Hypotheekadviseur Eindhoven

Wil je een huis kopen in het unieke Eindhoven, of zoek je meer woonruimte daar? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
netherlands-ge5ba45536_640

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Wonen in Eindhoven

Eindhoven is de laatste jaren zo sterk gegroeid dat het inmiddels tot de top 5 van de grootste steden van Nederland behoort. Vroeger stond ook de gloeilampenfabriek van Philips in Eindhoven, waardoor het nu nog bekend staat als de 'Lichtstad'. Eindhoven barst dan ook van de energie, met de vele grote evenementen die in de stad worden georganiseerd. In Eindhoven is er dan ook altijd iets te doen! 

Daarnaast heeft Eindhoven ook een eigen vliegveld: Eindhoven Airport! Als je met het vliegtuig wil reizen hoef je dus niet eerst helemaal naar Amsterdam te gaan. En qua openbaar vervoer kom je vanaf station Eindhoven Centraal bijna overal in Nederland komen. 

Maar uit die top 5 van grote steden is Eindhoven ook de goedkoopste stad om te wonen. Dat is natuurlijk heel erg fijn, maar het zorgt er ook voor dat er meer bieders op een huis zijn. Zo wordt de kans op een winnend bod aanzienlijk kleiner. Het is daarom handig om aan de verkoper te kunnen aantonen dat jij het huis sowieso kunt kopen. Hier kan onze Biedverzekering je bij helpen. Met die op zak wordt jouw kans op een winnend bod een stuk groter!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Eindhoven

Bij het kopen van een huis in Eindhoven, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dat hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Eindhoven? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Graph

 

Rentevaste periode

Het is natuurlijk ook belangrijk welke rentevaste periode je kiest. De duur daarvan hangt af van jouw situatie en jouw wensen. 

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Eindhoven afsluiten met Frits: zo gaat dat

Als je in Eindhoven woont ligt Amsterdam, waar ons kantoor staat, natuurlijk niet naast de deur. Er zit een lange reistijd aan vastgebonden. Maar gelukkig werken wij volledig digitaal! Dus voor hypotheekadvies van ons hoef je niet aan die ellendig lange rit te beginnen, maar kan je dat gewoon digitaal krijgen, vanaf je eigen bank. Bovendien scheelt dat ook in de kosten. Met andere woorden krijg je onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Uitgebreid berekenen met onze rekentools

Onze rekentools, dashboard en de uitgebreide kennisbank helpen je al flink op weg. Je berekent zelfstandig je mogelijkheden. Dit zijn dingen die je nu al kunt doen:

  • Bepaal hoeveel je kunt lenen met een uitgebreide berekening
  • Bekijk en vergelijk alle banken via onze complete bankenlijst
  • Lees je goed in over je eigen situatie
  • Bekijk de hypotheekopties voor zowel nu als later
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheekgesprek met Fritsanalyse

In het gesprek zoeken we naar opties voor je hypotheek. Jij en je adviseur maken berekeningen. Je ziet ze en past ze aan in je dashboard. Altijd, 24 uur per dag. Zo heb je de volledige controle: je ziet alles wat wij ook zien.

Of je nu een starter, verhuizer of oversluiter bent. We maken verschillende analyses, maar het resultaat is hetzelfde: je krijgt inzicht in je eigen situatie. Het gesprek kost niks en duurt 45 minuten. 

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Met je adviseur alle keuzes maken

Ben je klaar om je hypotheek te kiezen? Dan duik je samen met je adviseur in alle details. Je bespreekt en vergelijkt alle scenario's en opties. Zo maak jij de beste keuze voor jouw eigen situatie. 
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Renteaanbod aanvragen bij de bank

Heb je samen met je adviseur de perfecte hypotheek gevonden? Dan vraagt je adviseur het rentevoorstel aan bij de bank. In dit voorstel zie je hoeveel je maximaal kunt lenen, de rentetarieven, hoe lang de rente vaststaat en de (definitieve) lijst met documenten die de bank nodig heeft om je hypotheekaanvraag te beoordelen. 
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Hypotheekstukken aanleveren aan de bank

Om je hypotheek rond te krijgen, moet je best wat documenten inleveren. Wij helpen je hierbij: we zorgen ervoor dat de juiste papieren op tijd bij de bank zijn en dat het aanvraagproces zo makkelijk mogelijk verloopt. Want het is al spannend genoeg, toch?
6
Akkoord
Akkoord

Op naar de notaris

Het mooiste moment van het proces. Met de goedgekeurde aanvraag is alleen nog een bezoek aan de notaris nodig om het officieel te maken. Tijd om de champagne te ontkurken!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Eindhoven over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1124 beoordelingen
Rating Image 9.6
Moeizaam begin, wordt vervolgd en evt aangepast
Gesprek aangevraagd en afspraak gemaakt. Waslijst aan vragen ingevuld. Op tijdstip afspraak: geen telefoon gehad. Wel vantevoren 4 reminders dat ik toch echt de afspraak niet moet vergeten. Gebeld, gemaild. Eigenlijk juffrouw aan de lijn die bevestigd dat ik een afspraak had. Ze stuurt adviseur een bericht. Geen reacties. Ik nogmaals bericht gestuurd naar adviseur. Krijg ik gisteren doodleuk een bericht van die adviseur dat ik een afspraak heb aangevraagd. Inmiddels tel contact met excuses en voor woensdag een gesprek. Was een misverstand. Ze krijgen nu voordeel van de twijfel.

