Veelgestelde vragen

Wie is Frits?

Frits is jouw virtuele hypotheekadviseur. Hij maakt snel online en gratis inzichtelijk of je kan besparen door je hypotheek over te sluiten. Frits rust niet tot er eerlijkheid en transparantie is in de hypotheekmarkt en jij niet meer onnodig te veel betaalt voor je hypotheek.

Frits bestaat niet echt, maar is het online geesteskind van Thomas, Joost en Michiel. Wil je meer weten? Lees over het hoe en waarom van Frits op de pagina Frits? en klik op de verschillende tabbladen om onder andere onze visie, onze belofte en ons team te leren kennen.

FAQ / veelgestelde vragen

Hypotheken lijken soms best ingewikkeld. Daarom kan het goed zijn dat je vragen hebt over Frits, Frits’ diensten of hoe Frits precies werkt. Frits begrijpt goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en helpt je graag op weg. Op deze pagina hebben we alles wat we je kunnen vertellen over hypotheken gebundeld en vind je uitgebreide uitleg over allerlei lastige termen.

Heb je toch nog een vraag? Of het nou over hypotheekrente of over inloggen gaat, de vragen die ons het meest worden gesteld hebben we hier op een rijtje gezet. Blader links door de categorie√ęn.

Staat je vraag er niet tussen of kun je hem niet vinden? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord. En wie weet krijgt ook jouw vraag een mooi plekje op deze pagina.