Bereken jouw besparing bij oversluiten

Oversluiten is voor veel mensen voordelig. Ik help je met een gratis berekening, zodat jij zelf 30 banken kunt vergelijken. Oversluiten? Ik kan het voor je regelen.

Hoe werkt oversluiten

Hypotheek oversluiten? Zo gaat dat bij mij

Ik heb geen duur kantoor en ik werk niet in pak. Je komt (meestal) niet bij mij langs, dus je krijgt ook geen koffie als we een gesprek hebben. Wél krijg je onafhankelijk advies, onovertroffen service en een vaste lage prijs. Ik neem de tijd om te zorgen dat je snapt waar je voor kiest. Logisch toch?

Online rekentools

Online Doe ’t zelf-check…

Bereken direct jouw besparing met een gratis online rekenhulp. Dan weet je of het de moeite waard is, voordat je begint.

Samen kiezen

…alles duidelijk in één telefoontje…

Je kan besparen? Plan dan een gratis gesprek in met één van mijn adviseurs. Je loopt samen door alle getallen. En weet dan precies hoe het zit.

Ik regel de rest

…volledig oversluiten voor 1.950 euro

Oversluiten naar een nieuwe bank? Ik regel het voor je. En wel altijd voor een lage prijs van 1.950 euro of 2.100 euro voor ondernemers, Zullen we?

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Veelgestelde vragen

Ik heb geen duizend mensen in dienst. Ik heb geen verroeste systemen. Ik heb tools die razendsnel rekenen en vergelijken. Daarmee zijn mijn processen beter en efficiënter. Jij profiteert daarvan. Door een lage prijs.

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. We vergelijken meer dan 40 banken. Die worden allemaal uitgerekend. En als je goed zit bij je eigen bank? Dan vertellen we dat ook.

Je vult je gegevens in. Daarmee ga ik rekenen en weet je waar je aan toe bent. Als je verder met me gaat dan spreek je met een adviseur. Die begeleidt je door het hele proces. Stap voor stap. Bij Frits word je niet aan je lot overgelaten. Geloof je het niet? Lees dan maar de reviews. Dan weet je hoe anderen er over denken.

Frits is als die ene kennis, die alles van hypotheken weet. Maar dan online. Is die nodig? Ja, want financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financiële dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Bij jouw oude adviseur krijg je een kop koffie en een verkoop praatje bij het eerste gesprek. Ik geef je meteen een berekening. Mijn adviseurs leggen tijdens een telefoongesprek meteen uit hoe jouw situatie er voor staat. Dat is wel zo efficiënt. En ga je niet verder? Even goede vrienden. Je hoeft niets te betalen.

Dit zeggen mijn klanten
Je kent ons o.a. van
Meer lezen over oversluiten

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten

Je kunt een aflossingsvrije hypotheek oversluiten. Er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees verder »

De 5 valkuilen van oversluiten

Oversluiten kan heel aantrekkelijk zijn. Maar wat zijn de valkuilen, en hoe vermijd je die?

Lees verder »

Hoe wordt de boete bij oversluiten bepaald?

Ik bereken de boete in de oversluit tool. Wil je weten hoe de boete tot stand komt? Ik leg het uit.

Lees verder »

Overtuigd? Bereken jouw besparing