Hypotheekadviseur Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Den Haag, of zoek je meer woonruimte? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
Hypotheekadviseur Den Haag

Bereken de beste hypotheek voor jou

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Hypotheekadvies in Den Haag

Den Haag, vroeger ook wel de hofstad genoemd aangezien het Binnenhof in Den Haag is. Maar natuurlijk woont de koninklijke familie daar ook. Den Haag is dus zeker een bijzondere stad! Maar er zijn nog veel meer voordelen:

  1. Den Haag heeft een grote diversiteit van woonwijken. Van druk tot rustig, van de dichtbevolkte binnenstad tot bijna langs aan het strand. Er zit voor iedereen wel wat tussen!
  2. Daarnaast is Den Haag de enige stad uit het rijtje van grote steden die aan zee gelegen is. Den Haag vormt de perfecte combinatie tussen stad en strand.
  3. Als laatste is Den Haag goedkoper dan andere steden. Dat maakt het ook wel iets lastiger om een woning in Den Haag te vinden. Maar geen zorgen! Met onze Biedverzekering maak je meer kans op een winnend bod.
Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Den Haag

Bij het kopen van een huis in Den Haag, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Den Haag? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Graph

 

Erfpacht

De kans dat je een huis koopt in Den Haag met erfpacht is erg groot! Ongeveer de helft van de woningen in Den Haag staat namelijk op erfpachtgrond. Door de erfpacht kun je minder lenen. Benieuwd hoe het precies zit?

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Den Haag afsluiten met Frits: zo gaat dat

Ons kantoor staat niet in Den Haag, maar dat maakt ook helemaal niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Uitgebreid berekenen met onze rekentools

Met onze rekentools, dashboard en de uitgebreide kennisbank kom je al een heel eind in het zelf berekenen van je mogelijkheden in. Dit kun je zelf al doen:

  • Een uitgebreide berekening maken van jouw leenruimte
  • Alle banken bekijken en vergelijken met onze volledige bankenlijst
  • Je goed inlezen in jouw situatie
  • Jouw hypotheek keuzes op korte en lange termijn inzien
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheekgesprek met Fritsanalyse

Tijdens de Fritsanalyse verkennen we de mogelijkheden voor jouw hypotheek. Samen met jouw adviseur maak je berekeningen die je kunt terugzien en aanpassen in je eigen dashboard. 24 uur per dag. Dit geeft je alle controle: jij kunt namelijk alles zien wat wij zien.

Starters, verhuizers en oversluiters. Verschillende Fritsanalyses, met hetzelfde resultaat: Inzicht in jouw situatie. Het gesprek is gratis en duurt 45 minuten. Zullen we?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Met je adviseur alle keuzes maken

Als je klaar bent om je hypotheek te kiezen ga je samen met je adviseur de diepte in. Alle scenario’s en opties worden besproken en vergeleken, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor je persoonlijke situatie.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Renteaanbod aanvragen bij de bank

Zodra je samen met je adviseur de beste hypotheek hebt uitgezocht gaat je adviseur het renteaanbod aanvragen bij de bank. In het renteaanbod vind je het maximaal te lenen bedrag, de rentetarieven, de rentevaste periode en de (definitieve) lijst met documenten die de bank nodig heeft bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Hypotheekstukken aanleveren aan de bank

Voor het rondkrijgen van je hypotheek, zul je flink wat documenten moeten aanleveren. Wij begeleiden jou hierin: we zorgen dat de juiste stukken op tijd bij de bank komen en dat de aanvraagprocedure zo soepel mogelijk verloopt. Het is tenslotte al spannend genoeg.
6
Akkoord
Akkoord

Op naar de notaris

Het leukste deel van het proces. Nu de aanvraag akkoord is, hoef je alleen nog maar naar de notaris om het definitief te maken. Tijd voor champagne!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Den Haag over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1124 beoordelingen
Rating Image 9.6
Heel tevreden
Wij zijn erg tevreden met hoe het proces is verlopen met Judie als adviseur en Nico op de backoffice. Judie heeft heel veel kennis en ervaring en kon ondanks dat ze genoeg te doen had, altijd op korte termijn tijd voor ons vrijmaken. Ook waren de gesprekken altijd erg leuk en persoonlijk. Het dashboard is super prettig en geeft veel overzicht. Bedankt voor de goede service!

