Hypotheekadviseur Breda

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Breda, of zoek je meer woonruimte? Een onbezorgd gevoel en de beste hypotheekkeuze: je fixt het samen met Frits.

Gratis afspraak maken
breda-gf7a15ad53_640

Wat kun je van ons verwachten?

user_headset_icon
Een gratis hypotheekgesprek met een gecertificeerde adviseur
chart_user_icon
Inzicht in je mogelijkheden en berekeningen via je eigen dashboard
list_check_Icon
Een volledig verzorgd aanvraagtraject van offerte tot notaris
Hypotheekgesprek inplannen

Hypotheekadvies in Breda

Breda is een van de gezelligste steden van Noord-Brabant! Natuurlijk wordt er in de stad elk jaar carnaval gevierd, maar het hele jaar door is de binnenstad levendig en gezellig. Breda staat dan ook onder andere bekend om haar gastvrijheid.

Daarnaast staat Breda namelijk bekend om de Grote Kerk. Het is zelfs de vijfde grootste kerk in Nederland! Breda is dan ook erg trots op de kerk, zo trots dat er zelfs een regel geldt dat geen gebouw hoger mag zijn dan de Grote Kerk. Breda zal dus geen wolkenkrabbers krijgen, dat is natuurlijk erg fijn als je niet zo van grote steden bent. Breda blijft een 'klein' stad. 

Heb je besloten om een huis in Breda te kopen? Met onze Biedverzekering vergroot je jouw kans op een winnend bod!

Biedverzekering

Versla de huizenmarkt: ruim 4x meer kans op een winnend bod met onze Biedverzekering

Met onze Biedverzekering heb jij een streepje voor tijdens het bieden op jouw droomhuis. Je kunt met onze Biedverzekering zelfs bieden zonder voorbehoud van financiering!

 
Biedverzekering aanvragen
popup_Image

Laat je liever iets achter?

Belangrijke aandachtspunten als hypotheekadviseur in Breda

Bij het kopen van een huis in Breda, zijn er een aantal zaken waar je als hypotheekadviseur extra op let en waar wij dan ook uitgebreid bij stil staan tijdens het hypotheekadvies.

WAllet

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Ga je een appartement kopen in Breda? Grote kans dat je dan te maken krijgt met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wordt hier dan verplicht lid van.

 

Certificate

 

Bouwkundige Keuring

Het is dan wel niet verplicht, maar toch kan een bouwkundige keuring handig zijn! Daarmee weet je namelijk gelijk of jouw nieuwe huis in Breda gebreken heeft.

 

Shield blue

 

Doorlooptijd

Het rondmaken van je hypotheek - ook wel doorlooptijd genoemd - duurt gemiddeld 13-40 werkdagen. Dit hangt af van je situatie maar ook van de bank die je kiest.

 

Wij vergelijken álle banken op rente en voorwaarden

Hypotheekrentes vergelijken

Een hypotheek in Breda afsluiten met Frits: zo gaat dat

Frits is nog niet te vinden in Breda, maar dat maakt ook niet uit! Wij werken namelijk volledig digitaal. Dit scheelt in de kosten. Je krijgt onafhankelijk advies, persoonlijke service én een vaste lage prijs.

We nemen de tijd om jou alles uit te leggen, op zo'n manier dat jij het na kunt vertellen.

Gratis hypotheekgesprek inplannen
1
Zelf rekenen
Zelf rekenen

Optimaliseer je hypotheekberekening met onze tools

Gebruik onze doeltreffende online tools en persoonlijke dashboard in combinatie met een uitgebreide kennisbasis om zelf een nauwkeurige hypotheekschatting te maken. Volg deze stappen voor je een adviesgesprek plant:

  • Diepgaande analyse van je financiële capaciteit
  • Vergelijk rentes en voorwaarden van diverse banken
  • Bestudeer de specifieke factoren die jouw financiële gezondheid beïnvloeden
  • Overweeg de hypotheekkeuzes die je op lange termijn zal hebben
2
Eerste gesprek
Eerste gesprek

Hypotheek & Fritsanalyse

In dit vrijblijvende hypotheekgesprek gaan we samen jouw hypotheekmogelijkheden bekijken. Je voert samen met je adviseur de benodigde berekeningen uit, die je later kunt bekijken en aanpassen in jouw eigen dashboard.

