Elke schoorsteen moet roken, ook die van ons

Maar hoe zorgen wij daar nu voor? Dat leggen we je graag uit: dan weet jij wat ons belang is.

Hoe zit ‘t?

Onze hoofd-Fritsen hebben eigen geld geïnvesteerd om Ikbenfrits op te zetten en te kunnen blijven innoveren. Maar we moeten uiteraard ook iets terugverdienen om te blijven bestaan, zonder jou teveel geld te laten betalen. Daarom hebben we onze belangen zo gelijkmatig mogelijk afgestemd aan die van jou. Jij betaalt alleen voor het proces als het jou wat oplevert.

Geen verassingen achteraf

Als uiteindelijk blijkt dat je niet kunt besparen, storten wij je geld gewoon terug: dat vinden we wel zo eerlijk. Daarnaast hebben we alle kosten die je eventueel bij ons zou maken al meegerekend in de uitkomst van de gratis Doe ’t zelf-check. Want verrassingen achteraf, daar houdt niemand van.

Hoe gaat Frits te werk? En wat kost dat?

Het hele proces van huidige naar nieuwe hypotheek bestaat uit drie stappen: een online Doe 't zelf-check, een FritsAnalyse en het daadwerkelijke oversluiten. Frits maakt van jou een actieve hypotheekeigenaar: je bepaalt altijd zelf welke stappen je met Frits aan wilt gaan en je zit nooit ergens aan vast. Als je niet kan besparen, hoef je ook niet te betalen.

Ikbenfrits besparingscheck

De Doe 't zelf-check

Je kunt zelf checken of jouw hypotheek nog de juiste voor je is. Frits gebruikt een actuele databank met verschillende rentes, boetes en andere kosten om voor jou te berekenen of je kunt besparen. Als je goed zit, geeft Frits dat ook aan. De Doe 't zelf-check is en blijft altijd gratis.

Ikbenfrits advies

De FritsAnalyse

Als uit de tool blijkt dat je kunt besparen kun je ervoor kiezen een gesprek met ons in te boeken. We gaan dan samen bij de bank alle gegevens na, je krijgt een online interactief overzicht met al je mogelijkheden en we beantwoorden al je vragen. Een FritsAnalyse inclusief uitgebreid rapport kost je niks. Snel doen dus!

Ikbenfrits oversluiten

Oversluiten

Wil je daadwerkelijk oversluiten? Dan regelt Frits dat van begin tot eind. We verzamelen samen met jou de juiste documenten, bemiddelen met de bank, vragen offertes op en sluiten geheel de nieuwe hypotheek voor je af. Voor het hele proces rekent Frits €1.700 of €1.950 als je ondernemer bent aan advies en bemiddeling. Bij andere partijen is dat vaak minimaal twee keer zo duur! Dat is exclusief eventuele taxatie- en notariskosten, van ongeveer €400, respectievelijk €650. Meer weten over het al dan niet verlengen of oversluiten van jouw hypotheek? Lees dan hier verder.