De beste hypotheekadviseur kiezen

Ikbenfrits geeft onafhankelijk hypotheekadvies

Waar begin je met je zoektocht naar een hypotheekadviseur?

Een huis is voor veel mensen de grootste aankoop die ze in hun leven doen. Geen wonder dat je daarom ook even wilt nadenken over de hypotheek die je daarbij afsluit. Ik beloof je dat ik je zo goed mogelijk help, mij inlees in jouw situatie en op basis daarvan een hypotheek aanraadt die het beste bij je past en eerlijk geprijsd is. Onderweg laat ik je alle berekeningen zien, zodat je ‘t zelf ook snapt. Zo weet je zeker dat het hypotheekadvies dat ik geef, onafhankelijk is.

H3---Kiezen-van-een-bank

Houd zelf de controle over het hypotheekadvies

Mijn team heeft veel tijd geïnvesteerd om tools te maken die begrijpelijk en doorzichtig zijn, maar waar je wel veel voorwaarden en banken kunt vergelijken. Je gaat zelf aan de slag en berekent hoeveel je maximaal kunt lenen of je berekent je besparing met het oversluiten van je hypotheek. In het dashboard heb je inzicht in alle keuzes die je maakt en de gevolgen van die keuzes. Zo houd je zelf de controle en eindig je met een situatie waar jij blij mee bent.

Een 100% transparante hypotheekadviseur

Je hebt zelf misschien al gerekend met een tool, maar daarna wil je met een adviseur praten. Terwijl je belt, kun je in het dashboard blijven kijken en zien welke berekeningen worden gedaan. Hierdoor heb je continu inzicht in je keuzes en opties. Snap je iets niet? Dan wordt het uitgelegd, in zoveel tijd als jij nodig hebt. Ik vind het belangrijk dat jij ook alles snapt. Nog even een berekening nalopen? Of wil je er samen met je partner doorheen gaan? Je hebt 24/7 toegang tot je dashboard en de berekeningen die er staan. Nog iets aanpassen? Ook dat kan.

Prijs

Bij mij geldt: no cure, no pay. Je betaalt pas als er een renteaanbod is aangevraagd. Als je een eerste huis koopt betaal je in totaal 1.550 euro aan advies- en bemiddelingskosten. Als je al een koophuis hebt en gaat verhuizen, of je hypotheek wilt oversluiten kost dat net wat meer tijd en werk. Je bent dan 1.950 kwijt. Voor ondernemers kost hypotheekadvies en bemiddeling bij mij altijd 2.100 euro.

biedcertificaat

Meer kans op jouw droomhuis met het Biedcertificaat

De concurrentie op de huizenmarkt is op dit moment gigantisch. Ben jij van plan om een bod uit te brengen? Met mijn Biedcertificaat heb jij een streepje voor op je concurrentie!

Lees meer over het Biedcertificaat

Je kent ons oa. van

Voor elke hypotheekvraag kun je bij Ikbenfrits terecht

Zie je door de bomen het bos niet meer? Samen met een adviseur ga je rustig door de berekeningen met een (video)call. Zo kun je makkelijk vanuit je luie stoel al het hypotheekadvies inwinnen dat je nodig hebt. De juiste keuze maken is namelijk geen rocket science. Je moet alleen weten waar je aanklopt.

Meer lezen over hypotheekadvies

Waarom je bij de Hypotheker 2 keer teveel betaalt. Jazeker!

Er zijn 4 reden waarom je bij De Hypotheker 2 keer teveel betaalt voor hypotheekadvies. Benieuwd waarom het 2 keer goedkoper kan?

Lees verder »

12 vragen die je moet stellen aan je hypotheekadviseur

Het voorbereiden van je eerste hypotheekgesprek hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je door je 12 vragen te geven die je kan stellen.

Lees verder »

Naar de hypotheekadviseur op de hoek of toch online kijken?

Een hypotheek is een grote beslissing. Dus je wilt zeker weten dat je goed zit. Tegenwoordig kan het ook online. Ik vertel je hoe.

Lees verder »