Hypotheek verhogen

Wil je jouw hypotheek verhogen? Ik help je met een gratis berekening of het volledig ophogen van jouw hypotheek.

Online hypotheek afsluiten
Benieuwd hoe jouw hypotheek er straks uitziet? Maak een gratis afspraak
Waarom bij mij je hypotheek verhogen

Ik ben onafhankelijk, snel én goedkoop

Je kunt ook je hypotheek verhoging regelen bij een bank, of bij een hypotheekadviseur op de hoek. Mijn voordelen op een rijtje:

Ikbenfrits Adviseur
op de hoek
Bank
100% onafhankelijk hypotheekadvies
Begrijp je eigen hypotheek
No cure no pay, je betaalt pas als er een renteaanbod is aangevraagd
Een 9 krijgen van je klanten
Prijs van volledig oversluiten €1.950
of €2.100 voor zzp'ers
€3.000 €2.000
Veelgestelde vragen

Ik heb geen duizend mensen in dienst. Ik heb geen verroeste systemen. Ik heb tools die razendsnel rekenen en vergelijken. Daarmee zijn mijn processen beter en efficiënter. Jij profiteert daarvan. Door een lage prijs.

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. Ik vergelijk meer dan 40 hypotheken. Die worden allemaal uitgerekend. En als je goed zit bij je eigen bank? Dan vertel ik dat ook.

Je vult je gegevens in. Daarmee ga ik rekenen en weet je waar je aan toe bent. Als je verder met me gaat dan spreek je met een adviseur. Die begeleidt je door het hele proces. Stap voor stap. Bij Frits word je niet aan je lot overgelaten. Geloof je het niet? Lees dan maar de reviews. Dan weet je hoe anderen er over denken.

Frits is als die ene kennis, die alles van hypotheken weet. Maar dan online. Is die nodig? Ja, want financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financiële dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Bij jouw oude adviseur krijg je een kop koffie en een verkoop praatje bij het eerste gesprek. Ik geef je meteen een berekening. Mijn adviseurs leggen tijdens een telefoongesprek meteen uit hoe jouw situatie er voor staat. Dat is wel zo efficiënt. En ga je niet verder? Even goede vrienden. Je hoeft niets te betalen.

Dit zeggen mijn klanten
Je kent ons o.a. van
Meer lezen over hypotheek verhogen

Gebruik de overwaarde van je huis

Overwaarde huis gebruiken kan op verschillende manieren. Ook voor een verbouwing. Ik vertel je hierover en de 3 andere opties.

Lees verder »

Tweede woning kopen. Hoe krijg ik een hypotheek?

Het kopen van een tweede woning kan op verschillende manieren gefinancierd worden. Ook door de hypotheek op je eigen woning te verhogen.

Lees verder »