Vestigingen?

Ik heb een vestiging in de buurt van Amsterdam. Maar daar hoef je niet langs te komen. Advies gaat bij mij via de telefoon of webcam. Zo regel jij de hypotheek vanuit je luie stoel. Wel zo makkelijk toch?

Software én service. Daar ga ik voor

Kiezen tussen online afsluiten óf persoonlijk advies? Dat is niet nodig! Mijn software zorgt voor het rekenwerk en een efficiënt proces. Mijn adviseurs hebben dan meer tijd voor jou. Bij elke stap die we samen zetten.

  • Onze klanten geven ons een 9
  • Laagste rente van meer dan 30 banken
  • Advies via telefoon of webcam
  
Moest eerst wennen aan de naam, is dat wel een serieuze club? En dat zijn ze. Communicatie is 5/5, (zowel hun websysteem als de telefonische ondersteuning en email reacties) alle begeleiding is super. Ze geven je het gevoel dat je hun enige klant bent. ABSOLUTE AANRADER tegen het laagste tarief dat ik kon vinden. Super top, bedankt.
Meer lezen over advies via telefoon of webcam

Face-to-face hypotheekadvies of op afstand?

Hypotheekadvies, moet je daar nou voor langs op een kantoor? Of kan het ook online? Ik zet de voor- en nadelen voor beide opties voor je op een rijtje.

Lees verder »

De Hypotheker is twee keer duurder, waarom?

Bij De Hypotheker moet je voor afspraken langskomen in één van de vestigingen. Zulke kantoren moeten natuurlijk gehuurd worden en daar betaal jij aan mee.

Lees verder »