Wat zijn je ervaringen met ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.
8,8
  • Herman zou Ikbenfrits aanbevelen

    Niet te vergelijken met andere vergelijkers

    Herman uit Eindhoven, 16-09-2021

    Ondanks(doordat) alles online gaat heb je een veel beter overzicht van alles dat er gaande is dan bij een fysiek gesprek met een andere adviseur. Het aanbod van verstrekkers is 100%, iets dat bij andere onafhankelijke adviseurs vaak toch niet zo is.

    Door middel van het zeer duidelijke en uitgebreide online dashboard beschik je zelf over alle informatie. Hierdoor heb je ook zelf in de hand hoe snel je wilt dat je aanvraag verloopt. Alles is duidelijk in normale taal. En mocht er iets niet duidelijk zijn staan er mensen voor je klaar om je te helpen. Zelfs voordat je ook maar een gesprek hebt gehad of een cent hebt betaald. Mijn adviseur was vriendelijk, duidelijk in normale taal en dacht met me mee. Ondanks dat mijn aanvraag vrij bijzonder is en vrij snel verwerkt moet worden heeft de adviseur tijdens het gesprek de nodige extra informatie aangevraagd bij zijn collega’s en wist me dezelfde dag nog een positief antwoord te geven. Tot nu toe geen enkel negatief punt tegengekomen.

  • Kees zou Ikbenfrits aanbevelen

    Tot nu toe geen reden gevonden om niet tevreden te kunnen zijn.

    Kees uit Boxmeer, 13-09-2021

    Omdat de ervaring met Frits nog kort is nog niet in staat ben om een eindoordeel te kunnen geven.

  • Joshua Kuijvenhoven zou Ikbenfrits aanbevelen

    Zeer kundige adviseurs, prijs-kwaliteits verhouding on point

    Joshua Kuijvenhoven uit Zoetermeer, 11-09-2021

    Onze adviseur Mohamed Aakouk, heeft ons tijdens dit traject heel goed geadviseurd. Hij heeft ons op een kundige en vriendelijke manier door dit proces heen geholpen. Er was veel duidelijkheid in de stappen in het proces die genomen moesten worden en heeft ons hier veel toelichting in gegeven. Het hele proces is vlot verlopen. Daarnaast is ikbenfrits aangesloten bij alle hypotheekverstrekkers, zodat je altijd zekerheid hebt op de beste hypotheek voorwaarden.

    Prijs-kwaliteitverhouding is on point! Daarnaast heeft ikbenfrits een duidelijk dashboard waar je alles gemakkelijk terug kan vinden.

  • Marcel zou Ikbenfrits aanbevelen

    Gestroomlijnd met persoonlijke aandacht

    Marcel uit Den Haag, 10-09-2021

    Na wat internationale omzwervingen onzerzijds had onze zaak wat haken en ogen, maar die extra complexiteit waren voor Ikbenfrits geen enkel probleem. Snel werden we gekoppeld aan de juiste aanbieder en was alles voor de deadlines in kannen en kruiken. Voor ikbefrits hadden we onze zaak aangezwengeld bij 1 van de grotere banken, maar daar namen we al snel afscheid van. Ikbenfrits heeft een prettige website (het "dashboard" waarin het hele administratieve process geautomatiseerd is) terwijl de mensen achter de schermen (de hypothekadviseur EN backoffice medewerker) altijd persoonlijk beschikbaar/bereikbaar zijn. Aanrader!

  • Wij hebben een zeer slechte ervaring met Ikbenfrits en raden het af.

    Richard uit Haarlem, 09-09-2021

    Ze beloven 4 zaken

    1 de beste onlinetool. Is niet waar, het is onoverzichtelijk en het werkt slecht. Vaak lukt uploaden niet. Tip voor Ikbenfrits. Kijk bij bv de Rabobank hoe het wel simpel en overzichtelijk kan.

