Onze missie

De beste hypotheek vinden voor iedereen, 100% onafhankelijk.

Er is geen bank die we niet kennen en elk detail hebben we in de smiezen. Dit is dankzij onze slimme software.

Missie
Alle-hypotheken-paper-achtergrond

Wij weten alles van hypotheken

Dankzij onze slimme software berekenen we welke hypotheek het beste bij je past en welke voorwaarden daaraan vastzitten. Dit kun jij ook zien. Als klant van Frits krijg je namelijk een eigen dashboard waar je alle berekeningen kunt terugzien én aanpassen. 24 uur per dag. Wij geven inzicht, jij maakte de keuzes.

Hypotheekadvies voor mensen die niet alles zelf willen doen, maar wel alles zelf willen snappen.

Je hypotheek is een belangrijk onderwerp. Het is een grote lening en daarom belangrijk om goed te begrijpen hoe het in elkaar steekt. Daarom helpen wij jou om je hypotheek echt te snappen. Dat doen we met de unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, via de telefoon of de webcam. Tijdens je hypotheekgesprek neemt een adviseur je mee door alle opties. Op zo’n manier dat jij het kunt navertellen. Met het dashboard als handige spiekbrief.

Ipad met daarop het dashboard van Frits

Wij zetten de markt op scherp

Omdat ons proces strak en efficiënt in elkaar zit, kunnen wij je adviseren tegen een duidelijk, vast tarief. Ons advies is onafhankelijk. Wij sluiten een deal alleen als die goed is voor jou. Behalve voor jouw hypotheek, maken wij ons sterk voor iedereen die met een hypotheek te maken krijgt. Je zult ons dus ook regelmatig tegenkomen in de pers, als we weer eens iets in de hypotheekmarkt gezien hebben dat mis is, of dat beter kan. Al is het nog zo’n detail: wij zullen steeds opnieuw onze stem verheffen. Om de markt op scherp te zetten.