Wij zijn erg tevreden met hoe het proces is verlopen met Judie als adviseur en Nico op de backoffice. Judie heeft heel veel kennis en ervaring en kon ...

Marjan uit Den Haag
3-02-2024
Zeer prettige samenwerking
Zeer ptetig samengewerkt. Helderde uitleg over alle opties

Zeer ptetig samengewerkt. Helderde uitleg over alle opties

Willem Martens uit Den Haag
22-01-2024
van onervaren tot hypotheek
Wij gingen al leek ons eerste huis kopen, en net zoals vele starters was het voor ons een groot doolhof. Na meerdere hypotheekadviseurs te hebben gesproken te hebben begrepen bleven we met een hoop vragen zitten. Gelukkig wist Frits ons overal antwoord op te tegen. Je wordt netjes aan de hand meegenomen, en doordat je online, ten alle tijden kunt meekijken, is het duidelijk en overzichtelijk.

Wij gingen al leek ons eerste huis kopen, en net zoals vele starters was het voor ons een groot doolhof. Na meerdere hypotheekadviseurs te hebben gesp...

Nick uit Den Haag
3-11-2023
Prima tools & uitstekende adviseur
Helder proces ondersteund door goede tool. Duidelijk advies op basis van vergelijking groot aantal aanbieders.

Helder proces ondersteund door goede tool. Duidelijk advies op basis van vergelijking groot aantal aanbieders.

Daniel uit Den Haag
5-10-2023
Super tevreden!
Er is op een zeer prettige manier gekeken naar mijn wensen en wat er haalbaar is. Andere adviseurs vertelde mij vaak dat het lastig voor mij zou zijn om een hypotheek te krijgen, maar Judie was de enige van wie ik hoop kreeg en het aller belangrijkste is natuurlijk dat het ook gelukt is! Door Judie heb ik het volste vertrouwen gekregen dat het mij zal lukken om mijn eerste (ook nog eens alleen) nieuwbouwwoning te kopen. Iets waar ik van kon dromen, zal binnenkort werkelijkheid gaan worden. Ik kan niet wachten om straks samen met mijn 2 kinderen een eigen thuis te creëeren. Super bedankt voor alles lieve Judie en ik raad Judie zeker aan!

Er is op een zeer prettige manier gekeken naar mijn wensen en wat er haalbaar is. Andere adviseurs vertelde mij vaak dat het lastig voor mij zou zijn ...

Manouska uit Den Haag
5-05-2023
Goed geholpen
Prettige communicatie

Prettige communicatie

Edwin uit Den Haag
18-04-2023
Duidelijk verhaal, op een heel prettige manier gebracht. Aanrader!
Bij het uitzoeken van de nieuwe hypotheek geadviseerd door Bertrick van der Steege. Een hele verademing na wat mindere ervaringen elders. Hij luisterde goed naar onze wensen, kwam met nuttige suggesties. Probeerde je niet zomaar een willekeurige hypotheek te verkopen, maar vertelde ook eerlijk wat we niet nodig hadden. Gewoon een heel duidelijk verhaal, op een heel prettige manier gebracht. Aanrader!

Bij het uitzoeken van de nieuwe hypotheek geadviseerd door Bertrick van der Steege. Een hele verademing na wat mindere ervaringen elders. Hij luisterd...

Frank uit Den Haag
19-03-2023
exactly what we needed
Frits personnel was right on spot, available for communication, knowledgeable about the topics, and very responsive. Our experience with them made the mortgage procedure a lot less stressful and we had a successful and fast mortgage application.

Frits personnel was right on spot, available for communication, knowledgeable about the topics, and very responsive. Our experience with them made th...

Eva Kerr uit Den Haag
14-03-2023
Hulp van toegewijde medewerkers met kennis van zaken.
Wij zijn als starters door Walter en Lisette enorm goed geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Ondanks verschillende obstakels is het uiteindelijk toch gelukt om onze woning te kopen. Dit komt met name doordat zij flexibel met ontwikkelingen omgingen en zich toegewijd hebben ingezet om onze problemen op te lossen. Hierbij waren zij voor ons altijd goed bereikbaar en erg vriendelijk. Daarom kan ik Frits als hypotheekadviseur zeer aanbevelen.

