Hypotheek voor zzp’ers lastig? Niet bij mij!

Jij hebt een onderneming en zoekt een hypotheek. Ik heb alle kleine lettertjes gelezen. Dus weet ik precies waar je de beste hypotheek kan krijgen. Zullen we?

Een hypotheek voor zzp’ers

Zo gaan we het doen

Je wilt zelf snappen wat je mogelijkheden zijn. Logisch. Daarom heb ik heldere artikelen en slimme tools. Wil je meer? In een gratis telefoongesprek met een van mijn adviseurs gaan we door al jouw cijfers heen. Dan kan je met een gerust hart op huizenjacht.

Ik regel de rest

Je cijfers op orde

Als eerste is het belangrijk om te kijken of de cijfers van je onderneming voldoen aan de eisen van de bank. Hiervoor kijken ze naar solvabiliteit, liquiditeit en winst.

Online rekenen

Zelf lezen en uitzoeken

Je bent zzp’er en zoekt een hypotheek.  Ik heb veel voor je uitgezocht. Wil je weten bij welke bank je past? Doe zelf de check! Dan heb je snel een eerste inzicht.

Maak een afspraak

Compleet inzicht in jouw situatie

De bank zal jouw cijfers helemaal uitpluizen. Gelukkig kan ik dat ook! Samen bespreken we jouw nieuwe hypotheek. Maak een gratis bel-afspraak!

Kijk een video over onze tool
Zo werkt mijn advies
Compleet advies voor €1.500

Compleet hypotheekadvies voor zzp’ers

Ik regel niet alleen jouw hypotheek, maar help je ook met alles wat daarbij komt kijken. Een lage rente en goede voorwaarden zijn natuurlijk belangrijk. Maar je kan mij ook bellen met andere vragen. Over winst, solvabiliteit en liquiditeit bijvoorbeeld. Of over hoe je een hypotheek na 1 jaar zzp krijgt. Ik help je met het hele proces. Stap voor stap.

Wat valt allemaal onder het advies?

  • We kijken bij welke bank je terecht kan als zzp’er
  • We helpen je met alle documenten die je nodig hebt als zzp’er
  • Wij berekenen eerlijk hoeveel je kunt lenen
  • We helpen je persoonlijk met alles wat met de hypotheek te maken heeft
Handige downloads

Een hypotheek voor zzp'ers, dat gaat net anders

Download gratis het e-book "Hypotheek voor zzp'ers". Vol met tips, eisen van de bank en dingen waar je op moet letten.

Waar gaat het allemaal over?
  • Het gehele proces uitgelegd: van huis zoeken tot hypotheek afsluiten
  • Hoe wordt je inkomen beoordeeld
  • Hoe zit 't met als je pas een paar jaar zzp'er bent?

Download de Checklist documenten voor zzp'ers

We hebben alle documenten die je moet hebben voor een hypotheek als zzp'er verzameld. Handig, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Benieuwd hoe jouw hypotheek er straks uitziet? Maak een gratis afspraak
Veelgestelde vragen

Het is niet zo ingewikkeld als het soms lijkt. Ik heb een stappenplan voor je. Daarna help ik je graag persoonlijk verder in een kennismakingsgesprek.

Veel hypotheekadviseurs vinden zzp’ers maar lastig. Want ze kosten meer tijd. Ik ben zelf ondernemer dus bij mij ben je welkom. Ik leg je uit hoe alles werkt zodat je het Ă©cht begrijpt. Daarna help ik je persoonlijk aan de beste hypotheek.

Als zzp’er is je inkomen de winst uit je onderneming. Dit is minder zeker dan als je een contract in loondienst hebt. Banken zijn daarom terughoudend in wat ze zzp’ers willen lenen. Te terughoudend vind ik. Daarom doe ik onderzoek naar hypotheken voor zzp’ers en zet ik de cijfers helder voor je op een rij. Zodat we samen de beste hypotheek voor jou vinden.

Veel zzp’ers denken dat ze het beste een hypotheek kunnen aanvragen bij hun eigen bank. Omdat dit een ‘veilige’ optie is. Maar je bank biedt natuurlijk alleen maar zijn eigen hypotheken aan. Dan valt er dus weinig te kiezen. Ik zet alle banken voor je op een rijtje en weet dus waar jij als zzp’er het best terecht kan.

Als je zzp’er bent heeft de hypotheekaanvraag wat meer voeten in de aarde dan als je in loondienst bent. Toch kan het volgens mij een stuk eenvoudiger dan het nu bij veel hypotheekadviseurs gaat. Niet alleen help ik je met heldere artikelen en slimme tools. Ook zijn mijn adviseurs experts op het gebied van hypotheken voor zzp’ers.

Actualiteit voor zzp'ers
Zzp hypotheek Meetup

Wat betekent Rutte III voor zzp’ers?

Er verandert onder Rutte III een hoop voor zzp’ers. Dit werkt door op hun kansen op een hypotheek. In deze blog vertel ik je hoe. Lees verder

Meer lezen over jouw hypotheek zzp

Waarom je eigen bank niet altijd de beste keuze is

De beste deal vind je lang niet altijd bij je eigen bank.

Lees verder »

Hoe kijken de banken naar je cijfers?

Lees alles over winst, solvabiliteit en liquiditeit en hoe je het moet berekenen.

Lees verder »

De 7 valkuilen bij een hypotheek zzp

Zie niets over het hoofd bij het regelen van je hypotheek zzp.

Lees verder »

Een hypotheek na 1 jaar zzp, hoe werkt dat?

Ook als je net gestart bent als zzp’er kun je een hypotheek krijgen.

Lees verder »

Ben je er klaar voor?