Wij zijn Frits!

Frits is een eerlijke en vindingrijke outsider in de financiële wereld. Ieder lid van het team is dat ook. Of je nou technische natuurkunde hebt gestudeerd of sociologie: de neuzen staan dezelfde kant op. Samen zetten we hypothekenland op zijn kop.

Casper van Groos

Casper van Groos

Content Specialist

Als boertje van buut'n uit de Achterhoek naar hartje Amsterdam. Voordat Casper bij Frits terecht kwam had hij nooit verwacht dat hij hypotheken zo interessant zou vinden. Tijdens zijn studie journalistiek werkte hij al voor Vice, de Johan Cruyff Foundation en het AD. Bij Frits schrijft hij artikel na artikel om ervoor te zorgen dat iedereen hypothekenland begrijpt.

Timo Harleman

Timo Harleman

Backoffice

Van alle Fritsers is Timo verreweg het langste onderweg naar zijn werk. Twee keer per week reist hij op en neer naar Amsterdam om de Back-Office crew te versterken. Vanuit Ede! Met deze toewijding, zijn studie Financial Services Management én zijn klantgerichtheid door zijn jarenlange ervaring in de klantenservice hoefde Frits geen twee keer na te denken om Timo te verwelkom in zijn team.

Lea Siebes

Lea Siebes

Employee Experience Specialist

Na haar studie psychologie te hebben afgerond werkte Lea een poosje in Leiden, totdat ze besloot dat ze meer van de wereld wilde zien en haar biezen pakte. Meer dan drie jaar woonde ze aan de andere kant van de wereld, maar no worries! Met een kleine omweg via Midden Amerika belandde ze weer in Nederland en Frits wist meteen dat hij haar in zijn team wilde. Binnen Frits is Lea een luisterend oor, probleemoplosser en verantwoordelijk voor alles op het gebied van Employee Experience.

Manon Duwel

Manon Duwel

Data-analist

Econometrist Manon is volledig bevoegd om eerstegraads wiskundeles te geven. Gelukkig voor Frits geeft ze de voorkeur aan het omzetten van data naar inzicht en actie om zo onze klanten én adviseurs te helpen. Ze eet haar M&M’s op kleur, van kleine naar grote groepjes. Je hoort het: een data-analist in hart en nieren.

Gabriël Meijer

Gabriël Meijer

Backoffice

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de HvA ging Gabriël aan de slag in de klantenservice bij de Decathlon. Daar ontdekte hij hoe leuk hij het vindt om mensen verder te helpen. Dat is ook precies wat hem aanstaat aan de backoffice-functie bij Frits: door zijn nauwkeurige werk helpt hij mensen in heel Nederland met het afsluiten van hun hypotheek.

Lisette Otten

Lisette Otten

Backoffice

Lisette Otten: regentesse van documenten-land en ver daar buiten. Als een van de eerste leden van het team vervult ze een sleutelrol in het acceptatieproces van de hypotheken die Frits regelt voor zijn klanten.

Frank de Leeuw

Frank de Leeuw

Adviseur

Frank heeft naast Economie in Rotterdam, de Lyon Management School in Frankrijk gedaan. Hij heeft verschillende directiefuncties vervuld in de Buitenreclame sector en vooral in het Openbaar Vervoer. Binnen Ikbenfrits ligt zijn focus op de operatie, interne processen en procedures. De overstap naar een jong internetbedrijf vindt hij erg inspirerend.

Angelina Kemper

Angelina Kemper

Product Owner & Adviseur

Deze geboren en getogen Volendammer werd verkozen tot Jong Marketeer of the Year 2018. Niet zo gek dus dat Frits dacht: ‘haar moet ik hebben.’ Angelina heeft naast haar opleidingen Financial Service Management en Neuromarketing altijd gewerkt: van de klantenservice tot Product Owner. Haar passie voor data en het denken vanuit de klant maken haar de perfecte toevoeging voor Frits’ snel groeiende Growth-team.

