Hypotheekadviseur Tilburg

Wil je graag een hypotheek afsluiten in Tilburg? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
joriet-van-eck-Fl8wFM0tAKE-unsplash-2

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Wonen in Tilburg

Tilburg is een stad vol Brabantse gezelligheid! Er worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd waar mensen uit heel Nederland op af komen. Denk bijvoorbeeld aan de Tilburgse kermis, wat de grootste kermis van de Benelux is. Je kan je dus bijna niet vervelen in Tilburg. Maar als je juist graag de rust wil opzoeken, zijn er ook om Tilburg heen vele natuurgebieden waar je een mooie wandeling kunt maken. 

En ook al is Tilburg dan wel de zevende grootste stad van Nederland, het is alsnog een stuk minder toeristischer dan Amsterdam of Rotterdam. De sfeer in de stad is wat ontspannender, maar alsnog is er genoeg gezelligheid te vinden in de vele restaurants en kroegen.

Wil jij een huis kopen in het gezellige Tilburg? Met onze Biedverzekering is de kans dat jouw bod het winnende bod wordt een stuk groter!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Tilburg

Bij het kopen van een huis in Tilburg, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

Graph

 

Rentevaste periode

Het is natuurlijk ook belangrijk welke rentevaste periode je kiest voor je hypotheek in Tilburg. De duur daarvan hangt af van jouw situatie en jouw wensen. 

 

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Tilburg? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Tilburg afsluiten met Frits: zo gaat dat

Op dit moment heeft Frits nog geen kantoor in Tilburg staan. Maar gelukkig maakt dat bij ons ook niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Je hoeft dus niet eens de deur uit. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Uitgebreid berekenen met onze rekentools

Met onze rekentools, dashboard en de uitgebreide kennisbank kom je al een heel eind in het zelf berekenen van je mogelijkheden in. Dit kun je zelf al doen:

  • Een uitgebreide berekening maken van jouw leenruimte
  • Alle banken bekijken en vergelijken met onze volledige bankenlijst
  • Je goed inlezen in jouw situatie
  • Jouw hypotheek keuzes op korte en lange termijn inzien
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheekgesprek met Fritsanalyse

Tijdens de Fritsanalyse verkennen we de mogelijkheden voor jouw hypotheek. Samen met jouw adviseur maak je berekeningen die je kunt terugzien en aanpassen in je eigen dashboard. 24 uur per dag. Dit geeft je alle controle: jij kunt namelijk alles zien wat wij zien.

Starters, verhuizers en oversluiters. Verschillende Fritsanalyses, met hetzelfde resultaat: Inzicht in jouw situatie. Het gesprek is gratis en duurt 45 minuten. Zullen we?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Met je adviseur alle keuzes maken

Als je klaar bent om je hypotheek te kiezen ga je samen met je adviseur de diepte in. Alle scenario’s en opties worden besproken en vergeleken, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor je persoonlijke situatie.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Renteaanbod aanvragen bij de bank

Zodra je samen met je adviseur de beste hypotheek hebt uitgezocht gaat je adviseur het renteaanbod aanvragen bij de bank. In het renteaanbod vind je het maximaal te lenen bedrag, de rentetarieven, de rentevaste periode en de (definitieve) lijst met documenten die de bank nodig heeft bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Hypotheekstukken aanleveren aan de bank

Voor het rondkrijgen van je hypotheek, zul je flink wat documenten moeten aanleveren. Wij begeleiden jou hierin: we zorgen dat de juiste stukken op tijd bij de bank komen en dat de aanvraagprocedure zo soepel mogelijk verloopt. Het is tenslotte al spannend genoeg.
6
Akkoord
Akkoord

Op naar de notaris

Het leukste deel van het proces. Nu de aanvraag akkoord is, hoef je alleen nog maar naar de notaris om het definitief te maken. Tijd voor champagne!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Tilburg over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1145 beoordelingen
Rating Image 9.6
Uitstekend
Frits heeft een uitstekende dienstverlening. Marco Palfenier heeft ons geholpen aan onze eerste hypotheek. Hier zijn we heel blij mee, we hebben meerdere hypotheekadviseurs gesproken en Frits/Marco gaven ons gelijk een goed gevoel. De portal/interface voor het inleveren van documenten is gebruiksvriendelijk. Het advies was niet opdringerig en a.d.v. volledige informatie die onafhankelijk verstrekt is. Wij hebben ze ook aanbevolen aan vrienden van ons en die zijn ook erg tevreden.

