Huis verduurzamen

Wil jij je huis verduurzamen? Dan wil je natuurlijk te weten komen welke maatregelen het beste passen bij jou en je huis, wat de kosten en opbrengsten zijn én wat voor subsidies jij kunt aanvragen. Deze duurzaamheidsscan geeft het antwoord op al deze vragen!

Huis verduurzamen

Plan een gratis woningopname

Voor het verduurzamen van je huis werken wij samen met De Energiebespaarders. Zij helpen woningeigenaren hun weg te vinden in de drukke markt van leveranciers en installateurs. Ze geven kwalitatief persoonlijk advies en nemen het coördineren van installaties uit handen. Daarbij bieden ze de garanties en verzorgen subsidieaanvragen en andere nazorg.

Wil je advies bij je thuis? Via Frits kun je gratis een fysieke woningopname plannen. Een energieadviseur van De Energiebespaarders komt bij je langs. Na dit bezoek ontvang je een persoonlijk verduurzamingsplan, inclusief (onafhankelijke) offertes voor de mogelijke oplossingen.

Zo financier je het verduurzamen van je huis

Heb je een duidelijk overzicht van je opties? Dan is het nu tijd om verder te gaan met de financiering. De verduurzaming van je woning kun je meestal financieren met een hypotheek. Maar soms is een hypotheek niet de meest voordelige keuze en volstaat een energiebespaarlening. Twijfel je over wat de beste keuze voor jou is? Je kunt altijd gratis contact opnemen met één van onze hypotheekadviseurs. Als een hypotheek niet de beste optie voor jou is, vertellen onze adviseurs je dat eerlijk.

Gratis hypotheekgesprek inplannen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.