Jim van der Voort

Jim van der Voort

Developer

Jim is net als Frits een rebel. Hij begon onder andere aan Technische Informatica en Industrial Design maar stopte daar voortijdig mee om zich volop te richten op programmeren. Net als Steve Wozniak van Apple ;) Jim wordt warm van complexe data begrijpelijk maken. Eigenlijk zoals Frits doet met de nodeloos ingewikkelde wereld die ‘hypotheken’ heet.

Piotr Wódz

Piotr Wódz

Developer

Altijd vrolijk, altijd enthousiast, Piotr is het zonnetje in huis bij Frits. Waar bij Piotr pas echt de zon van gaat schijnen? Mooi geschreven software, zoals die van onze slimme rekentools bijvoorbeeld. Everybody loves the sunshine…

René Dijk

René Dijk

User Experience (UX) Consultant en Designer

René reist vier keer per week vanuit Naarden af naar Amsterdam om als grafisch vormgever en ontwerper de website van Frits zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het is de verantwoordelijkheid van een ‘User eXperience Designer’ om in de huid van websitebezoekers te kruipen en indeling, navigatie en helderheid altijd op de eerste plek te zetten. Dat René dat bij Frits mag doen vanuit maatschappelijk oogpunt, geeft hem een bijzondere mate van voldoening en focus.

Imtiaaz Asray

Imtiaaz Asray

Adviseur

Deze geboren en getogen Amsterdammer deed zijn bachelor Rechten natuurlijk gewoon in eigen stad. Hij kluste jarenlang bij als beveiliger op Schiphol en wist het voor elkaar te krijgen om passagiers lachend door de security check te loodsen. Als je dat kan, dan is hypotheekadvies geven een fluitje van een cent dacht Frits.

Anjes van Zijverden

Anjes van Zijverden

Adviseur

Lange tijd was Anjes werkzaam in de film- en televisiewereld als office-manager en production-manager. Daarna was ze taxichauffeur bij Abel. De oplettende lezer heeft de lijn al te pakken: Anjes houdt ervan om mensen te helpen. Net als Frits. Samen helpen we Nederlanders met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven: het vinden van de juiste hypotheek.

Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Developer

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.

Alyt de Jong

Alyt de Jong

Communicatie Oversluitclaim

Alyt kwam bij Frits tijdens haar studie Communicatiewetenschap terecht als stagiair op de marketingafdeling. Toen Frits banken ging aanklagen over de oversluitboetes en een claim startte bleek dat er heel hard iemand nodig was die hiervoor de communicatie op zich nam. Ze combineert het allemaal met haar afstuderen en vliegt ook nog eens Europa rond voor haar modellenwerk. Respect.

Bogdan Popa

Bogdan Popa

Developer

Een nieuwe tafeltennis-koning is opgestaan, tot grote spijt van scheidend Frits-kampioen Stijn. Aan de tafel blinkt hij uit in topspin, gelukkig is de code die hij schrijft recht-toe-recht-aan. Met ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van de achterkant van webapplicaties is Bogdan een geweldige toevoeging aan het uitdijende developers-team binnen Frits.

Eduard Knape

Eduard Knape

Adviseur

Eduard was zijn halve werkzame leven productmanager in auto accessoires, vooral navigatiesystemen. Uitgekeken op de autowereld, ging de koers radicaal om. Hij volgde een omscholing naar hypotheekadviseur en hypothecair planner en wijst je nu graag de weg in hypothekenland.

Merel Schneider

Merel Schneider

Adviseur

Deze geboren en getogen Amsterdammer deed na haar studie Communicatie onder andere de binnendienst en marketing bij een edelmetaal bedrijf. Maar er wrong iets. Merel had het gevoel dat ze vooral de rijken rijker aan het maken was. Daarom besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze wil zich nuttig maken voor de maatschappij. Daarom geeft ze nu het hypotheekadvies waar Frits bekend om staat: begrijpelijk voor iedereen met behulp van slimme tools.