Frits heeft een uitstekende dienstverlening. Marco Palfenier heeft ons geholpen aan onze eerste hypotheek. Hier zijn we heel blij mee, we hebben meerd...

Thomas Middelweerd uit Tilburg
10-02-2023
Persoonlijk en kundig
Wij kwamen door het googlen terecht bij Frits en vanaf het eerste moment erg tevreden met de service. Zowel onze adviseur Lianne als backoffice medewerker Ben deden er alles aan om voor ons de beste hypotheek te regelen. Ze luisterden naar onze wensen, reageerde snel en helder op onze vragen en deden alles wat binnen hun macht was om de hypotheek snel rond te krijgen. Een ander punt om voor Frits te kiezen is het dashboard. Het dashboard is erg uitgebreid en je kunt ten alle tijden alle informatie inzien en de verschillende hypotheekverstrekkers vergelijken. Ze maken een helder adviesrapport en je kunt precies zien welke documenten je nog moet inleveren om je hypotheekaanvraag rond te krijgen en wat daarvoor nodig is. Kortom; we zijn erg blij met Frits en zouden het zeker aanbevelen.

Wij kwamen door het googlen terecht bij Frits en vanaf het eerste moment erg tevreden met de service. Zowel onze adviseur Lianne als backoffice medewe...

Emma van Berkel uit Tilburg
24-05-2022
Zeer goede prijs kwaliteit
Goed en uitgebreid advies en ondanks eea digitaal gaat blijft het een persoonlijk contact

Goed en uitgebreid advies en ondanks eea digitaal gaat blijft het een persoonlijk contact

Bas uit Tilburg
1-02-2022
Online maatwerk waar je je goed bij voelt!
Super fijn online persoonlijk advies. Er werd van kennismaking tot het afsluiten continu gekeken naar onze persoonlijke situatie en onze opgegeven wensen. Er zijn meerdere scenarios uitgewerkt om uiteindelijk de meest passende te hebben doorgezet. Tussendoor veel ruimte om vragen te stellen waar altijd binnen 1 werkdag reactie op is gekomen. We geloven erin dat wij de beste hypotheek hebben afgesloten die bij onze persoonlijke situatie past.

Super fijn online persoonlijk advies. Er werd van kennismaking tot het afsluiten continu gekeken naar onze persoonlijke situatie en onze opgegeven wen...

Eva uit Tilburg
8-08-2021
ervaren adviseurs
betrokken om tot een goed advies cq hypotheek te komen

betrokken om tot een goed advies cq hypotheek te komen

jack van son uit Tilburg
4-05-2021
Makkelijk, snel en betaalbaar hypotheekadvies
Wij zijn erg tevreden met Ikbenfrits. Onze adviseurs waren vriendelijk, deskundig en hielden ons goed op de hoogte van de status van de aanvraag. Daarnaast konden we makkelijk afspraken plannen, ook buiten de reguliere werktijden. Super groot voordeel als je beide fulltime werkt!

Wij zijn erg tevreden met Ikbenfrits. Onze adviseurs waren vriendelijk, deskundig en hielden ons goed op de hoogte van de status van de aanvraag. Daar...

Sara uit Tilburg
19-04-2021
Erg informatief mooie rekentool
Erg goed advies mooie rekentool

Erg goed advies mooie rekentool

Sjef uit Tilburg
24-03-2021

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.