Neem contact op met Frits. Wij spreken je graag!

Als startend bedrijf kunnen wij één ding dat grote banken niet kunnen: onovertroffen klantenservice bieden vanuit het hart van het bedrijf. Frits is op diverse manieren te benaderen en geeft altijd binnen één dag antwoord vanuit zijn kantoor middenin Amsterdam.

We proberen alles zo helder mogelijk voor je te maken, maar je kunt natuurlijk altijd nog vragen hebben. Wellicht vind je het antwoord op deze website. De sectie Over hypotheken is het kennisdossier waarin we je in klare taal hypotheekzaken uitleggen. En bij Help vind je antwoorden op alle veelgestelde vragen. Kom je er alsnog niet uit, wil je ons iets anders vragen of heb je een opmerking? Dan mag je ons altijd mailen op hallo@ikbenfrits.nl.

Wij doen er alles aan om onze website op en top te laten werken en onze diensten zo goed mogelijk te leveren. Ben je desondanks onverhoopt niet tevreden over Ikbenfrits.nl, dan hebben wij een klachtenprocedure om daar samen uit te komen.

Heb je veel vragen?

Dan is het makkelijker om een afspraak in te plannen, gratis en vrijblijvend natuurlijk. Dan nemen we de tijd om alles te beantwoorden en heb je daarna helder wat de volgende stappen kunnen zijn.

Ikbenfrits

Herengracht 472
1017 CA Amsterdam
Nederland
Post
Postbus 9607
Box G7500
1006 GC Amsterdam
Nederland

Ikbenfrits.nl / Hyposhaker BV
KVK. nr. 62716743
BTW nr. NL854929630B01
AFM nr. 12044848