Wat vind je van ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van mij vinden.

Review schrijven

9,1

 • Martin zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Tevreden zoals het nu loopt.

  uit Oldenzaal,

  Na enige twijfel heb ik mij toch bij Ikbenfrits aangemeld omdat we onze hypotheek willen oversluiten. De procedure zoals op de website vermeld en de telefonische afspraken met de adviseur zijn voortreffelijk geregeld en men neemt de tijd om alles precies uit te leggen. Onze aanvraag om de hypotheek over te sluiten loopt momenteel en we hopen dat alles in orde komt en dat Frits waar maakt wat hij beloofd.

 • Maurice zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Top! Snel, overzichtelijk en toch uitgebreid. Goede service.

  uit Amsterdam,

  Top! Snel, overzichtelijk en toch uitgebreid. Goede service.

 • Ahmed zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Super makkelijk!! Echt een aanrader

  uit Ijmuiden,

  Tegenwoordig heb je totaal geen adviseur nodig die je fysiek moet zien. Online gaat het een stuk makkelijker. Als de adviseur druk was dan belde hij meteen op zodra hij beschikbaar was. Degene aan de telefoon was ook heel vriendelijk en ook hun konden antwoord geven op je vragen!! Zeker een aanrader!!

 • Begint goed, daarna alleen maar bergafwaarts

  uit AMSTERDAM,

  Een eerste gesprek gehad, dat was positief. Besloten om met ze in zee te gaan voor een eerste hypotheek en toen werd het met de week slechter. Online tool werkte niet naar behoren, alles uploaden was niet mogelijk. Backoffice liep steeds achter de feiten aan en als ik niet elke dag had gebeld om naar de status te vragen denk ik niet dat het goed was gekomen. Na de online evaluatie hoor je niets meer, lijkt erop alsof ze teveel hooi op hun vork hebben genomen. De hele ervaring was niet prettig. De adviseur was wel goed, vandaar nog 1 ster.

 • Pepijn Janssen zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Eenvoudig en doeltreffend volgens je eigen planning

  uit 's-Gravenhage,

  Het was nogal een strijd om een huis te kopen door krapte op de markt, onbetrouwbare makelaars etc. Reuze fijn dat de administratieve kant van de aankoop van een huis zo inzichtelijk en eenvoudig werd aangeboden door ikbenfrits.

 • Bob zou Ikbenfrits aanbevelen.

  (Vak)Kundig, professioneel, fris, helder proces en betaalbaar

  uit IJmuiden,

  Goede online ervaring. Vraag gesteld via de chat, binnen 1 uur reactie. Goede en vakkundige medewerkers en informatie op de website. Dashboard is gewoon top! Ik had meerdere vragen, wellicht niet direct in het standaard pakket van vragen, waar adequaat en direct op gereageerd werd. Vriendelijk alsmede professioneel, niet te amicaal, noch afstand. Een goede basis van vertrouwen. Dit was de eerste stap, dus over de vervolgstappen kan ik nog niks (zinnigs) melden.

 • Paulien zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Kundig, klantvriendelijk en to the point. En praktisch.

  uit Harderwijk,

  Ik vond dat mijn vragen duidelijk beantwoord werden. De uitleg over de gang van zaken was duidelijk. Op welke manier de hypotheken vergeleken werden was ingewikkeld, Ton was daarbij geduldig en probeerde het steeds beter of anders uit te leggen. Blijft moeilijk. Als ik aanvullende vragen had tijdens het traject, was het mogelijk om een telefonische afspraak te maken. Ik werd gebeld volgens afspraak, soms eerder. Ondersteuning was betrouwbaar, maakte een kundige indruk en vraag- en proces gericht. Toppie.

 • Peter zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Zeer goede infomatie en vlotte afwikkeling

  uit Rhoon,

  Deskundige medewerkers, goede en snelle informatie voorziening. Absoluut een aanrader. Veel makkelijker dan bij de traditionele hypotheek adviseur!

 • Casper zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Professioneel, transparant, onafhankelijk advies

  uit Rotterdam,

  uitstekend!

 • Simon zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Goed advies, prettige werkwijze en pre-screening

  uit Werkendam,

  Hypotheek voor nieuwbouw woning afgesloten via Ikbenfrits.nl Prima hypotheek advies van Vincent en prettig gesprek. Al je gegevens voor de bank worden vooraf goed gecontroleerd. Je hebt een goede scanner nodig om alle vereiste papieren documenten te kunnen uploaden en ook offertes etc te kunnen ondertekenen en weer uploaden. De manier van elektronisch werken en online advies werkt voor mij prettig, de tarieven voor een volledig advies zijn scherp.

 • Karina zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Prima verlopen tot dus verre

  uit Capelle aan den IJssel,

  Een luisterend oor, behulpzaam, meedenkend

 • Renate zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Zeer goed begrepen wat de bedoeling is.

  uit HARDERWIJK,

  Fijne adviseur, gesprek verliep soepel, begreep precies wat wij graag willen, zou iets voor ons uitzoeken en is die afspraak keurig nagekomen. Ik kijk uit naar het vervolggesprek.

