4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Voor de zoveelste keer overboden? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen bieden daarom zonder voorbehoud van financiering om hun kansen te vergroten. Je bod wordt zo aantrekkelijker voor de verkoper, maar er kleven ook risico’s aan. Als je financiering niet rond komt, dan hangt er een gigantische boete (10 procent van de koopsom!) boven je hoofd. Dit is verleden tijd met onze Biedverzekering!

 • Een verzekering die de boete betaalt, mocht je hypotheek toch niet rond komen.
 • Bieden zonder ontbindende voorwaarden, zonder risico te lopen.
 • Ruim 4x zoveel kans om het huis te bemachtigen.
 • Aanvragen is gratis, bij een winnend bod betaal je 850 euro voor de Biedverzekering.
BIEDVERZEKERING

Hoe krijg je de Biedverzekering bij Frits?

Hypotheekgesprek Frits

Stap 1: gratis hypotheekgesprek

In een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs bereken je wat je precies kunt lenen en bespreek je de Biedverzekering.

Biedverzekering

Stap 2: Biedverzekering aanvragen

Wij controleren jouw leenruimte met documenten die jij aanlevert, zoals je salarisstrook. Na de check stellen we de Biedverzekering voor je op.

Huis bieden

Stap 3: Bieden

Voor elk huis waarop je wilt bieden laat je een taxatie op afstand uitvoeren. Dit bepaalt tot welk bedrag je maximaal kunt bieden met de Biedverzekering. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel je biedt.

Veelgestelde vragen over de Biedverzekering

 • Wat is de Biedverzekering?

 • 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering, hoe zit dat precies?

 • Waarom een Biedverzekering aanvragen?

 • Kan iedereen een Biedverzekering krijgen?

 • Wat kost de Biedverzekering?

 • Wat is het verschil tussen het Biedcertificaat en de Biedverzekering?

 • Waarom Frits?

Happy-stel-4-1
biedcerticaat frits

Je bod is geaccepteerd! En dan?

Het is gelukt: je hebt het huis! Onze adviseurs staan natuurlijk voor je klaar om je hypotheek te regelen. Zij nemen je mee door alle opties op zo’n manier dat jij het kunt navertellen. Jouw persoonlijke dashboard is je spiekbrief: al je berekeningen, scenario's en verschillende banken staan daar overzichtelijk bij elkaar. Nog vragen? Je kunt ons altijd bereiken. Onbeperkt.

Wat anderen vinden van Frits

Rufael zou Frits aanbevelen

goed en snel geholpen door ikbenfrits

Rufael uit Amsterdam, 31-01-2022

ikbenfrits heeft mij snel geholpen met een wat ingewikkeldere aanvraag. Het ging om een aanvraag na uitelkaar gaan waar mijn huidige woning nog niet was verkocht. Gelukkig was de hypotheek goed haalbaar op basis van het inkomen en was toen eenmaal alle documenten er waren (taxaties beide woningen, werkgeversverklaringen) gingen de aanvragen rap (ca 6 dagen en een andere aanvraag in 4 dage). Hiermij had ik de hypotheek ruim voor de ontbindende voorwaarde rond wat eigelijk onverwacht was maar dus toch gelukt. Uiteindelijk kon ik tussen 2 opties kiezen en koos ik de optie die het beste bij mijn huidige situatie past.

iStock-942701074 1 (2) 1

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.