Frits kennisbank

Hypothekenland zit vol met ingewikkelde constructies, termen en voorwaarden. In mijn artikelen leg ik je alles stap voor stap uit. In begrijpelijke taal en zonder gedoe.

  Banner_Image

  Meest gelezen artikelen

  Als je een huis wilt kopen met een prijs onder de € 355.000, kun je kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit artikel vind je alle..
  Ga je binnenkort verhuizen maar heb je nog een voordelige rente bij je huidige hypotheek? Dan wil je die natuurlijk meenemen! In sommige gevallen kun..
  Je wilt niet langer huren en bent klaar om te kopen. Nu speelt bij jou de vraag: 'Kan ik een huis kopen met mijn salaris?' Na het lezen van dit..
  Een fijne extra inkomstenbron: je hebt wat ruimte over in je huis en wilt een deel van je koophuis verhuren. Zo simpel lijkt het, maar er zitten wel..
  Je gaat verhuizen en je wilt de overwaarde van je oude huis gebruiken voor het kopen van je nieuwe huis. Maar: je oude huis is nog niet verkocht...
  voorbeeldbrief voor het bieden). Zo weet je beter wat je doet.">
  Hoeveel ga je bieden op dat ene huis? Lastige vraag. Wij geven je een aantal tips over het uitbrengen van een bod en hebben ook een gratis ebook voor..

  Lees meer uit onze kennisbank

  De Jubelton; de betekenis en mogelijkheden

  Hypotheekgever of hypotheeknemer: wat is het verschil?

  24/11/2022

  Overwaarde huis gebruiken

  24/11/2022

  Wanneer hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen in 2022?

  24/11/2022

  Overbruggingskrediet, hoe werkt 't en hoe vraag ik het aan?

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.