    2. Ik blijf voorop lopen. In onze optiek lopen ze jaren achter. Een verouderd dashboard en videobellen, wat heel Nederland nu ongeveer anderhalf jaar doet, moet nog ontdekt worden bij Ikbenfrits.

    3. Je krijgt naast technologie een expert op het gebied van hypotheken. Deskundigheid kunnen wij niet beoordelen wel de vele fouten en slordigheden die gemaakt werden. Dit heeft ons erg veel stress opgeleverd.

    4. Ik maak het jou makkelijk. Als er iets niet gelukt is dan is het dit laatste punt wel. Het hele traject heeft enorm veel stress gegeven. En de communicatie met Ikbenfrits is in 1 woord verschrikkelijk omdat het onpersoonlijk is, je wordt niet altijd teruggebeld. Je kan je adviseur niet rechtstreeks bellen. Verder zijn de standaardmails die Ikbenfrits verstuurd vaak ongepast qua inhoud en daarmee hoogst irritant. Verder werken ze in teams, maar was er bij het teams van Ikbenfrits waar wij mee hebben gewerkt geen sprake van onderlinge communicatie.

    Hi Richard,

    Dankjewel voor je feedback.

    Wat jammer dat je je ervaring met Ikbenfrits als slecht hebt ervaren. We nemen je kritiek serieus en doen er alles aan om onze propositie nog klantvriendelijker en beter te maken. Als het goed is heb je inmiddels ook contact gehad met een team coach, hopelijk heeft dit geholpen.

    Ik wens je een fijne dag toe.

    Met vriendelijke groet,

    Benine van Ikbenfrits

  • Thijs zou Ikbenfrits aanbevelen

    precies zoals ik het wilde

    Thijs uit Heiloo, 09-09-2021

    Na enig vergelijken besloten om Ikbenfrits in te schakelen om onze hypotheek te realiseren, mijn twijfel was vooral het feit dat alles online gebeurt maar juist het telefonisch contact maakte het heel persoonlijk. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Duidelijk, transparant en vooral goede adviezen.

    Na het aanmelden kwamen we in contact met adviseur Judie. Zij heeft mij ontzettend duidelijk de stappen uitgelegd en aangegeven welke documenten ik alvast zou kunnen klaarzetten om het proces te bespoedigen, we hadden toen nog geen huis op het oog maar waren wel actief op zoek. Judie ging met vakantie en heeft het dossier overgedragen aan Paul. Erg prettig dat ze dit de dag voor haar vakantie nog even telefonisch heeft toegelicht. Tijdens de vakantie van Judie gebeurde het, we vonden een huis! Paul heeft de stappen van Judie voortgezet en heeft ons hierin heel duidelijk geadviseerd! Alle daarop volgende stappen verliepen zeer soepel en snel. Toen dat eenmaal rond was nam Ben het in de backoffice over, hij heeft de aanvraag bij de hypotheekverstrekker ingediend en voor we het wisten lag de offerte klaar om te ondertekenen.

    Ik hoop het natuurlijk voorlopig niet nodig te hebben maar mocht ik ooit een nieuwe hypotheek afsluiten dan zal ik zeker ikbenfrits opnieuw inschakelen.

    Ikbenfrits maakt hypotheken begrijpbaar!

    Judie, Paul en Ben, we zijn jullie ontzettend dankbaar voor al jullie werk en voor het klaarstaan bij vragen.

  • Marjolein zou Ikbenfrits aanbevelen

    Goed advies, top en snel geregeld voor goede prijs

    Marjolein uit Heerlen, 07-09-2021

    Vriendelijke medewerkers die je stap voor stap door het proces heen helpen, een adviseur en een backoffice medewerker.

    Je hebt een persoonlijk dashboard waarop je steeds kunt zien hoe ver je bent/hoe verder.

    Documenten uploaden is makkelijk en er staat precies aangegeven aan welke eisen het te uploaden document moet voldoen.

    Als je vragen hebt kan je mailen en bellen. De reactie tijd na mails is zeer kort.

