Wij zijn Frits!

Frits is een eerlijke en vindingrijke outsider in de financiële wereld. Ieder lid van het team is dat ook. Of je nou technische natuurkunde hebt gestudeerd of sociologie: de neuzen staan dezelfde kant op. Samen zetten we hypothekenland op zijn kop.

Menno Elgersma

Menno Elgersma

Adviseur

Adviseur Menno ademt hypotheken. Eerder gaf hij al hypotheekadvies bij verschillende banken, maar toen hij zag hoe het er bij Frits aan toe ging, ging hij meteen overstag. Een term die overigens niet onbekend voor hem is. De geboren en getogen Fries heeft een passie voor zeilen, schaatsen, koken en bakken. Zijn doel bij Frits? Ervoor zorgen dat zijn klanten precies weten waar ze aan toe zijn als ze afsluiten.

Timo Harleman

Timo Harleman

Backoffice

Van alle Fritsers is Timo verreweg het langste onderweg naar zijn werk. Drie keer per week reist hij op en neer naar Amsterdam om de Backoffice crew te versterken. Vanuit Ede! Met deze toewijding, zijn studie Financial Services Management én zijn klantgerichtheid door zijn jarenlange ervaring in de klantenservice hoefde Frits geen twee keer na te denken om Timo te verwelkom in zijn team.

Jim van der Voort

Jim van der Voort

Developer

Jim is net als Frits een rebel. Hij begon onder andere aan Technische Informatica en Industrial Design maar stopte daar voortijdig mee om zich volop te richten op programmeren. Net als Steve Wozniak van Apple ;) Jim wordt warm van complexe data begrijpelijk maken. Eigenlijk zoals Frits doet met de nodeloos ingewikkelde wereld die ‘hypotheken’ heet.

Luka Stout

Luka Stout

Data Scientist

Als je het kantoor van Frits binnenloopt is er een grote kans dat je Luka, kauwend op een pen, volledig gefocust achter zijn beeldscherm aantreft. Na zijn Bachelor Computer Science en Master in Artificial Intelligence was Luka werkzaam als consultant en deed zo ervaring op in allerlei verschillende branches. Naast dat hij met zijn kennis van technologie ervoor zorgt dat Frits steeds slimmer wordt, speelt deze data-scientist graag volleybal én is hij een bevlogen kok! Zo’n alleskunner wilde Frits natuurlijk maar wat graag in zijn team!

Angelina Kemper

Angelina Kemper

Product Owner & Adviseur

Deze geboren en getogen Volendammer werd verkozen tot Jong Marketeer of the Year 2018. Niet zo gek dus dat Frits dacht: ‘haar moet ik hebben.’ Angelina heeft naast haar opleidingen Financial Service Management en Neuromarketing altijd gewerkt: van de klantenservice tot Product Owner. Haar passie voor data en het denken vanuit de klant maken haar de perfecte toevoeging voor Frits’ snel groeiende Growth-team.

Alyt de Jong

Alyt de Jong

Recruitmentspecialist

Alyt begon bij Frits als stagiaire op de marketingafdeling. Toen Frits banken ging aanklagen over de oversluitboetes en een claim startte, nam zij de communicatie hiervoor op zich. Inmiddels regelt Alyt als Recruitmentspecialist alles wat er bij komt kijken als er nieuwe Fritsers in het team komen. Ze combineert het allemaal met haar Master Corporate Communication en vliegt ook nog eens Europa rond voor haar modellenwerk. Respect!

Joost Schulze

Joost Schulze

Oprichter & Developer

Joost wordt gedreven door de mogelijkheid om complexe systemen voor iedereen begrijpbaar te maken. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte hij als ontwerper en begon met Thomas een importbedrijf in elektrische auto’s. Nu is het online hypotheekadvies dat de klok slaat. Heb je een slimme tool gebruikt op de site? Grote kans dat Joost die gebouwd heeft!

Frank de Leeuw

Frank de Leeuw

Adviseur

Frank heeft naast Economie in Rotterdam, de Lyon Management School in Frankrijk gedaan. Hij heeft verschillende directiefuncties vervuld in de Buitenreclame sector en vooral in het Openbaar Vervoer. Binnen Ikbenfrits ligt zijn focus op de operatie, interne processen en procedures. De overstap naar een jong internetbedrijf vindt hij erg inspirerend.

