Wat vind je van ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

8,8

  • Susan zou Ikbenfrits aanbevelen

    Betrouwbaar en snel.

    Susan uit Zaandam, 13-06-2021

    Doordat wij Al eerder een traject hadden doorlopen waren wij zelf reeds goed op de hoogte van de mogelijkheden, fijn dat de adviseur hier vertrouwen in had en geen onnodige vragen stelde.

  • Laurens zou Ikbenfrits aanbevelen

    Goede prijs en goede kwaliteit service

    Laurens uit Wageningen, 09-06-2021

    Voor een respectable prijs voor een hypotheekadviseur krijg je bij Ikbenfrits zeer goede en deskundige service, en een mooi renteaanbod.

  • Lotte zou Ikbenfrits aanbevelen

    Deskundig advies op een persoonlijke manier

    Lotte uit Amsterdam, 09-06-2021

    We zijn ontzettend tevreden over onze adviseur Richard en ons persoonlijk dashboard was duidelijk en transparant. Met dit dashboard konden veel van onze vragen al beantwoord worden, minder standaard vragen werden deskundig, vriendelijk en snel beantwoord door Richard. Het enige waar wij wat minder tevreden over waren is over de uploadmodule voor de persoonlijke documenten: het leek alsof hier een kleine fout in zat, waardoor sommige van onze documenten leken te verdwijnen. Gelukkig kwamen ze alsnog goed binnen bij de back office, maar dit gaf vanwege de gevoeligheid van de documenten wel een onprettig gevoel.

  • Tot nu toe ONVOLDOENDE

    Marjolein Hittenhausen uit Amsterdam, 08-06-2021

    De eerste gesprekken verliepen soepeltjes, haast gezellig. Maar achteraf blijkt veel van de gegeven informatie fout te zijn. Het rentepercentage blijkt hoger te zijn dan opgegeven, adviseuze Yvonne van Ikbenfrits zou de taxatie regelen en dat blijkt achteraf helemaal niet te kloppen, ik zou het rechtstreekse e-mail adres te krijgen voor persoonlijk contact maar dat blijkt een algemene vergaarbak te zijn waar alleen vlot een geautomatiseerd antwoord op komt: "Ons team gaat ermee aan de slag." Alleen blijkt keer op keer dat het zelfs niet gelezen wordt, laat staan beantwoord. Meermalen zijn documenten die geüpload zijn in het dashboard "verdwenen". Sinds 15 april ben ik al bezig. Ik hoop van ganzer harte dat het vanaf nu toe echt wat beter gaat lopen en dat het team gaat zorgen dat ik mijn hypotheek goed kan oversluiten.

    Hi Marjolein,

    Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn dat je even met ons wilde bellen en dat het inmiddels is opgelost. We zorgen ervoor dat alles snel wordt geregeld.

    Groet,

    Angelina van Ikbenfrits

  • J. zou Ikbenfrits aanbevelen

    Ikbenfrits heeft ons professioneel, goed en snel geholpen. Een aanrader!

    J. uit Utrecht, 06-06-2021

    Ikbenfrits heeft ons professioneel, goed en snel geholpen. Een aanrader!

  • Rob zou Ikbenfrits aanbevelen

    Uitstekende dienstverlening.

    Rob uit Lochem, 02-06-2021

    Goed en duidelijk advies gekregen voor het oversluiten van onze hypotheek.

  • Annemarie zou Ikbenfrits aanbevelen

    Fijne, onafhankelijke, terzake kundige tussenpersoon

    Annemarie uit Groningen, 01-06-2021

    Prettig en snel contact, uitgebreide uitleg, veel keuzemogelijkheden maar ook een goed hypotheekadvies. Goede communicatie over de voortgang. Helaas was de hypotheekverstrekker zelf veel trager dan vooraf verwacht. Maar we hebben nu de perfecte bij ons passende hypotheek!

  • Ruud zou Ikbenfrits aanbevelen

    Het overzichtelijke dashboard zorgt voor een 100% duidelijkadvies.

    Ruud uit Odijk, 31-05-2021

    Als klant van Ikbenfrits krijg je een eigen dashboard waar je volledige begeleid wordt in het proces van de hypotheekaanvraag. Een persoonlijk dashboard geeft een goed overzicht van de leenmogelijkheden en welke hypotheekverstrekkers daar bij passen. Op deze wijze krijg je voldoende inzicht en kennis om samen met de adviseur de beste hypotheekverstrekker te kiezen.

    Het team is enthousiast en op momenten dat het spannend wordt staan ze voor je klaar, soms zelfs buiten werktijd.

  • Bas zou Ikbenfrits aanbevelen

    Zeer goed geholpen

    Bas uit Hoogeveen, 30-05-2021

    Duidelijk en transparant. De mogelijkheden worden besproken en de kosten zijn overzichtelijk.

  • Anouk zou Ikbenfrits aanbevelen

    Transparant en persoonlijk advies

    Anouk uit Rotterdam, 26-05-2021

    We zijn heel blij dat we voor Ikbenfrits hebben gekozen. We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen. Er was erg veel persoonlijke aandacht. Met de rekentools van Ikbenfrits kun je gemakkelijk op eigen houtje verschillende scenario's verkennen. Hierdoor voelt het alsof je erg veel grip hebt op het proces.

  • Jan zou Ikbenfrits aanbevelen

    Prima, aanbevelingswaardig.

