Triodos hypotheek afsluiten via Frits

Je wilt je hypotheek oversluiten of je wilt een nieuwe hypotheek. Misschien vind je duurzaamheid belangrijk en wil je graag dat je hypotheek bij een duurzame bank onderbrengen. In dat geval kun je via Frits een hypotheek aanvragen bij Triodos.
stopwatch

3 min

calendar
31 maart 2022
eye

4119

null

Triodos hypotheek?

Triodos is één van de duurzaamste banken ter wereld. De bank is zo’n 40 jaar geleden opgericht en investeert alleen in zaken waarvan zij vinden dat het goed is voor de wereld. Of, zoals ze het zelf zeggen: “We financieren alleen bedrijven die mens, milieu of cultuur centraal stellen.” Volgens de EerlijkeBankwijzer is Triodos één van de duurzaamste banken van Nederland. De Triodos hypotheek is de hypotheek die deze bank uitgeeft.

Hoe zit het met de Triodos hypotheekrente?

Bij de Triodos hypotheek werkt het net even anders dan bij andere banken en hypotheken. Bij Triodos is het energielabel van de woning namelijk gekoppeld aan de hypotheekrente die je gaat betalen. Hoe groener je energielabel, hoe lager de rente die je betaalt. Triodos hoopt daarmee iedereen te stimuleren om zuinig met energie om te gaan en zo duurzaam mogelijk te gaan wonen. In de hypotheekrente vergelijker van Frits vind je alle hypotheekrentes, ook die van Triodos.

Zo vergelijken wij alle banken
Met beoordeling van de Logo-Consumentenbond-zwart

Triodos hypotheek via tussenpersoon

Vanaf september 2019 kun je bij Frits de duurzame Triodos hypotheek afsluiten. Ook wij vinden dat we zuinig moeten zijn op onze wereld. Deze samenwerking met Triodos is dan natuurlijk een stap in de goede richting! Eerlijkheid en inzicht in je eigen hypotheek staat daarnaast hoog in het vaandel, zowel bij Triodos als bij Frits. Naast Triodos kun je ook terecht voor een hypotheek bij ASN Bank en BLG wonen (onderdeel van de Volksbank), dit zijn andere duurzame alternatieven. Samen met een adviseur kun je kijken welke duurzame hypotheek voor jou de beste is. Benieuwd hoe andere banken scoren op duurzaamheid? Kijk dan eens naar deze bankwijzer.

Bereken direct wat jij kunt lenen

Meer weten?

Als je niet zeker weet welke bank het beste aansluit bij jouw behoeften, staan onze hypotheekadviseurs altijd voor je klaar om je te helpen! Dit geldt ook als je al besloten hebt dat je een hypotheek van Triodos wilt. In een gratis hypotheekgesprek worden je omstandigheden besproken en wordt er aan de hand van gedetailleerde berekeningen bekeken wat de beste opties is voor jou. Wanneer past het voor jou?

Hypotheekgesprek inplannen
Frame 10 (2)

Bellen met een expert

Wil jij jouw situatie bespreken met één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs? Laat dan je nummer achter. Op een tijd die jou uitkomt word je gebeld en kun je al je vragen stellen. In het gratis eerste gesprek wordt al 80% besproken.
Mogen wij je helpen?
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Vond je deze informatie nuttig?

Michiel Lensink

Bij Frits was Michiel verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf. Hij is mede- oprichter van het bedrijf. De reden waarom hij startte met Frits is omdat hij inzag dat er weinig transparantie.. Lees verder

Meer lezen over Banken

3/07/2023

Duurzame banken

10/05/2023

DBV hypotheek

10/05/2023

Maximale hypotheekbedrag per bank

10/05/2023

CMIS (voorheen GMAC)

4/01/2023

MUNT Hypotheken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.