Savannah Heesen

Savannah Heesen

Adviseur

Foodlover, adviseur, kroegtijger, hypotheekexpert. Voordat ze bij Frits kwam was Savannah (Sav, voor vrienden) ‘Customer Loyalty Member’ bij een bank. Wat dat betekent? Savannah was dé persoon die je moest spreken als je vragen had over je aflossingsvrije hypotheek. Vanuit Almere belandde ze met een kleine omweg via Berlijn in Amsterdam, waar zij en Frits elkaar vonden. Binnen Frits zorgt ze ervoor dat het beste hypotheekadvies van Nederland nóg beter wordt.

Imtiaaz Asray

Imtiaaz Asray

Adviseur

Deze geboren en getogen Amsterdammer deed zijn bachelor Rechten natuurlijk gewoon in eigen stad. Hij kluste jarenlang bij als beveiliger op Schiphol en wist het voor elkaar te krijgen om passagiers lachend door de security check te loodsen. Als je dat kan, dan is hypotheekadvies geven een fluitje van een cent dacht Frits.

Puck Aikman

Puck Aikman

Adviseur

Wereldreizigster Puck woonde en studeerde al in Japan, Antigua en Barbuda en Macau. Voor haar scriptie deed ze onderzoek naar 'greenwashing' (je als bedrijf groener voordoen dan je bent) en schreef ze een gedragscode voor de scheepvaart. Ze is dus niet bang om miljarden-industrieën aan te pakken. Een perfecte match natuurlijk met Frits die maar wat blij is dat ze namens hem maatschappelijk verantwoord hypotheekadvies geeft.

Rene Klok

Rene Klok

Backoffice

Thomas de Leeuw

Thomas de Leeuw

Oprichter & Adviseur

Na z’n studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft startte Thomas een aantal bedrijven, waaronder een zonne-energiebedrijf en samen met Joost een importbedrijf voor elektrische auto’s. Thomas heeft aan de wieg gestaan van de algoritmes waar Frits zijn slimheid aan ontleent.

Lisette Otten

Lisette Otten

Backoffice

Lisette Otten: regentesse van documenten-land en ver daar buiten. Als een van de eerste leden van het team vervult ze een sleutelrol in het acceptatieproces van de hypotheken die Frits regelt voor zijn klanten.

Alireza Valizade

Alireza Valizade

Developer

Alireza heeft het grootste deel van zijn ervaring als developer opgedaan in Teheran. Hij werkte daarnaast voor een aantal internationale bedrijven, waaronder Ericsson in Ierland. Toen Frits de uitgebreide ervaring van Alireza zag wist hij het meteen: deze developer wilde hij in zijn team. Binnen Frits zorgt Alireza met slimme code ervoor dat het werk voor de adviseurs en back-officers steeds iets makkelijker wordt. Frits voorzien van de nieuwste technologie geeft hem veel energie.

Mitchell Köhler

Mitchell Köhler

Adviseur

Adviseur Mitchell staat het liefst zoveel mogelijk op het water met zijn kitesurfboard en kite. Hij zorgt er met zijn advies voor dat jij tijdens het aankooptraject van een woning lekker kan ontspannen, en óók optimale controle hebt.

Laura Elenbaas

Laura Elenbaas

Office / Client Happiness Specialist

Net als veel Fritsers is Laura gepassioneerd over eten. Zoveel zelfs, dat ze besloot haar werk ervan te maken. Het pittoreske Zeeland werd verruild voor Amsterdam waar ze voeding en diëtiek studeerde en aan de slag ging als standmanager in de Foodhallen. Na een reis naar Bali vond ze het tijd om het roer om te gooien en zo belandde ze bij Frits. Als Office en Client Happiness Specialist regelt zij alles om ervoor te zorgen dat Fritsers en klanten niks tekort komen. En daar wordt Frits ook happy van!

Piotr Wódz

Piotr Wódz

Developer

Altijd vrolijk, altijd enthousiast, Piotr is het zonnetje in huis bij Frits. Waar bij Piotr pas echt de zon van gaat schijnen? Mooi geschreven software, zoals die van onze slimme rekentools bijvoorbeeld. Everybody loves the sunshine…

Daniël de Jong

Daniël de Jong

Backoffice

Voor zijn avontuur bij Frits was kunstaficionado Daniël jarenlang werkzaam aan de andere kant van het adviestraject: hij was acceptant bij een bank. Hij krijgt het meeste energie van klanten voor wie de dingen net even moeilijker lagen. Met deze ervaring en mindset is Daniël de ideale toevoeging voor het backoffice-team.

Stijn Janmaat

Stijn Janmaat

Developer

Stijn is afgestudeerd op de richting Interaction Design van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Bij Frits heeft hij zich ontpopt als een manusje van alles: development, marketing, tafeltennis-koning, portretfotografie van het team, you name it. Jouw ervaring op de website beter maken is wat hem drijft.