    Jan uit Voorburg , 26-05-2021

    Door een consumentenprogramma (Radar) bij “ ikbenfrits” uitgekomen. Geen spijt van deze beslissing. Inhoudelijk goed geïnformeerd over mijn hypotheekwensen door de adviseur (Marion). Gebruiksvriendelijke dashboard en de prima ondersteuning van de backoffice, deze waren goed bereikbaar.

  • içaco zou Ikbenfrits aanbevelen

    Zeer fijne hypotheek adviseurs met persoonlijke benadering

    içaco uit Denhaag , 21-05-2021

    Met ikbenfrits wordt je op een duidelijke wijze door het lastige hypotheek landschap geloosd. Voor overstappen of afsluiten van een hypotheek vind ik hun de beste keuze. Voorheen ook bij de Hypotheker

    En de Hypotheekshop geweest, maar afgezien dat deze duurder zijn. Zijn ze ook minder flexibel dan ikbenfrits. Bij ikbenfrits kan je altijd terecht voor vragen en hoef je niet eerst een afspraak in te plannen. Behalve als je een uitgebreid gesprek wilt. Ik ben al met al zeer tevreden en kan hun van harte aanbevelen.

  • Mark zou Ikbenfrits aanbevelen

    duidelijk en snel advies

    Mark uit Amsterdam, 20-05-2021

    ik ben nog bezig in het proces maar heb tot nu toe louter positieve ervaringen

  • Goed op weg maar verbeteringen mogelijk

    Jessica uit Elst, 17-05-2021

    Wij hebben via ikbenfrits.nl hypotheekadvies gekregen en de hypotheek ook laten aanvragen. De website en tooling zijn super handig. Nu met corona leek het ons fijner om alles online te regelen en dat kan bij deze partij goed. Edward heeft al onze vragen geduldig beantwoord. Wij kwamen alleen erg in de knel doordat er een zekere volgorde is bij ikbenfrits.nl waarin documenten/aanvragen worden gedaan. Een orv aanvragen kun je niet vroeg genoeg doen, zeker als de feestdagen in zicht komen en er een deadline is. Deze werd pas aangevraagd toen wij alle overige documenten hadden aangeleverd. Het was ons niet duidelijk dat zonder orv de hypotheek niet kon worden aangevraagd. Dat heeft bij ons voor veel stress gezorgd. Verder vonden wij het onhandig dat het advies zich maar beperkte tot de hypotheek zelf en het voor de hypotheek benodigde orv bedrag. Wij hebben uiteindelijk nog een andere financieel adviseur moeten benaderen voor verder advies. Het is fijner als 1 partij meekijkt naar het hele pakket (tegen meerprijs). Het team is verder erg hulpvaardig en vriendelijk. Uiteindelijk is het allemaal wel gelukt en denken wij een prima hypotheek te hebben afgesloten.

  • Marjanne zou Ikbenfrits aanbevelen

    Zeer tevreden.

    Marjanne uit Haarlem, 16-05-2021

    Zeer goed en duidelijk advies. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Het werken in het dashboard is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Je leest snel en eenvoudig welke documenten je moet uploaden. De uitleg over de de te uploaden documenten was ook erg duidelijk.

  • Jeroen zou Ikbenfrits aanbevelen

    Overzichtelijk je hypotheek uitkiezen!

    Jeroen uit Rotterdam, 14-05-2021

    Dankzij Frits konden wij het overzicht bewaren om de juiste keus te maken voor onze hypotheek. Er moet veel geregeld worden in een korte tijd, maar dankzij het handige portaal behielden we het overzicht en daarmee de rust.

  • Ivonne zou Ikbenfrits aanbevelen

    Goed geholpen, prettig contact en onafhankelijk

    Ivonne uit Hoogeveen, 13-05-2021

    Begonnen met online rekentool. Was fijn om te zien in welke prijsklasse je een wonibg kan zoeken. Daarna met hypotheekadviseur gesproken, hypotheek berekend, contact was prettig. Adviseur vertelde rustig en legde duidelijk uit. Daarna rentevoorstel aangevraagd. Uitgekomen bij 1 waar wij niet aan gedacht zouden hebben. Documenten uploaden gaat ook prima en het proces is nu in gang gezet. Via het dashboard kun je alles volgen.

  • Lisette zou Ikbenfrits aanbevelen

    Goed contact professionele medewerkers

    Lisette uit Leiden, 13-05-2021

    Ik was nogal sceptisch, mede door de naam, maar na wat googlen kwam ik erachter wie deze site heeft opgezet en waarom, tevens de beoordelingen gelezen en daarna mijn wensen en gegevens in de tool ingevuld.

    Gelukkig was het contact subtiel, niet opdringerig ik voelde me niet gepushed en heb rustig over het voorstel na kunnen denken

  • Helma zou Ikbenfrits aanbevelen

    Erg goed geholpen, duidelijk en helder advies

    Helma uit HUIZEN, 10-05-2021

    Er werd geluisterd naar onze vragen en meegedacht wat voor ons het juiste zou zijn. De bereikbaarheid is goed en je hebt echt het gevoel dat je samen de hypotheek regelt. Geeft goed gevoel.

    Met de vaste contactpersoon verliep het contact goed. De hypotheekopties worden duidelijk doorgenomen en uiteindelijk heel tevreden met de afgesloten hypotheek. Alles tot in de puntjes geregeld. Top!

  • Michaela zou Ikbenfrits aanbevelen

    Clear help and guidance

    Michaela uit Rotterdam, 10-05-2021

    Awesome help, clarity and tips & tricks. We are buying our first house and guidance was much needed.

Totaal 289 reviews

Bekijk nog meer reviews

Al overtuigd?