Schrijf een Review

Wat zeggen anderen? (209)

  
Product: Doe 't zelf-check

Via de gegevenscheck zeer snel een goed advies gekregen. Ik ben er nog te vroeg mee maar zal in de toekomst zeker op jullie heldere site terugkeren dan wel contact opnemen.
Hartelijk dank en tot later.

  
Product: FritsAnalyse

Na het eerste verfrissende gesprek met Thomas over mijn mogelijkheden en onmogelijkheden heb ik een duidelijk beeld gekregen met betrekking tot wel of niet vervroegd oversluiten. Via een zeer overzichtelijke site is direct te zien hoe je persoonlijke financiële situatie is. Thomas is duidelijk niet uit om zo snel mogelijk scoren. Hij denkt met je mee en geeft heldere adviezen zonder iets op te leggen of af te dwingen. Zodra ik daadwerkelijk mijn hypotheek ga verlengen dan neem ik beslist weer contact met hem op.

  
Product: FritsAnalyse

Enorm bedankt voor de heldere gegevens en prima toelichting!
Nadat ik via de consumentenbond een eerste check heb gedaan, of het gunstig is om mijn hypotheek nu over te sluiten, heb ik zojuist een heel prettig en informatief telefoongesprek gehad. Er was alle tijd voor de vragen die ik had en we hebben meerdere scenario’s doorgesproken, steeds met heldere presentaties via de site. Ik weet nu precies wat mijn mogelijkheden zijn en het is ook top dat ik de puzzle zelf via jullie site nog eens opnieuw door kan lopen.
Nooit meer een andere adviseur!

  
Product: FritsAnalyse

Na de check een erg plezierig, informatief en vooral duidelijk/verhelderend telefoongesprek gehad. Uiteindelijk heb ik besloten mijn huidige hypotheek te verlengen omdat het zeer weinig scheelde in de rente en me een hoop rompslomp bespaart. Desondanks een erg plezierige reactie van Ik ben Frits gekregen. Kortom: ik ben erg tevreden: klantvriendelijk, persoonlijk en attent. Wat wil een mens nog meer van Frits…

  
Product: Doe 't zelf-check

Na het invullen van de Doe het Zelf-checklist, krijg je gelukkig een zeer zaligmakend antwoord….. Er valt wel degelijk wat te besparen op mn huidige te dure hypotheek… Bedankt Frits!

Verder praten? Maak een gratis bel-afspraak
Chat met ons!