Wij zijn als starters door Walter en Lisette enorm goed geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Ondanks verschillende obstakels is het uiteindeli...

Bart uit Den Haag
13-03-2023
Very happy with Ik Ben Frits and the mortgage we have ended up getting.
The communication we had with Frits was quick and friendly, when our advisor (Joop) changed because they retired, the new advisor (Judie) was just as good and took time to understand our situation well. The tool that you use to compare mortgage offerings, and see future projected payments, was very valuable. When talking through our mortgage options the advisor really wanted to understand what was important to us to make valuable recommendations. The back office staff (we had Amanda) were also super helpful at keeping us informed and up to date, getting in touch quickly whenever questions came from the bank, or extra information was needed. We are very happy!

The communication we had with Frits was quick and friendly, when our advisor (Joop) changed because they retired, the new advisor (Judie) was just as ...

Chris uit Den Haag
10-01-2023
UItstekende begeleidig en advies !
Zeer goed en vriendelijk begeleid bij het zoeken naar een nieuwe hypotheek. Frits is echt een aanrader!

Zeer goed en vriendelijk begeleid bij het zoeken naar een nieuwe hypotheek. Frits is echt een aanrader!

Maria uit Den Haag
28-11-2022
Snel, deskundig en persoonlijk geholpen
Ik ben dik tevreden. Eigen, vaste adviseur die goed adviseert en reageert. Ik voel me beter geserviced en geïnformeerd dan bij mijn laatste ervaring een paar jaar geleden (oversluiten hypotheek) met een van de grote hypotheekadviesketens waar ik ook nog eens meer dan 3.000 euro voor kwijt was. Ik kan me voorstellen dat mensen koudwatervrees hebben om zo'n groot besluit online te nemen maar dat is echt onterecht: de dienstverlening is heel persoonlijk en je krijgt juist veel beter inzicht dan offline.

Ik ben dik tevreden. Eigen, vaste adviseur die goed adviseert en reageert. Ik voel me beter geserviced en geïnformeerd dan bij mijn laatste ervaring e...

John uit Den Haag
18-03-2022
Vlotte communicatie, kundige hypotheekadviseur, met wie we een goede klik hadden
Wij hebben de service vanuit ikbenfrits als zeer prettig ervaren. We hadden een fijn contactpersoon met wie we een goede klik hadden. De communicatie verliep soepel, er werd snel gereageerd, en afspraken inplannen kon vaak al op korte termijn. Het is fjjn dat het ook mogelijk is om afspraken in de avond in te plannen. We hebben nooit hinder ervaren van het feit dat alles online is. Wij hebben dat juist als erg prettig ervaren. We zijn goed geadviseerd voor onze hypotheek, er werd voortdurend met ons mee gedacht. Wij zouden het anderen aanbevelen.

Wij hebben de service vanuit ikbenfrits als zeer prettig ervaren. We hadden een fijn contactpersoon met wie we een goede klik hadden. De communicatie ...

Iris uit Den Haag
2-03-2022
prettig
Ik heb gesproken met een deskundige adviseur die een realistisch beeld heeft geschetst van mijn huidige hypotheek. Hij was geduldig en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Het gesprek duurde langer dan de geplande 45 minuten omdat hij de tijd nam om alles goed door te rekenen.

Ik heb gesproken met een deskundige adviseur die een realistisch beeld heeft geschetst van mijn huidige hypotheek. Hij was geduldig en er was voldoend...

Serife uit Den Haag
28-12-2021
Ik kan het iedereen aanraden
Mijn eerste huis heb ik gekocht via een traditionele hypotheek adviseur. Ik vind Ikbenfrits eigenlijk veel beter dan mijn vorige adviseur, het is goedkoper en de online diensten werken beter.

Mijn eerste huis heb ik gekocht via een traditionele hypotheek adviseur. Ik vind Ikbenfrits eigenlijk veel beter dan mijn vorige adviseur, het is goed...

Dion uit Den Haag
5-12-2021

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.