Hypotheekadviseur Den Bosch

Zoek je een nieuw huis in het gezellige Den Bosch? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
den-bosch-g203ee7dc0_640-2

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Wonen in Den Bosch

Den Bosch heeft de perfecte combinatie van cultuur en gezelligheid. Den Bosch is ontstaan in de Middeleeuwen, dus de stad heeft dan ook een rijke historie. Zo bezit de stad natuurlijk de prachtige St. Janskathedraal, maar ook zijn er nog genoeg stadsfronten en grachten te bewonderen. 

Voor gezelligheid biedt Den Bosch ook genoeg mogelijkheden. Natuurlijk wordt er sowieso elk jaar groots carnaval gevierd, zoals hoort in Brabant. Maar daarnaast zijn er het hele jaar door genoeg evenementen in de stad te vinden. Bovendien heeft Den Bosch een levendige binnenstad, waar je je niet kan vervelen. 

Wil je graag een huis in Den Bosch kopen? Met onze Biedverzekering maak je een stuk meer kans op een winnend bod!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Den Bosch

Bij het kopen van een huis in Den Bosch, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Den Bosch? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Certificate

 

Bouwkundige Keuring

Het is dan wel niet verplicht, maar toch kan een bouwkundige keuring handig zijn! Daarmee weet je namelijk gelijk of jouw nieuwe huis in Den Bosch gebreken heeft.

 

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Den Bosch afsluiten met Frits: zo gaat dat

Een kantoor van Frits is nog niet te vinden in Den Bosch, maar bij ons hoeft dat ook niet! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Zelf je hypotheekvoorwaarden berekenen met onze digitale hulpmiddelen

Benut onze interactieve online rekentools en een persoonlijk dashboard, ondersteund door een diepgaande kennisbank, om zelfstandig een schatting te maken van het bedrag dat je kunt lenen. Hier zijn de stappen die je kunt ondernemen voordat je contact opneemt met een adviseur:

  • Je financieringscapaciteit zorgvuldig evalueren
  • Bestudeer en vergelijk de rentevoeten en voorwaarden van verschillende banken
  • Informeer jezelf over belangrijke aspecten die jouw specifieke financiële situatie beïnvloeden
  • Denk na over je hypotheekkeuzes voor zowel de korte als lange termijn
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Fritsanalyse bij Hypotheekoverleg

Begin je hypotheekreis met een gratis oriënterend gesprek waarin we alle hypotheekmogelijkheden doorlopen. Samen met je adviseur voer je nodige berekeningen uit, die je altijd nog kunt aanpassen via je persoonlijke dashboard.

Of je nu een eerste keer koper, een doorstromer of iemand die zijn hypotheek wil oversluiten bent, met onze Fritsanalyser krijg je grondig inzicht in jouw financiële situatie. Het gesprek duurt 45 minuten. Ben je er klaar voor?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Overleggen met je adviseur voor de juiste hypotheekkeuze

Is het moment aangebroken om een hypotheek te kiezen? Samen met je adviseur analyseer je alle mogelijke opties en scenario's. Dit zorgt ervoor dat je de keuze maakt die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Het aanvragen van een renteaanbod

Zodra je een keuze hebt gemaakt, helpt je adviseur je met het indienen van een aanvraag voor een renteaanbod bij de bank. Dit voorstel omvat alle belangrijke details zoals het maximale leenbedrag, de rentetarieven en de rentevaste periode, evenals een opsomming van de benodigde documenten.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Documenten verzamelen en indienen bij de bank

Een correcte en tijdige aanlevering van alle benodigde documenten is essentieel voor het succes van je hypotheekaanvraag. Ons team biedt assistentie bij het verzamelen en indienen van deze documenten.
6
Akkoord
Akkoord

Het bezoek aan de notaris

De laatste stap in het hypotheekproces: naar de notaris om de aankoop van je woning te tekenen. Dit is het moment de aankoop van je huis te vieren!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Den Bosch over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1160 beoordelingen
Rating Image 9.6
.
.

.

Emi uit Den Bosch
7-11-2022
Neemt veel stress weg en geeft de juiste vertrouwen
Ik wil gewoon graag weten wat ik moet doen en snappen hoe het financieel te regelen valt tot mijn eerst beleggingspand aan te kopen.

Ik wil gewoon graag weten wat ik moet doen en snappen hoe het financieel te regelen valt tot mijn eerst beleggingspand aan te kopen.

Airon uit Den Bosch
21-12-2020
Gedegen hypotheekadvies kan dus toch gratis
Doet niet onder voor een "regulier" hypotheekadvies.

Doet niet onder voor een "regulier" hypotheekadvies.

Teun Romme uit Den Bosch
7-12-2020

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.