Schrijf een Review

Wat zeggen anderen? (226)

  
Product: Doe 't zelf-check

Ik heb net de DHZ/DIY check, en ben echt onder de indruk. Ik ga ikbenFrits zeker aanraden bij mijn collega’s van de schuldhulp vrijwilligers in Zeeland.

  
Product: FritsAnalyse

Ik heb eerst een Doe-het-zelf check gedaan en vervolgens met Frank in een een-op-een gesprek gekeken naar de mogelijkheden.
Dit verliep zeer prettig, snel en duidelijk. Frank maakte me erop attent dat ik onder de nieuwe wetgeving de levensverzekering bij afsluiten naar een andere hypotheekverstrekker zou moeten afkopen hetgeen zeer nadelig zou uitpakken. Hij adviseerde om met mijn huidige verstrekker te praten over de mogelijkheden ook vanwege de lagere omzettingskosten. Na een gesprek bleek dat ik daar zonder moeite en met slechts 150 Euro admiekosten de zaak zou kunnen regelen zonder afkopen van de verzekering maar wel met een veel lagere rente. iets hoger dan bij de laagste maar daartegenover nagenoeg geen kosten en rompslomp. Per saldo spring ik er met vele duizenden Euros besparing uit.
Met dank aan Frank de Leeuw en Ikbenfrits voor het uitstekende advies en het duwtje naar het juiste spoor. Ik zal jullie aanbevelen bij famile, vrienden en bekenden als eerste bron van info. Ga zo door.

  
Product: FritsAnalyse

Naar aanleiding van Tros Radar hebben wij Ikbenfrits leren kennen. Omdat wij ook de dupe waren van een woeker levensverzekering die onze hypotheek niet zou dekken op eind datum. In de eerste instantie waren wij een beetje septisch over een telefonisch advies, maar dit is ons 100% meegevallen, perfect zelfs. Wij zijn geholpen door Frank de Leeuw, de rustige manier waarop hij ons te woord stond en ons geholpen heeft om de verschillende scenarios te bekijken en samen te doorlopen. Stap voor stap heeft hij dit uitgelegd. Wij zijn nog niet helemaal klaar met het probleem hypotheek, maar de oplossing is nabij. Wat ons betreft kunnen wij Ikbenfrits van harte aanbevelen. Frank de Leeuw tot zover bedankt.

  
Product: Oversluiten

Wij wilden al een tijd onze hypotheek oversluiten maar stelden dit telkens uit, omdat onze hypotheek complex was en we eigenlijk geen zin hadden ons erin te verdiepen. Na een item op BNR gehoord te hebben, namen we contact op met Ikbenfrits en daar hebben we geen spijt van gekregen. Michiel heeft ons goed geholpen en kwam met een advies op maat waar wij zeer tevreden over waren. Dank!

  
Product: Oversluiten

Na een duidelijk advies omtrent blijven bij onze bank of overstappen naar een andere hebben wij niet lang geaarzeld en Ikbenfrits.nl aan het werk gezet.
Geen postzegel is er aan te pas gekomen wel naar de notaris voor de handtekening natuurlijk.
Via het dashboard altijd inzicht waar je staat in het proces en twee telefoontjes in totaal gedaan.
Bedankt namens mijn vrouw en mij.
Rosalie en Coenraad.