René Dijk

René Dijk

User Experience (UX) Consultant en Designer

René reist vier keer per week vanuit Naarden af naar Amsterdam om als grafisch vormgever en ontwerper de website van Frits zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het is de verantwoordelijkheid van een ‘User eXperience Designer’ om in de huid van websitebezoekers te kruipen en indeling, navigatie en helderheid altijd op de eerste plek te zetten. Dat René dat bij Frits mag doen vanuit maatschappelijk oogpunt, geeft hem een bijzondere mate van voldoening en focus.

Friso Bakker

Friso Bakker

Contentschrijver

Tijdens zijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam leert Friso de fijne kneepjes van het media-werkveld kennen. De kennis die hij daar op doet past hij gelijk toe voor Frits. Hij is niet alleen fanatiek in het schrijven van (online) teksten, van restaurants, mode, kunst en een borrel is de benjamin ook niet vies.

Jeroen Huisman

Jeroen Huisman

Developer

Na zijn Master Industrial Ecology ging het roer resoluut om. Via een Full-Stack Development Course belandde Jeroen bij Frits. Hij hecht waarde aan gezondheid, continue ontwikkeling en efficiëntie. Een match made in heaven.

Lea Siebes

Lea Siebes

Employee Experience Specialist

Na haar studie psychologie te hebben afgerond werkte Lea een poosje in Leiden, totdat ze besloot dat ze meer van de wereld wilde zien en haar biezen pakte. Meer dan drie jaar woonde ze aan de andere kant van de wereld, maar no worries! Met een kleine omweg via Midden Amerika belandde ze weer in Nederland en Frits wist meteen dat hij haar in zijn team wilde. Binnen Frits is Lea een luisterend oor, probleemoplosser en verantwoordelijk voor alles op het gebied van Employee Experience.

Andrei Pospeev

Andrei Pospeev

Developer

Andrei heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Als je hem vraagt waar hij het meeste van houdt, hoeft hij niet lang te denken voordat hij een top drie paraat heeft: familie, reizen en code. Deze software developer uit Rusland zit inmiddels al meer dan tien jaar in het vak. Hij zorgt er iedere dag voor dat de tools van Frits een stukje slimmer worden.

Nina Meiling

Nina Meiling

Product Owner

Toen Frits Nina's cv zag was hij gelijk verkocht! Ze had namelijk haar eigen bedrijf, Cashwijzer, waarmee ze mensen hielp met belangrijke financiële keuzes aan de telefoon volgens het no cure no pay principe. Precies wat Frits doet in hypothekenland. Voor Frits werkt Nina als Product Owner: ze doet er alles aan om het gehele adviestraject beter te maken voor de klant door samen te werken met mijn adviseurs en developers.

Kim van der Meer

Kim van der Meer

Backoffice

Secuur, zorgzaam, klantgericht en hardwerkend. In Kim vond Frits alles wat hij zoekt in een back-officer. Met haar kennis van hypotheken en juridische achtergrond zorgt ze ervoor dat alle dossiers probleemloos worden afgehandeld. Naast back-officer is Kim (lievelings)tante, trotse eigenaar van twee katten en regelmatig in de sportschool te vinden.

Harm Jan Schouwstra

Hypotheekadviseur

Bogdan Popa

Bogdan Popa

Developer

Een nieuwe tafeltennis-koning is opgestaan, tot grote spijt van scheidend Frits-kampioen Stijn. Aan de tafel blinkt hij uit in topspin, gelukkig is de code die hij schrijft recht-toe-recht-aan. Met ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van de achterkant van webapplicaties is Bogdan een geweldige toevoeging aan het uitdijende developers-team binnen Frits.

Remco van Dongen

Remco van Dongen

Backoffice

Mister Document, boekhouder, werknemer van het eerste uur. Wij presenteren u: Remco van Dongen. At your service.

Lexane van der Zee

Lexane van der Zee

Operations Optimizer & Adviseur

Afgestudeerd Sociologe bij wie dienstverlening door de aderen stroomt. Werkzaam geweest als casemanager bij een mediationkantoor en als financieel adviseur bij een grote bank. Ze houdt zich binnen het Frits-team bezig met het adviseren van klanten over hun hypotheek en zorgt dat besparingen realiteit worden.

Gaby Wilkes

Gaby Wilkes

Adviseur

Voordat Gaby hypotheekadviseur werd bij een bank, werkte ze met verstandelijk beperkten. Haar liefde voor werken met mensen, eindeloze geduld en grote kennis van hypothekenland zorgde ervoor dat Frits haar meteen in zijn team wilde. Gaby heeft één grote hobby: eten. In de breedste zin van het woord. Ze kookt graag zelf, maar gaat nog liever lekker uit eten.

