Ikbenfrits Nieuwsbrief Juni 2018

Kom jij in de problemen met je aflossingsvrije hypotheek?

« Terug naar alle nieuwsbrieven


Nieuwsbrief Juni 2018
Beste lezer,

Een aflossingsvrije hypotheek leek zo'n goed idee…
Kun je het nog herinneren? Toen je bij je hypotheekadviseur was voor je eerste hypotheek? Hij raadde je een aflossingsvrije hypotheek aan. Iedereen deed het. En je kon de rente altijd blijven aftrekken van je belasting.

Maar vertelde je adviseur ook dat…
...je aan het einde van 30 jaar alles terug moest betalen? En dat je inkomen dan misschien lager was vanwege je pensioen? En dat het misschien wel lastig zou worden om een nieuwe hypotheek te krijgen? Of dat de regering mogelijk de fiscale regels zou veranderen? Heeft hij dat voor je nagerekend?

Misschien is er niets aan de hand
Het is goed om te weten hoe je er voor staat. Kom je in de problemen aan het einde van de looptijd van je hypotheek, of is er niets aan de hand? Als je onze tool invult dan weet je dat binnen 5 minuten. Helemaal gratis.

Bekijk of je goed zit

Vriendelijke groet, namens het hele team van Frits,

Michiel Lensink
Ikbenfrits.nlWaarom hebben we deze tool gebouwd?

Bij Ikbenfrits zien we de 100% aflossingsvrije hypotheek als een serieus probleem. Er wordt de laatste tijd veel over gesproken. Eind april gaf minister van Financiën Hoekstra nog aan dat hij denkt dat de risicogroep 'beperkt' is. Daar zijn wij helemaal niet zeker zo van. Ook denken we dat je niet teveel moet verwachten van je bank. Het is aan jou om inzicht te krijgen in je situatie. Door onze nieuwe tool in te vullen.


Bekijk of je goed zit

Wil je het naadje van de kous weten?

Ik kan het me voorstellen als je er meer in wilt duiken. Daarom hebben we een artikel met meer diepgang geschreven over de aflossingsvrije hypotheek aan het einde van de looptijd. 


Lees de expert-blog

We hakken vaker met dit bijltje

Ons onderzoek over aflossingsvrije hypotheken staat niet op zichzelf. Eerder ontdekten we dat banken te hoge oversluitboetes rekenen en allerlei trucjes uithalen met rentemiddeling. Zo zijn we constant bezig met het beter maken van de hypotheekmarkt.

Lees over mijn missie

Review Hypotheek afsluiten als verhuizer 


"We zijn heel tevreden over het goede en eerlijke advies. We hebben snel onze hypotheek kunnen afsluiten. Op alle vragen kregen we duidelijk en goed antwoord. Het dashboard is een mooi systeem om allerlei berekeningen visueel inzichtelijk te maken en documenten te uploaden. Een echte aanrader!"

 

Mariska, 10 april 2018


Lees alle reviews


© 2018 Ikbenfrits.nl

Ikbenfrits.nl
hallo@ikbenfrits.nl

Mailvoorkeuren aanpassen? 
Dat kan hier.

Dossier ID {{${Dossier ID}}}