Wat zijn je ervaringen met ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.
8,8
  • Waanzin dat deze organisatie financiële producten verkoopt en advies levert!

    R Drooghmans uit TILBURG, 05-08-2021

    Tja, waar moet ik beginnen...

    - afstandelijk (lijkt wel een klantcontactcentrum maar dan zonder dat je geholpen wordt)

    - Slecht advies, met verkeerde informatie...echt waar

    - Je wordt nooit teruggebeld als je iemand nodig hebt en er is maar 1 algemeen nummer

    - Het systeem waar je al je documenten in kunt uploaden geeft foutmeldingen waardoor het proces enorm vertraagd.

    - Het systeem is zo ingericht dat 60% van de gevallen effectief afgehandeld kunnen worden. Maar is jouw/jullie situatie een beetje anders. Werkt het voor geen meter!

    Amateuristisch ten top!

    Geef 500 euro meer uit en bespaar je een hele hoop ellende!

  • Adriana zou Ikbenfrits aanbevelen

    Duidelijke stappen en transparant over kosten

    Adriana uit Amsterdam, 05-08-2021

    Ik heb met meerdere adviseurs een oriënterend gesprek gevoerd maar kreeg alleen bij ikbenfrits het gevoel dat de adviseur echt in mijn belang handelt en de juiste vragen stelde.

  • Julia zou Ikbenfrits aanbevelen

    Snel, duidelijk en verrassend 'relaxed'

    Julia uit Amersfoort, 04-08-2021

    Ikbenfrits heeft ons ontzettend goed geholpen met het verkrijgen van onze hypotheek. Handige tools waardoor je direct weet hoeveel je kunt lenen. Vervolgens snel en duidelijk geholpen door Judie en Froukje. Ik had niet verwacht dat zoiets groots en belangrijks zo relaxed zou verlopen. Bedankt!

  • Marvin zou Ikbenfrits aanbevelen

    Uitstekend geholpen door de medewerkers van Ikbenfrits

    Marvin uit Budel, 04-08-2021

    Uitstekend geholpen en altijd goed te woord gestaan door Ward en Nathalie van Ikbenfrits. Waren erg goed bereikbaar binnen de openingstijden. Hebben onze eerste hypotheek af kunnen sluiten via hier, de 1e bank deed alleen heel moeilijk helaas en bleef dat ook doen, we zijn toen in de laatste week nog overgestapt naar een andere verstrekker en dit is boven verwachting zo vlug gegaan ook door het goed erbovenop zitten van Nathalie en Ward, waardoor alles goed gekomen is en we de hypotheek nu rond hebben. Bedankt voor alles beide!

  • Bas zou Ikbenfrits aanbevelen

    Prima geholpen, duidelijk verhaal

    Bas uit Hoogeveen, 02-08-2021

    Het proces werd duidelijk uitgelegd en alle mogelijkheden werden besproken. Er werd niet geheimzinnig gedaan over de kosten.

  • Emile zou Ikbenfrits aanbevelen

    Top! Hypotheek vlekkeloos afgesloten.

    Emile uit Hilversum, 31-07-2021

    Hypotheek afgesloten binnen een aantal weken. Altijd klaar voor vragen waarop je snel en kundig antwoord krijgt.

  • Anne zou Ikbenfrits aanbevelen

    Deskundig en laagdrempelig

    Anne uit Amsterdam , 30-07-2021

    Erg tevreden.

  • Calixte Govaarts zou Ikbenfrits aanbevelen

    super! straks lekker lage maandlasten!

    Calixte Govaarts uit Amsterdam, 30-07-2021

    Fijn en duidelijk geholpen en door het stappenplan van het oversluiten heen geholpen.

  • Marjolein zou Ikbenfrits aanbevelen

    Prettig en duidelijk, geen gepush!

    Marjolein uit Heerlen, 30-07-2021

    Duidelijke site, goed advies, prettig gesprek, goede tarieven,

    stapsgewijs mogelijkheid om ja of nee te zeggen, geen dwang.

  • Dorine zou Ikbenfrits aanbevelen

    Zeer klantvriendelijk en begrijpelijk dashboard

    Dorine uit Amerongen, 29-07-2021

    Het dashboard van ikbenfrits.nl is heel klantvriendelijk en overzichtelijk. Je kan heel makkelijk aan wat knoppen draaien om te zien wat hiervan de gevolgen zijn. Alle gesprekken hebben binnen 24 uur plaatsgevonden, ook tussentijds prettig contact en juiste informatie vanuit de adviseur.

Totaal 329 reviews

Bekijk nog meer reviews

Al overtuigd?

Cookies?

Ik plaats cookies om de site goed te laten werken en nog beter te maken. Vind je dat goed?

Check alle opties

Ik gebruik jouw gegevens om ervoor te zorgen dat je ook echt vindt waar je naar op zoek bent. Met deze cookies krijg je bijvoorbeeld gerichte advertenties op basis van jouw voorkeuren en gedrag.

Ik vind een persoonlijke ervaring belangrijk. Om mijn website het beste bij jouw voorkeuren aan te laten sluiten, moet ik een paar dingen van je opslaan. Bijvoorbeeld je IP-adres.

Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat mijn website goed werkt.

Meer weten?

Lees ook mijn Cookiestatement en Privacyverklaring.