Bij Ikbenfrits snappen we dat het spannend is om een eerste huis te kopen

We doen er alles aan om je bij elke stap te helpen. Samen zorgen we voor de juiste hypotheek.

Informatie

Wat moet ik weten als starter?

Een eerste huis kopen is een spannende ervaring. Maar hoe weet je nou wat de beste keuze is? Hoe zit dat met je studieschuld en welke stappen moet je allemaal doorlopen? Frits laat het je allemaal zien.

Rekenhulp

Kan ik mijn droomhuis betalen?

Een hypotheek alleen is niet voldoende om een huis te kopen. Je hebt ook eigen geld nodig. Reken hier uit wat de totale kosten zijn, hoe hoog je hypotheek wordt en hoeveel je zelf moet inbrengen.

Rekenhulp

Hoeveel mag ik maximaal lenen?

Als je voor het eerst een huis koopt is het belangrijk om te weten hoeveel je mag lenen. Dit hangt af van verschillende dingen zoals inkomen, eventuele schulden en je toekomstige hypotheek.

Ikbenfrits Thomas de Leeuw
Telefonische afspraak

Wij helpen je graag verder

Frits kan voor jou de juiste hypotheekadviseur zijn. Hij is persoonlijk, eigentijds, transparant, online en bovendien altijd eerlijk. Frits zal je nooit een hypotheek aanbevelen die niet op jouw persoonlijke omstandigheden aansluit. Om daarover te kunnen oordelen maakt hij voor jou een gratis FritsAnalyse.

Hypotheken 2.0

Hallo, wij zijn Ikbenfrits

Wij zijn geen doorsnee hypotheekadviseurs. Wij staan aan jouw kant. We maken hypotheken persoonlijk, inzichtelijk en toegankelijk.

We zijn in de wolken

Onze klanten beoordelen ons met een

8.9

In de media

Je kent ons van

Stappenplan

Een huis kopen in 10 stappen

Als je voor het eerst een huis koopt weet je soms niet waar je moet beginnen. Wij zetten de stappen voor je op een rij, zodat je niets vergeet en weet waar je aan toe bent.

Dossier

Hulp van ouders bij financiering

Omdat de regels strenger zijn geworden, is het soms lastig om de hele financiering van je huis rond te krijgen. Misschien dat je ouders je een eindje op weg kunnen helpen. We zetten de opties op een rij.

Keuzehulp

Annuïtaire of lineaire hypotheek?

Bij een nieuwe hypotheek mag je alleen nog maar kiezen tussen een annuitaire en een lineaire hypotheek. Wat is het verschil en welke van de twee moet je kiezen?

Starters

Uitgebreide informatie hypotheken

Je hebt vast nog heel veel praktische vragen over specifieke onderwerpen. We hebben hierover veel achtergrondinformatie in onze kennisbank staan.

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!