Een hypotheekadviseur kiezen
Onafhankelijk hypotheekadvies van Ikbenfrits

  • Compleet aanbod van meer dan 30 banken
  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies
  • Bekend van TV

Trots op mijn beoordeling:

9.1
Zo werkt mijn advies

We regelen samen je hypotheek, van a tot z

Mijn handige rekentools en online dashboard geven inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Ben je toe aan een nieuwe hypotheek? Dan komt een van mijn hypotheekadviseurs in beeld! Samen nemen jullie de situatie door Ă©n bepalen jullie hoe de nieuwe hypotheek eruit gaat zien en bij welke bank. Je kunt kiezen uit meer dan 30 hypotheken. Je weet straks precies hoe je hypotheek in elkaar zit. Mijn adviseurs en back-officers maken daarna de hypotheek helemaal rond. Wat houdt dat precies in?

Samen kiezen we de juiste hypotheek

Voorlopig koopcontract

Een huis kopen doe je niet elke dag. De verkopende partij stelt altijd het voorlopig koopcontract op. Ik help met tips over het voorlopig koopcontract, zoals bijvoorbeeld belangrijke ontbindende voorwaarden die erin moeten staan.

Hoofdstuk-3---Kiezen-van-een-bank---witte-achtergrond

Bankgarantie

Als je afziet van de koop van je huis en je kunt geen gebruik maken van ontbindende voorwaarden, dan moet je 10 procent van de van de koopprijs als boete betalen. Als je die 10 procent zelf niet kunt betalen dan is een bankgarantie voor jou een goed idee. Ook die kan ik voor je aanvragen.

Hoofdstuk-1---Stappenplan-Hypotheek-ZZP

Overlijdensrisicoverzekering

Wil je bij je hypotheek een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Of stelt de bank hem verplicht? Ook die regel ik voor je. Goed nieuws! Bij mij betaal je hiervoor niets extra’s.

Taxatie en notaris

Bij een nieuwe hypotheek krijg je ook te maken met de taxateur en notaris. De taxateur voor het vaststellen van de waarde van de woning en de notaris voor het registreren van de hypotheekakte en de overdracht van het huis. Heb je geen zin om zelf op zoek te gaan naar een taxateur en notaris? Dan kan ik deze ook voor je verzorgen. Een taxatie kost via mij 400 euro. De notariskosten zijn afhankelijk van je situatie.

Benieuwd hoe jouw hypotheek er straks uitziet? Maak een gratis bel-afspraak

Hypotheekadvies, nieuwe stijl

Ik hoor je denken: ‘goh, die dingen hierboven doen ze bij een andere hypotheekadviseur toch ook?’ Dat klopt. Ik ben vooral trots op hoe het advies gegeven wordt. Met een persoonlijk online Dashboard waarop je 24/7 je hypotheekaanvraag kan volgen. En met behulp van slimme tools en interactieve grafieken waar we samen naar kijken tijdens onze bel-afspraken. Kijk maar:

Waarom voor mij kiezen

Ik ben onafhankelijk, snel Ă©n voordelig

Je kunt ook een hypotheek afsluiten bij een bank, of een adviseur op de hoek. Mijn voordelen op een rijtje:

Ikbenfrits Adviseur
op de hoek
Bank
100% onafhankelijk hypotheekadvies
Begrijp je eigen hypotheek
No cure no pay, je betaalt pas als je bespaart
Een 9 krijgen van je klanten
Prijs van volledig oversluiten €1.700
of €1.950 voor zzp'ers
€3.000 €2.000

Klaar voor de start?

Bij mij kun je je hypotheek afsluiten vanuit je luie stoel. Je hoeft er niet voor naar een kantoor te komen. Ik bel je gewoon op, wanneer het jou uitkomt. Wanneer schikt het?

Je kent ons oa. van
Meer lezen over hypotheekadvies

Waarom je bij de Hypotheker 2 keer teveel betaalt. Jazeker!

Er zijn 4 reden waarom je bij De Hypotheker 2 keer teveel betaalt voor hypotheekadvies. Benieuwd waarom het 2 keer goedkoper kan?

Lees verder »

Waarom je oude hypotheekadviseur je niet wilt helpen met oversluiten

Je hypotheekadviseur staat niet bepaald te springen om te kijken of je kan oversluiten. Waarom toch niet? Hier zijn 4 redenen voor.

Lees verder »

12 vragen die je moet stellen aan je hypotheekadviseur

Het voorbereiden van je eerste hypotheekgesprek hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je door je 12 vragen te geven die je kan stellen.

Lees verder »

Naar de hypotheekadviseur op de hoek of toch online kijken?

Een hypotheek is een grote beslissing. Dus je wilt zeker weten dat je goed zit. Tegenwoordig kan het ook online. Ik vertel je hoe.

Lees verder »