Gegevens

Wat doet Frits met mijn gegevens?

Frits slaat al jouw gegevens op in een persoonlijk dossier. Deze gegevens worden in de eerste plaats gebruikt om een goede berekening te maken en met deze gegevens kunnen wij jouw hypotheek blijven monitoren. Als je in de toekomst kunt besparen, krijg je van ons bericht. Daarnaast gebruikt Frits al zijn data om onderzoek te doen naar de Nederlandse hypotheekmarkt. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld uitrekenen hoeveel mensen gemiddeld kunnen besparen op hun huidige hypotheek en dit in de media brengen. Zo kunnen we nog meer mensen helpen en samen de hypotheekmarkt veranderen! Natuurlijk zijn al onze onderzoeken anoniem, zodat jouw persoonlijke gegevens nooit op straat zullen belanden.

Kan ik mijn account verwijderen?

Ja, het is mogelijk je account te verwijderen. Log daarvoor in op ikbenfrits.nl/dashboard. Kies vervolgens: ‘Wijzig jouw account’. In het scherm waar je nu komt staat links onder de knop ‘Verwijder account’. Door hier op te klikken verwijder je jouw account en al jouw gegevens die daarin zijn opgeslagen.

Zijn mijn gegevens veilig?

Frits begrijpt dat je niet wilt dat jouw gegevens zomaar rondslingeren. We hebben onze servers daarom zo ingericht dat jouw gegevens versleuteld opgeslagen worden met 256-bit encryptie. Dat betekent dat ze veilig en onleesbaar voor anderen worden bewaard. We zullen je gegevens ook niet gebruiken voor andere dingen dan we hebben afgesproken. Frits is aangesloten bij toezichthouder AFM (Autoriteit Financiële Markten) en houdt zich aan alle wetten en regels die gelden voor financiële dienstverleners.