Je eerste huis kopen?

Je eerste huis kopen is behoorlijk spannend! Ik geef je inzicht en controle over je hypotheek, zodat jij de juiste keuzes kunt maken. En mijn adviseurs? Die staan onbeperkt voor je klaar. Ook voor de vragen die je niet gesteld hebt.

Software en service

Ik neem je mee door alle opties, op zo'n manier dat je het kunt navertellen. Met een dashboard vol berekeningen als handige spiekbrief. En dat voor een totaalprijs van 1.750 euro*.

  • Met mijn tool zie je wat er gebeurt als je aan de knoppen schuift
  • Taxateur en notaris nodig? Ik help je.
  • Ik ben er voor al je vragen, er gaat geen meter lopen.

* Voor ondernemers komt er 350 bij.

Biedcertificaat Ikbenfrits

Gebruik een Biedcertificaat als je een eerste huis gaat kopen

Als je de tool hebt ingevuld, weet je precies wat je kunt lenen. Zo heb je meer zekerheid als je gaat bieden op een huis. Voor extra zekerheid kunnen mijn adviseurs je ook helpen met ons Biedcertificaat. Dit is een certificaat waarin Ikbenfrits verklaart tot welk bedrag je een huis kunt kopen. Dit geeft makelaars extra zekerheid en daarmee heb je een streepje voor op de concurrentie.

Ik vergelijk meer dan 44 banken op rente en voorwaarden

Je kent ons van
Veelgestelde vragen
  • Waarom is Frits zo goedkoop?

  • Is Frits écht onafhankelijk?

  • Moet ik bij Frits alles zelf doen?

  • Wie is Frits?

  • Kan ik bij Frits afsluiten zonder advies?

Dit zeggen mijn klanten
Eva zou Ikbenfrits aanbevelen

Online maatwerk waar je je goed bij voelt!

Eva uit Tilburg, 08-08-2021

Super fijn online persoonlijk advies. Er werd van kennismaking tot het afsluiten continu gekeken naar onze persoonlijke situatie en onze opgegeven wensen. Er zijn meerdere scenarios uitgewerkt om uiteindelijk de meest passende te hebben doorgezet. Tussendoor veel ruimte om vragen te stellen waar altijd binnen 1 werkdag reactie op is gekomen. We geloven erin dat wij de beste hypotheek hebben afgesloten die bij onze persoonlijke situatie past.

Cookies?

Ik plaats cookies om de site goed te laten werken en nog beter te maken. Vind je dat goed?

Check alle opties

Ik gebruik jouw gegevens om ervoor te zorgen dat je ook echt vindt waar je naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Ik vind een persoonlijke ervaring belangrijk. Om mijn website het beste bij jouw voorkeuren aan te laten sluiten, moet ik een paar dingen van je opslaan. Bijvoorbeeld je IP-adres.

Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat mijn website goed werkt.

Meer weten?

Lees ook mijn Cookiestatement en Privacyverklaring.