Wie is Frits?

Frits is jouw online onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij maakt gratis inzichtelijk of je kan besparen op je hypotheek, bijvoorbeeld door je huidige hypotheek aan te passen of door over te sluiten. Dat blijkt in veel gevallen zo te zijn: maar liefst 1 op de 5 personen blijkt te kunnen besparen, vaak zonder dat zelf te weten. Frits rust niet tot er eerlijkheid en transparantie is in de hypotheekmarkt en jij niet meer onnodig te veel betaalt voor je hypotheek.

Frits bestaat niet echt. Hij is het online geesteskind van niet één bolleboos, maar een heel team knappe koppen.

Wie is Frits?
Ikbenfrits hypotheek

Waarom bestaat Ikbenfrits?

De rentes staan historisch laag en veel mensen betalen onnodig te veel door bij hun huidige bank te blijven. Een hypotheek is een ingewikkeld financieel product en het blijkt voor velen lastig om zelf te vergelijken of het loont om over te stappen. Hoge boetes schrikken af en rentemiddeling lijkt een verleidelijke optie, terwijl Frits heeft berekend dat overstappen vaak voordeliger is dan rentemiddelen. Frits vindt dat het duidelijker, makkelijker en eerlijker kan. Met de gratis Doe 't zelf-check weet je binnen 5 minuten of je kan besparen op je hypotheek. Zo heeft iedereen zijn grootste maandlast weer in eigen hand.

Hoe gaat Frits te werk? En wat kost dat?

Het hele proces van huidige naar nieuwe hypotheek bestaat uit drie stappen: een online Doe 't zelf-check, een FritsAnalyse en het daadwerkelijke oversluiten. Frits maakt van jou een actieve hypotheekeigenaar: je bepaalt altijd zelf welke stappen je met Frits aan wilt gaan en je zit nooit ergens aan vast. Als je niet kan besparen, hoef je ook niet te betalen.

Ikbenfrits besparingscheck

De Doe 't zelf-check

Je kunt zelf checken of jouw hypotheek nog de juiste voor je is. Frits gebruikt een actuele databank met verschillende rentes, boetes en andere kosten om voor jou te berekenen of je kan besparen. Als je goed zit, geeft Frits dat ook aan. De Doe 't zelf-check is en blijft altijd gratis.

Ikbenfrits advies

De FritsAnalyse

Als uit de tool blijkt dat je kan besparen is het slim een gesprek met ons in te boeken. We gaan dan samen bij de bank alle gegevens na, je krijgt een online interactief overzicht met al je mogelijkheden en we beantwoorden al je vragen. Een FritsAnalyse inclusief uitgebreid rapport kost je niks. Snel doen dus!

Ikbenfrits oversluiten

Oversluiten

Wil je daadwerkelijk oversluiten? Dan regelt Frits dat van begin tot eind. We verzamelen samen met jou de juiste documenten, bemiddelen met de bank, vragen offertes op en sluiten de nieuwe hypotheek voor je af. Het hele oversluitproces rekent Frits €1.500 voor advies en bemiddeling. Bij andere partijen is dat meestal minimaal twee keer zo duur! Dat is exclusief eventuele taxatie- en notariskosten, van ongeveer €300 respectievelijk €650.

Waarom we zo goedkoop zijn? Omdat we veel hebben geïnvesteerd in automatisering en geloven dat je veel zelf kunt doen. Dat scheelt een hele hoop! Alle bovenstaande kosten zijn al meegerekend in je besparingsoverzicht, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je hoeft niet langs te komen op een kantoor. Alles gaat online en telefonisch, dus je kunt op je gemak en wanneer het jou uitkomt je hypotheekzaken regelen, ongeacht waar je woont.

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!