Documenten

Als je een hypotheek wilt afsluiten dan moet je een hele hoop documenten aanleveren. Hier lees je alles over de hele papierwinkel.
Alle artikelen (5)
#Documenten
Wat is een ontruimingsverklaring? Als inwonende partner kan jou gevraagd worden om deze verklaring te tekenen als zekerheid voor de bank. Ga naar Een 'ontruimingsverklaring hypotheek': wat is dat?
#Documenten
Een werkgeversverklaring is in 2022 verplicht als je een hypotheek wilt voor jouw nieuwe huis. Download het gratis voorbeeldmodel hier. Ga naar Werkgeversverklaring 2022
#Documenten
Wanneer je een hypotheek neemt, moet je veel papierwerk inleveren. Benieuwd hoe je deze documenten het makkelijkst kunt scannen? Ga naar Hoe kun je makkelijk documenten scannen voor je hypotheek?
#Documenten
Steeds meer banken werken tegenwoordig met een Inkomensbepaling Loondienst, een digitaal document. Benieuwd wat dat precies is? Ga naar Nooit meer een werkgeversverklaring nodig: maak kennis met de Inkomensbepaling Loondienst
#Documenten
In dit artikel vind je tips over het aanleveren van documenten voor de hypotheek. Zo ga je nog sneller door dit proces heen! Ga naar Hoe gaat het aanleveren van documenten in zijn werk?