Onafhankelijk hypotheekadvies van Ikbenfrits

  • Onze klanten geven ons een 9
  • Laagste rente van meer dan 30 banken
  • Advies via telefoon of webcam

Maak de juiste keuzes
Ik geef jou eerlijk advies, jij beslist

Online rekentools

Mijn slimme online rekentools

Mijn online rekentools geven je snel inzicht in jouw (on)mogelijkheden. Gratis natuurlijk, op een tablet of computer.

Samen kiezen

Uitgerekend? Gratis bel-afspraak

Toe aan een nieuwe hypotheek of twijfel je nog? Ik neem je mee, stap voor stap. Via de website, telefoon en het Frits dashboard.

  • “Echte mensen, eerlijke adviseurs”
  • “In 30 minuten een stuk wijzer”
  • “Duidelijke uitleg, heldere taal”

Verhalen van klanten

We helpen nu bijna 3 jaar oversluiters, verhuizers en starters aan een nieuwe hypotheek. Benieuwd hoe mensen Ikbenfrits ervaren hebben? Lees hier een paar verhalen van echte klanten.

Lees alle klantervaringen

Jean-Paul, eerste huis

Eerst twijfelde ik om een afspraak te maken, maar ik ben blij dat ik ’t toch gedaan heb!

- Jean-Paul, eerste huis

Lees verder

Jaap en Jantina, oversluiters

We waren vooral blij met hoe goed Monique meedacht.

- Jaap en Jantina, oversluiters

Lees verder

Michelle, eerste huis

We zijn zeer compleet en goed geïnformeerd over wat er stond te gebeuren.

- Michelle, eerste huis

Lees verder

Veelgestelde vragen

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. We vergelijken meer dan 40 banken. Die worden altijd allemaal uitgerekend.

Je vult je gegevens in. Daarmee ga ik rekenen en weet je waar je aan toe bent. Als je verder met me gaat dan spreek je met een adviseur. Die begeleidt je door het hele proces. Stap voor stap. Bij mij word je niet aan je lot overgelaten. Geloof je het niet? Lees dan maar de reviews. Dan weet je hoe anderen er over denken.

Frits is als die ene kennis, die alles van hypotheken weet. Maar dan online. Is die nodig? Ja, want financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk.

Nee, dat kan niet. Daar kies ik heel bewust voor. Elke dag weer zijn mijn klanten blij dat alles voor ze wordt geregeld. Vaak kunnen we samen duizenden euro’s besparen door de hypotheek wat slimmer in te richten. Besparen op advies weegt daar niet tegenop. Je betaalt bij mij sowieso 50% minder dan bij de adviseur om de hoek. Ik geloof dat je met mijn prijs én advies het beste af bent.

Ik geef 100% onafhankelijk advies. Dat levert je geld op ten opzichte van adviseurs die dure verzekeringen mee-adviseren of gewoon minder kennis van zaken  hebben. Voor het advies en de bemiddeling vraag ik 1.500 euro als je je eerste huis gaat kopen en 1.700 euro als je je volgende huis gaat kopen of gaat oversluiten. Een flinke besparing ten opzichte van de ‘adviseur op de hoek’. Om jou als ondernemer te helpen heb ik iets meer tijd nodig in het gesprek met de banken. Daarom vraag ik daarvoor 1.950 euro.

Ja, en ik regel niet alleen jouw hypotheek, maar help je ook met alles wat daarbij komt kijken. Een lage rente en goede voorwaarden zijn natuurlijk belangrijk. Maar je kan mij ook bellen met andere vragen. Over het voorlopig koopcontract, een bankgarantie of bijvoorbeeld het vinden van een notaris. Ik help je met het hele proces. Stap voor stap.

Ja, Totdat je zeker weet dat je je nieuwe hypotheek wilt afsluiten kost Frits niets! De online tools zijn allemaal gratis, net als eerste oriënterende gesprekken. Je betaalt pas (een deel) als we een renteaanbod voor je gaan aanvragen bij een bank, de resterende 1.000 euro betaal je alleen als de bank akkoord gaat met je hypotheek.

Dit zeggen mijn klanten
Hypotheekadviseurs & nerds

Wij zijn Ikbenfrits

Hypotheekadviseurs die kunnen rekenen én het je uit kunnen leggen. Ontwerpers en ontwikkelaars die het voor jou inzichtelijk maken.

Lees verder over het team »

Wat vinden onze klanten?

Ze zijn in de wolken

9.1

Lees alle reviews »

In de media

Je kent ons van