Wie ik ben…

Jouw vriend die alles over hypotheken weet en het allemaal voor je regelt

ER WAS EENS…

Waar het allemaal begon

Een kleine 5 jaar geleden vonden drie Delftse ondernemers dat het anders kon. Dat het anders moest! Zelf kwamen ze niet uit de financiële sector, sterker nog, ze hadden zelf überhaupt nog geen koophuis. Wel wisten ze een ding: hypotheekadvies is gedateerd, onnodig ingewikkeld en vastgeroest.

Ze lieten zich omscholen naar hypotheekadviseur en zochten alles tot in de puntjes uit: de kosten, de termen, alle voorwaarden en wie wat nou precies doet in de hypotheekmarkt. Ikbenfrits was geboren!

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Frits…

…En ik ben de belichaming van hypotheekadvies zoals ik vind dat het moet. Helder, eerlijk en transparant. Zonder kleine lettertjes. Ik ben geen onderdeel van een bank of ander groot bedrijf. Mijn advies is daarom 100% onafhankelijk.

Veel mensen vragen mij: maar wie is die Frits nou eigenlijk? Daar kan ik kort over zijn. Ik ben die ene kennis die jou op een verjaardag alles kan vertellen over je hypotheek. Die oom die als geen ander uit kan leggen hoe jouw leningdelen in elkaar zitten. Degene die je belt als je met vragen zit over het aflossen van je lening. Ik help je met alles wat je wil weten en stop niet totdat jij het net zo goed snapt als ik!

HOE IK DE BESTE BLIJF

Technologie en écht persoonlijk advies

In de vijf jaar dat ik besta is er een hoop veranderd. Mijn team bestaat inmiddels uit meer dan 50 ‘Fritsers’ en mijn rekentools zijn nóg slimmer geworden. Ik werk inmiddels samen met de Consumentenbond en steeds meer mensen weten mij te vinden. Iedere dag help ik tientallen mensen met de grootste aankoop van hun leven. En daar ben ik trots op.

Door de perfecte cocktail van automatisering en persoonlijk, menselijk contact ben ik snel en zorgvuldig en zorg ik ervoor dat jij krijgt wat je verdient: het beste hypotheekadvies van Nederland. Nog steeds niet overtuigd? Probeer het eens zelf! Bij mij kun je gratis deelnemen aan een webinar of plan een eerste gesprek met een van mijn gespecialiseerde adviseurs. Het kost niks en kan gewoon thuis, vanuit je luie stoel. Blijkt het daarna toch niks voor jou te zijn? No hard feelings! Je zit nergens aan vast.

Maak kennis met mijn team