Ikbenfrits Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief: Wat gaat de rente doen?

« Terug naar alle nieuwsbrieven


Nieuwsbrief September 2017
Beste,

Toen we twee jaar geleden begonnen met Ikbenfrits hadden we nooit durven dromen dat het zo hard zou gaan. Eén ding heeft voor ons altijd als een paal boven water gestaan: We willen het anders doen dan de bestaande partijen. En dat is gelukt.

Weet je waar we als team het meest trots op zijn? Dat ouders hun kinderen aanraden om met ons te praten, en dat die dan weer hun vrienden sturen. In een markt waar banken miljoenen uitgeven aan marketing groeien wij omdat onze klanten aan anderen vertellen hoe goed ze geholpen zijn. Dank daarvoor!

Hieronder vind je een aantal artikelen die misschien wel interessant voor je zijn. 

Vriendelijke groet, namens het hele team van Frits,


Michiel Lensink
Ikbenfrits.nlWaarom worden er in 2017 zoveel hypotheken overgesloten?

2017 lijkt een recordjaar te worden voor het oversluiten van hypotheken. In de eerste 6 maanden van 2017 hebben ruim 36.800 mensen hun hypotheek overgesloten. Dat is een groei van ruim 30% ten opzichte van dezelfde periode als het jaar ervoor! Hoe komt dat? Wij zochten het uit.


Lees verder

Wat gaat de hypotheekrente doen?

Iedereen vraagt zich af of dit het juiste moment is om de rente lang vast te zetten. Deze vraag krijgen we heel vaak. Wat is wijsheid? Wat zal er gaan gebeuren? 


Lees onze verwachtingen

Hoe kunnen ouders kinderen helpen met een hypotheek?


Het wordt voor starters steeds lastiger om een hypotheek te krijgen. De huizen worden duurder en je moet vanaf 2018 alle bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting en notariskosten zelf betalen. Soms kunnen ouders helpen met het laatste stukje.

Lees verder
Review Nieuwe Hypotheek Afsluiten 


"Hele fijne en snelle service. Communicatie zeer vlot en prettig. Alles online te regelen, wat ik erg fijn vond. Makkelijk en goed te lezen programma waar duidelijk alle opties in zijn weergegeven. Systeem om je documenten te uploaden werkt uitstekend. Absolute aanrader."

 

Floor, 28 juli 2017


Lees alle reviews

Laagste rentes, 10 jaar rentevast op 6 september 2017

1,64%

1,75%

1,78%


Nieuw huis kopen?

 Bereken hoeveel je kan lenen 
Dossier ID ... 
© 2017 Ikbenfrits.nl

Ikbenfrits.nl
hallo@ikbenfrits.nl

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? 
Dat kan hier.