Frits kennisbank

Hypothekenland zit vol met ingewikkelde constructies, termen en voorwaarden. In onze artikelen leggen we je alles stap voor stap uit. In begrijpelijke taal en zonder gedoe.

  Banner_Image

  Meest gelezen artikelen

  Je wilt niet langer huren en bent klaar om te kopen. Nu speelt bij jou de vraag: 'Kan ik een huis kopen met mijn salaris?' Na het lezen van dit..
  Als je een huis wilt kopen met een prijs onder de 405.000 euro , kun je kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit artikel vind je alle..
  Een fijne extra inkomstenbron: je hebt wat ruimte over in je huis en wilt een deel van je koophuis verhuren. Zo simpel lijkt het, maar er zitten wel..
  Ga je binnenkort verhuizen maar heb je nog een voordelige rente bij je huidige hypotheek? Dan wil je die natuurlijk meenemen! In sommige gevallen kun..
  In 2023 wordt de NHG kostengrens verder verhoogd naar 405.000 euro . Als je voor energiebesparende maatregelen kiest, is deze grens zelfs 429.300..
  Je gaat verhuizen en je wilt de overwaarde van je oude huis gebruiken voor het kopen van je nieuwe huis. Maar: je oude huis is nog niet verkocht...

  Lees meer uit onze kennisbank

  29/03/2023

  Wat is een verbouwingsspecificatie?

  29/03/2023

  Aflossingsvrije hypotheek aan het einde van de looptijd. Wat nu?

  23/03/2023

  Verduurzamen met ISDE-subsidie

  Huis verkopen aan kind

  9/03/2023

  Hypotheekrecht

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.