De beste hypotheekadviseur kiezen

Onafhankelijk hypotheekadvies van Ikbenfrits

Ik geef het beste hypotheekadvies van Nederland

En elke dag word ik weer een stukje beter

Een huis is voor heel veel mensen de grootste aankoop die ze in hun leven doen. Een hypotheek is dan ook niet zomaar iets. Ik weet alles van hypotheken en vind het belangrijk dat jouw hypotheek goed wordt geregeld. Minstens net zo belangrijk vind ik dat jij ook begrijpt wat voor hypotheek je afsluit. Elke dag geef ik het beste hypotheekadvies van Nederland. Vandaag weer iets beter dan gisteren, en morgen nóg beter dan vandaag. Benieuwd hoe ik dat doe?

H3---Kiezen-van-een-bank
Nerd power

De beste tools

Ik geloof in de kracht van technologie. Daarom heb ik geïnvesteerd in een team van programmeurs. Constant worden mijn rekentools door hen slimmer en beter gemaakt. Ook zorgen zij ervoor dat veel tijdrovend werk geautomatiseerd kan worden. Dat scheelt mijn hypotheekadviseurs en back-officers tijd, wat jou weer geld scheelt. Op die manier ben ik naast de beste hypotheekadviseur, ook nog eens een van de goedkoopste!

Expertise

Hypotheekadviseurs van vlees en bloed

Ben je toe aan een nieuwe hypotheek? Dan staat een van mijn hypotheekadviseurs voor je klaar. Elke hypotheekadviseur heeft een eigen expertise. Ga je scheiden, wil je jouw hypotheek verhogen of ga je verhuizen? Wat je situatie ook is, je krijgt altijd een goede hypotheekadviseur toegewezen die een expert is op dat gebied. Op die manier kun jij altijd het beste geholpen worden. Makkelijk, snel, transparant en professioneel.

Waar en wanneer het jou uitkomt

Je hoeft nergens heen

Al mijn advies gaat online en via de telefoon. Jij bepaalt waar en wanneer we jou mogen bellen. Zo kun je hypotheekadvies krijgen aan de keukentafel, op je werk, lekker in de tuin, of vanuit je luie stoel. Samen met jouw hypotheekadviseur kijk je aan de hand van mijn online dashboard wat jouw beste opties zijn. Stap voor stap. Wil je toch graag een gezicht zien? Mijn adviseurs kunnen ook met je videobellen. De keuze is helemaal aan jou.

Hypotheekadvies voor een normale prijs

Vanaf 1.500 euro

Bij mij geldt: no cure, no pay. Je betaalt pas als er een renteaanbod is aangevraagd. Als je een eerste huis koopt betaal je in totaal 1.500 euro aan advies- en bemiddelingskosten. Als je al een koophuis hebt en gaat verhuizen, of je hypotheek wilt oversluiten kost dat net wat meer tijd en werk. Je bent dan 1.850 kwijt. Voor ondernemers kost hypotheekadvies en bemiddeling bij mij altijd 1.950 euro.

Anders dan anders

Anno 2021

Met mijn persoonlijk online Dashboard kun je 24/7 je hypotheekaanvraag kan volgen. En met behulp van slimme tools en interactieve grafieken waar we samen naar kijken tijdens onze bel-afspraken. Kijk maar:

Je kent ons oa. van

Klaar voor de start?

Bij mij kun je je hypotheek afsluiten vanuit je luie stoel. Je hoeft er niet voor naar een kantoor te komen. Ik bel je gewoon op, wanneer het jou uitkomt. Wanneer schikt het?

Meer lezen over hypotheekadvies

Waarom je bij de Hypotheker 2 keer teveel betaalt. Jazeker!

Er zijn 4 reden waarom je bij De Hypotheker 2 keer teveel betaalt voor hypotheekadvies. Benieuwd waarom het 2 keer goedkoper kan?

Lees verder »

12 vragen die je moet stellen aan je hypotheekadviseur

Het voorbereiden van je eerste hypotheekgesprek hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je door je 12 vragen te geven die je kan stellen.

Lees verder »

Naar de hypotheekadviseur op de hoek of toch online kijken?

Een hypotheek is een grote beslissing. Dus je wilt zeker weten dat je goed zit. Tegenwoordig kan het ook online. Ik vertel je hoe.

Lees verder »