Ga je binnenkort verhuizen?

Er is veel veranderd sinds jij je vorige hypotheek hebt afgesloten. Als je verhuist krijg je een nieuwe hypotheek. Maar je kan vaak ook houden wat je hebt. Ik regel het voor je!

Hypotheekadvies dat past bij jouw nieuwe leven

Je gaat verhuizen, dus je hebt een hypotheek nodig. Ik help je snel op weg. Gewoon gratis, via mijn website en de telefoon. Een complete hypotheek afsluiten? Dat doen we vlot en efficiënt voor 1.950 euro*. Als je me nodig heb sta ik naast je. Dan kan je me altijd bellen. Ondertussen regel ik de rest. Handig toch?

Wat valt allemaal onder het advies?

  • Natuurlijk alles wat met de hypotheek te maken heeft
  • We regelen een overbruggingskrediet
  • We regelen de bankgarantie
  • We sluiten een overlijdensrisicoverzekering af
  • We helpen je bij het vinden van een taxateur en notaris

* €2.100 voor ondernemers

Ik werk tegen lage advieskosten

Door mijn handige werkwijze en software ben ik al snel honderden euro’s voordeliger dan andere adviseurs en krijg ik een beoordeling van een 8,8 van mijn klanten. De kosten voor hypotheekadvies verschillen enorm per adviseur. Ik heb een uitgebreide vergelijking gemaakt van de hypotheekadvies kosten.

Lees meer over de vergelijking→

Ik vergelijk meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden

Veelgestelde vragen

Ik heb geen duizend mensen in dienst. Ik heb geen verroeste systemen. Ik heb tools die razendsnel rekenen en vergelijken. Daarmee zijn mijn processen beter en efficiënter. Jij profiteert daarvan. Door een lage prijs.

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. We vergelijken meer dan 40 banken. Die worden altijd allemaal uitgerekend.

Je vult je gegevens in. Daarmee ga ik rekenen en weet je waar je aan toe bent. Als je verder met me gaat dan spreek je met een adviseur. Die begeleidt je door het hele proces. Stap voor stap. Bij mij word je niet aan je lot overgelaten. Geloof je het niet? Lees dan maar de reviews. Dan weet je hoe anderen er over denken.

Frits is als die ene kennis, die alles van hypotheken weet. Maar dan online. Is die nodig? Ja, want financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financiële dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Nee, dat kan niet. Daar kies ik heel bewust voor. Elke dag weer zijn mijn klanten blij dat we alles voor ze regelen. Vaak kunnen we samen duizenden euro’s besparen door de hypotheek wat slimmer in te richten. Besparen op advies weegt daar niet tegenop. Je betaalt bij mij sowieso 50% minder dan bij de adviseur om de hoek. Ik geloof dat je met mijn prijs én advies het beste af bent.

Dit zeggen mijn klanten
Je kent ons oa. van
Meer lezen over jouw verhuizing

Bieden in een krappe markt

Hoe bied je op jouw droomhuis in een drukke huizenmarkt?

Lees verder »

Overbruggingskrediet, wat is dat?

Zo ga je om met de overwaarde bij verkoop.

Lees verder »

9 tips over een voorlopig koopcontract

Handige tips over waar je op moet letten.

Lees verder »

Ben je er klaar voor?