Michiel Lensink

Michiel Lensink

Oprichter & Adviseur

Van Technische Natuurkunde naar hypothekenland, met een omweggetje via de duurzame energiesector. Michiel is bij Frits non-stop bezig met de groei en schaalbaarheid van het bedrijf. Hij is het aanspreekpunt als de kranten en televisieprogramma’s ons weer eens opbellen over ontwikkelingen op de markt.

Nabila El Omrani

Nabila El Omrani

Communicatie Stagiaire

Marjolein van Heezik

Marjolein van Heezik

Online Marketeer

Marjolein is een data-gedreven marketing-fan met roots in de psychologie. Ze is net zo gepassioneerd over de groei van Ikbenfrits als over de groei van de kantoorplanten. Geloof me, dat is heel gepassioneerd!

Puck Aikman

Puck Aikman

Adviseur

Wereldreizigster Puck woonde en studeerde al in Japan, Antigua en Barbuda en Macau. Voor haar scriptie deed ze onderzoek naar 'greenwashing' (je als bedrijf groener voordoen dan je bent) en schreef ze een gedragscode voor de scheepvaart. Ze is dus niet bang om miljarden-industrieën aan te pakken. Een perfecte match natuurlijk met Frits die maar wat blij is dat ze namens hem maatschappelijk verantwoord hypotheekadvies geeft.

Mitchell Köhler

Mitchell Köhler

Adviseur

Adviseur Mitchell staat het liefst zoveel mogelijk op het water met zijn kitesurfboard en kite. Hij zorgt er met zijn advies voor dat jij tijdens het aankooptraject van een woning lekker kan ontspannen, en óók optimale controle hebt.

Sam Mejatti

Sam Mejatti

Stagiaire Procesverbetering

Volgens Sam zouden meer bedrijven zoals Frits mogen zijn: eerlijk. Om de eerlijke feedback van de Frits tool voor ondernemers te verbeteren, zal zij onderzoek doen naar de acceptatie van ondernemers. Zodat ook zij een nóg beter advies krijgen uit de online tool voor ondernemers. Top, Sam!

Friso Bakker

Friso Bakker

Contentschrijver

Tijdens zijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam leert Friso de fijne kneepjes van het media-werkveld kennen. De kennis die hij daar op doet past hij gelijk toe voor Frits. Hij is niet alleen fanatiek in het schrijven van (online) teksten, van restaurants, mode, kunst en een borrel is de benjamin ook niet vies.

Dirja Jansen

Dirja Jansen

Adviseur

Dirja is niet begonnen in hypothekenland. Dirja studeerde Spaans, en heeft daarna het roer volledig omgegooid. Ze startte een traineeship en is vervolgens in de financiële sector beland. Ze vind hypotheken interessant en merkt hoe ingewikkeld een hypotheek kan zijn voor klanten. Daarom is ze enthousiast over de missie van Frits: begrijpelijk hypotheekadvies geven, zodat mensen zelf alles weten over hun hypotheek.

Thomas de Leeuw

Thomas de Leeuw

Oprichter & Adviseur

Na z’n studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft startte Thomas een aantal bedrijven, waaronder een zonne-energiebedrijf en samen met Joost een importbedrijf voor elektrische auto’s. Thomas heeft aan de wieg gestaan van de algoritmes waar Frits zijn slimheid aan ontleent.

Jeroen Huisman

Jeroen Huisman

Developer

Na zijn Master Industrial Ecology ging het roer resoluut om. Via een Full-Stack Development Course belandde Jeroen bij Frits. Hij hecht waarde aan gezondheid, continue ontwikkeling en efficiëntie. Een match made in heaven.

Sheresade Cabello Lara

Sheresade Cabello Lara

Backoffice

Frits weet het zeker: hij is de enige hypotheekadviseur in Nederland met een Bachelor Koreastudies in huis. Daarnaast werkte Sheresade jarenlang in de horeca. Kortom: ze is slim en klantgericht. Precies wat Frits zoekt in een back-officer.

