Mijn missie

Ik ben Frits en ik geef eerlijk hypotheekadvies.

Dat ben ik gaan doen, omdat er volgens mij van alles mis is, in de wereld van hypotheken.

Ik weet alles van hypotheken. En met ‘alles’ bedoel ik: er is geen hypotheekverstrekker die ik niet ken. Van iedere hypotheek weet ik elk detail. Ik heb namelijk de slimste software die er bestaat op dit gebied.

Dankzij die software zie ik wat de meeste mensen niet doorhebben. Namelijk: dat het echt nog een hele puzzel is, als je goed wilt vaststellen welke hypotheek er nou precies het best past bij welke mensen, en in welke situatie.

Ik help jou alles écht te begrijpen

Er zijn nogal wat hypotheekverstrekker die liever niet hebben dat hun klanten dat óók kunnen zien. Die vinden het wel best, dat hun klanten – mensen zoals jij dus – niet kunnen zien wat er in de ‘black box’ van hun hypotheek zit. “Tekenen bij het kruisje, alstublieft.”

Ik vind dat belachelijk. Ik zou zelf nooit geblinddoekt een hypotheek kiezen. Je wil controle over zo’n belangrijke beslissing.

Daarom ben ik dit bedrijf begonnen: om voor jou die black box open te breken. Ik help jou om radicaal veel beter te begrijpen welke keuzes je hebt, en wat de consequenties van die keuzes zijn.

Dat doe ik met de unieke combinatie van een online dashboard en persoonlijk advies, via de telefoon of de webcam.

Dat online dashboard is essentieel, want dat maakt het proces helemaal ‘open’. Ik kan stap voor stap met jou langs elk detail lopen.

Zodat het begrijpelijk en inzichtelijk wordt wat er écht gebeurt, met elke keuze die jij maakt. En wat de techniek niet kan, dat kunnen mijn adviseurs juist heel goed: luisteren naar jouw verhaal, horen wat voor jou nu eigenlijk het zwaarst weegt en dan samen met jou tot de beste hypotheek komen.

Een voorbeeld van mijn online dashboard bij het oversluiten van je hypotheek.

Ik zet de markt op scherp

Omdat mijn hele proces zo strak en efficiënt in elkaar zit, kan ik jou adviseren tegen een duidelijk, vast tarief, dat soms wel de helft lager is dan bij een ander.

Sowieso kun je ervan uitgaan dat ik aan jouw kant sta. Mijn advies is onafhankelijk. Ik sluit een deal alleen als die goed is voor jou.
Dus stel je voor: jij vraagt je af of je moet oversluiten. Als dat voor jou niet de moeite waard blijkt te zijn, dan zeg ik dat gewoon. Geen kosten gemaakt, even goede vrienden.

Behalve voor jouw hypotheek, maak ik mij sterk voor iedereen die met een hypotheek te maken krijgt. Je zult mij dus ook regelmatig tegenkomen in de pers, als ik weer eens iets in de hypotheekmarkt gezien heb dat mis is, of dat beter kan. Al is het nog zo’n detail: ik zal steeds opnieuw mijn stem verheffen. Om de markt op scherp te zetten.

Kortom.

Ik ben Frits en ik denk dat de hypotheekmarkt véél transparanter moet worden, véél klantgerichter, en véél eerlijker.
En ik beloof je: daar doe ik alles aan wat ik kan.