Wat vind je van ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van mij vinden.

Review schrijven

8,5

 • Martin van schijndel zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Goed

  uit NIJMEGEN,

  kon alleen niet kiezen welke hypotheekvorm ik wil hebben

  aflossingsvrij in combinatie met annuiteiten hypotheek

 • Ilona zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijk en snel

  uit Zeewolde,

  Zeer prettig en je hebt er echt wat aan

 • Overwaarde en eigen geld

  uit Gemert,

  Bij mijn berekening ging het fout omdat er eerst de vraag kwam eigen geld. Hier heb ik de overwaarde ingevuld. Daarna gegevens hypotheek waarbij de calculator vanzelf de overwaarde meenemt in de berekening. Hierdoor een onjuist resultaat.

 • Ik mis belangrijke info!

  uit Marknesse,

  Welke hypotheekvorm? Zie geen opties om dit zelf aan te geven. En fijn dat ik weet wat ik ga betalen ná verkoop woning en einde overbruggingsfinanciering, maar ik zou graag ook willen weten wat ik in eerste instantie (dus incl. overbrugging) ga betalen!

  Ook vervelend dat je de banken en rente niet gelijk kunt zien maar dat je dit moet downloaden en eerst persoonlijke info moet geven......Website werkt wel snel en makkelijk dus daarvoor een plus.

  Goedemorgen,

  Dank je wel voor je feedback! We willen graag dat onze rekentools voor iedereen toegankelijk en begrijpbaar zijn. Daarom zijn er wat opties achterwege gelaten. Wil je een nog uitgebreidere berekening? Dan kun je gratis een gesprek inplannen met één van onze adviseurs.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • H.P. zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Goed en deskundig

  uit Deil,

  Zeer prettig contact gehad met adviseur. Goed gevoel en prima inzage gekregen in mogelijkheden hypotheek. Adviseur nam ruim de tijd voor het in kaart brengen van de persoonlijke situatie. Deskundig.

  Zeer tevreden.

 • Edwin zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Zeer goed

  uit Raamsdonksveer,

  goed geholpen, luisteren naar je en komen met scenario's , heel goed

 • Ik heb nog geen ervaring

  uit Den haag,

  Ik heb nog geen ervaring

 • Te vaak storingen in de online berekeningen

  uit Zwolle,

  Helaas, Ikbenfrits is een vriendelijke tool en één van de weinigen die je met meerdere leningdelen kunt vullen. Toch heb ik regelmatig een foutmelding zodra de berekening 100% is. "Oeps, er ging iets mis! Doe de berekening opnieuw!". Met verschillende browsers en op verschillende apparaten geprobeerd op verschillende momenten, soms met maanden er tussen. De keren dat ie wel werkte vond ik m zeer informatief. Scoort dus slechts op betrouwbaarheid van de rekentool voor mij. Jammer!

  Hi Roy,

  Dank je wel voor je feedback. We hebben inderdaad problemen gehad met onze rekentool. Inmiddels zijn ze opgelost, mede dankzij jouw feedback! Onze excuses voor het ongemak.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Judith zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Persoonlijk maatwerkadvies

  uit Borne,

  Fijn gesprek, duidelijk advies.

 • John zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Berekening klopt niet maar blijkt toch te kloppen..

  uit Heeswijk,

  Volgens de berekening komt van Frits zou ik bijna 100 Euro meer aan rente betalen dan ik nu doe bij mijn huidige bank. Hiermee bedoel ik dat met de juist ingevoerde gegevens van mij 3 leningdelen de door Frits gemaakte berekening van de rente bij mijn bank 100 Euro hoger is dan ik daadwerkelijk betaal. Ik heb de gegevens correct ingevoerd, en ook bij zelf berekenen kom ik binnen 50 cent op wat de bank maandelijks afschrijft... Tja dan kun je "snel" iets besparen....

  Overleg met een medewerkster gehad die uitgelegd heeft dat de premie voor het "leven" deel van de hypotheek (lijfrente polis) ook meegerekend wordt in de maandelijkse kosten.

  Verder zou ik van een aflossingsvrije hypotheek naar een hypotheek met aflossing willen maar dat kan ik nergens aangeven.

 • Peter zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Fantastisch !!

  uit Wolphaartsdijk,

  Open en eerlijk advies, duidelijk geen provisie jagers, althans dat is de eerste indruk.

 • Maurits Janmaat zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Heel interactief, zelf betrokken bij je hypotheekaanvraag

  uit Rotterdam,

  Het is erg prettig dat je zelf meekijkt met waar je adviseur mee bezig is. Je kunt dat te allen tijde ook nog eens even op je gemak nakijken, beetje spelen met cijfertjes.

  Je hoeft ook niet alles in één of twee gesprekken te proppen en krijgt snel antwoord op je vragen.

 • Vincent zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Ideaal dat alles zo online kan!

  uit Amsterdam,

  Klantvriendelijke, behulpzame en betrokken medewerkers. Goed bereikbaar en super handig en makkelijk dat alles online kan en online beschikbaar / te vergelijken is.

 • Marten zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Makkelijk, snel, kennis van zaken, duidelijke instructies, overzichtelijke website

  uit Amersfoort,

  ....

 • Ik wil gewoon een berkening zien zonder eerst al je gegevens in te vullen

  uit Uithoorn,

  zie boven

  Beste Peter,

  Dank je wel voor je review en feedback. We hebben al even contact gehad en wij vragen inderdaad eerst veel details uit om vervolgens een kwalitatief goede berekening voor je te kunnen maken. Met minder gegevens is dat wat ons betreft niet mogelijk. Sorry!

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Gradie & Annelies Timmer zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Snel en zeer attent! Ik wist precies wat de status was van ons dossier

  uit Tiel,

  Bedankt Judie en Froukje!

 • Michiel Simon zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Degelijk, laagdrempelig en goedkoop!

  uit Amsterdam,

  Prettige adviseur, duidelijk dashboard, zeer ruime keuze uit beschikbare banken en mooie prijs voor het advies - meer heb je niet nodig! Aanrader

 • Patty zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Deskundig en overzichtelijk

  uit Sappemeer,

  Ik heb het als zeer prettig ervaren om via ikbenfrits mijn hypotheek aan te vragen. Goed bereikbaar via de telefoon en zeer bereid op al mijn vragen antwoord te geven. Verder is het duidelijk aangegeven welke stappen er moeten worden doorlopen en welke documenten daarbij nodig waren. Verder kon alles snel worden doorlopen.

 • Joepie zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijk

  uit Gorinchem,

  Ik wilde weten wat ik kon lenen voordat ik biedingen ging doen.

 • Vera zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Fantastische ervaring

  uit Amsterdam,

  Wij hebben ons door Ton van team frits laten adviseren en uiteindelijk ons hypotheek via ikbenfrits aangevraagd. Ik zou het iedereen kunnen aanraden. De deskundigheid en snelheid zijn boven verwachting. Meedenken met onze situatie, ruimte voor vragen en transparantie is wat we echt geweldig vinden.

  Ik kan geen een ding bedenken tot nu toe wat we niet goed of minder goed vonden. Ja, het zou fijn zijn als er een gesprek in de avond plaats kan vinden, maar voor zo een adviesgesprek neem ik graag een middag of een ochtend vrij ....

Bekijk nog meer reviews

Review archief