Je eerste huis kopen?

Ik geef onafhankelijk hypotheekadvies in klare taal. Ik neem de tijd om samen met jou de mogelijkheden te bekijken. Zodat jij de juiste keuze kan maken. Logisch toch?

De startershypotheek

Software én service. Daar ga ik voor

Kiezen tussen online afsluiten óf persoonlijk advies? Dat is nergens voor nodig. Mijn software zorgt voor het rekenwerk en een efficiënt proces. Mijn adviseurs hebben dan meer tijd voor jou. Bij elke stap die we samen zetten. En dat voor een totaalprijs van 1.500 euro*.

  • Alles wat met de startershypotheek te maken heeft
  • We sluiten een overlijdensrisicoverzekering af
  • We helpen je bij het vinden van een taxateur en notaris

Benieuwd hoe alles in z’n werk gaat? Doe eens mee met 1 van onze webinars.

* €1.950 voor ondernemers

Je eerste huis kopen

Waarmee kan ik je helpen?

✓ Berekenen hoeveel je kan lenen

Online rekentools

✓ Gratis, vrijblijvend kennismaken

Samen kiezen

✓ Stappenplan: eerste huis kopen

Onbezorgd op huizenjacht!
Je kent ons o.a. van
Benieuwd hoe jouw hypotheek er straks uitziet? Maak een gratis afspraak
Veelgestelde vragen

Ik heb geen duizend mensen in dienst. Ik heb geen verroeste systemen. Ik heb tools die razendsnel rekenen en vergelijken. Daarmee zijn mijn processen beter en efficiënter. Jij profiteert daarvan. Door een lage prijs.

Daar is maar één antwoord op mogelijk: JA. We vergelijken meer dan 40 banken. Die worden altijd allemaal doorgerekend. Zo weet je dat je eerste huis kopen geen te dure aangelegenheid wordt.

Je vult je gegevens in. Daarmee ga ik rekenen en weet je waar je aan toe bent. Als je verder met me gaat dan spreek je met een adviseur. Die begeleidt je door het hele proces van je eerste huis kopen. Stap voor stap. Bij mij word je niet aan je lot overgelaten. Geloof je het niet? Lees dan maar de reviews. Dan weet je hoe anderen er over denken.

Frits is als die ene kennis, die alles van hypotheken weet. Maar dan online. Is die nodig? Ja, want financiële dienstverlening is onnodig langzaam, ondoorzichtig en vaak ook nog oneerlijk. De meeste financiële dienstverleners zien jou als een citroen. Dat kan sneller, duidelijker en eerlijker, en daar werk ik elke dag aan. En hard ook.

Nee, dat kan niet. Daar kies ik heel bewust voor. Je eerste huis kopen doe je maar 1 keer. Elke dag weer zijn mijn klanten blij dat we alles voor ze regelen. Vaak kunnen we samen duizenden euro’s besparen door de hypotheek wat slimmer in te richten. Besparen op advies weegt daar niet tegenop. Je betaalt bij mij sowieso 50% minder dan bij de adviseur om de hoek. Ik geloof dat je met mijn prijs én advies het beste af bent.

Dit zeggen mijn klanten