Hoeveel kan ik maximaal bieden op Jacob Pronkstraat 38 in Den Haag?

Samen met de Consumentenbond heb ik een slimme rekentool ontwikkeld, waarmee je binnen een paar minuten ziet of je dit huis kunt kopen en hoeveel je kunt bieden. De vraagprijs is €260.000 k.k.
Foto: Funda

Bereken wat je maximaal kunt bieden

Rekentool aan het laden...

Bod uitbrengen op Jacob Pronkstraat 38

Wil je een bod uitbrengen op Jacob Pronkstraat 38, Den Haag? Leuk! De vraagprijs is €520.026.000.050 per m2. In de afbeelding kun je zien hoeveel er gemiddeld wordt overboden in de regio. Overleg altijd even met een hypotheekadviseur, zodat je precies weet hoever je kan gaan. Alle lichten op groen? Dan is het tijd om de makelaar te bellen.

Lees meer →
Nederland afwijking verkoopprijs
Afwijking verkoopprijs t.o.v. vraagprijs

Hypotheek aanvragen voor Jacob Pronkstraat 38 in Den Haag

Als je bod is geaccepteerd dan is het tijd om als de wiedeweerga een hypotheek aan te vragen. In mijn advies vergelijk ik meer dan 30 banken op rente en voorwaarden, zodat jij de beste hypotheek krijgt. Ook kijk ik naar oplossingen die misschien niet zo voor de hand liggen.Dit huis heeft bijvoorbeeld voorlopig energielabel G. Wellicht kan een energiebesparende maatregel het energielabel verbeteren, waardoor je minder aan hypotheekrente gaat betalen.

Lees meer →

Wie is Frits?

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies. Dat ben ik gaan doen omdat ik de hypotheekmarkt ondoorzichtig vind, en traag, en onnodig ingewikkeld. Met een unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, help ik mijn klanten om daadwerkelijk te snappen waar ze voor tekenen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf; mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.

Lees meer →

Andere huizenzoekers keken ook naar