4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Wil je meer kans maken op het winnende bod en zo jouw droomhuis? Gebruik dan onze Biedverzekering. Hiermee bied je zorgeloos, zónder voorbehoud van financiering. 

Bieden zonder voorbehoud van financiering

Dit maakt jouw bod 4x aantrekkelijker voor de verkopers. Dat komt omdat dit een hoop zekerheid geeft aan de verkoper. Hij is zeker dat zijn huis verkocht is en verder kan met het regelen van zijn verhuizing. 

Heeft de aanvraag van jouw Biedverzekering haast en heb je alle documenten klaarliggen? Als je ons voor 12:00 uur belt, heb je binnen 24 uur jouw Biedverzekering. Heb je minder haast of nog niet alle documenten paraat? Maak dan een gratis afspraak met een van onze adviseurs.

Bel 020 235 85 30
Gratis afspraak maken
Biedverzekering-Frits 11.37.44

Voor 12:00 aangevraagd, binnen 24 uur ontvangen

Zit er veel haast bij jouw aanvraag en heb je alle documenten paraat? Als je ons voor 12:00 belt, ontvang je binnen 24 uur de Biedverzekering. 

accordion_icon_1

Welke documenten heb je nodig?

Heb je alle documenten voor de aanvraag van de Biedverzekering gereed? We maken tijd voor jou in onze agenda en regelen binnen 24 uur jouw Biedverzekering.
Heb je alle documenten voor de aanvraag van de Biedverzekering gereed? We maken tijd voor jou in onze agenda en regelen binnen 24 uur jouw Biedverzekering.

Om de Biedverzekering aan te vragen hebben we een aantal documenten van je nodig. Hoe sneller je de documenten aanlevert, hoe sneller we de Biedverzekering aan kunnen vragen. We hebben de volgende documenten van je nodig: 

 • Werkgeversverklaring
 • Salarisstrook
 • Uitdraai van mijnpensioenoverzicht.nl 
 • Overzicht van je BKR registratie
 • Een opgave van je lopende studieschuld bij DUO
 • Actuele afschriften van je bank- en spaarrekening 
 • ID
 • Inkomensverklaring ZZP (indien van toepassing)
 • Schenkingsovereenkomst (indien van toepassing)
Bel 020 235 85 30
accordion_icon_2

Bespreek het samen met een adviseur

We bespreken wat je leenruimte is op basis van de documenten die je aanlevert. Daarna stellen we de Biedverzekering voor je op.
We bespreken wat je leenruimte is op basis van de documenten die je aanlevert. Daarna stellen we de Biedverzekering voor je op.

In het gesprek met onze ervaren hypotheekadviseur wordt jouw leencapaciteit berekend. Hier wordt 80% van alles wat je moet weten om een huis te kopen al besproken. En we vragen de Biedverzekering voor jou aan.

Gratis afspraak maken
accordion_icon_3

Gefeliciteerd! Hier is jouw Biedverzekering

Voor elk huis waarop je wilt bieden laat je een taxatie op afstand uitvoeren. Dit voeren we kosteloos voor je uit. Deze taxatie bepaalt tot welk bedrag je maximaal kunt bieden met de Biedverzekering. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel je biedt.
Voor elk huis waarop je wilt bieden laat je een taxatie op afstand uitvoeren. Dit voeren we kosteloos voor je uit. Deze taxatie bepaalt tot welk bedrag je maximaal kunt bieden met de Biedverzekering. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel je biedt.

Door te bieden zonder voorbehoud van financiering maak je jouw bod tot wel vier keer aantrekkelijker voor de verkoper. De verkoper krijgt namelijk meer zekerheid. Daardoor wordt je bod aantrekkelijker, soms zelfs aantrekkelijker dan hogere biedingen mét financieringsvoorbehoud. Met de Biedverzekering loop je bovendien geen risico op een boete (10% van de koopsom!), mocht de financiering niet rondkomen. 

Voordelen van de Biedverzekering

 • Werkdagen voor 12:00 aangevraagd? Je ontvangt binnen 24 uur onze Biedverzekering.
 • De aanvraag is gratis. Je betaalt pas als je winnende bod is geaccepteerd. Je betaalt 850 euro voor de verzekering, 250 euro administratiekosten en 175 euro voor de kosten van een bankgarantie. Voor woningen boven de 500.000 euro kost de bankgarantie 275 euro.
 • Bied zonder ontbindende voorwaarden met onze Biedverzekering. Komt je financiering toch niet rond? Dan betaalt de verzekering de boete.
 • Daardoor heb je 4x zoveel kans op jouw droomhuis en kun je vaak zelfs lager bieden!
Bel 020 235 85 30
Kopie van AdobeStock_323672433-4

Onze klanten over de Biedverzekering


De Biedverzekering die Frits aanbiedt, was voor ons een gamechanger. Ook de online dashboards die Frits biedt, maken dat je met veel vertrouwen het hypotheekproces doorloopt. Van vrienden en familie hoorde ik dat het aanvragen van een hypotheek een stressvolle klus is, maar door Timothy en zijn collega's van Frits heb ik dat totaal niet zo ervaren.

Ik zou het iedereen aanraden om via Frits een hypotheek af te sluiten en zeker als starter is de Biedverzekering helemaal een dikke aanrader!

Anne-Joël, Amersfoort

Alle reviews lezen

 

Kopie van AdobeStock_458935262-1

Biedverzekering aanvragen

Maak 4x meer kans op het winnende bod met onze Biedverzekering. Plan gemakkelijk een gesprek in bij een van onze ervaren hypotheekadviseurs en zij helpen je met de aanvraag van jouw Biedverzekering.

