Wat vind je van ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van mij vinden.

Review schrijven

8,5

 • Chantal zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Transparant!

  uit Arnhem,

  Ik heb een fijn chatgesprek gehad met Angelina. Geen idee of dit haar echte of fictieve naam is maar goed. Daar waar wij bij de Hypotheker aan tafel zaten voor zo'n ongeveer 45 min, heeft zij al onze vragen weten te beantwoorden in een kwartier. Daarbij heeft ze ook goede aanvullingen meegegeven op onze vragen!

  Hi Chantal,

  Dank je wel voor je mooie review:) Geen fictieve naam, erg echt! Ons hele team kun je vinden via https://www.ikbenfrits.nl/team/

  Tot snel!

  Groet,

  Angelina

 • Leonie zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijke uitleg en prettig overzicht met het online dashboard

  uit Den Haag,

  Ik was op zoek naar overzicht wat betreft mogelijkheden voor het oversluiten van onze hypotheek. De adviseur heeft echt moeite genomen om zoveel mogelijk opties te bespreken en te laten zien via de rekentools.

  Ik weet nu waar we aan toe zijn. Bij de volgende stappen gaan we zeker verder met ikbenfrits!

 • Yvonne zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Snel, heel duidelijk en compleet!

  uit Almere,

  Binnen telefonisch contact weet men te bereiken dat je het gevoel hebt met hen aan tafel te zitten en dat je een persoonlijk gesprek hebt.

 • Corne Horsten zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Goede online hypotheek adviseur

  uit Dongen,

  Ik zocht een alternatief voor een gewone hypotheek adviseur.

  Tijdens zoektocht stuitte ik op ikbenfrits.

  Voor € 1850,= heb ik deskundig advies gehad en veel berekeningen uit laten voeren. Alle administratie is goed verzorgd, wel handig als je in bezit bent van scanner. Er moeten nl. nogal wat documenten uitgewisseld worden. Uiteindelijk de bank gevonden met de beste voorwaarden en goedkoopste rente tarief. Proces heeft totaal 3 weken geduurd van 1ste contact tot getekend contract.

  DUS zoek niet verder maar neem contact op met ikbenfrits.nl !

 • Suzanne zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Handige rekentool

  uit Amsterdam,

  Wat fijn dat je bij jullie heel makkelijk kunt zien of het goed is om mijn hypotheek over te sluiten tegen een lagere rente, of dat ik met mijn aflossingsvrije hypotheek nog wel goed zit.

 • Frans zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Deskundig en snel advies.

  uit Maarssen,

  Naar aanleiding van een door mij ingevulde vragenformulier kreeg ik snel een gedegen advies over mijn huidige situatie. In het vervolgtraject ben ik deskundig en snel geholpen. De contacten en communicatie verlopen snel en goed. De informatie is duidelijk.

 • Tool werkt niet

  uit -,

  Foutmelding bij berekenen, alle data weg.

  Dan gaat het over.

 • Justin zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Gebruikersvriendelijk dashboard en heldere communicatie!

  uit Rhoon,

  In het begin twijfelde ik over Ikbenfrits omdat het gehele proces digitaal en telefonisch zou zijn. Uiteindelijk heeft het online dashboard, de prijs en de reviews mij overgehaald. Terugkijkend ben ik erg tevreden over de keuze. Het dashboard en de rekentools zijn erg gebruikersvriendelijk. Daarnaast werd er binnen een dag gereageerd op de vragen die ik stelde per e-mail. De gesprekken en communicatie over telefoon en mail waren prettig. De lange doorlooptijden van de bank zorgde voor wat stress, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Ik zou Ikbenfrits zeker aanbevelen!

 • Waardeloos

  uit Den haag,

  Na 3x opnieuw invullen geen resultaat. Foutmelding klopt niet. Zonde van je tijd

 • Jerommeke zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Prima

  uit Afferden,

  het is een prima site waar je een snelle berekening kunt krijgen. Je kunt dit dan rustig zelf gaan bekijken.

 • LIque zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Makkelijk

  uit Vlaardingen,

  Handig om intezien hoe het zit met je hypotheekrente. Hsndig en snel te berekenen!

 • L zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Een helder eerste gesprek

  uit Delft,

  Ik kan alleen nog meer het eerste gesprek beoordelen. Maar hier ben ik erg tevreden over. Het is voor het eerst dat ik echt goed begrijp hoe het in elkaar zit. Er wordt oplossingsgericht nagedacht en alle stappen worden goed uitgelegd.

