Frits heeft een droom
Ik heb een droom..

Waarom ik doe wat ik doe?

Daar kan ik kort over zijn. De financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financiële dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Zo werk ik

Hypotheekadvies op afstand – voor een scherpe prijs.
Dat is Ikbenfrits.nl

Online rekentools

Online rekenen

Mijn slimme online rekentools geven je snel inzicht in jouw (on)mogelijkheden. Gratis natuurlijk, op een tablet of computer.

Samen kiezen

Samen kiezen

Toe aan een nieuwe hypotheek? Ik neem je mee, stap voor stap. Via de website en de telefoon.

Ik regel de rest

Ik regel de rest

Ik hou van soepele, heldere processen. Een hypotheek afsluiten kan bij mij voor een vaste, lage prijs van 1.500 euro (1.750 euro voor ondernemers).

Mijn verdienmodel

Een schoorsteen moet roken – ook die van mij

Ik ben een idealist: ik wil de hypotheekmarkt verbeteren. Een hypotheek krijgen moet makkelijker worden, en goedkoper. Om dat te bereiken, moet ook ik geld verdienen. Het maken van software, het onderhouden van een website – het is allemaal niet gratis. Ik laat je graag zien hoe ik mijn geld verdien.

 

Jouw belang is mijn belang

Ik heb eigen geld geïnvesteerd om Ikbenfrits.nl op te zetten. Dat geld zie ik natuurlijk graag ooit terug, zonder dat jij teveel betaalt. Daarom is mijn belang zoveel mogelijk gelijk aan die van jou. Je betaalt pas, als je daadwerkelijk een nieuwe hypotheek afsluit.

 

Eerst goede service, dan pas kosten

Het gevolg? Mijn online tools zijn gratis, zodat je gemakkelijk een eerste inzicht in jouw situatie kan krijgen. Wil je daadwerkelijk een hypotheek afsluiten? Ik denk graag even met je mee, in een telefonische afspraak. Ook hiervoor reken ik geen kosten. Prettig toch? En, dit motiveert mij om supergoede service te bieden. Zodat jij uiteindelijk kiest voor mijn advies en bemiddeling.

 

Hoge kwaliteit voor een lage prijs – het kan echt!

Pas als jouw nieuwe hypotheek rond is, reken ik daar een bedrag voor. Het kost 1.500 euro*: dat is ongeveer de helft van een gemiddelde hypotheker op de hoek! En tóch ben ik geen prijsvechter. Door slimme software en goede samenwerking met jou, ben ik gewoon veel efficiënter. En dat merk je in de kosten.
* 1.750 euro voor ondernemers

Wij rekenen pas kosten, als de hypotheekofferte wordt aangevraagd. Al het voorgaande onderzoek doen wij kostenloos. Ga met je muis over de stappen hieronder voor meer informatie.

 1. Offerte aangevraagd? Dan kost Ikbenfrits.nl 500 euro.
 2. Hypotheek gepasseerd? Dan komt daar 1.000 euro bij.

Als je (zelfstandig) ondernemer bent zit er meer werk aan het aanvragen van een hypotheek. Dan kost volledig afsluiten bij Ikbenfrits 1.750 euro.

 • 1
  Invullen vervolgvragenlijst
  (30 min)
 • 2
  Hypotheekstructuur bepalen
  (1 uur)
 • 3
  Geldverstrekker kiezen
  (1 uur)
 • 4 €500
  Advies & offerte aanvragen
  (0 uur)
 • 5 €1.000
  Documenten aanleveren & passeren
  (2,5 uur)

Daarnaast kan je kosten kwijt zijn aan de notaris en taxateur. We hebben hiervoor vaste partners, die goede service bieden voor een lage prijs. In totaal kom je uit op maximaal €2450,- oversluitkosten, dus inclusief het advies en de bemiddeling van Ikbenfrits. Met deze kosten houden we al rekening in je besparingsoverzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wie zitten er achter Frits?