Schrijf een Review

Wat zeggen anderen? (203)

  
Product: Oversluiten

Hypotheek overgesloten met ikbenfrits.nl.

De tools op de site waren voor mij aanvankelijk de reden om te kiezen voor deze adviseur. Diverse scenario’s worden snel inzichtelijk gemaakt. Het prettige, frisse en directe contact heb ik erg gewaardeerd (dank Monique en anderen!). Oversluiten via ikbenfrits heeft me waarlijk veel werk uit handen genomen, onder andere door pakket met taxatie, notaris en handige upload site voor alle documenten. Prima tevreden!

  
Product: FritsAnalyse

Modern, professioneel en klantgericht. Ik was op zoek naar een second opinion en/of alternatieven voor het aanbod van mijn huidige verstrekker Ivm aflopende rentevast periode). Samen met Frank een aantal scenario’s doorgenomen en tot de conclusie gekomen dat zowel de huidige hypotheekvorm als de aanbieder gunstig waren. Zeer prettige ervaring! Deze keer verdienen ze niet aan mij, maar ikbenfrits heeft er wel een fan bij!

  
Product: FritsAnalyse

Helder en no nonsens-advies. Vriendelijk. Hulpvaardig.

  
Product: FritsAnalyse

Heel klantvriendelijk, makkelijk in de omgang. Laagdrempelig om vragen te stellen en de terugkoppeling is heel snel. Kennis is uitstekend en uitleg is ook goed en heel duidelijk.Ben als leek in hypotheken veel te weten gekomen over mijn persoonlijke situatie. Een aanrader! Ben zeer tevreden.

  
Product: Oversluiten

Review via de mail geschreven! Maar niets dan lof voor Lexane en ‘dr team / collega’s!!

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!