Maximale hypotheek berekenen in 2024

Wil je weten hoeveel je in 2024 kunt lenen aan hypotheek? Met deze tool kun je zelf online je maximale hypotheek berekenen.

Dit is waarom je jouw maximale hypotheek berekent bij Frits

Rating Image 9.6

Kiyoh

1160 Alle reviews
Shield green solid
In twee minuten weet je precies hoeveel je maximaal kunt lenen.
Bank green solid
Onze rekentool berekent jouw maximale hypotheek bij álle banken.
Dashboard green solid

Studieschuld, alimentatie of andere bijzonderheden? We rekenen het mee.

accordion_icon_1-1

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Voordat je een bod doet op een huis is het handig om te weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Dit is afhankelijk van...
Voordat je een bod doet op een huis is het handig om te weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Dit is afhankelijk van...
 • Je leeftijd.

  Er is geen maximale leeftijd voor het aanvragen van een hypotheek. Toch willen banken je leeftijd weten. Zo weten ze of je binnen tien jaar met pensioen gaat. Ga je binnen tien jaar met pensioen? Dan wil de bank ook je pensioeninkomen weten. Dit kan effect hebben op je maximale hypotheek.

 • Bruto inkomen

  Inkomen is misschien wel dé belangrijkste factor voor het berekenen van je maximale hypotheek. Hoe meer inkomen, hoe meer je kunt lenen.
  Banken kijken naar je bruto jaarinkomen. Je kunt (natuurlijk) niet meer lenen dan je inkomen toe staat. 

  Banken berekenen op basis van je bruto inkomen ook je loan-to-income (LTI). Dit is de verhouding tussen jouw hypotheek en je inkomen. Op basis hiervan schatten banken het betalingsrisico in.

 • Type dienstverband

  Ook je dienstverband is belangrijk voor banken. Als je ondernemer bent, wordt je maximale hypotheekbedrag anders berekend dan wanneer je in dienst bent. Banken kijken bij ondernemers bijvoorbeeld naar nettowinst, solvabiliteit en liquiditeit. 

  Ben je in loondienst? Dan is de bank benieuwd naar je contract. Vaste contracten hebben de voorkeur bij banken. Wanneer je een hypotheek aanvraagt is het namelijk voor de bank belangrijk om te weten dat je de hypotheek kunt betalen. Ook over een aantal jaar. Een vast contract geeft hierin meer zekerheid. Als je geen vast contract hebt, dan wil de bank eigenlijk altijd een intentieverklaring zien. Dit houdt in dat jouw werkgever de 'intentie' heeft om jouw tijdelijke contract om te zetten naar een vast contract aan het einde van je tijdelijke contract. Samenvattend, de banken zijn altijd op zoek naar een vorm van zekerheid. 

 • Energielabel

  Vanaf 2024 is ook het energielabel van het nieuwe huis van invloed op de maximale hypotheek. Hoe beter het energielabel, hoe meer je kan lenen. De reden hierachter is dat eigenaren van energiezuinige huizen een lagere energierekening hebben en daardoor maandelijks meer overhouden voor de hypotheek. In onderstaande tabel zie je hoeveel je extra kunt lenen per energielabel: 
  Energielabel Extra bedrag
  E, F of G € 0
  C of D € 5.000
  A of B € 10.000
  A+ of A++ € 20.000
  A+++ € 30.000
  A++++ € 40.000
  A++++ met garantie € 50.000

  Bron: Nibud: https://www.nibud.nl/nieuws/energielabel-vanaf-2024-bepalend-voor-hoogte-maximale-hypotheek/ 

  Om het verduurzamen van huizen te stimuleren is er een regeling voor huizen die nog geen goed energielabel hebben. Hierbij werkt het precies andersom: hoe slechter het label, hoe hoger het extra leenbedrag. Dit moet dan wel besteed worden aan energiebesparende maatregelen. In onderstaande tabel zie je hoeveel je extra kunt lenen per energielabel:
  Energielabel Extra te lenen
  E, F of G € 20.000
  C of D € 15.000
  A, B, t/m A+++ € 10.000
  A++++ € 0

  Bron: Nibud: https://www.nibud.nl/nieuws/energielabel-vanaf-2024-bepalend-voor-hoogte-maximale-hypotheek/ 

 • Koop je alleen of samen?