Anton Volkov

Anton Volkov

Software-ingenieur

Anton is een enthousiaste software-ingenieur uit Rusland. Dit is niet de eerste keer dat Anton bij een FinTech-bedrijf werkt. Hij zat namelijk ook een tijdje bij nx'change (een bedrijf dat andere bedrijven helpt met geld ophalen in de eigen community). Naast zijn passie voor het bouwen van algoritmes houdt Anton van luchtvaart, fietsen en improvisatietheater.

Lexane van der Zee

Lexane van der Zee

Operations Optimizer & Adviseur

Afgestudeerd Sociologe bij wie dienstverlening door de aderen stroomt. Werkzaam geweest als casemanager bij een mediationkantoor en als financieel adviseur bij een grote bank. Ze houdt zich binnen het Frits-team bezig met het adviseren van klanten over hun hypotheek en zorgt dat besparingen realiteit worden.

Daniel de Jong

Daniel de Jong

Backoffice

Voor zijn avontuur bij Frits was kunstaficionado Daniël jarenlang werkzaam aan de andere kant van het adviestraject: hij was acceptant bij een bank. Hij krijgt het meeste energie van klanten voor wie de dingen net even moeilijker lagen. Met deze ervaring en mindset is Daniël de ideale toevoeging voor het backoffice-team.

Stendert de Vries

Stendert de Vries

Automatiseringsspecialist

Het afsluiten van een hypotheek moet veel makkelijker en leuker worden. Daarom wil Frits waar het kan processen automatiseren. Een hypotheekaanvraag moet als bij toverslag afgehandeld kunnen worden! Stendert helpt hierbij. Met zijn Master in Information Studies en interesse voor opkomende technologieën en hun invloed op mens en maatschappij is hij de aangewezen man voor deze taak.

Alma van der Weele

Alma van der Weele

Adviseur

Een sociale studie, een stage bij De Gezonde Stad en werkervaring in toerisme… toen was daar Frits! De missie en helderheid van Frits overtuigden Alma om hypotheekadviseur te worden. Frits was op zijn beurt onder de indruk van de kernwoorden op Alma’s palmares: sociaal en duurzaam. Precies wat er beter moet in hypothekenland.

Bas Cozijn

Bas Cozijn

Developer

Alle documenten die klanten uploaden worden handmatig gecheckt. Dit kost een hoop tijd voor de klant en de mensen op kantoor. Gelukkig hebben we Technische Informatica-student Bas. Hij onderzoekt hoe Frits dit proces kan automatiseren en bouwt alvast een prototype. Huizenkopers in heel Nederland zijn hem straks dankbaar.

Stefan Hagen

Stefan Hagen

Developer

Met Stefan heeft Frits zijn felbegeerde Ruby-specialist in huis. In zijn vrije tijd gaat hij graag zeilen of haalt hij de motor van een oude LandRover uit elkaar. Bij Frits wil hij graag veel bijleren als developer door software te bouwen waar onze adviseurs en klanten beter van worden. Klasse!

Tjebbe van der Zee

Tjebbe van der Zee

Klantenwerver en relatiebouwer

Tjebbe zocht tijdens zijn stage voor Frits de mogelijkheden uit om uit te breiden naar andere landen. Vooral zijn belletjes naar Spaanse banken tijdens de Workation 2018 vanaf het strand in Rota maakte indruk. Nu zorgt hij ervoor dat andere sites naar ons linken zodat Frits bovenaan verschijnt op Google als je iets opzoekt over het kopen van een huis.

Nina Meiling

Nina Meiling

Product Owner

Toen Frits Nina's cv zag was hij gelijk verkocht! Ze had namelijk haar eigen bedrijf, Cashwijzer, waarmee ze mensen hielp met belangrijke financiële keuzes aan de telefoon volgens het no cure no pay principe. Precies wat Frits doet in hypothekenland. Voor Frits werkt Nina als Product Owner: ze doet er alles aan om het gehele adviestraject beter te maken voor de klant door samen te werken met mijn adviseurs en developers.

Monique van der Veeken

Adviseur & HR

Hypotheektalent Monique debuteerde begin 2016 in de basis van het Frits-adviesteam. En niet zonder succes: met haar fingerspitzengefühl en fijnbesnaarde klantvriendelijkheid heeft zij al tientallen dossiers tot een goed einde gebracht.

