email contact heb gehad waren duidelijk. Ook de analyse was prima. Ik ontving een goed overzicht van de kosten. Kortom, duidelijk en geen addertjes onder het gras.

Een hypotheek is mensenwerk

Elke situatie is anders. Ik vind het belangrijk om jouw verhaal te horen. Wat vind je belangrijk? Mijn adviseurs zijn niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Regelmatig krijgen we weer een taart opgestuurd. Of een bos bloemen. Niet alleen omdat onze tools zo goed zijn, maar omdat we ons uiterste best doen. Voor jou.

Dus benieuwd wat je kan leren over je hypotheek? Maar dan een gratis afspraak

Maak een afspraak

voor de FritsAnalyse

Rekentools

Altijd handig om eerst zelf snel uit te rekenen hoe je ervoor staat. Dat kan als geen ander bij Ikbenfrits.

Je berekent het zelf! Vragen? Plan een gratis adviesgesprek.

Oversluiten

Oversluiten bij Ikbenfrits gaat ook online en telefonisch. Daar hebben we zelf handige digitale oplossingen voor. Documenten kan je bijv. gewoon uploaden. Alleen tekenen doe je bij de notaris.

Mis niet je kans om te besparen met oversluiten. 

 

Afsluiten voor starters

Snel schakelen is soms nodig. Wij begrijpen dat. En kunnen je vlot helpen.

Hypotheek nodig? Lees meer. Oriënteren: bereken je maximale hypotheek.