Vacatures

Wat zeggen anderen? (317)

Toen Frits net gestart was heb ik een oversluitadvies gevraagd. Ik ben heel tevreden met de professionaliteit en klantgerichtheid die ik toen heb ervaren!

Product: Oversluiten

Ik ben heel tevreden. Goede en duidelijke uitleg van het proces. Gebruiksvriendelijke en goed ondersteunende website.

Product: Oversluiten

Het eerste/intake gesprek was veelbelovend, en op basis daarvan zijn we met ikbenfrits in zee gegaan voor het afsluiten van een hypotheek voor een nieuw huis (als verhuizer). daarna ging het helaas bergafwaarts.
We hadden ikbenfrits oa gekozen vanwege de mogelijkheid om ’s avonds af te spreken. helaas bleek dit achteraf alleen mogelijk bij het eerste gesprek, daarna zijn er ’s avonds geen mogelijkheden meer geweest en moesten we schipperen met werktijden etc om beiden bij de gesprekken aanwezig te kunnen zijn.
De visualisatietools zijn mooi/overzichtelijk, maar verder is het advies niet bijzonder en soms zelfs onjuist.
Daarnaast is Frits moeilijk bereikbaar (bv telefoonlijn staat om 16.30 middags al op antwoordapparaat, terwijl ze aangeven tot 18u bereikbaar te zijn).
Als men bij vragen aangeeft het uit te zullen zoeken en dezelfde middag terug te zullen bellen duurt dat soms een paar dagen.
Ook hebben wij door een fout van de adviseur 350euro uitgegeven aan een taxatie van onze oude woning ivm overbrugging die achteraf niet nodig bleek te zijn (onze hypotheekvertrekker had dat helemaal niet als eis, adviseur wist zeker van wel, meermaals gevraagd, toen toch taxatie laten doen, bleek het toch niet nodig), de adviseur had dit kunnen weten. Compensatie en excuus hebben wij hiervoor niet gekregen. Daarnaast bleek op een gegeven moment een document ter ondertekening naar ons verstuurd te zijn met een verkeerd hypotheekbedrag erin, gelukkig zijn we zelf zo oplettend geweest en hebben we een nieuwe versie gevraagd . kortom: fout op fout… met als eindklapper dat we een week na het passeren gebeld zouden worden voor een evaluatiegesprek. Dit is nu 5 weken geleden, en nooit gebeurd , had graag persoonlijk feedback/verbeterpunten aangegeven, maar nu dus maar deze review

Reactie Ikbenfrits:
Oef, die komt wel even binnen… We hebben inmiddels met Tsjitske gebeld en goed geluisterd naar haar feedback. Gelukkig zijn bijna al onze klanten tevreden; maar soms gaan we de mist in, echt balen! We gaan deze ervaring gebruiken om onszelf weer een beetje beter te maken.

Product: Afsluiten als verhuizer

Op deze website krijg je de mogelijkheid om een volledig beeld van de opbouw van je hypotheek weer te geven en krijg je binnen enkele minuten een eerlijk advies; in mijn geval dat ik nu goed zit en niet moet oversluiten. Ik vind ‘ikbenfrits.nl’een aanrader!

Product: Doe 't zelf-check

Ikbenfrits is duidelijk, snel, professioneel en persoonlijk.

Product: Afsluiten als starter