ASN hypotheek afsluiten via Frits

Jij wilt niet dat jouw hypotheek wordt afgesloten bij een bank die geld investeert in zaken waar jij het niet mee eens bent. Logisch! Daarom kun je via Frits een ASN hypotheek afsluiten.
stopwatch

3 min

calendar
31 maart 2022
eye

654

ASN hypotheek?

Volgens de EerlijkeBankwijzer is ASN één van de duurzaamste banken van Nederland. Inmiddels bestaan ze al zo'n 60 jaar. Volgens eigen zeggen volgen zij de definitie van de Verenigde Naties: 'Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden, zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.'

Hoe zit het met de ASN hypotheekrente?

De hypotheekrente is bij ASN gekoppeld aan de hoogte van je hypotheek ten opzichte van de waarde van je huis. Als je huis bijvoorbeeld 300.000 euro waard is en je leent ook 300.000 euro, betaal je meer rente dan als je een hypotheek zou afsluiten van 150.000 euro. De bank loopt dan minder risico. ASN biedt een rentekorting aan als je extra geld gaat lenen voor het verduurzamen van je huis. Dit leningdeel noemen ze ASN Duurzaam Wonen. Is ASN voor jou interessant? Check dan onze hypotheekrente vergelijker, hier kun je alle hypotheekrentes vergelijken. Ook die van bijvoorbeeld Triodos, een andere duurzame bank.

Zo vergelijken wij alle banken
Met beoordeling van de Logo-Consumentenbond-zwart

ASN hypotheek via tussenpersoon

Via Frits kun je een ASN hypotheek afsluiten. Zij bieden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Triodos en BLG Wonen (zusje van ASN). Samen met ons kun je zo uitrekenen welke duurzame hypotheek voor jou de beste is. Benieuwd hoe andere banken scoren op duurzaamheid? Kijk dan eens naar deze bankwijzer.

Waarom een hypotheek bij ASN hypotheek afsluiten via Frits?

Ja, waarom zou je een hypotheek afsluiten via ons? Daar zijn genoeg redenen voor. Zo hebben zij hele goede reviews (gemiddeld een 8,9), zijn zij een stuk goedkoper dan andere adviseurs en vergelijken ze alle duurzame banken. Je wilt natuurlijk het beste!

Bereken direct wat jij kunt lenen

Meer weten?

Als je twijfelt over welke bank het beste bij jouw wensen past kun je altijd gratis bellen met één van onze hypotheekadviseurs! Ook als je al weet dat je graag een ASN hypotheek wilt. In een gratis eerste gesprek bespreek je jouw situatie, kijken jullie samen naar wat voor jou de beste optie is en krijg je antwoord op al je vragen. Wanneer komt het uit?

Gratis afspraak maken
Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Thomas de Leeuw

Thomas is ingenieur vanuit z’n opleiding en tijdens zijn tijd aan de TU Delft werd hij verliefd op ondernemen. Zo startte hij zijn eerste bedrijf in zonne-energie terwijl hij nog studeerde. Thomas.. Lees verder

Meer lezen over Banken

3/07/2023

Duurzame banken

10/05/2023

DBV hypotheek

10/05/2023

Maximale hypotheekbedrag per bank

10/05/2023

CMIS (voorheen GMAC)

4/01/2023

MUNT Hypotheken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.