Triodos hypotheek afsluiten via Ikbenfrits

Je wilt je hypotheek oversluiten of je gaat een nieuwe hypotheek afsluiten. Tegelijkertijd wil je niet dat de bank waar je de lening afsluit jouw geld gaat investeren in zaken waar jij niet achter staat. Logisch, toch? Ik vind dat duurzaamheid en transparantie erg belangrijk zijn. Daarom kun je via mij een Triodos hypotheek aanvragen!

Casper van Groos

Triodos hypotheek?

Triodos is één van de duurzaamste banken ter wereld. De bank is zo’n 40 jaar geleden opgericht en investeert alleen in zaken waarvan zij vinden dat het goed is voor de wereld. Of, zoals ze het zelf zeggen: “We financieren alleen bedrijven die mens, milieu of cultuur centraal stellen.” Volgens de EerlijkeBankwijzer is Triodos één van de duurzaamste banken van Nederland. De Triodos hypotheek is de hypotheek die deze bank uitgeeft.

Hoe zit het met de Triodos hypotheekrente?

Bij de Triodos hypotheek werkt het net even anders dan bij andere banken en hypotheken. Bij Triodos is het energielabel van de woning namelijk gekoppeld aan de hypotheekrente die je gaat betalen. Hoe groener je energielabel, hoe lager de rente die je betaalt. Triodos hoopt daarmee iedereen te stimuleren om zuinig met energie om te gaan en zo duurzaam mogelijk te gaan wonen. In mijn hypotheekrente vergelijker vind je alle hypotheekrentes, ook die van Triodos.

Triodos hypotheek via tussenpersoon

Vanaf september 2019 kun je bij mij de duurzame Triodos hypotheek afsluiten. En daar ben ik trots op. Ook ik vind dat we zuinig moeten zijn op onze wereld. Deze samenwerking met Triodos is dan natuurlijk een stap in de goede richting! Eerlijkheid en inzicht in je eigen hypotheek vind ik heel belangrijk. Als je op zoek bent naar een duurzame hypotheek zal ik je hier dan ook altijd in adviseren. Naast Triodos kan je bij mij bijvoorbeeld ook een hypotheek afsluiten bij ASN Bank en BLG wonen (onderdeel van de Volksbank), andere duurzaam alternatief. Samen kunnen we kijken welke duurzame hypotheek voor jou de beste is. Benieuwd hoe andere banken scoren op duurzaamheid? Kijk dan eens naar deze bankwijzer.

Waarom een hypotheek bij Triodos afsluiten via Ikbenfrits?

Ja, waarom zou je een hypotheek afsluiten via mij? Daar zijn genoeg redenen voor. Ik kan het je zelf allemaal vertellen, maar ik ken mensen die dat beter kunnen. Kijk daarom eens naar mijn reviews! Bij mij staat de klant altijd op nummer 1 en dat is te zien. Mijn klanten geven mij gemiddeld een 8,6; iets waar ik erg trots op ben. Daarnaast ben ik een stuk goedkoper dan andere adviseurs en betaal je bij mij zelfs minder dan als je jouw hypotheek rechtstreeks bij Triodos afsluit!

Meer weten?

Als je twijfelt over welke bank het beste bij jouw wensen past kun je altijd gratis bellen met één van mijn hypotheekadviseurs! Ook als je al weet dat je graag een Triodos hypotheek wilt. In een gratis eerste gesprek bespreek je jouw situatie, kijken jullie samen naar wat voor jou de beste optie is en krijg je antwoord op al je vragen. Wanneer komt het uit?

Spannend hè, een huis kopen!

Download gratis het e-book “Help, ik koop een huis”. Vol met tips over bieden en financiering. Kan je goed voorbereid op huizenjacht.

Waar gaat het allemaal over?

  • Een stappenplan voor het kopen van een woning
  • Uitleg over alle (bijkomende) kosten
  • De 5 gouden tips van Frits voor starters
  • Handige tips, artikelen en info voor huiseigenaren