  Ook deze vraag is relevant voor banken. Daarom vragen we dit ook uit in onze rekentool. Als je samen koopt, dan wordt de hypotheek berekend op basis van beide inkomens. Als jouw partner ook een inkomen heeft, kun je dus een hogere hypotheek krijgen. 

 • Heb je andere financiële verplichtingen? 

  Banken willen niet alleen weten wat voor inkomen je krijgt, maar ook of jij financiële verplichtingen of schulden hebt. Dit heeft namelijk invloed op hoeveel jij per maand kunt uitgeven. Een aantal veel voorkomende financiële verplichtingen zijn:
  • een eventuele studieschuld
  • een creditcard limiet
  • rood staan bij de bank
  • private lease
  • een doorlopend krediet
  • een persoonlijke lening
  • partneralimentatie

  Als je deze gegevens opzoekt en in onze tool invult wordt dit in de berekening meegenomen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

 • Wat is de waarde van het huis dat je wilt kopen?

  Je mag niet meer lenen dan wat je (nieuwe) huis waard is. In 2024 is de loan-to-value (LTV) 100%. Kortom, op een huis met een waarde van 300.000 euro, mag je ook maximaal 300.000 euro hypotheek nemen. De marktwaarde van je huis wordt bepaald door een taxateur. Ga je verbouwen? Dan is de waarde na verbouwing leidend.

  Wil je je huis verduurzamen? Dan mag je maximaal 106% van de taxatiewaarde van je huis lenen. Dit biedt je wat extra ruimte als je van plan bent verbeteringen aan te brengen.

Omdat iedere bank een andere rente heeft, verschilt ook de maximale hypotheek per bank. Onze rekentool vergelijkt alle banken voor je!

accordion_icon_2-1

Zo bereken jij je maximale hypotheek in 2024

Met onze rekentool kun je gemakkelijk jouw hypotheek berekenen. Onze hypotheek calculator geeft namelijk op basis van je inkomen een indicatie van wat je maximaal kunt lenen in 2024.
Met onze rekentool kun je gemakkelijk jouw hypotheek berekenen. Onze hypotheek calculator geeft namelijk op basis van je inkomen een indicatie van wat je maximaal kunt lenen in 2024.

Het invullen van onze rekentool kost je maximaal 2 minuten. Heb je een foutje gemaakt of weet je even niet wat de hoogte is van je studieschuld? Je kunt je gegevens later altijd nog aanpassen. Na het invullen van de rekentool kun je gelijk een gratis afspraak plannen met één van onze hypotheekadviseurs om je berekening door te nemen.

Zo wordt een maximaal hypotheekbedrag berekend

Naast je inkomen is er meer nodig om je maximale hypotheekbedrag te berekenen. Zo speelt de woningwaarde ook een belangrijke rol! Volgens de overheid mag je hypotheek niet hoger zijn dan 100% van de woningwaarde.

Voorbeeld:

Stel dat je op basis van jullie inkomen 500.000 euro kunt lenen. Jullie hebben een huis op 't oog van 400.000 euro. De waarde van de woning bepaalt in deze dat jullie maximaal 400.000 euro hypotheek kunnen krijgen.

accordion_icon_3-1

Meer dan alleen je maximale hypotheek berekenen

Heb je al een huis en wil je een volgend huis kopen? Ook daarvoor kun je onze rekentool gebruiken? Zo houden we bijvoorbeeld rekening met een overbruggingskrediet.
Heb je al een huis en wil je een volgend huis kopen? Ook daarvoor kun je onze rekentool gebruiken? Zo houden we bijvoorbeeld rekening met een overbruggingskrediet.

Heb je overwaarde op je oude huis? Moet het oude huis nog verkocht worden of is het al verkocht? Allemaal belangrijke vragen als je een volgend huis gaat kopen. Onze rekentool houdt er allemaal rekening mee en berekent zelfs een overbruggingskrediet als je deze nodig hebt. 

De hoogte van het overbruggingskrediet verschilt per bank. Zo verstrekt de ene bank 90% van de taxatiewaarde minus huidige hypotheek terwijl de andere tot 80% gaat. Onze rekentool vergelijkt alle banken en houdt dus ook hier rekening mee.

accordion_icon_4-1

Maandlasten berekenen

Wanneer je jouw hypotheek hebt berekend, krijg je te zien wat je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen.
Wanneer je jouw hypotheek hebt berekend, krijg je te zien wat je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen.