 • Kan bank niet invoeren

  uit Rijen,

  Mijn bank ( ember2) staat er niet tussen dus kom niet verder bij rekentool oversluiten

  Beste Ton,

  Dank je wel voor je review. Ik heb al contact met je gehad voor het oplossen van het probleem. Hopelijk kun je nu verder.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Menno zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Prima

  uit Lelystad,

  Top

 • Otto zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Eerlijk en transparant met perfecte online tool afgestemd op jouw situatie

  uit Waardenburg,

  Zeer goede ervaring, met juiste prijs kwaliteit verhouding. Eerlijk advies een online tool waar je constant alles kan volgen en veranderen om inzicht te krijgen in de financiele situatie voor tijdens en na de verhuizing.

  Enigste verbeterpunt, ook een mogelijkheid bieden om online gesprekken te voeren na 18:00 uur

 • Eyup zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Uitgebreid gegevens ingevuld

  uit Schiedam,

  Rekentool makkelijk te gebruiken. Duidelijk alles

 • Patrick zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Zeer deskundige en prettig advies voor een goede prijs!

  uit Haarlem,

  Ik was op zoek naar een goede adviseur voor het oversluiten van mijn hypotheek zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen en daarbij het gevoel te hebben dat ik zelf ook snap en controle heb over wat er gebeurt.

  De medewerkers van IkbenFrits (Martin en Remco) hebben dit absoluut waargemaakt; het proces was duidelijk, de respons was snel en er werd de tijd genomen voor uitleg en het doornemen van de stukken. Via het overzichtelijke Dashboard kun je op elk moment de gegevens weer inzien. Absoluut aan te raden voor mensen die het geen probleem (of juist prettig!) vinden om zaken online en via telefoon te doen.

 • Aansprekend bedrijf, maar als ZZPer hier niet aan beginnen (tenzij je 3 maanden de tijd hebt)

  uit Utrecht,

  Hypotheekadvies ging redelijk vlot en soepel, was ook prima gesprek. Beetje standaard rapport, maar we wisten toch wel wat we wilden. We zijn beide ZZPer, en het was niet een complex verhaal (we hadden veel meer kunnen lenen).

  Helaas heeft het, na aanlevering van alle documenten, 10 weken(!) geduurd voordat konden tekenen. Een aantal problemen die we tegenkwamen:

  - Verkeerde formulieren bij start van aanvraag. Bij navraag bleken sommige documenten niet nodig, andere ontbraken.

  - 2 weken later moest er ineens een CV bij.

  - 10 dagen later maar weer eens gevraagd, bleken de doorlooptijden ineens opgelopen door Corona.

  - weer 2 weken later maar eens gevraagd hoe het er mee staat, we waren nu 5 weken aan het wachten. Bleek er toch ineens aanvullende documenten gevraagd te zijn, maar onze contactpersoon reageerde daarna ineens niet meer. Paar dagen later bleek hij op vakantie te zijn...

  - Nieuw contactpersoon zegt na paar keer keer bellen eindelijk welke stukken er ontbreken. Voor ons geen probleem, zelfde dag nog opgestuurd.

  - Gelukkig kan het nieuwe contactpersoon de procedure wat versnellen bij de bank. Is ook wel fijn, want we zitten nu op 6 weken.

  - Zelf toch weer eens gevraagd hoe het er mee staat, bank zou binnen paar dagen meer weten. Paar dagen later nogmaals gevraagd of er meer bekend is, is toch nog een vraag over de prognose.

  - Inmiddels zitten we op 8 weken en ik vraag toch maar weer eens hoe het er mee staat. Blijkt dat de bank toch nog een vraag heeft over ons huidige huis.

  - Na 9 weken hebben we eindelijk een offerte van de bank! Helaas klopt het rentepercentage niet.

  - Na paar dagen nogmaals achteraan gemaild en gebeld, zo mailen het daarna meteen door. Na 10 weken kunnen we eindelijk de offerte tekenen!

  In totaal heb ik 16 mailtjes gestuurd en 10 keer moeten bellen... Opvallend hoe vaak iets aan het licht kwam nadat ik had gemaild/gebeld; ze zijn niet pro-actief. Ook hadden veel problemen voorkomen kunnen worden, zo bijzonder was onze aanvraag niet.

 • Pierre zou Ikbenfrits aanbevelen.

  "Ikbenfrits" geeft rust, vertrouwen en duidelijkheid!

  uit Etten-Leur,

  Na mijn eerste hypotheekbemiddeling was het voor mij vanzelfsprekend ook bij het volgende advies 'Ikbenfrits' te raadplegen. Ondanks dat mij "oude" adviseur inmiddels vertrokken was voel ik me nog steeds gehoord, wordt er geluisterd en meegedacht en heb ik de overtuiging, dat er alle tijd voor mij wordt genomen.

 • Robert zou Ikbenfrits aanbevelen.

  In 1 woord: TOP!

  uit Amsterdam,

  transparant, to-the-point, meedenkend, zeer snel in reageren op vragen en het verwerken van alle informatie, gemakkelijk en overzichtelijk online dashboard en super klantgerichte medewerkers

Bekijk nog meer reviews

Review archief