Wat zeggen anderen? (346)

Wij zijn goed geholpen en er werd veel tijd genomen voor telefonisch advies, een prettig contact.
Ikbenfrits heeft het erg druk waardoor het 3 weken duurde voordat het 1e gesprek plaats vond. Reactie via mail kan vlot zijn maar ook een week op zich laten wachten. Ons traject heeft in totaal 5 maanden geduurd, maar bij ons was het ook complexer omdat wij ondernemers zijn.
Het proces bij oversluiten hypotheek, het dashboard en uploaden van documenten werkt goed en is helder, maar is naar mijn idee voor verbetering vatbaar. Wanneer de waarde van de woning niet helder is, zou geadviseerd kunnen worden om de taxatie vooraf te laten plaats vinden (ipv achteraf). Dat is op ons eigen verzoek gebeurd. Het resultaat kan namelijk van invloed zijn op de uiteindelijke hypotheekkeuze. De eerste offerte is inclusief, een tweede offerte niet (+500 euro). Dit was mij vooraf niet bekend.
Al met al zeker tevreden!

Product: Oversluiten

We zijn heel goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. De communicatie was helemaal prima en de interactieve dashboard maakte alles heel inzichtelijk. Al met al is alles vlot en vlekkeloos verlopen.

Product: Oversluiten

Een zeer verfrissende nieuwe aanpak & analyse. We kwamen tot dezelfde conclusie. En ondanks dat ikbenfrits (nog) niet kon bemiddelen bij deze hypotheek verstrekker echt een prima service geleverd.

Product: Oversluiten

Eind 2016 al goede ervaring met oversluiten van hypotheek. Daarom weer contact opgenomen in verband met aankoop nieuw te bouwen woning waarvoor hypotheek en overbruggingskrediet afgesloten moet worden.
De ervaring was weer goed, snelle communicatie, uploaden documenten efficient en duidelijke offerte.

Product: Oversluiten

Wij zijn tachtigers met een hypotheek die 70% is van de WOZ waarde. De rente bedraagt 3,5% voor 7 jaar vast. We wilden graag naar een lagere rente. We waren echter een boeterente verschuldigd, die ons in eerste instantie weerhield om over te sluiten. Toen we na verloop van tijd toch zo ver waren om door te gaan, konden we bij onze hypotheek verstrekker geen volledig aflossingsvrije hypotheek krijgen. Dat betekende per saldo hogere maandlasten! En dat was nou juist niet de bedoeling! We hoeven, gelet op onze leeftijd, niet te zorgen voor een zo groot mogelijke erfenis. De bank denkt dus niet mee en hanteert ongenuanceerd de regels! Ondanks mooie reclamespotjes gaan ze voor hun eigen belang. In het hele proces zijn we door Ikbenfrits! professioneel geholpen. Heldere communicatie via het dashboard en de telefoon! Het is of je bij ze aan tafel zit! En geen factuur! Die komt pas als ze daadwerkelijk een offerte gaan aanvragen! Top!!

Product: FritsAnalyse