Gesprek aangevraagd en afspraak gemaakt. Waslijst aan vragen ingevuld. Op tijdstip afspraak: geen telefoon gehad. Wel vantevoren 4 reminders dat ik to...

Ferd uit Eindhoven
23-02-2024
Goed geholpen
Service was goed, uitleg was helder en afhandeling was vlot en professioneel.

Service was goed, uitleg was helder en afhandeling was vlot en professioneel.

Stijn uit Eindhoven
10-10-2023
Zeer duidelijk advies en proces voor een goede adviesprijs
Het hypotheekaanvraag proces bij Frits is zeer duidelijk gemaakt in de persoonlijke portal. Het dashboard stelt je instaat om op basis van je persoonlijk ingevoerde gegevens een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijke hypotheken. Je wordt goed in het proces begeleid door een persoonlijk hypotheekadviseur. Tijdens het aanvraag proces en het verzamelen van de benodigde documenten wordt je hier ook zeer goed begeleid. Aan de hand van verschillende scenario's op basis van eigen voorkeuren wordt duidelijk inzichtelijk gemaakt wat een hypotheek of combinatie van hypotheken betekend voor je maandlasten over de gehele looptijd. Er is een zeer ruim aanbod en informatie beschikbaar over verschillende hypotheekverstrekkers. Deze worden duidelijk vergeleken om zo tot een optimale keuze te komen. Ook de aanvraag van een overlijdensrisico verzekering wordt in het proces meegenomen. In het algemeen een aanrader om je hypotheekaanvraag te doen via Frits.

Het hypotheekaanvraag proces bij Frits is zeer duidelijk gemaakt in de persoonlijke portal. Het dashboard stelt je instaat om op basis van je persoonl...

Jip uit Eindhoven
12-07-2022
Goed
Ze doen hun best om het voor elkaar te krijgen voor je.

Ze doen hun best om het voor elkaar te krijgen voor je.

Frans Wiegmans uit Eindhoven
2-04-2022
Snel, deskundig, proactief, goeie prijs/kwaliteit
Ikbenfrits heeft me deskundig en snel door het proces van de keuze voor mijn bank en de aanvraag van mijn hypotheek begeleid. Het contact me de medewerkers was prettig, Er werd goed naar mij geluisterd ze stelden de juiste vragen om mij telkens een stap verder te helpen in mijn proces en mijn vragen werden snel beantwoord. Kortom: de service is top, zowel online als in het persoonlijke contact

Ikbenfrits heeft me deskundig en snel door het proces van de keuze voor mijn bank en de aanvraag van mijn hypotheek begeleid. Het contact me de medewe...

Moniek uit Eindhoven
21-11-2021
Alles zeer begrijpelijk dmv stappenplan en handige rekentools
Wij hebben een fijn oriëntatiegesprek gehad met Walter Cremers voor het oversluiten van onze hypotheek. Er was ruimte om vragen te stellen en we hebben een duidelijk beeld gekregen van onze persoonlijke situatie. Dit werd dmv superhandige rekentools stap voor stap doorgenomen. We kunnen het iedereen aanraden om Ikbenfrits in te schakelen.

Wij hebben een fijn oriëntatiegesprek gehad met Walter Cremers voor het oversluiten van onze hypotheek. Er was ruimte om vragen te stellen en we hebbe...

Gemma uit Eindhoven
29-09-2021
Niet te vergelijken met andere vergelijkers
Ondanks(doordat) alles online gaat heb je een veel beter overzicht van alles dat er gaande is dan bij een fysiek gesprek met een andere adviseur. Het aanbod van verstrekkers is 100%, iets dat bij andere onafhankelijke adviseurs vaak toch niet zo is. Door middel van het zeer duidelijke en uitgebreide online dashboard beschik je zelf over alle informatie. Hierdoor heb je ook zelf in de hand hoe snel je wilt dat je aanvraag verloopt. Alles is duidelijk in normale taal. En mocht er iets niet duidelijk zijn staan er mensen voor je klaar om je te helpen. Zelfs voordat je ook maar een gesprek hebt gehad of een cent hebt betaald. Mijn adviseur was vriendelijk, duidelijk in normale taal en dacht met me mee. Ondanks dat mijn aanvraag vrij bijzonder is en vrij snel verwerkt moet worden heeft de adviseur tijdens het gesprek de nodige extra informatie aangevraagd bij zijn collega’s en wist me dezelfde dag nog een positief antwoord te geven. Tot nu toe geen enkel negatief punt tegengekomen.