Joost Schulze

Joost Schulze

Oprichter & Developer

Joost wordt gedreven door de mogelijkheid om complexe systemen voor iedereen begrijpbaar te maken. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte hij als ontwerper en begon met Thomas een importbedrijf in elektrische auto’s. Nu is het online hypotheekadvies dat de klok slaat. Heb je een slimme tool gebruikt op de site? Grote kans dat Joost die gebouwd heeft!

Remco van Dongen

Remco van Dongen

Backoffice

Mister Document, boekhouder, werknemer van het eerste uur. Wij presenteren u: Remco van Dongen. At your service.

Luka Stout

Luka Stout

Data Scientist

Als je het kantoor van Frits binnenloopt is er een grote kans dat je Luka, kauwend op een pen, volledig gefocust achter zijn beeldscherm aantreft. Na zijn Bachelor Computer Science en Master in Artificial Intelligence was Luka werkzaam als consultant en deed zo ervaring op in allerlei verschillende branches. Naast dat hij met zijn kennis van technologie ervoor zorgt dat Frits steeds slimmer wordt, speelt deze data-scientist graag volleybal én is hij een bevlogen kok! Zo’n alleskunner wilde Frits natuurlijk maar wat graag in zijn team!

Jafar Kaboli

Jafar Kaboli

Online Marketeer (SEO)

Jafar leeft voor online marketing, al meer dan 10 jaar krikt hij de vindbaarheid van bedrijven op Google op. Zijn missie is duidelijk: Frits bovenaan krijgen in de zoekresultaten als jij iets opzoekt over het kopen van een huis. In zijn vrije tijd leest hij veel over marketing en psychologie, om nóg beter te worden in zijn passie.

Voornaam Achternaam

Voornaam Achternaam

Backoffice

Hier schrijf je het verhaal dat op de website komt. Een korte tekst over de nieuwe collega.

Annemarieke van Wagenberg

Annemarieke van Wagenberg

Interim Talent Specialist

Annemarieke helpt Ikbenfrits de komende tijd als interimmer op recruitment en employee experience vlak. Ze heeft in 2015 haar master Work, Health and Career behaald en heeft sindsdien haar talent bij verschillende start-ups laten zien. Nu is Ikbenfrits aan de beurt! Annemarieke is een denker, doener, talent specialist en interne verbinder.

Jos Uijterwaal

Jos Uijterwaal

Technisch Marketeer

Jos heeft een onbeheersbare drang om dingen te ‘maken’ en dat kan van alles zijn. Zo bouwde hij jaren geleden al een startup, toen startups nog niet eens bestonden. In zijn eigen tijd uit die drang zich in lekker eten en het spelen met Lego. Bij Frits maakt Jos zich druk om Marketing Automation, of te wel: geautomatiseerde e-mails en andere handige snufjes.

Alexey Klimuk

Alexey Klimuk

Developer

Kevin Jungerman

Kevin Jungerman

Backoffice

Kevin is de steun en toeverlaat van klanten die Frits opbellen. Hij heeft hiervoor een aantal jaar financiële ervaring opgedaan bij andere hypotheekclubs. Overdag helpt hij klanten van Frits met z’n passie voor cijfertjes, ’s avonds spijkert hij zijn kennis en kunde op het gebied van Financial Service Management bij.

Wopke Sijtsema

Wopke Sijtsema

Adviseur

Met zijn naam zou je verwachten dat hij uit Friesland komt, maar Wopke is geboren en getogen in Amstelveen. Hij heeft ruime ervaring als beleggingsadviseur en besloot na wat omzwervingen het roer om te gooien en de opleiding tot hypotheekadviseur te volgen. Hij vindt het een uitdaging om te werken volgens de nieuwe manier van hypotheekadvies van Ikbenfrits, met zijn slimme tools. Nog een leuk feitje over Wopke: hij heeft een passie voor hardlopen.