Schrijf een Review

Wat zeggen anderen? (199)

  
Product: Oversluiten

Review via de mail geschreven! Maar niets dan lof voor Lexane en ‘dr team / collega’s!!

  
Product: Oversluiten

Ikbenfrits is voor mij onbetaalbaar goed in zijn dienstverlening. De uitleg bij het programma Radar maakte dat ik er vertrouwen in kreeg dat ik wel degelijk van de veel te hoge rente af kon komen en ook nog op een faire deal uit kon komen wat betreft het betalen van een boeterente. De rekentool en het persoonlijke gesprek dat heel stipt op het geplande tijdstip plaatsvond was zeer verhelderend. Uiteindelijk heeft het invullen van de rekentool (prima te doen voor mensen die niet ingevoerd zijn in de hypotheekwereld) en het advies dat daar uit kwam de doorslag gegeven om over te sluiten bij mijn eigen hypotheekverstrekker.
Veel dank voor de zeer integere aanpak van Ikbenfrits.

  
Product: Oversluiten

Over “Ikbenfrits” kan ik alleen maar positief reageren. Op mijn hypotheek, die ik pas kortgeleden overgesloten had, kon ik volgens Frank nog veel meer besparen. Als digibeet van 70 jaar zag ik er eerst geen gat in maar het team heeft me goed geholpen tijdens de gehele procedure. Dit was me alleen nooit gelukt! Vooral dank aan Remco en Alyt, waarmee ik heb leren chatten. De ervaring die ik heb met “Ikbenfrits” is direct, open en heeft ‘n rustige en geduldige benadering. Dit gaf mij veel vertrouwen. Top!

  
Product: Oversluiten

Gisteren bij de notaris werd onze hypotheek gepasseerd.
Van een (te) hoge rente bij Centraal Beheer naar een veel lagere rente bij Florius. Wel met een hoge boete, maar via Ikben frits.nl starten we nu tegen die hoge boete een procedure op. In eerste instantie zijn we al tevreden met een lagere maandlast dankzij goed en snel advies van Lexane!

  
Product: Doe 't zelf-check

In eerste instantie wilde ik mijn hypotheek oversluiten naar een lagere rente. Dat bleek gezien de looptijd tot de volgende rentewissel niet voldoende op te leveren. En bovendien was het einde van mijn hypotheek in zicht (2017). In tweede instantie bleek dat het oversluiten van mijn hypotheek met alle bijkomende kosten niet voordeliger te zijn dan het verlengen van mijn bestaande hypotheek bij dezelfde hyupotheekgever. Prima advies en begeleiding van Frits hierbij, goede communicatie en houden aan afspraken! Een gevoel van: Bij Frits ben je veilig, daar kun je vertrouwen op wat ze zeggen. Jouw belang staat altijd voorop! Prima club, altijd aanbevelen

Chat met ons!