De hypotheek berekenen tool vergelijkt hiervoor rentes van banken zoals ING, Rabobank, ABN AMRO en vele anderen, zodat met de meest gunstige rente wordt gerekend. Ook kun je eenvoudig je hypotheek maandlasten berekenen, zowel bruto als netto. 

Je maandlasten hangen van een aantal dingen af:

 • De hoogte van je hypotheek. Hoe hoger de hypotheek is die je afsluit, hoe hoger de maandlasten zijn.
 • De hypotheekrente. Hoe lager de hypotheekrente is, hoe lager jouw maandlasten zijn.
 • De hypotheekvorm. Bij een annuïteiten- of lineaire hypotheek betaal je elke maand rente en een deel aflossing. Bij een annuïteitenhypotheek is het maandbedrag gelijk, terwijl dit bij een lineaire hypotheek afneemt. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je bijvoorbeeld alleen de rente.

Verschil bruto- en netto maandlasten

Na het invullen van de tool zie je de bruto- en netto maandlasten. Het brutobedrag per maand houdt geen rekening met de hypotheekrenteaftrek. Hierdoor zijn je netto maandlasten lager, omdat er dan wél rekening wordt gehouden met hypotheekrenteaftrek. De bruto bedragen worden maandelijks automatisch van je bankrekening afgeschreven. Via de Belastingdienst kun je ervoor kiezen of je maandelijks of jaarlijks de hypotheekrenteaftrek wilt ontvangen.

accordion_icon_5-1

Gratis Biedcertificaat

Als je eenmaal weet wat je kunt lenen, kun je al wat zekerder bieden op een huis. Voor extra zekerheid kunnen onze hypotheekadviseurs je ook helpen met een Biedcertificaat.
Als je eenmaal weet wat je kunt lenen, kun je al wat zekerder bieden op een huis. Voor extra zekerheid kunnen onze hypotheekadviseurs je ook helpen met een Biedcertificaat.

Biedcertificaat

Dit is een certificaat waarin Frits verklaart tot welk bedrag je een huis kunt kopen. Dit geeft makelaars extra zekerheid en daarmee heb je een streepje voor op de concurrentie. 

Hoe krijg je het Biedcertificaat bij Frits?

 1. Met onze rekentool kun je jouw maximale hypotheek berekenen
 2. In een persoonlijk gesprek met een van onze hypotheekadviseurs bespreek je jouw situatie en de mogelijkheden
 3. Op basis van je biedruimte kun je je bod bepalen. Wij stellen vervolgens het Biedcertificaat voor je op.
accordion_icon_6-1

Het verschil tussen verschillende hypotheekvormen

Wil jij je maximale hypotheek berekenen? Dan heeft de hypotheekvorm ook invloed op wat je maximaal kunt lenen.
Wil jij je maximale hypotheek berekenen? Dan heeft de hypotheekvorm ook invloed op wat je maximaal kunt lenen.

Er bestaan nog steeds veel hypotheekvormen, maar als starter op de woningmarkt zijn er voor jou eigenlijk maar twee. Namelijk de annuïtaire hypotheek en de lineaire hypotheek. Het verschil tussen deze twee hypotheekvormen zit 'm vooral in hoe je aflost en wat je maandelijkse lasten zijn.

Annuïteitenhypotheek

De annuïteitenhypotheek is de meest gekozen hypotheekvorm. Bij deze hypotheekvorm betaal je over de hele looptijd iedere maand hetzelfde bedrag. Je weet dus precies wat je hypotheeklasten zijn en waar je aan toe bent. In het begin betaal je relatief veel rente. Deze rente kun je gedeeltelijk aftrekken van de inkomstenbelasting. Daarom is deze vorm vooral populair bij starters. Veel starters verwachten namelijk dat ze de hypotheeklasten op latere leeftijd beter kunnen dragen.

Lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek betaal je maandelijks een vast bedrag aan aflossing en een wisselend bedrag aan rente. Je maandlasten zijn aan het begin van de looptijd relatief hoog. Naar verloop van tijd nemen ze af. Uiteindelijk is een lineaire hypotheek, aan het einde van de looptijd, goedkoper dan een annuïteitenhypotheek.  Maar omdat je aan het begin relatief hoge maandlasten hebt kiezen veel mensen toch voor de annuïteitenhypotheek. Onze adviseurs vertellen je graag uitgebreid over de voordelen en nadelen van de verschillende hypotheekvormen. Zo weet je zeker dat je goed zit. 

Plan een gratis hypotheekgesprek

Je kunt met onze tool al eenvoudig je hypotheek berekenen en alle banken vergelijken op rentes en voorwaarden. Tijdens een gratis hypotheekgesprek verkennen we de mogelijkheden voor jouw hypotheek. Samen met jouw adviseur maak je berekeningen die je kunt terugzien en aanpassen in je eigen dashboard. Het gesprek is gratis en duurt 45 minuten. 

Veelgestelde vragen over het berekenen van je maximale hypotheek

Heb je niet gevonden wat je zocht? Maak je geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen hier verzameld. Als je nog meer vragen hebt, kun je een overzicht vinden op onze FAQ pagina

Hoe werkt de maximale hypotheek berekenen tool?

Er zijn in het kort vijf verschillende onderdelen die invloed hebben op je maximale hypotheek in 2024 . Deze vul je ook in om je hypotheek te berekenen. Wat ze zijn? Dat zie je hieronder:
 • Geboortedatum
 • Bruto inkomen
 • Type dienstverband
 • Koop je alleen of samen?
 • Andere financiële verplichtingen

Kan ik ook mijn maandlasten berekenen?

Ja, dat kan zeker! We hebben een aparte rekentool om jouw maandlasten te berekenen, maar ook deze rekentool laat ze al zien.

Kan ik mijn hypotheek berekenen met overwaarde?

Heb je overwaarde op je huis en wil je dit meenemen in je berekening? Dat kan natuurlijk. In deze hypotheek berekenen tool kun je alle informatie invullen over je huidige situatie zodat je precies ziet waar je aan toe bent. Wij geven inzicht, jij maakt de keuzes.

Kan ik mijn studieschuld meenemen in mijn hypotheekberekening?

Als je een studieschuld hebt, geef je dit aan wanneer je je maximale hypotheek berekent. Je betaalt namelijk maandelijks een bedrag om je studieschuld af te lossen. Dit kun je niet aan je hypotheek uitgeven en daarmee wordt het bedrag dat je kunt lenen van de bank lager.

Wat is de invloed van een creditcard op mijn maximale hypotheek?

Heb je een creditcard? Dan kan het zo zijn dat deze is geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Banken kunnen bij de gegevens van het BKR en checken altijd je gegevens wanneer je een hypotheek aanvraagt. Schulden zorgen er namelijk voor dat je minder ruimte hebt om maandelijks je hypotheek te betalen. Heb je een creditcard waarbij je de schuld in meerdere termijnen mag terugbetalen? Dan is deze geregistreerd bij het BKR. Je hypotheekberekening houdt rekening met je creditcard als je deze invult als schuld of verplichting.

Hoeveel eigen geld heb ik nodig bij een hypotheek?

Je kunt maximaal 100% van de woningwaarde lenen van de bank. Als je inkomen dit toelaat natuurlijk. Daarnaast heb je ook eigen geld nodig, voor het betalen van de makelaar bijvoorbeeld, voor de notaris en de advieskosten. Benieuwd aan welk bedrag je ongeveer moet denken?

Wordt mijn maximale hypotheek inclusief overbruggingshypotheek berekend?

Ja, ook dit kun je meenemen in de hypotheek berekening. De tool berekent voor jou precies hoe hoog je overbruggingshypotheek mag zijn in 2024 . Meer lezen over hoe een overbruggingshypotheek precies werkt?

Frits is meer dan een rekentool

Als onafhankelijk hypotheekadviseur geven wij hypotheekadvies én bieden we unieke gratis rekentools aan waarmee jij onder andere je maximaal hypotheek kunt berekenen.

