Wie is Frits?

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies.

Dat ben ik gaan doen omdat ik de hypotheekmarkt ondoorzichtig vind, en traag, en onnodig ingewikkeld. Met een unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, help ik mijn klanten om daadwerkelijk te snappen waar ze voor tekenen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, transparant en zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf; mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.

Ik ben begonnen als een buitenstaander.

In 2015 keken 3 Delftse ondernemers samen naar de hypotheekmarkt en constateerden dat het anders kon; nee: dat het anders móest. Ze waren oprecht verbaasd dat de wereld van het hypotheekadvies zó gedateerd, onnodig ingewikkeld en vastgeroest bleek te zijn. Zelf kwamen ze overigens niet uit de financiële sector (en sterker nog, ze hadden zelf überhaupt nog geen koophuis). Thomas, Michiel en Joost zijn mijn oprichters. Mijn oprichters lieten zich omscholen naar hypotheekadviseur en zochten alles tot in de puntjes uit: de kosten, de termen, alle voorwaarden en wie wat nou precies doet in de hypotheekmarkt. Vervolgens zijn ze Ikbenfrits begonnen.

Ik ben inmiddels een heel team van ‘Fritsers’

Sinds mijn oprichting is er een hoop veranderd. Mijn team bestaat inmiddels uit meer dan 50 enthousiaste ‘Fritsers’. Mijn rekentools zijn slimmer en beter geworden (dat worden ze trouwens elke dag). Ik werk inmiddels samen met de Consumentenbond en steeds meer mensen weten mij te vinden. Iedere dag help ik tientallen mensen met de grootste aankoop van hun leven. En daar ben ik trots op. Wil jij ook meebouwen aan een eerlijke hypotheekmarkt? Bekijk mijn vacatures of word Frits-adviseur!

Maak kennis met mijn team