Wat zijn je ervaringen met ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.
8,5
  • hilde zou Frits aanbevelen

    Super goed en snel

    hilde uit gendringen, 05-10-2022

    Mijn hypotheek was binnen no time geregeld. Frank heeft alles eruit gehaald wat er in zat. Zo kan ik dadelijk onbezorgd genieten van mijn nieuwe woning

  • Willemiene zou Frits aanbevelen

    Online maar toch persoonlijk

    Willemiene uit Duivendrecht, 04-10-2022

    Al onze eerste hypotheek sloten we met hulp van Frits af. Nu, drie jaar later zijn wij weer bij Frits beland. Het advies, ondanks online toch persoonlijk. Het dashboard nog overzichtelijker. Onze adviseur Frank (een hypothekenheld!) makkelijk via ‚het groene knopje‘ te bereiken - altijd werd er snel gereageerd. Frank en het backoffice hielden ons tijdens het hele proces goed op de hoogte. En alles voor een eerlijke prijs. Wij zouden Frits zeker aanraden.

  • Roy zou Frits aanbevelen

    Helder advies

    Roy uit Hoek van Holland, 03-10-2022

    Hypoteekadvies met goede uitleg over hypotheken, mede door hun webapplicatie, waarin je zelf kunt rondkijken en welke hun tijdens het gesprek gebruiken om samen tot een hypotheek aanvraag te komen bij een verstrekker die goed aansluit op de voorkeuren.

  • Irene zou Frits aanbevelen

    Uiteindelijk goed

    Irene uit Dordrecht , 29-09-2022

    Zoals in elk bedrijf moet je de goede adviseur hebben

  • Jc zou Frits aanbevelen

    Fijn en duidelijk gesprek

    Jc uit Arnhem, 23-09-2022

    Hi ik heb gesproken met Judie van Frits.nl.

    Tijdens ons gesprek ben ik uitstekend geadviseerd tav mijn wensen en opties.

    Nog bedankt voor het goede gesprek.

  • Moniek zou Frits aanbevelen

    Vriendelijk, behulpzaam en efficient

    Moniek uit Delft, 21-09-2022

    Mijn adviseur was erg behulpzaam gezien ik als starter nog weinig kennis had van hypotheken. Hij heeft de tijd genomen om mij zaken uit te leggen, waardoor ik voor mijn gevoel duidelijk begreep welke stappen we gingen nemen om mijn hypotheek af te sluiten.

    Daarnaast was het door het online platform erg makkelijk om documenten aan te leveren, maar ook om te zien welke vervolgstappen eraan kwamen, of wat precies mijn opties waren voor hypotheekverstrekkers.

    Tot slot ben ik erg tevreden over de flexibiliteit die IkbenFrits biedt door videobellen buiten mijn kantooruren mogelijk te maken. Daardoor hoef ik niet tijdens mijn werkdag langs een kantoor, maar kan het gewoon na werk online!

  • Gerben zou Frits aanbevelen

    Zeer tevreden!

    Gerben uit Doetinchem, 16-09-2022

    Heel erg goed geholpen door Frits bij het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Alles werd duidelijk uitgelegd met behulp van het online dashboard wat veel inzicht gaf. De communicatie verliep heel prettig, altijd snel antwoord op vragen die ik had. Ik kan Frits zeker aanraden als online hypotheekadviseur!

  • Jean zou Frits aanbevelen

    Geen brug is te ver voor Frits. Aanrader!

    Jean uit Maarssen, 14-09-2022

    Inmiddels zijn wij twee keer klant geweest bij Frits, beide keren zijn we weggelopen met het gevoel dat de ze tot het uiterste voor ons zijn gegaan.

    De eerste keer waren er problemen qua communicatie tussen onze bank en de notaris. Ik heb Frits toen geinformeerd dat daar iets mis was toen ik door de notaris werd gebeld dat er een document ontbrak en Frits heeft direct contact opgenomen met de bank en alles rechtzecht. Binnen een uur was alles weer op orde.

    De tweede keer was er een probleem rondom mijn werkgeversverklaring. Het was een drukke periode voor de bank, waardoor het controleren van documenten door de bank lang duurde. Helaas hadden we niet echt tijd meer om daarop te wachten voordat we de koop van het huis zouden verliezen. Frits heeft het bij de bank weten te regelen dat mijn werkgeversverklaring door de bank binnen 24 uur zou worden gecontroleerd, waardoor we de koop op het huis nog wisten te behouden.

    Verder zijn we ook erg te spreken over de kwaliteit van het advies (er bestaan geen domme vragen bij Frits) en de overzichtelijkheid van het dashboard. Het is erg prettig om gewoon het dashboard te volgen qua welke documenten er moeten worden geupload, en te weten dat alles dan goed komt.

    Al met al zijn we zeer tevreden met Frits . Een echte aanrader!

  • Mark de Jong zou Frits aanbevelen

    Top service!

    Mark de Jong uit Dronten, 13-09-2022

    Wat een fijne samenwerking met ikbenfrits.nl! Het adviesgesprek, de communicatie, de bereikbaarheid, het meedenken, alles was goed! Ondanks dat wij een lastige aanvraag hadden waarbij het bij meerdere maatschappijen moeilijk verliep, hielp Manon Buurs ons erdoorheen en heeft zich volledig voor ons ingezet. Wij zijn heel dankbaar!

  • J zou Frits aanbevelen

    Prettig geholpen, veel eigen inzicht door rekentool

    J uit Meerkerk, 13-09-2022

    Voor Frits gekozen vanwege het dashboard/rekentool waar je direct kosteloos toegang tot krijgt, itt andere adviseurs geeft de tool uitgebreid de mogelijkheid om te ‘spelen’ met verschillende input wat een veel beter inzicht geeft in wat mogelijk is (en wat niet) en eventuele gevolgen van keuzes.

    Verder prettige samenwerking met adviseur en backoffice.

Totaal 928 reviews

Bekijk nog meer reviews

Al overtuigd?