Maar, wij zetten ook de markt op scherp! Zien wij iets dat niet in de haak is in de hypotheekwereld? Dan pakken wij het aan. Door onze onderzoeken en publicaties zijn er al talloze misstanden aangekaart en hebben banken miljoenen euro's aan hun klanten terugbetaald.

video over Frits en hypotheek berekenen play Icon

Klanten over onze hypotheek berekenen tool

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1160 beoordelingen
Rating Image 9.6
Super geholpen en verhelderende inzichten meegekregen
Super geholpen en verhelderende inzichten meegekregen

Super geholpen en verhelderende inzichten meegekregen

Pim uit Nijmegen
27-03-2024
Prettig contact en helder advies
Omdat mijn situatie niet erg alledaags is, was ik benieuwd hoe een hypotheekadviseur hiermee om zou gaan. Xander snapte de situatie goed en stemde het advies daarop af. Heel tevreden!

Omdat mijn situatie niet erg alledaags is, was ik benieuwd hoe een hypotheekadviseur hiermee om zou gaan. Xander snapte de situatie goed en stemde het advies daarop af. Heel tevreden!

wilma uit nijmegen
26-03-2024
Goed en duidelijk
Wij hebben een oriënterend gesprek met Timothy gehad waarin hij ons op een prettige, transparante en duidelijke manier inzicht heeft geboden in de mogelijkheden en de vervolgstappen wat betreft de financiering van onze nieuwe woning.

Wij hebben een oriënterend gesprek met Timothy gehad waarin hij ons op een prettige, transparante en duidelijke manier inzicht heeft geboden in de mogelijkheden en de vervolgstappen wat betreft de financiering van onze nieuwe woning.

Sander en Marije uit Den Haag
11-03-2024
Vertrouwen
Als starters was het erg fijn om met de consumentenbond te praten. Onze adviseur nam ons mee in het proces en legde alles duidelijk uit. Dit zorgde ervoor dat we vertouwen kregen in deze adviseur

Als starters was het erg fijn om met de consumentenbond te praten. Onze adviseur nam ons mee in het proces en legde alles duidelijk uit. Dit zorgde ervoor dat we vertouwen kregen in deze adviseur

Menno Hoefnagels uit Tiel
17-01-2024
Snelle en duidelijke hulp! Zeer tevreden.
De Fritsadviseur is zeer duidelijk en accuraat. Geen ingewikkelde taal. Het dashboard is heerlijk werken en geeft ook goed inzicht. De afspraak was zeer snel gemaakt. M.a.w. heel fijn om met Frits te werken!

De Fritsadviseur is zeer duidelijk en accuraat. Geen ingewikkelde taal. Het dashboard is heerlijk werken en geeft ook goed inzicht. De afspraak was zeer snel gemaakt. M.a.w. heel fijn om met Frits te werken!

Clemens Pronk uit ZIerikzee
12-01-2024
Marcel heeft ons fantastisch geholpen
Iedereen weet hoe moeilijk de woningmarkt is voor starters. Marcel heeft ons realistische en creative wegen getoond om onze kinderen vanuit onze financiële positie een thuis mogelijk te maken. Bedankt voor jouw tijd en inzet, jouw vriendelijkheid en perspectief.

Iedereen weet hoe moeilijk de woningmarkt is voor starters. Marcel heeft ons realistische en creative wegen getoond om onze kinderen vanuit onze financiële positie een thuis mogelijk te maken. Bedankt voor jouw tijd en inzet, jouw vriendelijkheid en ...

Regina en Ben uit Rotterdam
5-01-2024
Geeft Goede uitleg en tips
Fijn gesprek gehad met dhr. Laros. Hij geeft duidelijke uitleg is vriendelijk en kijkt naar mogelijkheden. Aanrader!

Fijn gesprek gehad met dhr. Laros. Hij geeft duidelijke uitleg is vriendelijk en kijkt naar mogelijkheden. Aanrader!

K en R uit Aalsmeer
2-11-2023
Prettig contact, ik kreeg alle ruimte voor mijn wensen
Ik had een heel prettig contact met Wouter. Hij dacht goed mee en was realistisch in de mogelijkheden. Heel bereikbaar, en heel bereid om alles uit te leggen en uit te zoeken. Uiteindelijk was mijn situatie zodanig dat een hypotheek bij een bank niet mogelijk was, en daar heeft hij ook moeite voor me gedaan. Al met al een goede ervaring, echt een aanrader.

