Schrijf een Review

Wat zeggen anderen? (217)

  
Product: Doe 't zelf-check

Net een berekening laten maken, maar als ik per leningdeel niet eens kan aangeven wat de originele hypotheekbedragen waren (2 verschillende leningdelen met 2 verschillende rentes) hoe kan er dan goed het boetevrije deel berekend worden?
Ik blijf nog wel even zitten waar ik zit.

Reactie Ikbenfrits

Hi Annet,

Je kunt in de tool aangeven wat de oorspronkelijke lening was. Hiermee berekenen we je boetevrije deel. Hoe dit berekend wordt is afhankelijk je bank. Heb je vragen? Bel of mail even, dan kunnen we even naar je situatie kijken.

  
Product: Oversluiten

Zeer tevreden met het oversluiten van mijn hypotheek. Door mw. Lexane van der Zee zeer goed geholpen. De site is erg gebruiksvriendelijk en leid je helemaal door het proces heen. De financiele cijfers geven mooi weer wat het (eventueel) oplevert als je de hypotheek gaat oversluiten.

  
Product: FritsAnalyse

Wij zijn geweldig geholpen door Frank van ikbenfrits met hypotheekadvies. Bij ikbenfrits beantwoorden ze geduldig je vragen en komen met de gewenste analyses. Voor ons werd duidelijk welke hypotheek in onze situatie het beste was. Tijdens het adviestraject was het geen probleem om later op de avond of buiten geplande afspraken om toch even te bellen of te mailen. Een aanrader!

  
Product: FritsAnalyse

Via Radar ben ik bij Frits gekomen. Alles is heel duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. Alle opties staan in grafieken zodat ik een goed beeld had/heb.
Lexane van Frits nam overal goed de tijd voor.
Ik ben zeer tevreden, Frits bedankt!!

  
Product: Doe 't zelf-check

Makkelijk en snel

Chat met ons!