    En als iets niet duidelijk is of als je nog vragen hebt, kan je altijd nog eens bellen met de adviseur.

    Taxatie en notaris zijn eventueel via ikbenfrits te regelen of je kiest je eigen. Ikbenfrits ontzorgt je volledig.

    De prijs is erg goed en je gaat pas betalen (in 2 delen) als je ook echt serieus aan de slag gaat met een hypotheek.

    Het was voor ons een zeer prettige en makkelijke ervaring om zo onze hypotheek over te sluiten! Wij bevelen ikbenfrits dan ook van harte aan met 5 sterren!

  • Jan zou Ikbenfrits aanbevelen

    Prima bemiddelaar

    Jan uit Diever, 06-09-2021

    Deskundig persoonlijk kontakt en het proces en stappen op begrijpelijke wijze in het dashboard.

  • Eerst goed, maar daarna almaar teleurstellend

    Nienke uit Haarlem, 05-09-2021

    Onze ervaring met ikbenfrits.nl begon goed. Er werd veel tijd voor ons uit getrokken door de betreffende adviseur en hij kwam zijn afspraken goed na. Na de uitgebreide gesprekken vonden we de juiste manier om onze hypotheek aan te passen. We breidden onze hypotheek uit en gebruikten een deel van het geld om onze oude hypotheek te verlagen, maar....helaas bleek het advies niet goed geweest te zijn: een deel van de voorwaarden was niet goed gelezen door de adviseur en wij mochten helemaal geen vroegtijdige aflossing doen. Dit werd door ikbenfrits vervolgens goed opgepakt en hersteld. We werden schadeloos gesteld. Helaas was daarmee de kous niet af. Wij hadden tevens het advies gekregen om een nieuwe overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Dit advies namen we aan maar in de afhandeling hiervan hoorden wij niks meer. We betalen nu al bijna een half jaar dubbele kosten aan de oude en nieuwe o.r.v. Dit heb ik meerdere malen neergelegd bij de telefonistes waarna beloofd werd dat wij teruggebeld zouden worden. Echter, dit is tot op de dag van vandaag niet gebeurd. We vinden dat we hierin schandalig behandeld worden en hopen dat de medewerkers alsnog het licht zien en contact met ons opnemen.

  • Dora zou Ikbenfrits aanbevelen

    Zorgeloze ervaring

    Dora uit Hoogezand, 04-09-2021

    Een hypotheek regelen, met alle benodigde documentatie en vaak in relatief korte tijd, ik vond het best spannend. Je hoort van dat er op het laatst nog van alles geregeld moet worden en daar zag ik wel tegenop van tevoren.

    Wij zijn geholpen door Humbert, ontzettend aardige man die alle tijd voor je neemt. Natuurlijk heeft hij een planning, maar je krijgt niet de indruk dat alles gehaast moet gebeuren.

    Communicatie verloopt ook erg soepel, iedereen die ik aan de telefoon heb gehad was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Alles wat je zelf dient te regelen is duidelijk te vinden op je eigen dashboard. Er zit wel even tijd in om alles bij elkaar te verzamelen, maar aangezien vrijwel alles tegenwoordig digitaal gaat zelfs dat verrassend eenvoudig.

    Ik kan ze alleen maar aanraden!

Totaal 358 reviews

Bekijk nog meer reviews

Al overtuigd?

Cookies?

Ik plaats cookies om de site goed te laten werken en nog beter te maken. Vind je dat goed?

Check alle opties

Ik gebruik jouw gegevens om ervoor te zorgen dat je ook echt vindt waar je naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Ik vind een persoonlijke ervaring belangrijk. Om mijn website het beste bij jouw voorkeuren aan te laten sluiten, moet ik een paar dingen van je opslaan. Bijvoorbeeld je IP-adres.

Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat mijn website goed werkt.

Meer weten?

Lees ook mijn Cookiestatement en Privacyverklaring.