Duurzaamheid

We willen allemaal graag een steentje bijdragen aan een betere planeet. Hier lees je welke opties je hebt voor het verduurzamen van je huis én op welke manieren je dit kunt financieren. Zo weet je straks precies hoe het zit.
Alle artikelen (9)
#Duurzaamheid
Je hoort er de laatste tijd steeds vaker over, de energiebespaarlening. Maar wat is een energiebespaarlening nou precies? Ga naar Wat is een energiebespaarlening?
#Duurzaamheid
Groen leven is niet alleen goed voor het milieu, ook voor je woning is het voordelig. De energiezuinigheid geef je aan met een energielabel. Ga naar Een energielabel aanvragen: waarom zou je het doen?
#Duurzaamheid
Ben je van plan om een huis te kopen? En wil je energiebesparende maatregelen nemen? Dan kun je meer mag lenen dan de waarde van je huis. Ga naar Een hogere hypotheek met energiebesparende maatregelen
#Duurzaamheid
Met een energiebespaarbudget is het mogelijk om 106% van de woningwaarde te lenen. Dit budget gebruik je voor 't verduurzamen van je huis. Ga naar Het energiebespaarbudget: hoe werkt dat?
#Duurzaamheid
Sommige banken geven duurzaamheidskorting. Deze korting krijg je op je hypotheekrente wanneer je een energiezuinig huis hebt. Ga naar Duurzaamheidskorting: welke banken geven deze korting?
#Duurzaamheid
Het kopen van zonnepanelen is een makkelijke manier om duurzame energie te gebruiken. Waar moet je op letten en hoe financieer je dit? Ga naar Zonnepanelen kopen voor je huis: waar moet je op letten?
#Duurzaamheid
Wanneer je energiebesparende maatregelen wilt nemen kun je als VvE aanspraak maken op de subsidie energiebesparing eigen huis. Ga naar Wat is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)?
#Duurzaamheid
Schrik je maandelijks van de torenhoge energierekeningen of wil je jouw steentje bijdragen aan het milieu? Dan kun je je woning verduurzamen. Ga naar Het verduurzamen van je woning: waar begin je?
#Duurzaamheid
Wanneer je gasloos gaat wonen, maak je enkele aanpassingen aan je huis huis zoals een inductiekookplaat, zonnepanelen of een warmtepomp. Ga naar Gasloos wonen: alles wat je wilt weten over wonen zonder gas