Wat vind je van ons?

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van mij vinden.

Review schrijven

8,6

 • Hendrik zou Ikbenfrits aanbevelen.

  HELDER REALISTISCH

  uit Almere,

  Na een rondgang door hypotheekaanbiedersland viel onze keuze op ikbenfrits.

  Verfrissend door helder taalgebruik.

  De te volgen stappen waren overzichtelijk. Ook was duidelijk wanneer welke kosten om de hoek kwamen kijken.

  Taxatie werd goed geregeld; het renteaanbod ging daardoor naar beneden!

  Notaristraject ging online prima!

  Kortom HELDER REALISTISCH! Aanrader!

 • Gyula Putnoki zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Het komt pas als de hypotheek afgesloten wordt

  uit Eindhoven,

  ...

 • David Röben zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Er lijkt een gat te groot voor aankoop 330000

  uit Leerdam,

  Ruwweg houd ik 110000 over aan verkoop huidig pand

  10000 spaargeld

  179999 hypo op basis huidig inkomen

  Volgens jullie berekening heb ik voor aankoop 358900 nodig......

  Dat haal ik dan toch niet...?

  Goedemorgen,

  Dank je wel voor je feedback, dat lijkt niet goed te gaan. Ik neem contact met je op om samen te kijken wat er aan de hand is.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Myrthe Z. zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Zeer tevreden over ikbenfrits!

  uit Amsterdam,

  Ikbenfrits werkt met een portal waar je als klant kunt inloggen, en waar je al jouw gegevens ziet staan, plus het proces van de hypotheekaanvraag (en nog andere nuttige info, oa scenario's van hypotheken bij verschillende banken). Dit zorgt voor veel duidelijkheid en overzicht in het soms best lastige proces van een hypotheekaanvraag. Hierdoor weet je bijv. ook al goed van tevoren wat je exact moet aanleveren in welke fase.

  Los van het 'digitale' gedeelte, zijn wij supergoed telefonisch geholpen door Ikbenfrits. Vanaf onze oriëntatiefase, tot aan het tekenen bij de notaris. Lexane (medewerker) was zeer kundig, geduldig en kon goed uitleggen. Ze stond altijd voor ons klaar, en mede door haar was onze financiering op tijd rond.

  Als je tenslotte kijkt naar de lage prijs van Ikbenfrits, kunnen wij niet anders dan Ikbenfrits aan iedereen aanbevelen.

 • Bart Eindhoven zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Goede transparante begeleiding

  uit Amsterdam,

  We kregen deskundig advies en konden met de scenario planner makkelijk zien wat de impact van onze keuzes zou zijn.

 • Huub Overbeek zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Professionele organisatie en overzichtelijk proces

  uit Hoogeveen,

  begeleiding tijdens het proces is professioneel en persoonlijk.

 • Ik wil graag berekenen voor oversluiten

  uit Stadskanaal,

  Ik kan niet opgeven wat de einddatum is van de gewenste hypotheek

  Beste Johan,

  Dank je wel voor je feedback! Onze tool gaat uit van een standaard looptijd van 30 jaar. Mocht je anders willen, dan kunnen we deze berekening gratis voor je maken. Je kunt hiervoor een afspraak met ons inplannen.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Sandra zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Zeer deskundig advies en snel antwoord op vragen

  uit Hoofddorp,

  Ondanks onze complexe situatie (als ondernemers) hebben wij snel een goed voorlopig advies gekregen, en heel veel informatie.

  Er is ruim de tijd voor ons genomen en dat hebben wij erg gewaardeerd. We hebben eerst de online rekentool gebruikt om te berekenen wat we maximaal zouden kunnen lenen. Daarna hebben we een eerste gesprek gehad om de berekening door te nemen aan de hand van onze bedrijfscijfers.

 • Margje zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Snelle berekening

  uit Groningen,

  Prettige website, snelle service

 • Jan Frederik zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Goed

  uit Assen,

  Duidelijke opstelling en snelle tool!

 • Pas op als je zzp’er bent...

  uit Bussum,

  We hadden helaas een zeer slechte ervaring waarbij we zowel ons huis als de bankgarantie (van 50k) bijna kwijtgeraakt zijn. Allemaal door onkunde van ikbenfrits. We zijn beide zzp’er en hadden een niet standaard situatie. Maar wel goed gespaard en een flinke overwaarde. We begrepen er dan ook niets van dat het ze maar niet lukte. Hoe vaak we het zelf ook berekende, het zou makkelijk moeten lukken. Dit was zeer stressvol en uiteindelijk liep alles vast. Gelukkig zag de verkopende partij ons geworstel en ze waren bereid ons na uitstel op uitstel nog een 4e laatste kans te geven. Op advies van de makelaar gingen we naar De Hypotheekshop in Bussum.

