Waarom hebben we Frits gemaakt?

Omdat iedereen, ook jij, voor zichzelf en zijn eigen hypotheek moet kunnen zorgen. Veel mensen zeggen: dat kan niet, dat is niet nodig of het is te moeilijk. Frits zegt: Jij bent niet dom, het is niet moeilijk en er kan veel meer dan je denkt. Frits maakt van jou een actieve hypotheekeigenaar. Misschien zit je goed, misschien kun je veel geld per maand besparen!


Robin, vader van 3 kleine kinderen, had een tijdje terug wat tijd vrij om naar zijn eigen maandlasten te kijken. De crèchekosten waren hoog. Maar, zijn hypotheek ook. Hij ging eerst naar zijn adviseur. Maar die hielp hem niet. Achteraf waarschijnlijk omdat hij nog commissies ontving. Dus ging Robin het zelf uitzoeken. Hij kon €500 netto per maand besparen! Die dag is Frits geboren.

 

Hoeveel bespaar jij?

Nu weet Frits dat 1 op de 5 hypotheekeigenaren honderden euro’s netto per jaar kan besparen. Misschien ben jij dat. Iedere maand dat je dat niet uitzoekt, gooi jij misschien wel heel veel geld over de balk!

 

Een actieve consument = samen beter af

Een actieve consument zijn, dat doe je voor jezelf, maar ook voor iedereen om je heen. Jij zet de stap om je eigen situatie te verbeteren. Dan dwingen wij samen de banken te veranderen. Kijk maar eens wat er bij de telefoonproviders, verzekeraars en energieleveranciers is gebeurd. Daar switchen nu veel mensen. Dat is al genoeg om flink de concurrentie aan te wakkeren. Het gevolg: lagere prijzen en betere service.

 

Samen met Frits

  • Maakt niemand jou iets wijs
  • Weet jij alles van je eigen hypotheek
  • Heb jij de laagste kosten
  • Ben jij je hypotheek de baas

Want, als jij een goede keuze voor jezelf maakt, is dat voor iedereen beter!