icoon kosten hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies van Ikbenfrits

Ik regel de beste hypotheek voor jouw relaties.

Goede voorbereiding is het halve werk

Door mijn slimme software weten mijn adviseurs binnen no-time of een hypotheek wel of niet haalbaar is. Handig voor als je relaties woningen gaan bezichtigen! Online kunnen zij zelf de hypotheek berekenen óf zij kunnen gratis met 1 van mijn adviseur kijken wat je maximaal kan lenen en wat de maandlasten worden. Huis gekocht? Dan sluit ik gelijk de hypotheek voor ze af.

Vergroot de kans op de aankoop met het Biedcertificaat

  • Je weet dat jouw klant het huis écht kan betalen.
  • Omdat ik al een financiële check hebben gedaan kun je bieden met kortere ontbindende voorwaarden (2 weken).
  • Zo maak je jouw klant sneller gelukkig en heb je meer tijd voor je volgende klus. Win voor de klant én jou.

* Of mail naar thomas@ikbenfrits.nl

Bij mij krijgen jouw klanten het beste hypotheekadvies. Beloofd.

Veelgestelde vragen

Een Biedcertificaat is een certificaat waarin ik verklaar tot welk bedrag jouw klant een huis kan kopen. Uiteraard heb ik hiervoor de financiële situatie van jouw klant uitvoerig onder de loep genomen en gecheckt bij welke banken ze allemaal terecht kunnen. Nadat het bod is geaccepteerd kan ik direct de hypotheek aanvragen. Let op! Het Biedcertificaat is nog niet beschikbaar voor ondernemers.

Het Biedcertificaat inclusief uitgebreide controle kost 100 euro. Als de hypotheek daarna via mij wordt afgesloten dan krijgt de klant 100 euro op de advieskosten.

Lees meer over mijn advieskosten

Via ikbenfrits.nl/biedcertificaat kan jouw klant het Biedcertificaat aanvragen. Denk je dat meer van je klanten dit willen? Dan kun je een samenwerking aanvragen door een e-mail te sturen naar thomas@ikbenfrits.nl! Mijn team gaat speciaal voor jou een pagina maken waar je jouw klanten naar toe kan sturen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem hier eens een kijkje.

Ik ben een hypotheekadviseur. Mijn adviseurs geven 100% onafhankelijk advies. We vergelijken meer dan 30 banken en kiezen samen met jouw klant de hypotheek die het beste bij hen past. We zijn snel! Dit komt omdat we hele slimme software hebben. We werken samen met onder andere de Consumentenbond en hebben fantastische reviews. We zijn al de beste hypotheekadviseur voor de consument. Nu willen we ook voor de makelaar de beste hypotheekadviseur zijn en daarmee jouw leven een stuk makkelijker maken! Daarom hebben we het Biedcertificaat bedacht.

Door mijn slimme software weet ik binnen no-time of een hypotheek wel of niet haalbaar is. Berekeningen kun je natuurlijk automatiseren, maar menselijke aandacht niet. Doordat we veel hebben geautomatiseerd is dat waar mijn adviseurs tijd voor hebben. Zo zorgen wij voor het beste hypotheekadvies van Nederland. Met het Biedcertificaat kun jij en jouw klanten ook van onze services genieten.

Bekijk mijn reviews