Huis verkopen

Verkoop je een huis? Dan gebeuren er vaak ook dingen met jouw hypotheek. Lees hier verder.
Alle artikelen (7)
#Huis verkopen
Een boete bij verkoop is de boete die je betaalt aan je bank voor de rente die ze mislopen. Gelukkig komt deze nog zelden voor! Ga naar Wanneer betaal je een boete bij verkoop van je huis?
#Huis verkopen
Wanneer je je huis met hypotheek wilt verhuren, heb je toestemming nodig van de bank. Dit artikel laat zien hoe je dat voor elkaar krijgt. Ga naar Kun je je huis verhuren met hypotheek?
#Huis verkopen
Overbruggingshypotheek berekenen? Een overbruggingshypotheek slaat de brug tussen de overwaarde van je huis en de kosten van een nieuw huis. Ga naar Wat is een overbruggingshypotheek en hoe werkt het?
#Huis verkopen
Het verkopen van je huis kan een hoop werk zijn. Dit zijn de dingen waar je rekening mee moet houden bij de verkoop van je huis. Ga naar Je huis verkopen, wat komt erbij kijken?
#Huis verkopen
Bij het verkopen van je huis kun je een makelaar inschakelen om te helpen met de verkoop. Maar wat zijn de kosten verkoopmakelaar? Ga naar Kosten verkoopmakelaar
#Huis verkopen
Ga je je huis verkopen voor een lager bedrag dan je een hypotheek hebt? Dan is dit een restschuld. Deze schuld kun je financieren. Ga naar Een restschuld op je hypotheek, hoe los je dat op?
#Huis verkopen
Wat zijn de voordelen van extra aflossen? En wat zijn de nadelen? Houd je liever geld beschikbaar of verlaag je je hypotheekschuld? Ga naar Wat zijn de voordelen van extra aflossen?