De beste hypotheekadviseur kiezen

Ikbenfrits geeft onafhankelijk hypotheekadvies

Waar begin je met je zoektocht naar een hypotheekadviseur?

Een huis is voor veel mensen de grootste aankoop die ze in hun leven doen. Geen wonder dat je daarom ook even wilt nadenken over de hypotheek die je daarbij afsluit. Ik beloof je dat ik je zo goed mogelijk help, mij inlees in jouw situatie en op basis daarvan een hypotheek aanraadt die het beste bij je past en eerlijk geprijsd is. Onderweg laat ik je alle berekeningen zien, zodat je ‘t zelf ook snapt. Zo weet je zeker dat het hypotheekadvies dat ik geef, onafhankelijk is.

H3---Kiezen-van-een-bank

Houd zelf de controle over het hypotheekadvies

Mijn team heeft veel tijd geïnvesteerd om tools te maken die begrijpelijk en doorzichtig zijn, maar waar je wel veel voorwaarden en banken kunt vergelijken. Je gaat zelf aan de slag en berekent hoeveel je maximaal kunt lenen of je berekent je besparing met het oversluiten van je hypotheek. In het dashboard heb je inzicht in alle keuzes die je maakt en de gevolgen van die keuzes. Zo houd je zelf de controle en eindig je met een situatie waar jij blij mee bent.

Hypotheekadviseurs van vlees en bloed

Ben je toe aan een nieuwe hypotheek? Dan staat een van mijn hypotheekadviseurs voor je klaar. Elke hypotheekadviseur heeft een eigen expertise. Ga je scheiden, wil je jouw hypotheek verhogen of ga je verhuizen? Wat je situatie ook is, je krijgt altijd een goede hypotheekadviseur toegewezen die een expert is op dat gebied. Op die manier kun jij altijd het beste geholpen worden. Makkelijk, snel, transparant en professioneel.

Je hoeft nergens heen

Al mijn advies gaat online en via de telefoon. Jij bepaalt waar en wanneer we jou mogen bellen. Zo kun je hypotheekadvies krijgen aan de keukentafel, op je werk, lekker in de tuin, of vanuit je luie stoel. Samen met jouw hypotheekadviseur kijk je aan de hand van mijn online dashboard wat jouw beste opties zijn. Stap voor stap. Wil je toch graag een gezicht zien? Mijn adviseurs kunnen ook met je videobellen. De keuze is helemaal aan jou.

Meer kans op jouw droomhuis met het Biedcertificaat

De concurrentie op de huizenmarkt is op dit moment gigantisch. Ben jij van plan om een bod uit te brengen? Met mijn Biedcertificaat heb jij een streepje voor op je concurrentie!

Lees meer over het Biedcertificaat

Prijs

Bij mij geldt: no cure, no pay. Je betaalt pas als er een renteaanbod is aangevraagd. Als je een eerste huis koopt betaal je in totaal 1.550 euro aan advies- en bemiddelingskosten. Als je al een koophuis hebt en gaat verhuizen, of je hypotheek wilt oversluiten kost dat net wat meer tijd en werk. Je bent dan 1.950 kwijt. Voor ondernemers kost hypotheekadvies en bemiddeling bij mij altijd 2.100 euro.

Anno 2021

Met mijn persoonlijk online Dashboard kun je 24/7 je hypotheekaanvraag kan volgen. En met behulp van slimme tools en interactieve grafieken waar we samen naar kijken tijdens onze bel-afspraken. Kijk maar:

Je kent ons oa. van

Klaar voor de start?

Bij mij kun je je hypotheek afsluiten vanuit je luie stoel. Je hoeft er niet voor naar een kantoor te komen. Ik bel je gewoon op, wanneer het jou uitkomt. Wanneer schikt het?

Meer lezen over hypotheekadvies

Waarom je bij de Hypotheker 2 keer teveel betaalt. Jazeker!

Er zijn 4 reden waarom je bij De Hypotheker 2 keer teveel betaalt voor hypotheekadvies. Benieuwd waarom het 2 keer goedkoper kan?

Lees verder »

12 vragen die je moet stellen aan je hypotheekadviseur

Het voorbereiden van je eerste hypotheekgesprek hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je door je 12 vragen te geven die je kan stellen.

Lees verder »

Naar de hypotheekadviseur op de hoek of toch online kijken?

Een hypotheek is een grote beslissing. Dus je wilt zeker weten dat je goed zit. Tegenwoordig kan het ook online. Ik vertel je hoe.

Lees verder »