Wat zeggen anderen? (330)

Als kritisch consument ben ik van nature erg terughoudend t.a.v. intermediairs maar als trouw lid van de Consumentenbond heb ik besloten om gebruik te maken van de diensten van Ikbenfrits aangezien zij zeer positief waren over deze dienstverlener.

Nu onze hypotheek is overgesloten kan ik niet anders concluderen dat het hele proces naar volle tevredenheid is afgerond. Prima website met een overzichtelijke en transparante gebruikersinterface ondersteund door zeer vriendelijke en vakbekwame mederwerkers.

Product: Oversluiten

We zijn erg tevreden over ikbenfrits.nl: de test, het 1e vrijblijvende adviesgesprek,, de duidelijke uitleg en het advies en vervolgens de flexibiliteit en service van Lexane.
uiteindelijk hebben we op basis van de check, het financiële dashboard , het gesprek en 1e advies van lexane besloten om niet over te sluiten en niet te veranderen van bank. Deskundig; ,flexibel , goed luisteren naar de wensen van ons : kan het zeker aanraden en kosteloos ( in beginfase)

Product: FritsAnalyse

Omdat we nog een vrij hoge rente op een aflossingsvrije hypotheek hadden hebben we frits een berekening laten maken. We zijn niet de jongste meer en ik vond het heel spannend dat alles via de computer en telefoon ging. Ondanks de zeer forse boete bleken we op de duur toch voordeliger uit te zijn. Ons maand bedrag is omlaag en we lossen nu ook nog af. We zijn zeer tevreden over de totale manier van werken van Ikbenfrits!!

Product: Oversluiten

Vanwege lagere huidige hypotheekrente bekeken of het interessant is om bankspaarhypotheek + deel aflossingsvrij over te sluiten. Op een prettige manier meerdere scenario’s besproken. Uiteindelijk bleek het echter het gunstigst om bij de huidige bank het tweede leningdeel aan te passen.

Zeer vriendelijk, meedenkend en professioneel advies gehad van IkBenFrits.nl, dank daarvoor!

Product: FritsAnalyse

Omdat ik een lage aflossingsvrije hypotheek heb was het zinvol om te berekenen of een andere constructie de moeite waard zou zijn.Ik ben halverwege de rentevaste periode. Na twee keer een medewerker te hebben gesproken was de conclusie dat ik de situatie het beste kan laten zoals die nu is. Ik ben zéér tevreden over de kennis en klantvriendelijkheid van Ik ben Frits.

Product: FritsAnalyse