Vacatures

Wat zeggen anderen? (303)

Goede check. De uitkomst bevestigt mijn keuze, namelijk bij mijn huidige hypotheekverstrekker blijven. Twee alternatieven met lagere rente zouden op termijn niets opleveren. Blij met het advies, mede omdat ik dat pad al was opgegaan en ik hierdoor meer vertrouwen heb gekregen in mijn hypotheekadviseur, via wie ik tien jaar geleden mijn hypotheek afsloot.

Product: Doe 't zelf-check

Wij zijn zeer tevreden over deze nieuwe vorm van hypotheek dienstverlening en willen niet meer anders. Wat een weelde dat je vanuit huis alles binnen bereik hebt en wat een prachtige website. Je krijgt grafisch alle keuze mogelijkheden gepresenteerd, waarbij alle opties en de financiele consequenties in beeld worden gebracht.
Je kunt er niet omheen.
Uiteindelijk is onze conclusie dat wij niet gaan oversluiten, echter de zoektocht naar dit antwoord had niet zo snel en constructief gekund zonder ikbenfrits.nl
Frank, heel erg bedankt voor je tijd en mijn ouders zijn bezig om hun hypotheek via jullie over te sluiten en wellicht volgen er meer via ons. Dus gelukkig toch nog wat inkomsten voor jullie aangebracht ;.)

Product: Oversluiten

Binnen paar minuten het resultaat dat nieuwe aanbod goed is, gewoon blijven. Overstap kan niet uit.
Schrijf nu review om te bewijzen dat Frits dus echt dit soort adviezen geeft :)

Product: Oversluiten

Wij hadden via de uitzending van Radar begin dit jaar, kontakt gezocht met IkbenFrits.nl. Na veel vijfen en zessen uiteindelijk toch allerlei documenten opgezocht en is het tot een rente aanbod gekomen. ECHTER, met alleen een I-pad kom je niet ver. Voor goede beantwoording bleek toch een computer noodzakelijk te zijn. Uiteindelijk kon ik niet anders dan de aanvraagprocedure afbreken. Het team van IkbenFrits heeft ondanks voornoemd rente aanbod toch besloten geen kosten in rekening te brengen. Ongelofelijk mooi gebaar. Dit geeft aan dat de mensen van IkbenFrits ook ECHT DAADWERKELIJK BETROKKEN zijn bij hun klanten. helemaal TOP.
Casper&Ria

Product: Oversluiten

Fijne en goede tool om te berekenen wat wij konden. Ik ben ondernemer en ook hierin kon ikbenfrits.nl mij als een van de weinigen op voorhand duidelijk voorschetsen wat wel en niet kon.

Product: Afsluiten als starter