Verzekeringen

Er worden veel verzekeringen samen met een hypotheek verkocht. Hier vind je informatie over verzekeringen, welke je nodig hebt en welke misschien wel niet.
Alle artikelen (8)
#Verzekeringen
Een woonlastenverzekering dekt je woonlasten als je arbeidsongeschikt of werkeloos wordt. Heb jij er een nodig voor jouw situatie? Ga naar Wat is de woonlastenverzekering (betalingsbescherming)
#Verzekeringen
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht wanneer je een hypotheek afsluit. Toch zijn er 4 redenen waarom het handig kan zijn. Ga naar Arbeidsongeschiktheidsverzekering
#Verzekeringen
Hoe het zit met je overlijdensrisicoverzekering en de belasting? De premies die je betaalt zijn niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Ga naar Overlijdensrisicoverzekering en de belasting
#Verzekeringen
Er zijn verschillende verzekeringen die je kunt afsluiten voor je huis. Sommige zijn verplicht, andere niet. Benieuwd welke soorten er zijn? Ga naar Welke verzekeringen zijn er voor je huis?
#Verzekeringen
Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade je aan iemand anders toebrengt of aan diens spullen. Handige wanneer je een huis hebt. Ga naar Aansprakelijkheidsverzekering: nodig voor je nieuwe huis?
#Verzekeringen
Bij een opstalverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je huis. Een inboedelverzekering verzekert je tegen schade in het huis. Ga naar Opstalverzekering en inboedelverzekering
#Verzekeringen
Het berekenen van de herbouwwaarde wordt gebaseerd op hoeveel het bouwen van huizen kost in dezelfde buurt met dezelfde bestemming. Ga naar De herbouwwaarde berekenen: hoe werkt dat?
#Verzekeringen
Een overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering: er wordt een bedrag uitgekeerd als je voor een bepaalde datum komt te overlijden. Ga naar Overlijdensrisicoverzekering: wat houdt het in en welke soorten zijn er?