Ondanks(doordat) alles online gaat heb je een veel beter overzicht van alles dat er gaande is dan bij een fysiek gesprek met een andere adviseur. Het ...

Herman uit Eindhoven
16-09-2021
Uitstekende en zeer vriendelijke hulp geboden bij aangaan van een hypotheek
Zeer aangenaam, vriendelijk personeel, goede prijzen en vlotte communicatie maken ikbenfrits voor mij een behoorlijke aanrader!

Zeer aangenaam, vriendelijk personeel, goede prijzen en vlotte communicatie maken ikbenfrits voor mij een behoorlijke aanrader!

Jimmy uit Eindhoven
3-09-2021
snel en behulpzaam
veel dingen worden online afgehandeld en daardoor snel. We zijn goed geholpen door persoonlijke hypotheek adviseur.

veel dingen worden online afgehandeld en daardoor snel. We zijn goed geholpen door persoonlijke hypotheek adviseur.

marc uit Eindhoven
4-03-2021
Uitermate tevreden
Deskundig advies, snelle reactie, en een heel goed gebouwd overzichtelijk dashboard. Je mag zelf aan de knoppen draaien. Dat geeft enorm veel inzicht en transparantie. Het uiteindelijke hypotheekadvies paste perfect bij onze wensen.

Deskundig advies, snelle reactie, en een heel goed gebouwd overzichtelijk dashboard. Je mag zelf aan de knoppen draaien. Dat geeft enorm veel inzicht ...

Joris uit Eindhoven
4-09-2020
Moeilijk bereikbaar, moeizaam proces
Moeizaam contact, slecht bereikbaar, gebrekkige communicatie.. Adviesrapport nooit ontvangen.

Moeizaam contact, slecht bereikbaar, gebrekkige communicatie.. Adviesrapport nooit ontvangen.

Sandra uit Eindhoven
8-08-2020
Advies goed, proces slecht
Gekozen voor Ikbenfrits vanwege een goede, heldere en frisse impressie: duidelijke website, dashboard en portal. Zowel het kennismakings- als adviesgesprek met onze adviseur was erg prettig. Er werd goed met ons meegedacht en geadviseerd om bepaalde zaken beter aan te pakken of in te dienen. Ook het bankoverzicht met alle verschillende rentes en voorwaarden was duidelijk om een weloverwogen keuze te maken. Vanaf het moment dat de hypotheekaanvraag bij de bank werd ingediend, verliep alles echter erg stroef en voor ons stressvol. Natuurlijk zijn de doorlooptijden bij de geldverstrekkers enorm opgelopen, maar praktisch geen enkele keer hebben wij van IBF zelf een update gekregen. Keer op keer moest ik er zelf achteraan gaan. Beloftes wanneer we nieuws konden verwachten waren alle keren foutief, waar we pas achter kwamen als we zelf weer contact opnamen. De indicatie dat we in de laatste fase van het beoordelingsproces waren, werd een week later teruggedraaid omdat toch bleek dat we nog in fase 1 zaten. Als klap op de vuurpijl bleek bij de allerlaatste horde dat een verouderd en foutief document was meegestuurd, iets waar ik het met de adviseur meerdere keren over heb gehad. Hierdoor moest de beoordeling weer opnieuw worden gedaan wat zorgde voor nog een week vertraging. Uiteindelijk was het bindende voorstel een week na aflopen van ons financieringsvoorbehoud (in overleg met de verkopende partij) eindelijk binnen. Uiteraard zijn we erg blij dat alles is afgrond, maar het heeft ons enorm veel stress opgeleverd. Gezien de slechte dienstverlening gedurende het proces, geef ik IBF een onvoldoende en zou ik helaas niet nog eens mijn hypotheek via IBF afsluiten.

Gekozen voor Ikbenfrits vanwege een goede, heldere en frisse impressie: duidelijke website, dashboard en portal. Zowel het kennismakings- als adviesge...

Ivo uit Eindhoven
14-07-2020
Het komt pas als de hypotheek afgesloten wordt
...

...

Gyula Putnoki uit Eindhoven
8-07-2020

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie hypotheekadviseur in Eindhoven?

Wij hebben geen dure kantoren door heel het land en werken volledig digitaal. Wil je vanuit Eindhoven advies? Dat kan natuurlijk! Online kun je eenvoudig een afspraak met ons inplannen. Op het afgesproken tijdstip belt jouw adviseur je via de telefoon of een videogesprek. Handig toch!

Wij hebben wel een (post)adres in Eindhoven aan de Hugo van der Goeslaan 2 - 8590, 5613 LG Eindhoven.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.