Wat zijn je ervaringen met ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.
8,9
  • Anita zou Frits aanbevelen

    Super fijne en persoonlijke service

    Anita uit Woerden, 20-05-2022

    Ik werd heel snel geholpen door Frits. De adviseur was vriendelijk en legde waar nodig dingen extra uit. Door mijn uitzonderlijke situatie wist de adviseur niet alles, maar hij heeft snel informatie opgezocht waardoor hij me toch goed kon helpen.

    Bij het verzamelen van alle benodigde documenten werd heel precies aangegeven wat er nodig was en aan welke eisen het moest voldoen.

  • René zou Frits aanbevelen

    Kundig, coulant en efficient

    René uit Elst, 17-05-2022

    Na een prettig en informatief intake gesprek, liep het gehele proces als een trein waarbij het dashboard zeer handig werkt en overzicht biedt wat nog te doen. De meeste wachttijd zat in het goedkeuren van de hypotheekverstrekker, binnen het proces bij Frits verliep alles vlot en werd en er snel geacteerd door zowel adviseur als backoffice. Na een afkeuring van de 1e hypotheekverstrekker vanwege hun eigen budget, hoefden we geen extra kosten te betalen voor een 2e aanvraag bij een andere hypotheekverstrekker.

  • Emilie zou Frits aanbevelen

    Professioneel, kundig, betrouwbaar en betrokken

    Emilie uit Goes, 15-05-2022

    Tijdens een zeer moeizaam aankoopproces heeft de adviseur van Frits ons continu geduldig begeleid en te woord gestaan. Professioneel, maar met humor. Op alle punten waar wij twijfels of vragen hadden, nam de adviseur de tijd om uitleg te geven en werden we telkens weer gerustgesteld. We kregen advies op maat; advies dat bij ons huis, onze situatie en onze wensen paste! We hebben de begeleiding niet anders dan betrouwbaar, betrokken en kundig ervaren. Juist in een voor ons zeer spannende periode hebben de medewerkers van Frits voor ons geknokt bij de bank! Onze dank gaat uit naar Humbert, Sanna en Sven.

  • Service met een nasmaak

    Robert uit Leiden, 11-05-2022

    Wij hebben een hypotheek via Frits afgesloten voor onze nieuwbouw huis. Bij het tekenen van de hypotheekakte zijn er toch punten naar boven gekomen wat Frits adviseur beter had kunnen uitleggen.

    Beste Robert,

    Nogmaals bedankt voor je review en fijn dat je ons telefonisch nog wat extra uitleg hebt gegeven. Hier hebben we veel aan gehad! We wensen jullie veel geluk tijdens de bouw van jullie huis.

    Groet,

    Angelina van Frits

  • Avi zou Frits aanbevelen

    Top advies en snel geregeld

    Avi uit De Meern, 06-05-2022

    Dankzij kundig advies en een gestroomlijnd, super gemakkelijk online proces hadden wij binnen no time een hypotheek!

  • Chantal zou Frits aanbevelen

    Top service!

    Chantal uit Amsterdam, 05-05-2022

    Ik kan Frits aan iedereen aanraden. Als ondernemer dacht ik dat een hypotheek aanvragen extra lastig zou zijn maar dankzij de hulp van onze topadviseur Ton was het het zelfs als ondernemer gemakkelijk. Het contact met Frits liep goed, de website was gemakkelijk in gebruik, de uitleg over de hypotheek duidelijk en ik vond het zelf heel erg fijn om zonder al te veel moeite te kunnen zien wat de verschillen waren tussen de verschillende hypotheek aanbieders. Bij een volgende woning schakelen we zeker weer de hulp van Frits in!

  • Dilly zou Frits aanbevelen

    Goed geholpen, duidelijk, er werd geluisterd naar mijn wensen en kennis van zaken.

    Dilly uit Amersfoort , 05-05-2022

    Ze hebben goed naar mij geluisterd en hebben kennis van zaken waardoor ik zeer tevreden ben over de verstrekte hypotheek.

    Ik kan Frits aan een ieder aanbevelen!

  • Tamar zou Frits aanbevelen

    Snel en doeltreffend advies!

    Tamar uit Amsterdam, 05-05-2022

    Frits is goed op de hoogte, geeft passend advies en handelt snel. Mijn hypotheek was in no time afgestemd en rond!

  • De teleurstelling overheerst.

