Frits

Hoe zit het met Oversluitclaim.nl?

Oversluitclaim.nl is de stichting die strijdt voor de juiste berekening van de oversluitboete en eerlijke voorwaarden bij oversluiten van hypotheek. Op initiatief van Ikbenfrits.nl is deze stichting in het leven geroepen.

Uit ons onderzoek over 12.000 dossiers is gebleken dat de oversluitboete te hoog is, hoger dan wettelijk is toegestaan. Al 20 jaar berekenen vrijwel alle banken de boete verkeerd en altijd in hun voordeel! Ze passen verschillende trucjes toe om de boete hoog te houden. Samen¬†zorgen die ervoor dat de oversluitboete meer dan ‚ā¨ 3.400,- te hoog is per hypotheek!

Oversluitclaim is een volledig onafhankelijke instantie. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op www.oversluitclaim.nl.

Wie is Frits?

Frits is jouw virtuele hypotheekadviseur. Hij maakt snel online en gratis inzichtelijk of je kan besparen door je hypotheek over te sluiten. Frits rust niet tot er eerlijkheid en transparantie is in de hypotheekmarkt en jij niet meer onnodig te veel betaalt voor je hypotheek.

Frits bestaat niet echt, maar is het online geesteskind van Thomas, Joost en Michiel. Wil je meer weten? Lees over het hoe en waarom van Frits op de pagina Frits? en klik op de verschillende tabbladen om onder andere onze visie, onze belofte en ons team te leren kennen.

Hoe verloopt het proces tot oversluiten?

  1. Je begint met de Doe 't zelf-check via ikbenfrits.nl. De Doe 't zelf-check is gratis en maakt direct inzichtelijk of je kunt besparen door over te stappen. Deze tool geeft je advies tot besparing en inzicht in je kosten.
  2. Als uit de gratis Doe 't zelf-check blijkt dat je kunt besparen, kun je een stap verder met Frits. Vervolgens behandelen we een uitgebreide persoonlijke FritsAnalyse met alle relevante mogelijkheden. Ook deze is gratis. We plannen bovendien een telefonische afspraak, de adviseurs van Frits lopen samen met jou het overzicht door en beantwoorden al jouw vragen.
  3. Wil je daadwerkelijk oversluiten? Frits vraagt offertes voor je aan, bemiddelt met de bank en sluit jouw nieuwe hypotheek snel en voordelig af voor ‚ā¨1500. Deze kosten zijn al meeberekend in je besparingsoverzicht. Zo is voor jou van begin tot eind duidelijk wat je voordeel is en heb je er zelf geen omkijken naar.

 

Ik ga verhuizen, kan Frits ons helpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek?

Frits is er altijd om jou te helpen. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe hypotheek of om het oversluiten van je huidige hypotheek. Ikbenfrits biedt slimme online rekentools waarmee je meer inzicht krijgt in jouw financi√ęle toekomst. Met behulp van de FritsAnalyse brengen wij al deze gegevens in kaart,¬†waarna jij kunt beslissen of¬†wij jou nog verder kunnen helpen.

 

 

Kan ik mijn hypotheek op mijn woonboot oversluiten via Frits?

Met een hypotheek op een woonboot kan Frits jou helaas niet helpen. Er is op dit moment nog maar één geldverstrekker voor woonboten over en deze hypotheken worden enkel direct via de bank aangeboden.

Helpt Frits ook bij startershypotheken?

Ja zeker! Wij doen niets liever dan mensen helpen bij het kiezen van een hypotheek. Starter of niet. Het is voor ons altijd een nieuwe, leuke uitdaging. Met onze online rekentools kunnen we je laten zien welke hypotheek het beste bij jou past en welke niet. Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke vooruitzichten. Bovendien kost een gehele FritsAnalyse je geen geld.