Je rentevaste periode loopt af

Je hebt een nieuw aanbod gekregen van je bank. Klopt dit aanbod wel? Kan het nog lager bij een andere bank? De rekentools van Ikbenfrits helpen je verder.

Check nu jouw aanbod
Stappenplan

In 5 stappen naar de beste keuze

1

Vul het renteaanbod in de tool hieronder

2

Bepaal of je aanbod correct is

3

Bekijk wat de goedkoopste rente is voor jouw situatie

4

Minimaal 3 maanden vooraf krijg je een renteaanbod van je huidige bank

5

Kan het voordeliger? Plan een gratis telefonische afspraak in met een van onze adviseurs

Achtergrondinformatie

Het is belangrijk jouw renteaanbod goed te controleren

Minimaal 3 maanden van te voren krijg je een nieuw renteaabod van je bank. Er is waarschijnlijk een hoop veranderd sinds je de hypotheek hebt afgesloten. Je hebt misschien afgelost, je woning is misschien meer waard geworden. Check altijd goed of die zaken zijn meegenomen in een lager renteaanbod.

Achtergrondinformatie

Boeteloos overstappen naar een voordeligere bank

Vanwege de lage rentes ga je waarschijnlijk zelf bij je huidige bank er flink op vooruit. Maar vaak kan het nog een stuk lager. Aan het einde van je rente vaste periode is het ideale moment om over te stappen. De kosten zijn minimaal omdat je geen boete hoeft te betalen. Zelf checken of je beter kan verlengen of overstappen lees dan hier verder.

Berekening

Wat hebben we berekend?

  1. Klopt het aanbod? Heeft jouw huidige bank je nieuwe hypotheekvoorstel goed berekend? Wij checken dit tegen de rentes en risicocategoriën van jouw bank.
  2. Is je aanbod aantrekkelijk of kan je beter oversluiten? We rekenen je aanbod door op rentekosten en vergelijken dat met de alle hypotheekverstrekkers in de markt. We nemen hierin alle kosten die bij oversluiten komen kijken en hypotheekrenteaftrek mee.

Dit geeft een eerste idee over wat je kan doen. Maar het liefst leggen we in wat meer detail uit wat jouw mogelijkheden zijn en waarom. Maak dus na het invullen van de tool een gratis telefonische afspraak met één van onze adviseurs.

Telefonische afspraak

Laat je aanbod controleren door onze adviseurs

Via een telefonische afspraak helpen we je graag bij het controleren of het aanbod wat je hebt gekregen klopt, en of er nog voordeligere opties zijn in de markt. Zoals je van ons gewend bent, is deze afspraak gratis.

Hypotheekadvies 2.0

Hallo, wij zijn Ikbenfrits

Wij zijn geen doorsnee hypotheek adviseurs. Wij staan aan jouw kant. We maken hypotheken persoonlijk, inzichtelijk en toegankelijk.

WE ZIJN IN DE WOLKEN

Onze klanten beoordelen ons met een

9.1

In de media

Je kent ons van