Wat zeggen anderen? (243)

Met ikBen Frits hebben wij een nieuwe rente kunnen afsluiten voor onze bestaande hypotheek. De begeleiding is prima en de afwikkeling ook. Ze zijn bij ik ben Frits heel behulpzaam en accuraat. Ook de kosten voor het opnieuw afsluiten van de nieuwe rente wordt goed gecontroleerd op juistheid. Wij zijn heel tevreden over het totale resultaat.
Ik ben Geert

Product: Oversluiten

Ik ben via mijn schoonzus met Ikbenfrits in aanraking gekomen om te kijken wat ik het beste met mijn hypotheek kon doen. Snel en accuraat gaan ze bij ikbenfrits te werk en met veel geduld leggen ze uit welke stappen er genomen kunnen worden en als je het niet snapt dan leggen ze het opnieuw uit. Afspraken kunnen worden ingepland om een moment dat het jou uitkomt. Fijne werkwijze en fijne mensen!

Product: Oversluiten

“Traditionele” adviseurs vertelden ons dat het oversluiten van onze hypotheek niets op zou leveren. Via IkbenFrits leverde het ons echter € 150,= per maand op. Onafhankelijkheid en kritisch doorvragen bij geldverstrekkers hebben we als grote meerwaarde ervaren, met als resultaat een veel lagere maandlast. Dank daarvoor!

Product: Oversluiten

Heel toevallig las ik op internet een verhaal over voordelig oversluiten van mijn hypotheek via Ik ben Frits.
Ik heb hun site bezocht en de “zelf-check”gedaan, daaruit bleek dat het voor ons voordelig was om oversluiten te overwegen. Omdat ik, toen ik serieus door wilde gaan, alle noodzakelijke stukken moest scannen en doorsturen, werd ik me er steeds meer bewust van dat we veel te veel betaalde en dat oversluiten behoorlijk wat lucht zou geven met betrekking tot onze maandelijkse lasten. Nadat Frits over de noodzakelijke gegevens beschikte, werden wij, punctueel op de afgesproken tijd gebeld door Frank, de adviseur, die ons aanspreekpunt bleef gedurende het verdere traject, Frank bleek onze situatie serieus te hebben bestudeerd en kon onze vragen over andere looptijden en aflossingen, meteen via de site inzichtelijk te maken. Hij gaf ons daardoor de ruimte na het gesprek, de alternatieven op een rij te zetten en daaruit een keuze te maken. Onze keuze hebben wij daarna, weer met hem besproken. Frank gaf daar zijn objectieve visie, weliswaar op basis van de door ons verschafte informatie, op zonder dat hij ons naar de mond praatte. Geheel in tegenstelling met adviseurs die wij in het verleden hebben geraadpleegd bij het aangaan van een hypotheek! Nadat duidelijk was wat wij wilden, Moesten een aantal verklaring door ons worden opgevraagd en ge-upload en kregen we een offerte. De bedragen kwamen vrijwel tot op de cent overeen met de eerste door Frank gegeven prognose van de maandelijkse lasten. Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid via Frits, een taxatie te regelen , die bijna 50% goedkoper was dan een reguliere taxatie via een makelaar. Hetzelfde gold voor de notariskeuze. Wat wij bijzonder hebben gewaardeerd is de, bijna, persoonlijke begeleiding bij het uploaden van de juiste formulieren. Met name willen we daarbij Vita noemen, die met groot geduld, onze vragen snel en duidelijk wist te beantwoorden. Vaak heb ik gedacht; Je zult als bedrijf maar zulke medewerkers voor je hebben werken…… Wij bevelen Ik ben Frits dan ook van harte aan! Als we niet tevreden zouden zij geweest had je dat ook kunnen lezen, maar wat goed is,is is goed, wat uitstekend is is uitstekend en dat mag geschreven worden.

Product: Oversluiten

Goed en duidelijk gesprek gehad over mijn opties. Ben er een stuk wijzer van geworden!

Product: FritsAnalyse