Missie, visie en belofte

Wat wil Ikbenfrits bereiken? En wat beloven we jou als klant?

Missie

Waar staan we voor?

Ikbenfrits staat voor een super efficiënte hypotheekketen waar je snel, met de juiste informatie en een goed gevoel de beste hypotheek kunt regelen: online én toch persoonlijk. Kortom: meer zelf doen en minder geld kwijt zijn aan advies.

 

Visie

Waar gaan we voor?

Positieve verandering in de Nederlandse hypotheekmarkt. Een hypotheekmarkt waarin niemand meer te veel voor een hypotheek betaalt. Wij geloven dat een te dure hypotheek niet meer van deze tijd is. Dat is waar Frits om de hoek komt kijken: een slimme online hypotheekadviseur. Frits houdt de markt én jouw situatie in de gaten, zodat je altijd zeker bent van de beste hypotheek!

Wij vinden dat je met betrekking tot je hypotheek:

  • binnen vijf minuten antwoord op simpele vragen moet kunnen hebben;
  • zelf helder inzicht in je situatie moet kunnen hebben;
  • en dat je zelf meer en makkelijker actie moet kunnen nemen.

Als we dat samen kunnen bewerkstelligen, heeft iedereen op het juiste moment de juiste hypotheeklening met de juiste prijs.

 

Belofte

Inzicht en duidelijkheid

Van probleem naar oplossing

We zagen een probleem (de ondoorgrondelijke hypotheekmarkt) en werken sindsdien aan een oplossing: snel en simpel antwoord krijgen op hypotheekvragen en zorgen dat niemand meer te veel betaalt. Hoe? Door slimme, online rekentools te maken die iedereen makkelijk kan gebruiken.

Van inzicht naar actie

We laten je snel en eenvoudig zien hoe jouw hypotheeksituatie eruitziet en of je kan besparen. Wanneer dat het geval is, helpen we je net zo lang verder tot je de juiste hypotheek hebt en je niet meer te veel betaalt.

Altijd eerlijk

We houden niet van dingen mooier maken dan ze zijn. Dat is namelijk precies waar het fout is gegaan in de hypotheekmarkt. Frits vertelt daarom altijd waar het op staat. Als je goed zit met je hypotheek, of als we denken dat we niet de juiste partij zijn om je verder te helpen, laten we je dat ook weten. En kan je niet besparen? Dan hoef je ook niet te betalen.

100% Onafhankelijk

Ikbenfrits is opgericht om de hypotheekmarkt voorgoed te veranderen. Dat gaat niet als je aan partijen gelieerd bent. Frits is daarom onafhankelijk en zal dat ook altijd blijven. We geloven dat verandering van onderop komt, en dus begint bij jou. Natuurlijk werken we niet alleen. Samen met onze eveneens onafhankelijke partners kunnen we sneller grotere stappen zetten. We zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan: vooruit!

Veilig

Niemand wil gegevens rond hebben slingeren. Daarom beheren we alles zelf en hebben we onze servers zo ingericht dat alle gegevens versleuteld worden opgeslagen met 256-bit encryptie. Dat betekent dat ze veilig en onleesbaar voor anderen worden bewaard. We gebruiken gegevens ook nooit ergens anders voor dan we hebben afgesproken. Ikbenfrits is aangesloten bij AFM: we houden ons aan alle wetten en regels die gelden voor financiële dienstverleners.

Bereikbaar

Ikbenfrits is een startend bedrijf met een klein team. We zijn daarom in staat snel te schakelen en de juiste kennis en informatie aan elkaar over te dragen. Contact met ons is persoonlijk, constructief en snel. Want als we jou kunnen helpen, komen we ook een stap dichterbij ons doel: een nieuwe, klantgerichte en overzichtelijke hypotheekmarkt!

 

En in de toekomst?

Dit is nog maar het begin! Ikbenfrits is een jong bedrijf: we zijn nu een jaar ‘in business’. Een jaar waarin we veel hebben geleerd en enorm zijn gegroeid. Maar we zijn er nog lang niet! We hebben behoorlijk wat ideeën waar we aan werken. Maar wij willen er ook alles aan doen om wat we hebben beter te maken. En daar kan jij bij helpen! Dus als je iets niet goed vindt werken of mist, vertel het ons. Dan gaan we meteen aan de slag om dat op te lossen. Als je iets wel goed vindt werken, laat het behalve ons dan vooral ook anderen weten. Zij kunnen dan ook gratis berekenen of hun hypotheeklasten omlaag kunnen. Hoe meer beweging in de markt, hoe beter dat uiteindelijk is voor iedereen.

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!