Wij zijn Frits!

Ikbenfrits? Wij zijn Frits! Niet slechts één bolleboos, maar een heel team knappe koppen. Samen zitten we elke dag klaar om jouw maandlasten snel en efficiënt naar beneden te krijgen. Dat doen we op meerdere vlakken: van het schrijven van slimme algoritmes, het maken van een handige besparingscheck en het bouwen van een gebruiksvriendelijke website, tot het bellen met klanten en banken en het oversluiten van te dure hypotheken. We doen alles zelf en gaan er prat op dat we allemaal multi-inzetbaar zijn: ook onze programmeurs halen hun financiële diploma’s. Hierdoor begrijpt iedereen bij Frits hoe we jou zo goed mogelijk verder kunnen helpen!

Bekijk hier wie wij zijn. Ga met je muis over onze foto’s om meer over ons te weten te komen of persoonlijk contact met ons op te nemen.

Lisette Otten

Lisette Otten

Lisette Otten: Mrs. Document, regentesse van ORV-land en ver daar buiten. Sinds eind december versterkt zij ons team bij het acceptatie-proces van de hypotheek.

Joost Schulze

Joost Schulze

Joost wordt gedreven door de mogelijkheid om complexe systemen voor iedereen begrijpbaar te maken. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte hij als ontwerper, en begon met Thomas een importbedrijf in elektrische auto’s. Ook is hij de onbetwiste tafeltennis-kampioen van Ikbenfrits.nl van 2016.

Alyt de Jong

Alyt de Jong

Alyt is Chief of Customer Satisfaction, aan het eind van haar studie Communicatiewetenschap en houdt zich bezig met alles rondom communicatie, marktonderzoek en het verwerken van alle klantenfeedback. Nog wat te melden over Ikbenfrits? Alyt hoort je graag aan!

Frank de Leeuw

Frank de Leeuw

Frank heeft naast Economie in Rotterdam, de Lyon Management School in Frankrijk gedaan. Hij heeft verschillende directiefuncties vervuld in de Buitenreclame sector en vooral in het Openbaar Vervoer. Binnen Ikbenfrits ligt zijn focus op de operatie, interne processen en procedures. De overstap naar een jong internetbedrijf vindt hij erg inspirerend.

Lexane van der Zee

Lexane van der Zee

Afgestudeerd Sociologe bij wie dienstverlening door de aderen stroomt. Werkzaam geweest als casemanager bij een mediationkantoor en als financieel adviseur bij een grote bank. Ze houdt zich binnen het Frits-team bezig met het adviseren van klanten over hun hypotheek en zorgt dat besparingen realiteit worden.

Michiel Lensink

Michiel Lensink

Michiel heeft Technische Natuurkunde gestudeerd in Delft en heeft daarna meerdere bedrijven gehad in o.a. water en biotech. Binnen Frits ligt zijn focus op groei en schaalbaarheid.

Monique van der Veeken

Monique van der Veeken

Monique is de nieuwste aanwinst op de adviesafdeling. Alle Wft's cum laude gehaald in 1 keer, waar zie je dat nog? Bij Ikbenfrits dus.

Remco van Dongen

Remco van Dongen

Mister Document, boekhouder, werknemer van het eerste uur. Wij presenteren u: Remco van Dongen. At your service.

Ron Cadier

Ron

Na zijn studie HBO Informatica is Ron aan de slag gegaan als webdeveloper bij diverse consultancybedrijven. Bij Ikbenfrits is hij verantwoordelijk voor de website, techniek en het verbeteren van processen via automatisering. Daarnaast houdt hij zich bezig met het entertainen van mensen op urban dancefeesten door middel van raps.

Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Na drie mooie jaren bij Shifter als Application Designer, gaat Stijn bij Ikbenfrits zorgen voor de analyse en optimalisatie van jouw ervaring op de website.

Thomas de Leeuw

Thomas de Leeuw

Na z’n studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft startte Thomas een aantal bedrijven, waaronder een zonne-energiebedrijf en samen met Joost een importbedrijf voor elektrische auto’s. Thomas heeft aan de wieg gestaan van de algoritmes waar Frits zijn slimheid aan ontleent.

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!