Hoe verdient Frits zijn boterham?

Elke schoorsteen moet roken, ook die van ons.

Wij van Ikbenfrits zijn idealisten: we willen de huidige hypotheekwereld verbeteren. En wel zo, dat het voor iedereen betaalbaar is. Want veel moeten verdienen om meer te kunnen besparen, dat vinden we niet eerlijk. Daarom zijn we één van de goedkoopste spelers op de markt. Onze Doe 't zelf-check en daaropvolgende FritsAnalyse zijn gratis, en we regelen het hele proces van oversluiten voor €1500. Dat is bij concurrenten vele malen duurder, zo beschreef ook het NRC.

Maar elke schoorsteen moet roken. Het maken van software, het onderhouden van de website, het huren van ons kantoor, personeel en nog veel meer kost natuurlijk allemaal geld. Hoe komen wij aan geld, nu en in de toekomst? Dat leggen we graag uit. Dan weet jij wat ons belang is.

We hebben eigen geld geïnvesteerd om Ikbenfrits op te zetten en we willen blijven innoveren. Maar we willen ook graag iets terugverdienen, zonder jou te veel te laten betalen. Daarom hebben we onze belangen zo veel mogelijk gelijkgemaakt aan die van jou. Jij betaalt voor het oversluitproces alleen als het jou wat oplevert. Ook als blijkt dat je niet kunt besparen, kunnen we je geld terugstorten. Dat vinden we wel zo eerlijk. Daarnaast hebben we alle kosten die je eventueel bij ons zou maken al meegerekend in de uitkomst van de gratis Doe 't zelf-check. Want verrassingen achteraf, daar houdt niemand van.

Frits ziet zichzelf niet als een prijsvechter in de hypotheekmarkt, maar focust juist op hele hoge kwaliteit van hypotheekadvies door slimme rekentools en automatisering. Door ervoor te zorgen dat je pas kosten maakt als je kunt besparen profiteren we daar allemaal van.

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!