Ik had een heel prettig contact met Wouter. Hij dacht goed mee en was realistisch in de mogelijkheden. Heel bereikbaar, en heel bereid om alles uit te leggen en uit te zoeken. Uiteindelijk was mijn situatie zodanig dat een hypotheek bij een bank niet...

Michel uit Wageningen
11-10-2023
Fijn gesprek met kennis van zaken
Onlangs een oriënterend hypotheekgesprek gehad bij ikbenfrits. Een fijn gesprek waarbij naast mijn persoonlijke situatie voor de hypotheekhoogte ook al dieper in werd gegaan op de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Rentemiddeling, waarbij mijn vraag goed werd beantwoord. De online rekentool geeft meteen goed inzicht ik jouw situatie.

Onlangs een oriënterend hypotheekgesprek gehad bij ikbenfrits. Een fijn gesprek waarbij naast mijn persoonlijke situatie voor de hypotheekhoogte ook al dieper in werd gegaan op de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Rentemiddeling, waarbij mijn vraa...

Maikel uit Deventer
6-10-2023
Henk-Jan van Frits is een zeer behulpzaam persoon
Contact met Frits als prettig ervaren. Henk-Jan bezit veel kennis en helpt je waar nodig. Zeker een aanrader!

Contact met Frits als prettig ervaren. Henk-Jan bezit veel kennis en helpt je waar nodig. Zeker een aanrader!

Klaas uit Didam
18-08-2023
Fantastisch
Frank heeft de tijd genomen om geduldig naar mij te luisteren, zaken met mij te bespreken en mij te adviseren.

Frank heeft de tijd genomen om geduldig naar mij te luisteren, zaken met mij te bespreken en mij te adviseren.

Julie uit Rozenburg
15-08-2023
Deskundig advies
Hij neemt graag de tijd voor je en weet waar die het over heeft, vraagt actief naar wat je weet en bij twijfel legt die het graag uit.

Hij neemt graag de tijd voor je en weet waar die het over heeft, vraagt actief naar wat je weet en bij twijfel legt die het graag uit.

Ben uit Dordrecht
31-07-2023
Heldere uitleg over de "jungle" van hypotheek verstrekkers.
Frank de Leeuw heeft mij als starter op de woningmarkt heel goed wegwijs kunnen maken in de "jungle" van hypotheek verstrekkers. Met zijn nuttige en heldere uitleg over de berekening van de hypotheek, de bijkomende kosten en de opbouw van maand lasten, hebben wij samen een prettig gesprek kunnen voeren.

Frank de Leeuw heeft mij als starter op de woningmarkt heel goed wegwijs kunnen maken in de "jungle" van hypotheek verstrekkers. Met zijn nuttige en heldere uitleg over de berekening van de hypotheek, de bijkomende kosten en de opbouw van maand laste...

Kevin uit Nunspeet
11-07-2023
Een fijn eerste hypotheekgesprek & zeer nuttige informatie vind je bij ik ben frits.
Wij hadden ons allereerste hypotheek gesprek met Frank, een zeer vriendelijke en behulpzame adviseur. Zowel vooraf, tijdens als na het eerste gesprek is de informatievoorziening goed op orde. De website van ik ben frits staat vol met nuttige artikelen en documenten, dat is fijn. Tijdens het gesprek ga je wat meer in op je eigen situatie en neemt de adviseur je mee in hun digitale tool. Ook die is erg handig!

Wij hadden ons allereerste hypotheek gesprek met Frank, een zeer vriendelijke en behulpzame adviseur. Zowel vooraf, tijdens als na het eerste gesprek is de informatievoorziening goed op orde. De website van ik ben frits staat vol met nuttige artikele...

Thomas uit Amersfoort
30-06-2023
Erg informatieve gesprekken met een zeer duidelijke en inzichtelijke tool.
Frank heeft ons heel goed geholpen bij de aanvraag van onze eerste hypotheek. Zijn kennis en kunde in combinatie met een zeer duidelijke tool zorgden ervoor dat het proces erg soepel verliep.

Frank heeft ons heel goed geholpen bij de aanvraag van onze eerste hypotheek. Zijn kennis en kunde in combinatie met een zeer duidelijke tool zorgden ervoor dat het proces erg soepel verliep.

Arne uit Amsterdam
19-05-2023

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.