    Albert uit Hoofddorp, 03-05-2022

    Wij hebben gemengde gevoelens bij het gehele proces. Advies was goed, maar de samenwerking tussen adviseur en backoffice is onvoldoende. Al voor wij de offerte definitief voor akkoord hadden getekend, had de backoffice al een bericht gestuurd naar de notaris. Hierdoor kregen we veel eerder dan verwacht een definitieve aflosnota van de oude geldverstrekker. Adviseur zei terecht: dit had niet gemogen, backoffice zei: dat doen we wel vaker. Terwijl wij hadden aangegeven geen haast te hebben met de oversluiting. Latere datum bij de notaris had heel veel geld gescheeld aan boeterente. Volledig onnodig!

    Dank je wel voor je review Albert. We vinden het ontzettend vervelend dat we te vroeg de notaris hebben ingelicht en dat je daardoor druk hebt gevoeld om eerder te passeren dan je graag wilde. Zoals telefonisch ook besproken is ons proces inmiddels aangepast, zodat dit absoluut niet meer kan gebeuren.

    Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

    Groet,

    Angelina van Frits

  • op het moment dat je Frits het hardst nodig hebt, schiet Frits onnodig mee in de paniekstand

    R.F. uit Wouters, 28-04-2022

    Update mei 2022: Frits heeft zelf contact opgenomen en de schade is zonder veel discussie vergoed. Dit schept vertrouwen. Fouten worden altijd overal gemaakt, maar een bedrijf wat openstaat voor kritiek en fouten evalueert groeit en verbetert. De eerste hypotheekaanvraag werd afgewezen vanwege het soort arbeidsovereenkomst wat ik heb. Vervolgens leek Frits in paniek te raken. Er zou toen volgens Frits zelf nog maar een enkele bank zijn die eventueel mij een hypotheek zou kunnen verstrekken en daarvoor had ik een relatief dure fysiek taxatierapport nodig. Frits adviseerde mij om dit maar zo snel mogelijk te regelen. Hetgeen ik diezelfde dag nog heb gedaan.

    Gezien de zenuwachtigheid bij Frits raakte ik zelf ook in paniek natuurlijk, met onnodige stress tot gevolg. Enkele dagen later, toen een andere adviseur mijn dossier had overgenomen, bleken er wel degelijk meer mogelijkheden te zijn voor mijn geval. Navraag door mij bij anderen leerden mij ook dat er zeker meer opties waren dan slechts 1 enkele bank.

    Er was overigens door Frits zelf al spontaan een aanvraag ingediend bij een andere financier (een andere partij overigens dan de partij die de enige zou zijn die mij zou kunnen financieren). Die financier echter werkte met een desktoptaxatie. Deze taxatie zou ik een stuk eerder hebben dan dat de andere taxateur het rapport zou hebben vervaardigd op basis van fysieke taxatie. Gezien de naderende geplande leveringsdatum heb ik daarom ook deze extra desktoptaxatie aangeschaft. Op zichzelf heeft Frits mij geholpen aan een hypotheek en hebben zij redelijk snel en doeltreffend geschakeld toen mijn eerste hypotheekaanvraag werd afgewezen. Daarom ook twee sterren. De extra halve ster bovendien voor het snelle werken en schakelen door de backoffice en het prettige systeem van het uploaden van documenten. Ook is het online toolsysteem van Frits prettig evenals de grote keuze.

    Goedemorgen,

    Om te beginnen willen we je enorm bedanken voor het achterlaten van je review.

    Je hebt helemaal gelijk. Het hoofd koel houden is heel erg belangrijk. Dit had een hoop stress en kosten gescheeld. Want zoals je beschreef, waren er toch meer opties dan de adviseur in eerste instantie dacht. Voor komende tijd staan er daarom intern trainingen op het programma om hier beter mee om te kunnen gaan.

    We zijn blij dat je jouw feedback uitgebreid met ons wilde bespreken en zoals beloofd hebben we de extra kosten vergoed. Nogmaals onze excuses!

    Groet,

    Angelina van Frits

Totaal 453 reviews

Bekijk nog meer reviews

Al overtuigd?

Cookies?

Wij gebruiken cookies. Hiermee kunnen we jou persoonlijker helpen en onze website verbeteren. Vind je dat oké?

Check alle opties

Wij gebruiken jouw gegevens zodat je vindt waar je ook echt naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties te zien op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Wij vinden het belangrijk dat je een goede ervaring hebt op onze website. Daarom slaan we graag een paar dingen van je op, zoals je IP-adres.

Deze cookies gebruiken we om de website goed te laten werken.

Wil je meer weten?

Lees onze Cookiestatement en Privacyverklaring.