Hypotrust

Over Hypotrust

Hypotrust richt zich specifiek op hypotheken en is dus geen bank of verzekeraar. Wel zijn de hypotheekproducten die Hypotrust aanbiedt leningen van (Nederlandse en buitenlandse) banken en verzekeraars. Naar eigen zeggen worden de leningen met de laagste rentes en de beste voorwaarden gekozen, om deze aan de klanten aan te bieden.

Hypotrust is opgericht in 1993 en onderdeel van Quion. Deze onderneming begeleidt hypotheekaanbieders, en heeft naast Hypotrust ook andere aanbieders in haar portefeuille. Hypotrust is een eigen label van Quion.

Op de website van Hypotrust is veel informatie te vinden over de verschillende producten, evenals algemene informatie over hypotheken en diverse veelvoorkomende situaties. Ook is met rekenmodules bijvoorbeeld de maximale hypotheeksom te bepalen, of de benodigde hypotheek als je al een bepaald huis op het oog hebt. Een hypotheek is bij Hypotrust echter alleen af te sluiten via een onafhankelijke adviseur. Die zijn via de website te vinden, maar moeten door jezelf worden benaderd.

Ikbenfrits is ook een onafhankelijke hypotheekadviseur. Frits zal je precies vertellen welke hypotheek bij jouw situatie past, of dat nou bij Hypotrust is of bij een andere aanbieder.

Wil je oversluiten en zeker weten welke hypotheek het beste bij jou past?

 

Contactgegevens Hypotrust

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel
info@hypotrust.nl
088-2051580

 

Producten Hypotrust

Hypotrust biedt meerdere hypotheekproducten aan. Op dit moment zijn dat ‘Hypotrust OK’, ‘Woon Bewust’, ‘Comfort’ en ‘Elan’. Een nieuwe lening kan annuïtair of lineair worden afgelost. Bij oversluiten vanuit een aflossingsvrije hypoteek kan een deel aflossingsvrij worden meegenomen. Andere hypotheekproducten kunnen niet naar Hypotrust worden overgesloten. De rentes verschillen, net als bij andere aanbieders, per rentevaste periode.

Spannend hè, een huis kopen!

Download gratis het e-book “Help, ik koop een huis”. Vol met tips over bieden en financiering. Kan je goed voorbereid op huizenjacht.

Waar gaat het allemaal over?

  • Een stappenplan voor het kopen van een woning
  • Uitleg over alle (bijkomende) kosten
  • De 5 gouden tips van Frits voor starters
  • Handige tips, artikelen en info voor huiseigenaren