Algemene-vragen

Kan ik een hypotheek krijgen als ik met pensioen ben?

Ook als je met pensioen bent zijn er vaak mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Goed nieuws! Ik kan je daarbij helpen.

Lees meer over pensioen en hypotheek afsluiten

Kunnen jullie een lagere rente voor mij regelen dan andere adviseurs?

Nee, dat kan niet. Alle rentes zijn in Nederland transparant en beschikbaar op de websites van de geldverstrekkers. Door strenge wetgeving in Nederland kunnen tussenpersonen hier niet van af wijken.

Wat ik voor je doe is de beste hypotheek vinden met daarbij de beste en laagste rente.

Lees meer over wat je krijgt bij Ikbenfrits

Wat kost de notaris als ik het via jullie regel?

Als je je hypotheek afsluit of oversluit via mij, dan kan ik de notaris voor je regelen. Ik werk samen met Nationale Notaris. De tarieven kun je opvragen via je hypotheekadviseur.

Lees meer over de notaris

Regelen jullie ook de overlijdensrisicoverzekering (ORV)?

Zeker! Als blijkt uit het advies dat het verstandig is om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, dan gaan wij dit voor je regelen. Je betaalt hiervoor niets extra’s aan mij.

Lees meer over de overlijdensrisicoverzekering

Kan ik mijn account verwijderen?

Wil je je account verwijderen? Dan kun je een verzoek indienen via privacy@ikbenfrits.nl.

Soms mag ik jouw account niet verwijderen. Als je bijvoorbeeld een gesprek hebt gehad met 1 van mijn adviseurs. De AFM verplicht mij dan jouw gegevens 5 jaar te bewaren.

Zijn mijn gegevens veilig?

Ik begrijp dat je niet wilt dat jouw gegevens zomaar rondslingeren. We hebben onze servers daarom zo ingericht dat jouw gegevens versleuteld opgeslagen. Dat betekent dat ze veilig en onleesbaar voor anderen worden bewaard. We zullen je gegevens ook niet gebruiken voor andere dingen dan we hebben afgesproken.

Ik ben aangesloten bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en houdt mij natuurlijk aan alle wetten en regels die gelden voor financiële dienstverleners.

Lees meer over je gegevens bij mij

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Problemen met inloggen? Soms kan het helpen om een andere browser te proberen of je cookies te verwijderen en opnieuw te accepteren.

Ben je niet meer zeker van je wachtwoord of moet je nog een wachtwoord instellen? Vraag dan een wachtwoord-reset aan. Vergeten met welk e-mailadres je bij ons bent geregistreerd? Neem dan even contact met ons op.

Wie is Frits?

Ik ben online hypotheekadviseur. Ik ben digitaal, maar mijn adviseurs zijn echt. Mijn rekentools en dashboard geven je inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Ga je een huis kopen of wil je jouw hypotheek oversluiten? Dan komen mijn hypotheekadviseurs in beeld! Samen nemen jullie de situatie door én bepalen jullie hoe de nieuwe hypotheek eruit gaat zien. Ikbenfrits regelt jouw hypotheek van a tot z!

Lees meer over Ikbenfrits

Waar vind ik het rapport van de FritsAnalyse terug?

Heb je een FritsAnalyse gehad en wil je het rapport terugzien dat tijdens het gesprek is besproken? Log in op mijn website, klik op Dashboard en vervolgens op ‘Bekijk mijn FritsAnalyse‘. Het rapport is daar altijd terug te vinden en blijft voor je bewaard.

Wat doet Frits met mijn gegevens?

Ik sla al jouw gegevens op in een persoonlijk dossier. Deze gegevens worden in de eerste plaats gebruikt om een goede berekening te maken en om jou te kunnen voorzien van hypotheekadvies. Je vindt er alles over in mijn privacyverklaring.

Lees de privacyverklaring

Hoe krijg ik een nieuw wachtwoord?

Ben je je wachtwoord vergeten? Geef hier het e-mailadres op waarmee je bij Frits bent ingeschreven. Dan sturen we je direct een nieuw wachtwoord toe.

Wat kost hypotheekadvies bij Ikbenfrits?

Ik heb veel geïnvesteerd in automatisering. Dat is goed voor de kwaliteit en snelheid van het advies, maar ook voordelig in de kosten. Daarnaast werken we online en hebben we geen door kantoor. Zo proberen we onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dat voordeel rekenen we door aan jou. Bij mij betaal je 1.500 euro voor hypotheekadvies en 1.750 als je (zelfstandig) ondernemer bent. Lees in ons dienstverleningsdocument hoe deze bedragen zijn opgebouwd.

Lees meer over waarom ik veel goedkoper ben dan de Hypotheker