De Fritsanalyser helpt iedereen, of je nu begint, verhuist of overstapt, om een helder beeld te krijgen van hun financiële situatie. Het eerste gesprek is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Zullen we?

3
Adviesgesprek
Adviesgesprek

Overleggen met je adviseur voor de juiste keuze

Ben je klaar om je hypotheek vast te leggen? Met de hulp van je adviseur onderzoek je uitgebreid alle mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van een keuze die optimaal is voor jouw persoonlijke omstandigheden.
4
Renteaanbod
Renteaanbod

Een aanvraag voor het renteaanbod starten

Zodra je jouw keuze hebt bevestigd, zal je adviseur een aanvraag voor een renteaanbod bij de bank indienen. Dit bevat alle noodzakelijke informatie zoals het leenbedrag, de rentetarieven en de periode van rentevaststelling.
5
Hypotheekaanvraag
Hypotheekaanvraag

Het indienen van benodigde documenten

Om je hypotheekaanvraag vlot te laten verlopen, is het cruciaal dat alle benodigde documenten juist en op tijd worden ingeleverd. We staan klaar om je hierbij te helpen.
6
Akkoord
Akkoord

Afronden bij de notaris

Het laatste en leukste deel van het proces: het officiële bezoek aan de notaris om je nieuwe woning aan te kopen. Tijd om te vieren!

Consumentenbond
1200px-Logo_Het_Financieele_Dagblad.svg
Volkskrant
RTL nieuws
NRC_logo.svg
Radar

Klanten in Breda over ons hypotheekadvies

Complimentjes of kritiek? Opmerkingen of tips? Lucht hier je hart of lees wat anderen van ons vinden.

Kiyoh
1168 beoordelingen
Rating Image 9.6
Snel & professioneel werk
Erg tevreden over de communicatie en afhandeling. Je kon altijd bellen (ook buiten werktijden!) of emailen en ik heb nooit meer dan een dag hoeven te wachten op antwoord. Erg fijn in de huidige tijden waarin alles snel moet.

Erg tevreden over de communicatie en afhandeling. Je kon altijd bellen (ook buiten werktijden!) of emailen en ik heb nooit meer dan een dag hoeven te ...

Elwin uit Breda
5-07-2021
Top
Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

Johan Stinesen uit Breda
1-09-2020

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen, we hebben hier de meest voorkomende veelgestelde vragen voor je verzameld. Nog meer vragen? Een overzicht kun je vinden op onze FAQ pagina

Waarom is het verstandig om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle banken zodat jij de beste voorwaarden en rente kunt krijgen. Banken doen dit niet, zij bieden alleen hun eigen producten aan waaruit je kunt kiezen. Omdat je bij een onafhankelijke adviseur veel keuze hebt, kun je vaak ook een voordeligere hypotheek vinden. Dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen.

Wat kun je verwachten van een eerste hypotheekgesprek?

Je kunt kiezen of je met je hypotheekadviseur wilt bellen of videobellen. Tijdens dit gesprek kun je in jouw persoonlijke dashboard meekijken zodat je kunt zien welke analyses en berekeningen er gemaakt worden. Ook kun je deze berekeningen later terugzien of zelf aanpassen. We vinden het belangrijk dat dit gesprek zo concreet mogelijk voor je is, daarom wordt in dit gesprek al 80% besproken.

Hoeveel kost hypotheekadvies bij Frits?

Over de prijzen van onze diensten zijn we graag zo transparant mogelijk. We werken daarom met vaste tarieven. Heb jij een speciale situatie? Dan betaal je soms wat extra omdat het de adviseur meer werk kost. 

Is hypotheekadvies bij oversluiten slim?

Ook wanneer je je hypotheek gaat oversluiten, is het handig om eerst hypotheekadvies in te winnen. Vaak biedt een andere bank namelijk voordeligere rentes dan jouw eigen bank. Een adviseur helpt je met het kiezen van de beste bank voor jouw situatie. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat je maandlasten op deze manier lager worden.

Geven jullie ook hypotheekadvies aan ZZP’ers?

Zeker weten. Je kunt met deze tool berekenen wat je maximale hypotheek wordt als je werkt als zelfstandige. Als je daarna besluit om door te gaan met Frits, krijg je een gesprek met een adviseur die gespecialiseerd is in ZZP'ers en de betreffende regelgeving. Zo krijg je de best mogelijke service.

Enthousiast geworden?

We nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Gratis afspraak maken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief boordevol tips, hypotheeknieuws en aanbevelingen.