  Wat een verademing! Ze hadDen het in 1 week voor ons geregeld en we hadden zelfs nog marge in het leningsdeel. De mensen van ikbenfrits waren vaak niet bereikbaar maar wel altijd vriendelijk en deden ook echt hun best. Maar dat was bij ons dus niet voldoende. Ik geloof wel dat ze prima een hypotheek voor je kunnen afsluiten wanneer je een vast inkomen hebt en verder niets afwijkends.

  Beste Dennis,

  Dank je wel voor je uitgebreide review. Met meerdere medewerkers is het proces geëvalueerd en we hebben geleerd van de fouten die zijn gemaakt. Veel geluk in jullie nieuwe woning!

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Karen zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Volle aandacht, deskundig en hoog service niveau

  uit Rotterdam,

  5-sterren !

 • Rob zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Geweldig

  uit Appelscha,

  Wat volgens andere adviseurs niet mogelijk was voor het oversluiten van onze hypotheek heeft het team van frits.nl mogelijk gemaakt.bedankt voor jullie inzet Wayne en Wendy.

  Rob

 • Arno Veer zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Top service.

  uit Amsterdam,

  Aangezien ik de hypotheek snel rond moest krijgen, kreeg ik snel 2 meetings ingepland (1 dag later, 2e 3 dagen later) en in 1e gesprek gelijk feedback waar we allemaal acheteraan moesten. Fijne, kundige adviseur, al met al dus super tevreden.

 • Het is okay

  uit Vleuten,

  Het was een leuk gesprek, maar het was niets nieuws. Ik heb hetzelfde gesprek met twee andere adviseurs gehad en daar kreeg ik meer tips. De Ikbenfrits adviseur mist wat ervaring in mijn ogen. Hartelijk dank voor het gesprek, maar ik ga mijn gesprek en uiteindelijke verhoging elders voortzetten.

 • Rentevast periode loopt af

  uit Ridderkerk,

  kan programma niet mee omgaan

  Goedemiddag,

  Leuk dat je een review hebt achtergelaten. Ik neem contact met je op voor een extra toelichting, zodat we onze rekentool verder kunnen verbeteren.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Tjitske zou Ikbenfrits aanbevelen.

  Duidelijk en snel!

  uit Leeuwarden,

  Ik was op zoek naar een duidelijke en eerlijke tool en die heb ik bij Ikbenfrits gevonden

 • Verwarrende uitkomst, kan niet kloppen

  uit Leiden,

  De oversluitkosten zijn €8.351, daarvan is €12.390 boeterente.

  Tja dit kan niet kloppen.

  Verder mis ik inzicht in hoe dit is berekend.

  Beste Rob,

  Fijn dat de berekening nu wel is gelukt. Voor meer inzicht in de berekening kun je contact met ons opnemen. Het probleem met de boeterente wordt opgelost. In het 'netto' resultaat, wordt de boeterente nog bruto weergeven. We gaan dit zo snel mogelijk oplossen.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Aanlokkelijke rente maar het programma kan de berekeningen niet uitvoeren

  uit Bunde,

  Aanlokkelijke rente maar het programma kan de berekeningen niet uitvoeren. Invoer nogmaals overgedaan om zeker te zijn dat alles goed is ingevuld. Krijg weer de melding dat de berekening niet uitgevoerd kan worden. Zou handig zijn als aangegeven wordt waar het misgaat.

  Goedenavond,

  Vandaag hebben we helaas last gehad van een storing, waardoor onze rekentools even niet werkte. De storing is inmiddels opgelost, dus je kan het opnieuw proberen.

  Onze excuses voor het ongemak.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

 • Goed voor de eenvoudige hypotheekaanvraag

  uit Almelo,

  Als je echter een minder eenvoudige oplossing zoekt ben je bij Ikbenfrits niet op het juiste adres. Matige kennis over de wet- en regelgeving (in mijn geval pensioenleeftijd), matige terugkoppeling (wijzigingen in keuzes werden niet besproken) en direct contact met de adviseur krijgen is lastig (1 mail adres en 1 telefoonnummer voor iedereen). De zogenaamde unieke software rammelt aan alle kanten en geeft niet de goede informatie (box 3 lening niet correct meegenomen). Dan ben je voor iets meer geld beter geholpen bij een echte adviseur. Verder staat Ikbenfrits niet echt open voor klachten: vraag me dus af of ze leren van gemaakte fouten. Ik denk het niet. Geen aanrader dus!

  Beste Robert,

  Dank je wel voor je uitgebreide review! Veel feedback waar we écht iets mee kunnen, dank je wel hiervoor. We balen natuurlijk ontzettend dat het zo gelopen is. We nemen contact met je op om je klachten verder te bespreken. Onze excuses voor het ongemak.

  Groet,

  Angelina van Ikbenfrits

Bekijk nog meer reviews

Review archief