Kijk je naar huizen? Of heb je al een bod uitgebracht?

Ik help je met elke stap

Eerste Huis
Ik kijk naar huizen!

Een eerste huis kopen is altijd spannend. Weet je al wat je maximaal mag lenen? Met mijn speciaal ontwikkelde en handige rekenhulp rekenen we dit zo uit. Probeer maar. En mocht je daarna nog vragen hebben kan je me gerust bellen, of mailen.

Verhuizen
Ik heb een bod uitgebracht!

Gefeliciteerd! Maar welke stappen moet je nu zetten? Ik weet het. Jij weet het straks ook. Ik help je stap voor stap, ook met moeilijke vragen. Lig je ’s nachts wakker van een onbeantwoorde vraag? Je mag me altijd mailen of bellen.

Klantenreview

De juiste hypotheek? Ik had geen idee. Gelukkig was Frits er om mij te helpen!

“Heel klantvriendelijk, makkelijk in de omgang. Laagdrempelig om vragen te stellen en de terugkoppeling is heel snel. Kennis is uitstekend en uitleg is ook goed en heel duidelijk. Ben als leek in hypotheken veel te weten gekomen over mijn persoonlijke situatie. Een aanrader! Ben zeer tevreden.”

Emiel de Laat – 9 februari 2017

Lees alle reviews
Meer informatie

Wat moet ik weten als starter?

Een eerste huis kopen is een spannende ervaring. Maar hoe weet je nou wat de beste keuze is? Hoe zit dat met je studieschuld en welke stappen moet je allemaal doorlopen? Ik laat het je allemaal zien.

Keuzehulp

Annuïtaire of lineaire hypotheek?

Bij een nieuwe hypotheek mag je alleen nog maar kiezen tussen een annuitaire en een lineaire hypotheek. Wat is het verschil en welke van de twee moet je kiezen?

Starters

Uitgebreide informatie hypotheken

Je hebt vast nog heel veel praktische vragen over specifieke onderwerpen. We hebben hierover veel achtergrondinformatie in onze kennisbank staan.

Stappenplan

Een huis kopen in 10 stappen

Als je voor het eerst een huis koopt weet je soms niet waar je moet beginnen. Wij zetten de stappen voor je op een rij, zodat je niets vergeet en weet waar je aan toe bent.

Hypotheekadvies 2.0

Hallo, wij zijn Ikbenfrits

Wij zijn geen doorsnee hypotheek adviseurs. Wij staan aan jouw kant. We maken hypotheken persoonlijk, inzichtelijk en toegankelijk.

WE ZIJN IN DE WOLKEN

Onze klanten beoordelen ons met een

9.1

In de media

Je kent ons van