Wat zeggen anderen? (292)

Hallo,
Jammer dat er geen rekentool is voor rentemiddeling. Graag zie ik antwoord terrug.

vriendelijke groet

Product: Doe 't zelf-check

Heel prettig en professioneel geholpen. Online en persoonlijk: het klopt écht! Een vaste contactpersoon, die met je meedenkt, oplossingen en suggesties aandraagt; geen anonieme pool van mensen die alleen maar standaardantwoorden geven. Goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling van je vragen en alle stappen in het proces. Dikke aanbeveling!!

Product: Afsluiten als verhuizer

De aflossingsvrije spaarbeleggingshypotheek van mijn vrouw en ik liep tot 2018-01-01. Omdat wij de hypotheek niet helemaal konden aflossen, moesten wij deze verlengen, of op zoek gaan naar een nieuwe hypotheek.
In de loop der jaren hebben wij met financieel adviseurs weinig goede ervaringen opgedaan.
Op zoek naar een betrouwbare adviseur, ben ik terecht gekomen bij Ikbenfrits. Ik herkende de foto van Michiel Lensink die ik zich eerder had zien inzetten tegen financiële wanpraktijken van banken. Dit gaf mij extra vertrouwen in de geschetste doelstellingen en procedures.
Op 2017-09-20 nam ik voor het eerst contact op met Ikbenfrits. Op 2017-12-18 ondertekenden wij onze nieuwe hypotheekakte bij de notaris.
In de tijd daar tussenin hebben Lexane van der Zee en het ondersteunende team van Ikbenfrits mij op vriendelijke, doelmatige en doeltreffende wijze stap voor stap begeleid in het doorlopen van het hele proces. De duidelijke, handige en overzichtelijke website gaf stapsgewijs goede en uitgebreide informatie over de belangrijke aspecten van het proces. De diverse actiepunten en processtappen werden telkens snel afgehandeld.
Gedurende het proces is gebleken dat ik bij mijn oude hypotheek de hele tijd in de hoogste risicoklasse was ingeschaald waardoor ik, na stijging van de waarde van mijn huis, lange tijd een te hoge rente heb betaald. Daarnaast werd duidelijk dat ik de waarde van de aan mijn oude hypotheek gekoppelde overlijdensrisicoverzekering pas voor aflossing van die hypotheek kon gebruiken nadat die hypotheek was afgelost.
Als punt van aandacht wil ik aandragen dat zich foutjes kunnen voordoen in of met het functioneren (de programmatuur) van de website. Het blijft dus zaak om alle aangedragen en ingevulde gegevens goed te controleren gedurende het proces.

Product: Oversluiten

Goede advisering, snelle reactie, transparant, creatief meedenken. Ook al zijn we uiteindelijk bij een duurzame bank uitgekomen die helaas geen zaken doet met Ikbenfrits. Er was alle ruimte om tot een eigen besluit te komen.

Product: FritsAnalyse

Erg blij met de heldere weergaven van de financiële mogelijkheden welke worden weergegeven tegen alle denkbare mogelijkheden.

Product: FritsAnalyse