Wij zijn Frits!

Frits is een eerlijke en vindingrijke outsider in de financiële wereld. Ieder lid van het team is dat ook. Of je nou technische natuurkunde hebt gestudeerd of sociologie: de neuzen staan dezelde kant op. Samen zetten we hypothekenland op zijn kop.

Monique van der Veeken

Monique van der Veeken

Adviseur & HR

Hypotheektalent Monique debuteerde begin 2016 in de basis van het Frits-adviesteam. En niet zonder succes: met haar fingerspitzengefühl en fijnbesnaarde klantvriendelijkheid heeft zij al tientallen dossiers tot een goed einde gebracht.

Lisette Otten

Lisette Otten

Expert documenten

Lisette Otten: regentesse van documenten-land en ver daar buiten. Als een van de eerste leden van het team vervult ze een sleutelrol in het acceptatieproces van de hypotheken die Frits regelt voor zijn klanten.

Jim van der Voort

Jim van der Voort

Developer

Jim is net als Frits een rebel. Hij begon onder andere aan Technische Informatica en Industrial Design maar stopte daar voortijdig mee om zich volop te richten op programmeren. Net als Steve Wozniak van Apple ;) Jim wordt warm van complexe data begrijpelijk maken. Eigenlijk zoals Frits doet met de nodeloos ingewikkelde wereld die ‘hypotheken’ heet.

Merel Schneider

Merel Schneider

Adviseur

Deze geboren en getogen Amsterdammer deed na haar studie Communicatie onder andere de binnendienst en marketing bij een edelmetaal bedrijf. Maar er wrong iets. Merel had het gevoel dat ze vooral de rijken rijker aan het maken was. Daarom besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze wil zich nuttig maken voor de maatschappij. Daarom geeft ze nu het hypotheekadvies waar Frits bekend om staat: begrijpelijk voor iedereen met behulp van slimme tools.

Eduard Knape

Eduard Knape

Adviseur

Eduard was zijn halve werkzame leven productmanager in auto accessoires, vooral navigatiesystemen. Uitgekeken op de autowereld, ging de koers radicaal om. Hij volgde een omscholing naar hypotheekadviseur en hypothecair planner en wijst je nu graag de weg in hypothekenland.

Imtiaaz Asray

Imtiaaz Asray

Adviseur

Deze geboren en getogen Amsterdammer deed zijn bachelor Rechten natuurlijk gewoon in eigen stad. Hij kluste jarenlang bij als beveiliger op Schiphol en wist het voor elkaar te krijgen om passagiers lachend door de security check te loodsen. Als je dat kan, dan is hypotheekadvies geven een fluitje van een cent dacht Frits.

Sheresade Cabello Lara

Sheresade Cabello Lara

Backoffice

Frits weet het zeker: hij is de enige hypotheekadviseur in Nederland met een Bachelor Koreastudies in huis. Daarnaast werkte Sheresade jarenlang in de horeca. Kortom: ze is slim en klantgericht. Precies wat Frits zoekt in een back-officer.

Michiel Jansen

Michiel Jansen

Optimalisatie specialist

Als er 1 ding is dat Michiel heeft geleerd na 19 jaar digitale werkervaring dan is het wel: intuïtie is gaaf maar wantrouw jezelf. Check je fingerspitzengefühl met feiten, tests en feedback. Dat is precies wat hij gaat doen voor Frits: de site en apps constant verbeteren, zodat jij de best mogelijke ervaring hebt. Heb je tips? Laat het hem even weten, via michielj@ikbenfrits.nl

Kevin Jungerman

Kevin Jungerman

Klantenservice

Kevin is de steun en toeverlaat van klanten die Frits opbellen. Hij heeft hiervoor een aantal jaar financiële ervaring opgedaan bij andere hypotheekclubs. Overdag helpt hij klanten van Frits met z’n passie voor cijfertjes, ’s avonds spijkert hij zijn kennis en kunde op het gebied van Financial Service Management bij.

Anjes van Zijverden

Anjes van Zijverden

Adviseur

Lange tijd was Anjes werkzaam in de film- en televisiewereld als office-manager en production-manager. Daarna was ze taxichauffeur bij Abel. De oplettende lezer heeft de lijn al te pakken: Anjes houdt ervan om mensen te helpen. Net als Frits. Samen helpen we Nederlanders met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven: het vinden van de juiste hypotheek.