Bas Cozijn

Bas Cozijn

Developer

Alle documenten die klanten uploaden worden handmatig gecheckt. Dit kost een hoop tijd voor de klant en de mensen op kantoor. Gelukkig hebben we Technische Informatica-student Bas. Hij onderzoekt hoe Frits dit proces kan automatiseren en bouwt alvast een prototype. Huizenkopers in heel Nederland zijn hem straks dankbaar.

Stendert de Vries

Stendert de Vries

Automatiseringsspecialist

Het afsluiten van een hypotheek moet veel makkelijker en leuker worden. Daarom wil Frits waar het kan processen automatiseren. Een hypotheekaanvraag moet als bij toverslag afgehandeld kunnen worden! Stendert helpt hierbij. Met zijn Master in Information Studies en interesse voor opkomende technologieën en hun invloed op mens en maatschappij is hij de aangewezen man voor deze taak.

Eduard Knape

Eduard Knape

Adviseur

Eduard was zijn halve werkzame leven productmanager in auto accessoires, vooral navigatiesystemen. Uitgekeken op de autowereld, ging de koers radicaal om. Hij volgde een omscholing naar hypotheekadviseur en hypothecair planner en wijst je nu graag de weg in hypothekenland.

Anton Volkov

Anton Volkov

Software-ingenieur

Anton is een enthousiaste software-ingenieur uit Rusland. Dit is niet de eerste keer dat Anton bij een FinTech-bedrijf werkt. Hij zat namelijk ook een tijdje bij nx'change (een bedrijf dat andere bedrijven helpt met geld ophalen in de eigen community). Naast zijn passie voor het bouwen van algoritmes houdt Anton van luchtvaart, fietsen en improvisatietheater.

Michiel Lensink

Michiel Lensink

Oprichter & Adviseur

Van Technische Natuurkunde naar hypothekenland, met een omweggetje via de duurzame energiesector. Michiel is bij Frits non-stop bezig met de groei en schaalbaarheid van het bedrijf. Hij is het aanspreekpunt als de kranten en televisieprogramma’s ons weer eens opbellen over ontwikkelingen op de markt.

Casper van Groos

Casper van Groos

Content Specialist

Als boertje van buut'n uit de Achterhoek naar hartje Amsterdam. Voordat Casper bij Frits terecht kwam had hij nooit verwacht dat hij hypotheken zo interessant zou vinden. Tijdens zijn studie journalistiek werkte hij al voor Vice, de Johan Cruyff Foundation en het AD. Bij Frits schrijft hij artikel na artikel om ervoor te zorgen dat iedereen hypothekenland begrijpt.

Merel Schneider

Merel Schneider

Adviseur

Deze geboren en getogen Amsterdammer deed na haar studie Communicatie onder andere de binnendienst en marketing bij een edelmetaal bedrijf. Maar er wrong iets. Merel had het gevoel dat ze vooral de rijken rijker aan het maken was. Daarom besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze wil zich nuttig maken voor de maatschappij. Daarom geeft ze nu het hypotheekadvies waar Frits bekend om staat: begrijpelijk voor iedereen met behulp van slimme tools.

Sven Bruinsma

Sven Bruinsma

Adviseur

Sven is afgestudeerd historicus maar viel na zijn studie zomaar in de bankenwereld. Daar ontdekte hij zijn interesse voor hypotheken en hoe belangrijk hij het vindt om deze begrijpelijk te maken voor zijn klanten. Naast hypotheekadviseur is Sven DJ en basgitarist. Creatief, transparant en nieuwsgierig. Voor Frits was dat natuurlijk een match made in heaven!

Stefan Hagen

Stefan Hagen

Developer

Met Stefan heeft Frits zijn felbegeerde Ruby-specialist in huis. In zijn vrije tijd gaat hij graag zeilen of haalt hij de motor van een oude LandRover uit elkaar. Bij Frits wil hij graag veel bijleren als developer door software te bouwen waar onze adviseurs en klanten beter van worden. Klasse!

Sheresade Cabello Lara

Sheresade Cabello Lara

Backoffice

Frits weet het zeker: hij is de enige hypotheekadviseur in Nederland met een Bachelor Koreastudies in huis. Daarnaast werkte Sheresade jarenlang in de horeca. Kortom: ze is slim en klantgericht. Precies wat Frits zoekt in een back-officer.