Je eerste huis kopen?
Samen regelen we je startershypotheek

Ik geef onafhankelijk hypotheekadvies in klare taal. Ik neem de tijd om samen met jou de mogelijkheden te bekijken. Zodat jij de juiste keuze kan maken. Logisch toch?

De startershypotheek

Software én service. Daar ga ik voor

Kiezen tussen online afsluiten √≥f¬†persoonlijk advies? Dat is nergens voor nodig. Mijn software zorgt voor het rekenwerk en een effici√ęnt proces. Mijn adviseurs hebben dan meer tijd voor jou.¬†Bij elke stap die we samen zetten.

Compleet hypotheekadvies¬†voor ‚ā¨1.500*

  • Alles wat met de startershypotheek te maken heeft
  • We regelen de¬†bankgarantie
  • We sluiten¬†een overlijdens-risico verzekering¬†af
  • We regelen¬†een taxatie en notaris

* ‚ā¨1.750 voor ondernemers

Je eerste huis kopen

Waarmee kan ik je helpen?

‚ústBerekenen hoeveel je kan lenen

Online rekenen

‚úď Gratis, vrijblijvend kennismaken

Samen kiezen

‚úď Stappenplan: eerste huis kopen

Onbezorgd op huizenjacht!
Je kent ons o.a. van
Veelgestelde vragen

Ik heb geen duizend mensen in dienst. Ik heb geen verroeste systemen. Ik heb tools die razendsnel rekenen en vergelijken. Daarmee zijn mijn processen beter en effici√ęnter. Jij profiteert daarvan. Door een lage prijs.

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. We vergelijken meer dan 40 banken. Die worden altijd allemaal doorgerekend. Zo weet je dat je eerste huis kopen geen te dure aangelegenheid wordt.

Je vult je gegevens in. Daarmee ga ik rekenen en weet je waar je aan toe bent. Als je verder met me gaat dan spreek je met een adviseur. Die begeleidt je door het hele proces van je eerste huis kopen. Stap voor stap. Bij mij word je niet aan je lot overgelaten. Geloof je het niet? Lees dan maar de reviews. Dan weet je hoe anderen er over denken.

Frits is als die ene kennis, die alles van hypotheken weet. Maar dan online. Is die nodig? Ja, want¬†financieŐąle dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financieŐąle dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Nee, dat kan niet. Daar kies ik heel bewust voor. Je eerste huis kopen doe je maar 1 keer. Elke dag weer zijn mijn klanten blij dat we alles voor ze regelen. Vaak kunnen we samen duizenden euro’s besparen door de hypotheek wat slimmer in te richten. Besparen op advies weegt daar niet tegenop.¬†Je betaalt bij mij sowieso 50% minder dan bij de adviseur om de hoek. Ik geloof dat je met mijn prijs √©n advies het beste af bent.

Dit zeggen mijn klanten