 • Helga zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Heel kundig, professioneel en top adviserend

  uit Prinsenbeek,

  Praten over geld, inkomsten en financiële mogelijkheden is en blijft privè. De manier waarop er met mijn gegevens werd omgegaan met daarnaast ongevraagd goed advies gaf me een heel goed gevoel.

 • Maurice zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Makkelijk en simpel hypotheek oversluiten

  uit Alkmaar,

  Wij hebben onze hypotheek overgesloten via ikbenfrits. Dit ging redelijk soepel. Wel is het verstandig om je zelf vantevoren al in te lezen in de mogelijkheden en hypotheekvormen, want ik vond dat het pro-actieve advies hierop beter had gekund. Maar als je weet je ongeveer wilt en niet helemaal een leek bent op financieel gebied, dan is dit een prima partij om zaken mee te doen. Uploaden van documenten gaat soepel, duurt alleen soms wat lang voordat ze zijn goedgekeurd. Al met al is onze hypotheek keurig overgesloten naar een veel lagere rente!

 • Dick glasbergen zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Eerlijk en transparant

  uit Willemstad nb,

  Frits werkt op basis van vertrouwen en probeert je geen product op te dringen. Website en dashboard werkt goed en geeft je veel inzicht.

 • Nadja zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Deskundig, goede begeleiding

  uit Ossendrecht,

  Sander als persoonlijk contactpersoon heeft ons geweldig door het gehele proces geholpen! Absoluut een aanrader! Gemakkelijk van thuis uit alles regelen, medewerkers goed te bereiken en deskundig.

 • Danny Westmaas zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Onafhankelijk deskundig advies

  uit Amsterdam,

  Een prima bedrijf, onafhankelijk deskundig heid en betaalbaar

 • Paul zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Mooi Tool

  uit Rotterdam,

  Mooi tool waarin je complexe situaties kunt opnemen (meerdere leningdelen, verhuizen, eigen geld, scheiden, oversluiten). Dit tool kan veel meer en is gebruikersvriendelijker dan die van ING of andere grote aanbieders. Een rekenfoutje dat ik ontdekte was snel opgelost.

 • Vrijwel onmogelijk om online tot een vervolg afspraak te komen

  uit Maria Hoop,

  Heel wat pogingen moeten ondernemen om online een afspraak te plannen want de adviseur heeft het te druk. Je krijgt wel telkens herinneringen om een afspraak te plannen. Is het gelukt wordt de afspraak geannuleerd door henzelf en krijg je vervolgens de vraag waarom jij hebt geannuleerd. Vreemde gang van zaken en doet je als klant afvragen of ze je wel echt als klant willen. Echt zonde wat ze hebben een goed platform en het eerste gesprek met de adviseur was naar tevredenheid

 • Remko zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijke uitleg en overzichtelijke website

  uit Best,

  De uitleg die we kregen was duidelijk en overzichtelijk. Elke stao van het proces wordt met je doorgenomen en je kunt in het dashboard precies zien welke stappen je zelf moet doen en wat er voor je wordt gedaan. Prima service

 • Carolien muris zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijk, simpel

  uit Poortugaal,

  Fantastisch geholpen. Prima bereikbaarheid Goed hypotheekvoorstel

 • Paul zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Eerlijk en oprecht

  uit Heerlen,

  Voor het omzetten afspraken gemaakt met verschillende hypotheek adviseurs. Na met ze alle gesproken te hebben en de zaken mooi kan vergelijken, springt Ikbenfrits er wel flink boven uit. Positief wel te verstaan. Duidelijk kennis van zaken. Goede adviezen en ook duidelijk aangegeven waar de pijnpuntjes zaten. Kosten in vergelijking met anderen zijn zij zeker 1000 tot 2000 euro goedkoper ! Voor mij gaat dit zeker hier een vervolg krijgen.

 • Anja Brillemans zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijk advies

  uit Haarlem,

  Prettig om telefonisch en via de site de hypotheek te kunnen regelen. De status van het proces, is via je eigen portaal ook erg duidelijk.

 • Ferry zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Moderne aanpak met ouderwetse vriendelijkheid

  uit Duiven,

  Wij hebben onze hypotheek geregeld met behulp van Ikbenfrits (Harm Jan, bedankt!) Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk te woord gestaan en het online platform is helemaal van nu. Geen onnodige lijstjes meer met informatie die je moet aanleveren, geen vage berekeningen van adviseurs. Gewoon meekijken, zoals het platform aangeeft: "Even de schouders eronder" en uiteindelijk stelt het allemaal niet zo veel voor met de juiste ondersteuning. Ik kan ikbenfrits iedereen aanraden als je zelf het overzicht wil behouden en elke stap wil kunnen volgen.

 • Margriet zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Overzichtelijke site en vriendelijke begeleiding

  uit Rotterdam,

  Ik ben erg tevreden over de heldere site en de vriendelijke begeleiding tijdens het invullen van de vragenlijst. Op deze manier heb ik compleet beeld van de hypotheken welke geboden worden.

Bekijk nog meer reviews

Review archief