Wat zeggen anderen? (414)

Met Frits wordt je hypotheek regelen een feestje! Van het eerste oriƫntatiegesprek tot de adviesgesprekken en het afsluiten zelf: super goed geregeld. Grootste voordeel is dat je online zoveel inzicht kunt krijgen als je zelf wilt (ook als je geen financiƫle mastermind bent) en alle gesprekken heel flexibel worden ingepland. Het aanleveren van de documenten is volledig gestroomlijnd en ondanks mijn complexe aanvraag was alles in een mum van tijd rond. Tot slot: iedereen die ik heb gesproken was meedenkend en klantvriendelijk. Een 10!

Product: Afsluiten als starter

Ik heb een berekening uitgevoerd om te zien of het financieel aantrekkelijk is mijn hypotheek over te sluiten met als conclusie dat dit niet het geval was.

Wel een tip: ik kan aangeven welke rente ik verwacht over 10 jaar en daar wordt geen komma toegestaan, alleen hele getallen.

Reactie van Frits:

Marc, bedankt voor je feedback en je review. Hier kan ik wat mee!

Product: Oversluiten

Goed en snel geholpen, telefonisch goed begeleid en goede afspraken gemaakt. Er wordt meegedacht met je persoonlijke situatie. Het scheelt een hoop in de kosten ten opzichte van andere hypotheekverstrekkers. Het is zeker de moeite waard en betrouwbaar! Ik beveel ikbenfrits zeker aan.

Product: Afsluiten als verhuizer

Ik ben zeer tevreden over de bemiddeling via IBF. Het scheelde dat ik in grote lijnen zelf al wist wat ik wilde maar IBF heeft alles nog eens haarfijn uitgelegd. Het dashboard en de tools werken zeer verhelderend. Ook geeft IBF suggesties die de Rabobank niet geeft. In mijn geval overstappen naar hypotheek met NHG. Ook de communicatie en de toonzetting van de emails is erg prettig en ontlokte mij geregeld een glimlach. IBF aanbevolen bij een vriend en hij heeft inmiddels ook overgesloten via IBF.

Product: Oversluiten

Door samenwerking met ikbenfrits zijn we inmiddels aflossings`blij`; onze aflossingsvrije hypotheek is omgezet naar een andere hypotheekvorm. Prima, deskundig en prettig advies gehad van ikbenfrits! Complimenten!

Product: Oversluiten