Kunt u besparen op uw hypotheeklasten?

Meer dan 50% van de mensen kan flink besparen! Vaak zonder dat ze het zelf weten. Bereken direct of je voordeliger uit bent bij een andere bank door oversluiten. Kan je besparen? Maak dan direct een gratis telefonische afspraak met één van de adviseurs van Ikbenfrits. En sluit je je hypotheek uiteindelijk over via ons? Dan krijg je nu € 100,- SLOOPdeCRISIS-korting!

Logo SLOOPdeCRISIS.nl
Rekentool oversluiten

Bereken of je kan besparen door oversluiten

Wie is Frits?

Wij hebben geen duur kantoor en werken niet in een duur pak. De adviseurs komen niet bij u langs. Onafhankelijk advies, onovertroffen service en een lage prijs vinden wij belangrijker dan of je iemand op z’n blauwe ogen gelooft. We nemen echt de tijd om te zorgen dat je begrijpt welke opties je hebt, en snapt waar je voor kiest.

Het eerste gesprek is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Besluit je met ons over te sluiten? Dan kost dat €1.700 of €1.950 voor ondernemers. Nu met € 100,- SLOOPdeCRISIS-korting! Dus maak die gratis afspraak na de tool!

SLOOPdeCRISIS

SLOOPdeCRISIS.nl is gericht op de kracht van het collectief. Hoe meer mensen zich aanmelden des te beter kunnen we bij de betrokken bedrijven de beste prijs en kwaliteit realiseren. We komen dus samen in actie voor de laagste vaste lasten, waardoor een huishouden flink kan besparen op de kosten van Hypotheek, Energie, Zorgverzekeringen, Alles-in-1 (TV, Internet & Bellen), Auto, Leningen, Mobiele telefonie en Auto- en Schadeverzekeringen.

We doen ons uiterste best om alle zaken mee te nemen die jij kunt invullen en wij kunnen opzoeken en uitrekenen. Er wordt rekening gehouden met: de actuele rentes van alle producten van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, hypotheekrenteaftrek, de evt. oversluitboete die je moet betalen aan je huidige bank, evt. NHG, eigen-woning-forfait, jouw inkomenssituatie en natuurlijk je huidige hypotheek.

Ook zitten alle kosten om je hypotheek over te sluiten al in de besparing verwerkt. Het geeft dus een eerlijk beeld van hoeveel je kunt besparen.

Gefeliciteerd, je kan besparen! Plan dan een gratis telefonische afspraak in met een adviseur van Frits. Dan krijg je precies inzicht in wat je kan besparen, wat je kan doen, hoe het proces er verder uit ziet. Dit alles gratis en nog zonder verplichtingen natuurlijk!

Oversluiten kost geld. Je moet betalen voor advies en bemiddeling, taxatie en notaris. Maar dat geld verdien je terug als je de rekentool zegt dat je kan besparen. Al deze kosten zijn al meegenomen in de berekening, dus heb je meteen een eerlijk beeld van je mogelijkheden.

Wij hebben 't grootste aanbod aan mogelijkheden: we vergelijken 30 banken en honderden producten. Een enkele bank kan je via ons niet afsluiten. Als je daar graag je hypotheek wilt afsluiten mag dat, en ben je ons niets verschuldigd.

Als je je hypotheek oversluit breng je je lening onder bij een andere hypotheekverstrekker. Oversluiten is nu vaak gunstig omdat de rente laag is. Ook zijn er vaak goedkopere aanbieders dan de bank waar je op dit moment zit. Dit rentevoordeel kan opwegen tegen de oversluitboete die je krijgt als je oversluit. Dit rekent de tool hierboven gratis voor je uit. Ook is het goed op te letten hoe aantrekkelijk de voorwaarden van verschillende banken voor jou zijn. Dit bespreken we graag verder in een eerste gratis telefonisch gesprek.