Rekentools voor hypotheken

Oversluiten, maximale hypotheek, maandlasten? Je rekent het zelf uit in een paar minuten!

De beste online rekentools voor hypotheken. Daar werk ik elke dag aan

Inzicht in jouw hypotheek wordt simpel

Een hypotheek lijkt soms moeilijk en eng. Ik vind dat niet meer van deze tijd. Dus ik heb besloten dat te veranderen. Ik heb precies uitgezocht hoe hypotheken werken, en alles daaromheen. Samen kunnen we jouw hypotheek helemaal uitpluizen. Dan weet ook jij straks precies hoe het zit.

Altijd op de hoogte van regels en rentes

Mijn tools zijn nooit af, ik maak ze continu beter. Want ik wil het je niet mooier of simpeler voordoen dan het is. Dus ik houd rekening met alle regels en alle kosten. Ik ben trots op het resultaat, en anderen zien dat ook. Bijvoorbeeld De Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Mijn tools zijn door jou gratis te gebruiken

Gratis – dat klinkt verdacht. Je denkt nu vast daar zit een adder onder ’t gras. Het zit zo: met mijn tools kan je je ori√ęnteren op een hypotheek. Gratis en snel. Voor sommige mensen regel ik daarna een nieuwe hypotheek. Daaraan verdien ik geld. Dus blijven mijn tools gratis, voor altijd.

Besparen

Oversluiten & Rentemiddelen

Berekent of je kan besparen door over te sluiten of rentemiddelen. Op basis van woning-, hypotheek- en inkomensgegevens.

 • Voor hypotheekbezitters
 • Duurt 5 minuten
 • Prijs: gratis natuurlijk!
Hyoptheek als zzp’er

Waar kan je terecht als zzp’er?

Bereken op basis van jouw situatie als zzp’er bij welke banken terecht kan. Vraag na afloop ook gratis de PDF aan met complete Bankenlijst voor jouw situatie.

 • Voor zzp’ers
 • Duurt 5 minuten
 • Prijs: gratis natuurlijk!
Nieuw huis

Begroting

Maak een begroting voor je nieuwe huis: hypotheek, verbouwings-, notaris- en taxatiekosten. Op basis van inkomen, huisprijs, eigen geld en financi√ęle verplichtingen.

 • Voor¬†verhuizers en starters
 • Duurt 4 minuten
 • Prijs: gratis natuurlijk!
Nieuw huis

Maximale Hypotheek

Berekent hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt lenen op basis van inkomen en financi√ęle verplichtingen.

 • Voor¬†verhuizers en starters
 • Duurt 2¬†minuten
 • Prijs: gratis natuurlijk!
Nieuw huis

Maandlasten

Bereken je maandlasten als je een huis gaat kopen. Op basis van inkomen, woningwaarde en eigen geld.

 • Voor¬†verhuizers en starters
 • Duurt 3¬†minuten
 • Prijs: gratis natuurlijk!

Mis je iets?

Mis je een berekening? Lijkt je iets anders handig? Of heb je een vraag of opmerking over een berekening?

Laat het ons weten!

 

Meer details nodig?

In een telefonisch gesprek met √©√©n van onze adviseurs nemen we meer¬†tijd om in detail in te gaan op jouw persoonlijke hypotheeksituatie. Dan kunnen we onder meer¬†de cashflow in verschillende scenario’s doorrekenen, vergelijken we voorwaarden van verschillende banken, kijken we naar meefinancieren van oversluitboete en nog veel meer.

In het eerste gesprek kan je helemaal vrijblijvend kennismaken van met ons en jouw mogelijkheden verkennen. Lijkt dat je wat? Maak dan een afspraak!

Welke hypotheekaanbieders nemen jullie mee?

We kunnen hypotheken van ruim 30 aanbieders afsluiten, één van de ruimste selecties van Nederland. Niet alleen grootbanken als ABN Amro, ING en Rabobank, maar ook de kleinere partijen als IQWOON, Munt Hypotheken, Bij Bouwe en Hypotrust. Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen subjectieve voorkeur voor één van deze. Wel hebben we ervaring met hun service en voorwaarden die we zullen meenemen in ons advies.

Waarom zijn al deze berekeningen gratis?

Wij¬†vinden dat je veel zelf moet kunnen uitrekenen, zodat je uiteindelijk zelf de beste beslissing kan maken. Dat begint al thuis: je rekent eerst zelf uit wat je mogelijkheden in grote lijnen zijn. Daarna kan je met onze hulp verder. Die eerste stap willen we toegankelijk maken voor iedereen zodat je een eerste ori√ęntatie al gemaakt hebt voordat je echt in je nieuwe hypotheek duikt.