Remco van Dongen

Remco van Dongen

Expert documenten

Mister Document, boekhouder, werknemer van het eerste uur. Wij presenteren u: Remco van Dongen. At your service.

Michiel Lensink

Michiel Lensink

Oprichter & Adviseur

Van Technische Natuurkunde naar hypothekenland, met een omweggetje via de duurzame energiesector. Michiel is bij Frits non-stop bezig met de groei en schaalbaarheid van het bedrijf. Hij is het aanspreekpunt als de kranten en televisieprogramma’s ons weer eens opbellen over ontwikkelingen op de markt.

Lexane van der Zee

Lexane van der Zee

Adviseur

Afgestudeerd Sociologe bij wie dienstverlening door de aderen stroomt. Werkzaam geweest als casemanager bij een mediationkantoor en als financieel adviseur bij een grote bank. Ze houdt zich binnen het Frits-team bezig met het adviseren van klanten over hun hypotheek en zorgt dat besparingen realiteit worden.

Gabriël Meijer

Gabriël Meijer

Backoffice

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de HvA ging Gabriël aan de slag in de klantenservice bij de Decathlon. Daar ontdekte hij hoe leuk hij het vindt om mensen verder te helpen. Dat is ook precies wat hem aanstaat aan de backoffice-functie bij Frits: door zijn nauwkeurige werk helpt hij mensen in heel Nederland met het afsluiten van hun hypotheek.

Nina Meiling

Nina Meiling

Product Owner

Toen Frits Nina's cv zag was hij gelijk verkocht! Ze had namelijk haar eigen bedrijf, Cashwijzer, waarmee ze mensen hielp met belangrijke financiële keuzes aan de telefoon volgens het no cure no pay principe. Precies wat Frits doet in hypothekenland. Voor Frits werkt Nina als Product Owner: ze doet er alles aan om het gehele adviestraject beter te maken voor de klant door samen te werken met mijn adviseurs en developers.

Marjolein van Heezik

Marjolein van Heezik

Online Marketeer

Marjolein is een data-gedreven marketing-fan met roots in de psychologie. Ze is net zo gepassioneerd over de groei van Ikbenfrits als over de groei van de kantoorplanten. Geloof me, dat is heel gepassioneerd!

Manon Duwel

Manon Duwel

Data-analist

Econometrist Manon is volledig bevoegd om eerstegraads wiskundeles te geven. Gelukkig voor Frits geeft ze de voorkeur aan het omzetten van data naar inzicht en actie om zo onze klanten én adviseurs te helpen. Ze eet haar M&M’s op kleur, van kleine naar grote groepjes. Je hoort het: een data-analist in hart en nieren.

Alyt de Jong

Alyt de Jong

Communicatie Oversluitclaim

Alyt kwam bij Frits tijdens haar studie Communicatiewetenschap terecht als stagiair op de marketingafdeling. Toen Frits banken ging aanklagen over de oversluitboetes en een claim startte bleek dat er heel hard iemand nodig was die hiervoor de communicatie op zich nam. Ze combineert het allemaal met haar afstuderen en vliegt ook nog eens Europa rond voor haar modellenwerk. Respect.

Jeroen Huisman

Jeroen Huisman

Developer

Na zijn Master Industrial Ecology ging het roer resoluut om. Via een Full-Stack Development Course belandde Jeroen bij Frits. Hij hecht waarde aan gezondheid, continue ontwikkeling en efficiëntie. Een match made in heaven.

Bogdan Popa

Bogdan Popa

Developer

Een nieuwe tafeltennis-koning is opgestaan, tot grote spijt van scheidend Frits-kampioen Stijn. Aan de tafel blinkt hij uit in topspin, gelukkig is de code die hij schrijft recht-toe-recht-aan. Met ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van de achterkant van webapplicaties is Bogdan een geweldige toevoeging aan het uitdijende developers-team binnen Frits.

Frank de Leeuw

Frank de Leeuw

Adviseur

Frank heeft naast Economie in Rotterdam, de Lyon Management School in Frankrijk gedaan. Hij heeft verschillende directiefuncties vervuld in de Buitenreclame sector en vooral in het Openbaar Vervoer. Binnen Ikbenfrits ligt zijn focus op de operatie, interne processen en procedures. De overstap naar een jong internetbedrijf vindt hij erg inspirerend.

Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Developer

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.

Piotr Wódz

Piotr Wódz

Developer

Altijd vrolijk, altijd enthousiast, Piotr is het zonnetje in huis bij Frits. Waar bij Piotr pas echt de zon van gaat schijnen? Mooi geschreven software, zoals die van onze slimme rekentools bijvoorbeeld. Everybody loves the sunshine…

Bas Cozijn

Bas Cozijn

Developer

Alle documenten die klanten uploaden worden handmatig gecheckt. Dit kost een hoop tijd voor de klant en de mensen op kantoor. Gelukkig hebben we Technische Informatica-student Bas. Hij onderzoekt hoe Frits dit proces kan automatiseren en bouwt alvast een prototype. Huizenkopers in heel Nederland zijn hem straks dankbaar.

Thomas de Leeuw

Thomas de Leeuw

Oprichter, Adviseur & Developer

Na z’n studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft startte Thomas een aantal bedrijven, waaronder een zonne-energiebedrijf en samen met Joost een importbedrijf voor elektrische auto’s. Thomas heeft aan de wieg gestaan van de algoritmes waar Frits zijn slimheid aan ontleent.

Rene de Jonge

Rene de Jonge

Developer

Rene promoveerde in Statistische Wiskunde en stuurde een open sollicitatie toen hij ons in de krant zag. Die buitenkans heeft Frits niet laten lopen. Rene is vastberaden om de meester achter de rekenkracht te worden van Frits. Reken maar dat hem dat gaat lukken.

Tjebbe van der Zee

Tjebbe van der Zee

Stagiair Frits goes Europe

Je leest het goed: Frits heeft reisplannen. Tjebbe is student Business Innovation en onderzoekt de mogelijkheden om uit te breiden naar andere landen. Mochten daar opties zijn dan doktert hij ook nog eens slimme strategie uit. Handige jongen!

Stefan Hagen

Stefan Hagen

Developer

Met Stefan heeft Frits zijn felbegeerde Ruby-specialist in huis. In zijn vrije tijd gaat hij graag zeilen of haalt hij de motor van een oude LandRover uit elkaar. Bij Frits wil hij graag veel bijleren als developer door software te bouwen waar onze adviseurs en klanten beter van worden. Klasse!

Charlie Vielvoye

Charlie Vielvoye

Contentmarketing

Tijdens zijn studie Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam schreef hij paper na paper over nieuwe media en hun rol in de maatschappij. Nu gebruikt hij zijn scherpe pen om jou alles uit te leggen over hypotheken. En dat ook nog eens in gewone mensentaal. Hallelujah!

Crein Rietman

Crein Rietman

Stagiair Procesoptimalisatie

Bij een hypotheekaanvraag komen er een heleboel documenten kijken. Het hele proces wordt hierdoor vaak sterk vertraagd. Crein gaat voor Frits uitzoeken of dat niet veel handiger kan. In de wandelgangen zong de bijnaam Mr. Automatisation al rond. Petje af.

Joost Schulze

Joost Schulze

Oprichter & Developer

Joost wordt gedreven door de mogelijkheid om complexe systemen voor iedereen begrijpbaar te maken. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte hij als ontwerper en begon met Thomas een importbedrijf in elektrische auto’s. Nu is het online hypotheekadvies dat de klok slaat. Heb je een slimme tool gebruikt op de site? Grote kans dat Joost die gebouwd heeft!

Jos Uijterwaal

Jos Uijterwaal

Technisch Marketeer

Jos heeft een onbeheersbare drang om dingen te ‘maken’ en dat kan van alles zijn. Zo bouwde hij jaren geleden al een startup, toen startups nog niet eens bestonden. In zijn eigen tijd uit die drang zich in lekker eten en het spelen met Lego. Bij Frits maakt Jos zich druk om Marketing Automation, of te wel: geautomatiseerde e-mails en andere handige snufjes.

Alma van der Weele

Alma van der Weele

Adviseur

Een sociale studie, een stage bij De Gezonde Stad en werkervaring in toerisme… toen was daar Frits! De missie en helderheid van Frits overtuigden Alma om hypotheekadviseur te worden. Frits was op zijn beurt onder de indruk van de kernwoorden op Alma’s palmares: sociaal en duurzaam. Precies wat er beter moet in hypothekenland.