Een schoorsteen moet roken – ook die van mij

Ik ben een idealist: ik wil de hypotheekmarkt verbeteren. Een hypotheek krijgen moet makkelijker worden, en goedkoper. Om dat te bereiken, moet ook ik geld verdienen. Het maken van software, het onderhouden van een website – het is allemaal niet gratis. Ik laat je graag zien hoe ik mijn geld verdien.

 

Jouw belang is mijn belang

Ik heb eigen geld geïnvesteerd om Ikbenfrits.nl op te zetten. Dat geld zie ik natuurlijk graag ooit terug, zonder dat jij teveel betaalt. Daarom is mijn belang zoveel mogelijk gelijk aan die van jou. Je betaalt pas, als je daadwerkelijk een nieuwe hypotheek afsluit.

 

Eerst goede service, dan pas kosten

Het gevolg? Mijn online tools zijn gratis, zodat je gemakkelijk een eerste inzicht in jouw situatie kan krijgen. Wil je daadwerkelijk een hypotheek afsluiten? Ik denk graag even met je mee, in een telefonische afspraak. Ook hiervoor reken ik geen kosten. Prettig toch? En, dit motiveert mij super goede service te bieden. Zodat jij uiteindelijk kiest voor mijn advies en bemiddeling.

 

Hoge kwaliteit voor een lage prijs – het kan echt!

Pas als jouw nieuwe hypotheek rond is, reken ik daar een bedrag voor. Het kost altijd €1.500. (Psst, dat is ongeveer de helft van een gemiddelde hypotheker op de hoek..) En toch ben ik geen prijsvechter. Met slimme software en goede samenwerking met jou, werk ik gewoon veel efficiënter. En dat merk je in de kosten.