Frits kennisbank

Hypothekenland zit vol met ingewikkelde constructies, termen en voorwaarden. In onze artikelen leggen we je alles stap voor stap uit. In begrijpelijke taal en zonder gedoe.

  Banner_Image

  Meest gelezen artikelen

  Je wilt niet langer huren en bent klaar om te kopen. Nu speelt bij jou de vraag: 'Kan ik een huis kopen met mijn salaris?' Na het lezen van dit..
  Als je een huis wilt kopen met een prijs onder de 405.000 euro , kun je kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit artikel vind je alle..
  Een fijne extra inkomstenbron: je hebt wat ruimte over in je huis en wilt een deel van je koophuis verhuren. Zo simpel lijkt het, maar er zitten wel..
  Je gaat verhuizen en je wilt de overwaarde van je oude huis gebruiken voor het kopen van je nieuwe huis. Maar: je oude huis is nog niet verkocht...
  Ga je binnenkort verhuizen maar heb je nog een voordelige rente bij je huidige hypotheek? Dan wil je die natuurlijk meenemen! In sommige gevallen kun..
  Het voorlopig koopcontract en de ontbindende voorwaarden zijn nauw met elkaar verbonden. Met ontbindende voorwaarden kun je namelijk jouw voorlopig..

  Lees meer uit onze kennisbank

  2/06/2023

  Renteaftrek loopt af. Wat gebeurt er met je hypotheek?

  1/06/2023

  5 handige dingen waar je op kunt letten tijdens de bezichtiging

  1/06/2023

  Uitleg hypotheek: hoe werkt een hypotheek en waar moet je op letten?

  25/05/2023

  Wat is een sleutelverklaring?

  25/05/2023

  Kan ik een huis kopen met mijn salaris? Let op deze 4 dingen

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.