Huis verduurzamen

Wil jij je huis verduurzamen? Dan wil je natuurlijk te weten komen welke maatregelen het beste passen bij jou en je huis, wat de kosten en opbrengsten zijn én wat voor subsidies jij kunt aanvragen. Deze duurzaamheidsscan geeft het antwoord op al deze vragen!

Huis verduurzamen

Plan een gratis woningopname

Voor het verduurzamen van je huis werken wij samen met De Energiebespaarders. Zij helpen woningeigenaren hun weg te vinden in de drukke markt van leveranciers en installateurs. Ze geven kwalitatief persoonlijk advies en nemen het coördineren van installaties uit handen. Daarbij bieden ze de garanties en verzorgen subsidieaanvragen en andere nazorg.

Wil je advies bij je thuis? Via Frits kun je gratis een fysieke woningopname plannen. Een energieadviseur van De Energiebespaarders komt bij je langs. Na dit bezoek ontvang je een persoonlijk verduurzamingsplan, inclusief (onafhankelijke) offertes voor de mogelijke oplossingen.

Zo financier je het verduurzamen van je huis

Heb je een goed beeld van je mogelijkheden? Dan is het tijd voor de volgende stap: de financiering. Het verduurzamen van je huis kun je bijna altijd financieren met een hypotheek. Soms is een hypotheek niet voordelig en heb je aan een energiebespaarlening genoeg. Twijfel je wat voor jou het beste is? Dan kun je altijd even gratis bellen met één van onze hypotheekadviseurs. Als je beter geen hypotheek kunt afsluiten, vertellen onze tools en adviseurs je dat eerlijk.

Gratis hypotheekgesprek inplannen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.