Frits’ belofte: inzicht en duidelijkheid in jouw hypotheek

In den beginne zagen wij een probleem, en sindsdien werken wij aan een oplossing. Snel een antwoord krijgen op simpele hypotheekvragen. Door slimme online rekentools te maken die iedereen makkelijk kan gebruiken.


 

Zo goed mogelijk… Maar niet altijd perfect

Ook wij verdwalen af en toe in (oude) regeltjes, kleine lettertjes en voorwaarden. Wij werken aan perfecte tools, maar hebben die (nog) niet altijd in huis. Samen met jou willen wij aan een nieuw hypotheektijdperk bouwen, waar jouw informatie altijd voor jou beschikbaar en duidelijk is. Mocht je iets tegenkomen dat niet klopt, meld het dan aan ons, dan fixen we dat zo snel mogelijk.

 

Eerlijk

Zoals je hierboven kunt lezen, houden wij niet van dingen mooier maken dan ze zijn. Dat is precies waar het vroeger is misgegaan in de hypotheekmarkt. Wij zullen te allen tijde vertellen waar het op staat. Soms is dat geen goed nieuws. Dan zullen we vertellen hoe je jouw situatie kunt verbeteren. Soms zullen wij iets (nog) niet weten. Dan zullen we het samen uitzoeken. Dat is goed voor jou én goed voor Frits.

 

Onafhankelijk

Wij hebben Frits opgericht om de hypotheekmarkt te veranderen. Daarom is Frits onafhankelijk en zal dat altijd blijven. Wij geloven dat verandering van onderaf komt, dus begint bij jou. Natuurlijk werken wij niet alleen. Samen met onze partners kunnen wij sneller, grotere stappen zetten. Wel selecteren wij onze partners heel nauwkeurig om er zeker van te zijn dat alle neuzen dezelfde kant op staan: namelijk vooruit.

 

Veilig

Wij begrijpen dat je niet wilt dat jouw gegevens zomaar rondslingeren. We hebben onze servers daarom zodanig ingericht dat jouw gegevens versleuteld opgeslagen worden met 256-bit encryptie. Dat betekent dat ze veilig en onleesbaar voor anderen worden bewaard. We zullen je gegevens ook niet gebruiken voor andere dingen dan we hebben afgesproken. Frits is aangesloten bij de AFM en houdt zich aan alle wetten en regels die gelden voor financiële dienstverleners.

 

Bereikbaar

Frits is een startend bedrijf, wat zich 100% inzet voor onze klanten. Wij luisteren graag naar jou. Wij zijn daarom altijd bereikbaar en reageren altijd binnen één dag op klachten, vragen of opmerkingen. Contact met Frits is persoonlijk, constructief en snel. Want als we jou kunnen helpen, komen wij ook een stap dichter bij ons doel: een nieuwe, klantgerichte hypotheekmarkt.