Mijn missie, visie en belofte

Jou helpen aan de beste hypotheek op een eerlijke, moderne manier zodat jij precies begrijpt hoe het zit.

IK HEB EEN DROOM

Waarom ik doe wat ik doe?

Daar kan ik kort over zijn. De financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker; en daar werk ik elke dag aan. En hard ook. Daarom ben ik ook regelmatig in de media om te zorgen dat alles beter en eerijker word.

Trots op mijn beoordeling:

9,4
VOOR NIETS GAAT DE ZON OP

Hoe ik mijn geld verdien

Om mijn droom te kunnen verwezenlijken moet ook ik geld verdienen. Software maken, een website onderhouden, hypotheekadvies geven en de banken achter de broek aanzitten. Het is allemaal niet gratis. Benieuwd hoe ik dit doe? Ik leg je graag uit hoe ik mijn geld verdien.

Een goed begin…
…is het halve werk. Daarom heb ik geïnvesteerd in een team van developers. Continu zorgen zij ervoor dat mijn tools en software de beste zijn die je kan vinden. Hierdoor weten mijn adviseurs bij het eerste gesprek al een hoop van jouw situatie. Zo kan jij tijdens jouw hypotheekgesprek de zaken bespreken die er écht toe doen.

No cure? No pay!
Met mijn gratis online tools kan je zelf al een hoop berekenen en meer inzicht krijgen in jouw situatie. Wil je via mij een hypotheek afsluiten? Ik denk graag met je mee! Volg bijvoorbeeld een webinar of plan telefonische afspraak met één van mijn gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Samen bespreken jullie al jouw opties en wensen. Ook dit is gratis. Je betaalt bij mij pas als er een renteaanbod wordt aangevraagd en als je hypotheek is gepasseerd bij de notaris.

Meer kwaliteit, minder kosten
Ik kan door mijn slimme software en tools, deskundige adviseurs en mijn visie en missie dus efficiënter werken dan andere hypotheekadviseurs. En dat is te zien aan het prijskaartje. Je betaalt bij een gemiddelde hypotheker op de hoek bijna het dubbele van wat je bij mij kwijt bent aan advies en bemiddeling. Toch ben ik geen prijsvechter. Door automatisering en slimme software houden mijn adviseurs tijd over voor het allerbelangrijkste: persoonlijk contact, tijd voor al jouw vragen en een duidelijke, eerlijke en transparante uitleg over je hypotheek.

Bij mij krijg jij de beste hypotheek. Beloofd.