Gratis afspraak maken
AdobeStock_428151112-3

Veelgestelde vragen over de Biedverzekering

Heb je nog vragen over de Biedverzekering?Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen over de Biedverzekering voor je verzameld. Kom je er toch niet uit? Laat hier je contactgegevens achter en wij nemen telefonisch contact met je op. 

Wat is de Biedverzekering?

De Biedverzekering is een verzekering die de boete betaalt, mocht de financiering voor de woning niet rond komen. Jij kunt daardoor bieden zónder voorbehoud van financiering, zonder risico te lopen op een boete. Een bod zonder voorbehoud van financiering is erg aantrekkelijk voor de verkoper. Bij een bod mét financieringsvoorbehoud moet de verkoper namelijk zes tot acht weken wachten voordat het zeker is dat de koop doorgaat.

Een bod zonder voorbehoud betekent dat de verkoper direct na de 3 dagen wettelijke bedenktijd al zekerheid heeft. Daarom wordt een bod zonder voorbehoud in de praktijk vier keer vaker geaccepteerd dan een bod met voorbehoud. Ook zie je vaak dat een verkoper ervoor kiest een lager bod te accepteren puur omdat het geen voorbehoud van financiering heeft.

Meer uitleg over de Biedverzekering en de voorwaarden vind je in de Verzekeringskaart

Kan iedereen een Biedverzekering krijgen?

Helaas niet. In een eerste gratis hypotheekgesprek doet je adviseur een uitgebreide check van jouw financiële situatie, inclusief een controle van documenten zoals jouw salarisstrook. Deze check is helemaal gratis. Daarnaast bepalen we bij elk huis waarop je wilt bieden de waarde met een taxatie op afstand. Alleen als je bod past bij je financiële situatie én de taxatiewaarde, kun je gebruik maken van de Biedverzekering. Is de koopprijs van je woning € 750.000 of hoger? Dan kom je ook niet in aanmerking voor de Biedverzekering. In de praktijk krijgen zo’n vier van de vijf aanvragers een Biedverzekering. 

Wat kost de Biedverzekering?

Het eerste hypotheekgesprek, de financiële check en de aanvraag van een Biedverzekering zijn helemaal gratis. 

Is je bod geaccepteerd? Dan gaat de Biedverzekering in en betaal je bij de notaris eenmalig 850 euro en 250 euro administratiekosten. Ook betaal je voor een bankgarantie, die is verplicht voor de Biedverzekering. Deze kost 175 euro. Voor woningen met een koopsom hoger dan 500.000 euro is dit 275 euro. Overigens is een bankgarantie in de meeste gevallen ook verplicht vanuit de koopovereenkomst.

4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering, hoe zit dat precies?

Bij een bod met financieringsvoorbehoud moet de verkoper 6 tot 8 weken wachten voordat het zeker is dat de koop doorgaat. Een bod zonder voorbehoud betekent dat de verkoper direct na de 3 dagen wettelijke bedenktijd al zekerheid heeft. Daarom wordt een bod zonder voorbehoud in de praktijk vier keer vaker geaccepteerd dan een bod met voorbehoud. Hier staat wel tegenover dat bieden zonder voorbehoud voor de koper risico’s met zich meebrengt. Als de hypotheek niet rond komt, betaal je 10% (!) van de koopsom als boete aan de verkoper. Met een Biedverzekering betalen wij die boete als het mis gaat. Zo heb je wel de voordelen, maar niet de risico’s van bieden zonder voorbehoud van financiering.

Waarom een Biedverzekering aanvragen?

Met de Biedverzekering heb je ruim vier keer meer kans op een winnend bod. Dat komt omdat je met de Biedverzekering kunt bieden zonder voorbehoud van financiering. Dat geeft de verkoper meer zekerheid en maakt jouw bod aantrekkelijk, soms zelfs aantrekkelijker dan hogere biedingen mét financieringsvoorbehoud. Met de Biedverzekering loop je bovendien geen risico op een boete (10% van de koopsom!), mocht de financiering niet rondkomen. Omdat we vóór de aanvraag van de Biedverzekering je financiële situatie al grondig in kaart brengen, is de hypotheek ook nog eens véél sneller geregeld.

Welke documenten moet ik aanleveren voor het aanvragen van een Biedverzekering?

Om de Biedverzekering aan te vragen hebben we een aantal documenten van je nodig:

 • Werkgeversverklaring
 • Salarisstrook
 • Uitdraai van mijnpensioenoverzicht.nl 
 • Overzicht van je BKR registratie
 • Een opgave van je lopende studieschuld bij DUO
 • Actuele afschriften van je bank- en spaarrekening 
 • ID
 • Inkomensverklaring ZZP (indien van toepassing)

Hoelang duurt het aanvragen van een Biedverzekering?

Nadat je een eerste gesprek hebt gehad met één van onze hypotheekadviseurs kunnen wij de Biedverzekering aanvragen. We hebben dan wel eerst een aantal documenten van je nodig. Nadat we deze documenten compleet hebben ontvangen kunnen we binnen 24 uur de Biedverzekering aanleveren.

Wat is het verschil tussen het Biedcertificaat en de Biedverzekering?

Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen: ons Biedcertificaat. Met dit certificaat heb jij óók een streepje voor op de concurrentie wanneer je biedt op een huis. Er zijn twee grote verschillen:

 • Bieden zonder voorbehoud van financiering is met een Biedcertificaat nog steeds een groot risico. Mocht de financiering niet rond komen dan betaal je nog steeds 10% van de koopsom als boete aan de verkoper. De Biedverzekering betaalt deze boete mocht de financiering niet rond komen.
 • Een Biedcertificaat is gratis, de Biedverzekering kost 850 euro. Dit betaal je alleen wanneer je daadwerkelijk een huis hebt gekocht.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.