9.1
Ik heb een droom..

Waarom ik doe wat ik doe?

Daar kan ik kort over zijn. De financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financiële dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Mijn verdienmodel

Een schoorsteen moet roken – ook die van mij

Ik ben een idealist: ik wil de hypotheekmarkt verbeteren. Een hypotheek krijgen moet makkelijker worden, en goedkoper. Om dat te bereiken, moet ook ik geld verdienen. Het maken van software, het onderhouden van een website – het is allemaal niet gratis. Ik laat je graag zien hoe ik mijn geld verdien.

Jouw belang is mijn belang

Ik heb eigen geld geïnvesteerd om Ikbenfrits.nl op te zetten. Dat geld zie ik natuurlijk graag ooit terug, zonder dat jij teveel betaalt. Daarom is mijn belang zoveel mogelijk gelijk aan die van jou. Je betaalt pas, als ik daadwerkelijk een renteaanbod voor je ga aanvragen bij een bank.

Eerst goede service, dan pas kosten

Het gevolg? Mijn online tools zijn gratis, zodat je gemakkelijk een eerste inzicht in jouw situatie kan krijgen. Wil je daadwerkelijk een hypotheek afsluiten? Ik denk graag even met je mee, in een telefonische afspraak. Ook hiervoor reken ik niets. Prettig toch? En, dit motiveert mij om super goede service te bieden. Zodat jij uiteindelijk kiest voor mijn advies en bemiddeling.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs – het kan echt!

Door slimme software en goede samenwerking met jou, ben ik veel efficiënter. En dat merk je in de kosten. Deze zijn ongeveer de helft van een gemiddelde Hypotheker op de hoek! En tóch ben ik geen prijsvechter.

Ik reken pas kosten als het renteaanbod wordt aangevraagd en de rest betaal je als je hypotheek akkoord is door de bank.

  1. Renteaanbod aangevraagd? Dan kost Ikbenfrits.nl 700 euro.
  2. Hypotheek gepasseerd? Dan komt daar 1.000 euro bij.

Als je (zelfstandig) ondernemer bent zit er meer werk aan het aanvragen van een hypotheek. Dan kost volledig afsluiten bij Ikbenfrits 1.950 euro. Als je je eerste huis gaat kopen, dan zit er iets minder werk aan! Daarom betaal je dan in totaal 1.500 euro.

Wie zitten er achter Frits?